Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Baby sitter 3
Autor : gerald - 2009-12-15
Citita de 6113 ori - Nota 5.82 (11 voturi)
Mihai era intins pe pat, epuizat. Carla il managaie cu drag:
-Iubi, ti-a placut?
-Da, iubirea mea, sopti el, sfarsit.
-Eu ma duc sa ma spal putin,spuse Carla si se ridica si iesi din incapere.
Mihai o atinse pe Ada pe sanul stang, care-i era la indemana si o intreba zambind cald:
-Iti place cu noi?
Ada se lungi lanaga el si ghemuindu-se la pieptul lui, ii sopti:
-Foarte mult. Stii, mie-mi place de mult timp de tine. Carla in schimb, uneorir e, asa, mai dura.
Mihai rase :
-Stai linistita, ai vazut ca si ea te iubeste. Asa e ea. Si zici ca-ti place de mine? zise el si ii saruta suav mana.
-Da. Daca vrei, eu as dori sa fac mai multe chiar, stii...
Mihai se ridica intr-un cot, sa se uite mai bine la ea si isi cobora mana spre pasarica ei:
-Adica pot sa intru pe aici? Asta imi spui?
Ada se stranse mai mult la pieptul lui si aproba repede din cap.
Carla intra si vazandu-i atat de tandri, intreba surazand amuzata :
-Ce se intampla in lipsa mea?
-Ada tocmai imi spunea ca isi doreste ca eu sa o dezvirginez si tu sa ne ajuti, raspunse Mihai razand foarte satisfacut.
Carla sari in pat peste Ada si acoperind-o de sarutari, ii zise:
-Iubito, dar asta e minunat! Decat sa o faci cu cine stie ce pustan care nu are grija de tine! Stii ca noi te iubim!
Ada ii raspunse la sarutari si o imbratisa.
-Dar ar trebui sa ma duc acasa, spuse ea trista. Deja e ora la care ar fi trebuit sa ma intorc.
-Stai linistita, o calma Carla. O sa-i sun pe ai tai si o sa le zic ca stam toata noaptea si ca trebuie sa ramai la noi.
***
Totul se rezolvase foarte usor. Carla ii sunase pe parintii Adei care nu au avut de ce sa se opuna. Acum stateau toti in living, proaspat spalati si incitati de ceea ce avea sa urmeze. Ada si Carla stateau pe canapea, iar Mihai era asezat pe un presulet la picioarele lor. Pe masuta erau trei pahare de vin rosu din care serveau.
Carla se juca lasciv cu mana pe pubisul Adei. Aceasta isi lasase capul pe spate si inchisese ochii. Mihai se uita zambind la Carla si bau inca o gura e vin.
-Iubito, ii sopti Carla Adei, o sa te pregatesc pentru Mihai acum.
Ada aproba din cap. Carla se inconvoie si ii atinse labiile cu buzele. Ii le desfacu cu limba, ca si cum ar fi sarutat o alta gura si trecu de doua-trei ori usor peste clitoris. Ada ofta incet, deschise ochii si il privi pe Mihai. Acesta se ridica si isi apropie si el gura de Ada. Carla zambi si il saruta. Ii facu putin loc astfel incat sa se poate delecta si el putin cu clitorisul Adei, apoi il dadu la o parte si incepu sa suga si sa-si miste limba repede. Mihai o impinse si o linse iar . Ada isi desfacu picioarele la maxim, inebunita de ce i se intampla. Un barbat si o femeie aproape ca se bateau sa-i dea limbi. Cei doi se saruutara din nou, apoi Carla linse iar umflatura erecta, in timp ce Mihai cobori spre vagin si anus. Isi introduse limba in vaginul stramt al Adei si tinandu-si limba scoasa, isi misca capul inainte si inapoi, ca si cum ar fi futut-o, parca regretand ca nu are limba mai lunga . Ada isi freca sfarcurile cu mainile si isi musca buzele de placere. Scoase un geamat prelung si incordandu-se toata, se zgudui sub presiunea orgasmului.
-E gata, iubi, ii spuse Carla lui Mihai. Haide, vreau sa va vad.
Mihai se ridica isi potrivi scula erecta acum la intrare in vaginul Adei. Ada deschise ochii si zise sfarsita:
-Aaaah...da....haide....te rooog....
Mihai se impinse incet, dar himenul il opri ca o bariera dura. Ada respira greu si incerca si ea sa se impinga spre el. Carla ii mangaia pe amandoi, incurajandu-l pe Mihai sa se avante mai tare. Acesta isi lua un mic elan si se infipse mai cu forta in gaura stramta si mica a Adei. Ada tipa scurt, dar nu se retrase. Mihai intra mai adanc si se opri pentru moment, lasand-o sa se obisnuiasca cu scula sa imensa. Se apleca peste ea si sarutand-o pe gat si pe gura, ii sopti:
-Esti minunata, frumoaso, esti superba!
Ada se lasa in voia lui.
-Te fut, iubito, te fac femeie, gemu el inebunit. Aaaah, parca-s intr-o menghina, ii sopti Carlei, ma omoara pizda asta mica!
-Asa, iubitule, fute-o, ca-i o curva mica, fute-o tare ca-i place pula ta!
Carla isi baga doua degete in vagin si cu degetul mare se freca tare pe clitoris. Cu cealalta mana o excita in continuare pe Ada, ciupind-o usor si frecand-o. Acum Mihai intrase de tot in Ada si se misca ritmic, tinand-o strans de sanii tari ca doi bolovani. Un firicel subtire de sange se prelinsese pe langa scula lui. Ada respira din ce in ce mai greu. Isi incolaci picioarele in jurul soldurilor lui, dand la o parte mana Carlei, si incerca sa-l faca sa intre mai adanc. Carla scoase un geamat gros, parca de necaz, si atunci o facu sa se intinda pe canapea si se urca cu fundul pe fata Adei. Trezindu-se cu sexul Carlei deasupra fetei, Ada o apuca de coapse si incepu sa-si bage limba adanc in vaginul acesteia. Carla se intinse spre Mihai si il saruta prinzandu-i capul cu ambele maini si ii supse limba puternic, de parca ar fi vrut sa-i soarba toata suflarea. Ada era calarita acum de amandoi si se zvarcolea de placere sub trupurile celor doi soti. Se miscau toti trei intr-un ritm pe care il prinsesera destul de repede; toti gemeau si se impingeau mai tare unul intr-altul, aproape sufocand-o pe Ada. La un moment dat, Mihai o apuca mai strans de sani si ejacula aproape urland. Se prabusi pe podea si ramase sa le admire pe cele doua. Carla se apleca peste trupul fierbinte al Adei si incepu sa se joace cu clitorisul ei, frecandu-l usor si ciupindu-l. Mihai savura imaginea sotiei sale asezata deasupra pustoaicei de cincisprezece ani. Amandoua se frecau tare una de alta si se zbateau ca doua serpoaice. Carla se cambra si exploda uitandu-se fix in ochii lui Mihai, iar Ada aproape imdiat, ajutata de mana dibace a Carlei o ajunse din urma.
Dupa o pauza de dus, urcara din nou in dormitor. Erau toti trei intinsi in pat, Mihai bininteles la mijloc, tinandu-le la pieptul sau.
-Nu m-am saturat, zise Carla, mai vreau sa mai fac...



    Login