Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataBaby sitter 2
Autor : gerald - 2009-12-15
Citita de 7444 ori - Nota 8.31 (13 voturi)
Baby-sitter-partea II
Vineri
Simpozionul la care fusesera invitati se terminase mult mai devreme decat era programat. Mihai si Carla se intoarsera acasa in jurul orei noua seara, iar simpozionul trebuia sa dureze pana la miezul noptii cel putin. Intrara in casa cuprinsa de intuneric.
-Ce-o fi asa bezna? se mira Carla. Hai, ca urc sa vad ce face Luca.
-Ma duc sa-mi pun ceva de baut, vrei si tu?o intreba Mihai.
-Da.
Luca dormea dus in camera lui, dar nici urma de Ada.
„Sa vezi ce-i fac eu inconstientei aleia!” isi spuse Carla furioasa.”Cred ca a plecat la intalnire cu pustanii ei!”
Deschise usa dormitoruluisi vru sa aprinda lumina, dar auzi niste gemete incete si un zgomot surd, ca un motoras infim. Incerca sa intrezareasca ceva ajutata de lumina de pe hol si reusi sa desluseasca in patul ei matrimonial o silueta care se zbatea ca pestele pe uscat. Ada, intinsa in pat, cu mainile intre picioare, se juca cu vibratorul ei. Carla aprinse brusc lumina si se rasti la Ada:
-Ce faci aici, obraznico? Si cu jucaria mea!
Ada sari in fund speriata. Vibratorul tremura intre pulpele ei albe.
-Doamna Carla, va rog sa ma credeti...eu...l-am gasit ...si...Dar n-am facut nimic fiindca eu sunt virgina! N-am vrut...eram curioasa...
Si incepu sa planga in hohote. In acel moment intra in camera si Mihai cu doua pahare de whiskey in mana. Ramase prost la imaginea aceeea, Ada, in pasarica goala si tatele afara, vibratorul intre picioarele ei frumoase, iar ea plangand de ti se rupea inima.
-Ce se-ntampla aici? baigui Mihai.
-Ce sa se intample? Obraznica asta mica imi foloseste jucariile fiindca i s-a facut de pula! Aproape ca tipa Carla nervoasa. Si mai pretinde si ca e virgina, asta-i culmea! Ce-ar fi sa le dau telefon parintilor tai sa le spun ce pramatie au la usa? Si acum ce plangi ca proasta?
-Nuuu, va rog mult nu le spuneti parintilor! As muri de rusine!striga Ada panicata si implorand cu mainile in sus ca si cum ar fi facut matanii.
-Ei, bine, nu o sa le spun alor tai, dar am eu ac de cojocul tau, domnisoara! zise Carla, pe un ton o idee mai dulce.
Sari in pat ca o pantera care se repede asupra pradei si cuprinzand-o pe Ada dupa umeri, in asa fel incat sanul drept al fetei ii veni in causul palmei drepte. Ada tresari si vru sa se retraga, dar Carla o stranse usor de sfarc si ii sopti la ureche:
-Poate te-ai razgandit si vrei sa vorbesc cu parintii tai. Mai bine fii tu o fetita cuminte si n-o sa-ti para rau, crede-ma.
Si o saruta delicat pe lobul urechii, cobori apoi pe gat si o musca usor. Mihai ramasese cu paharele in mana pironit in tocul usii. Dadu pe gat un pahar si se aseza pe pat.
- Ia, bea, ii intinse el Adei.
Aceasta refuza dand din cap, dar Carla lua paharul, ii intredeschise buzele carnoase cu degetul si ii turna pe gat tot paharul. Ada se ineca, ii dadura lacrimile si suvite din bautura incepura sa-i curga in colturile gurii. Carla le linse cu dexteritate, apoi ii saruta buzele, in timp ce ii framanta ambii sani acum. Ii deschise buzele cu propriile buze si ii baga limba in gura. Ada vru sa se retraga iar, dar Mihai ii tinu strans capul si se delecta cu spectacolul oferit de cele doua. Isi dadu jos pantalonii, caci devenisera neincapatori si isi scoase superbul instrument din chiloti.
Ada scoase un mic tipat si vru sa se ridice, dar Carla o trase la loc in pat si spuse nervoasa:
- Adica cu jucaria mea te joci, dar daca vezi o pula adevarata te sperii! Stai aici potolita odata, n-am chef de mofturile tale!
- Dar eu nu mi-am bagat nimic, suspina Ada, doar l-am frecat putin de mine.
Mihai se puse intre picioarele ei si apucandu-si scula cu mana dreapta o atinse cu aceasta pe clitoris si o intreba :
-Asa te frecai?
Incepu sa-si miste scula de sus in jos pe clitorisul fetei, atingand-o apasat cu capul. Ada vru sa raspunda, dar Carla o apuca de par si o trase spre ea si o saruta din nou cu patima. Fata se lasa moaleincepu sa-si miste bazinul incet, timid, impingandu-se in scula lui Mihai.Carla isi arunca in fuga hainele de pe ea. Ii lua mainile Adei si i le puse pe sanii ei mari si moi, calauzandu-i mainile in mangaieri si ii spuse cu vocea sugrumata de excitatie:
-Hai, mangaie-ma, obraznicatura mica...asa..striveste-mi sfarcurile in mainile tale...
Se ridica in genunchi in pat si trantind-o pe Ada pe spate se puse peste ea si ii baga un sfarc in gura
-Suge-ma, Ada...aaah, doamne, iubitule...ce bine ma suge perversa asta mica...
Isi intoarse privirea spre Mihai si il vazu ca isi freca scula cu mana si in acelasi timp se freca din ce in ce mai tare de clitorisul erect al Adei. Era cu ochii incetosati de placere si cu mana stanga se juca la intrare in vaginul fetei. Ada se zbatea, miscandu-si in sus si in jos soldurile. Incepuse sa o mangaie pe Carla pe fese, strangand-o usor si sugandu-i in continuare cand sfarcul drept, cand pe cel stang. Carla se pusese calare peste ea si se freca cu pizdade abdomenul tare al fetei. Mihai isi apleca flamand capul spre fundul semet al Carlei. Incepu sa o linga in crapatura dintre fese, poposind putin mai mult intre cele doua gauri, apoi descrise un cerc cu limba pe anus, cobori spre vagin si cand sa isi bage limba inauntru, nu mai rezista si ejacula puternic pe clitorisul si pe labiile Adei, mozolind-o toata de sperma lui vascoasa. Ada gemu cand simti jetul cald ca o loveste si o uda peste tot si o musca mai tare de sfarc pe Carla.
- Ah! Animala mica! Musti, ai? zise Carla exciata si o stranse si ea tare de ambele sfarcuri.. Ti-a placut cum te-a acoperit barbata-miu de samnata lui? Asa-i ca-i bine cu noi?
- Dar n-o sa raman gravida, nu? Intreba ea putin speriata. Adica ciclul de-abia mi-a trecut, dar eu stiu....
- Daca de-abia ti-a trecut n-ai cum sa ramai, prostuto, si in al doilea rand Mihai nu a terminat in tine, spuse Carla managaind-o tandra pe fata.
Carla isi cobori incet mana, de-a lungul trupului Adei, descriind mici serpentine intre sanii ei, pe abdomen si ajunse in unghiul ei tainic, plin de sperma lui Mihai. Incepu sa o frece usor pe clitoris si se uita la Mihai. Acesta statea langa ele si se uita fascinat la mana sotiei lui.
- Ce te-a mai murdarit barbata-miu, rase Carla.
Ada gafaia incet, uitandu-se tinta in ochii Carlei. Parca o implora sa o ajute intr-un fel. Carla incepu sa o linga pe labiile lipicioase si cu degetul mare ii freca in continuare clitorisul. Inghiti o parte din sperma si o linse din nou, de data aceasta direct pe clitoris. Ada isi ridica bazinul, impingandu-se spre limba dibace a Carlei. Carla o cuprinse de fund, o trase spre ea mai mult si o musca incet de tot de clitoris. Ada scoase un geamat prelung si isi intinse la maxim mainile, incercand sa apuce ceva printre cearceafuri.
Dadu in schimb de scula flasca a lui Mihai. Acesta ii prinse mana si o puse sa i-o mangaie, soptindu-i:
- Asa, Ada ... ah, ce fetita cuminte ... si buna ...esti...aaaah...ia ... vino...
Si o incaleca astfel incat scula lui, acum erecta, sa ii intre fetei in gura. Carla isi ridica privirea si vazu cum gura senzuala a Adei se deschise si primitoare, inghiti capul membrului tare al sotului ei. Se infipse mai tare in pizda Adei si incepu sa o morfoleasca nebuneste pana cand aceasta tresalta si zvacni cuprinsa de orgasm.
Mihai se lasa pe spate si ii sopti Carlei:
-Ce buna esti, iubita mea, si ce fericit ma faci, si o saruta prelung.
Limbile li se intalnira si facura schimb de fluide. In gurile lor erau un amalgam de gusturi, de mirosuri si asta ii excita si mai mult. Mihai sari in spatele Carlei si pe nepregatite ii infipse scula in vagin. Carla ii raspunse cu o contra puternica, infigandu-se mai bine in el. O privi pe Ada, pravalita in fata ei, amortita in urma orgasmului. Ii desfacu labiile si incepu sa o linga iar, in timp ce Mihai isi rotea scula inauntrul ei, descriind cercuri si opturi, si uitandu-se cum capul nevesti-sii era infipt intre picioarele micutei baby-sitter.
-Asa, iubita...linge-o.....



    Login