Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Avocatul, cumnata Irene si croitoreasa Lucica
Autor : toni-iasi - 2023-03-11
Citita de 8334 ori - Nota 1.62 (459 voturi)
Scriere în stilul Gib Mihăescu, anii 30

Doamna Irene Vladici avea vreo 36 de ani. Era o femeie înaltă, cu păr auriu și piele dalbă. Cum bărbatul ei era mereu plecat, femeea era mai mult liberă, singură în casa lor frumoasă de pe strada Florilor.
Deseori prietenii bărbatului ei veneau la ea în vizită, și nu degeaba.
Deoarece doamna cea frumoasă avea un urât nărav femeiesc: îi plăcea tare să dea jos pantalonii domnilor, si apoi să pupe mătărânga de bărbat , fără pauză, și asta până la clipa când din domni ieșea din ei slobozul, mult și cleios, drept peste fața și gura ei. Vai ce-i plăcea să adulmece zeama aia groasă și albă, cu miros ciudat. Pe care ei i-o dădeu cu multe țîșnituri pe obraji, pe nas, pe sîni. Pe gît... Plăcerea din ea sporea cînd dădea așa atingeri domnilor însurați - că ăia erau stătuți, cu neveste proaste și rușinoase.
Dintre rude, prima oară ”făcuse” cu gura pe cumnatul ei, avocatul Clement Hagienuș, ce descoperise năravul ei.
Era o dimineață caldă de iunie. Ea îl sunase la telefon, dis-de-dimineață și, cu voce mieroasă, îl rugase să treacă pe la ea, la o cafea. Era agitată, că visase numai falusuri mari ce și scuipau zeama peste ea...
După o oră, el intra în salonașul femeei. Hagienuș era un tip de 30 ani, timid, lungan, slăbănog și bărbos.
Turburat Clement văzu că ea era doar într-un capod roz, vaporos. Jos îi vedea picioarele goale cu unghii vopsite și el roz-bombon. Sensuale și dalbe. Mirosea a vanilie, avea părul auriu strîns în coc și părea foarte nervoasă. Deîndată domnul Clement simți cum la pîntec daravela i se face tare de tot.
Doamna Irene Vladici îi oferise cafeaua, sporovăiră lucruri neînsemnate, în timp ce domnul Clement îi privea pierdut minunatele picioare goale de pe covor.
Apoi, deodată, dânsa, pe tăcute, se așeză lângă el pe sofa și, fără veste, femeea blondă îl pupă moale pe gură, apoi îi puse deodata mâna drept la pântec. Taman la prohab.
Apucându-l cu degetele de scula mare ce îi zvîcnea tare în chiloți. Apoi îi șopti:
-Cumnate, îți place de mine?
Surprins, avocatul icni, în timp ce cumnata lui începuse ușor să-i frământe cu pricepere bărbăția peste pantaloni. Fără rușine, Irene Vladici îi alinta pulanul, cu in zîmbet ciudat, privindu-l drept în ochi, gîfîind ușor, roșie la față.
-După cît de tare e pula ta, înțeleg că mă placi, așa e?
Domnul Clement se arcui tot. De uimire și plăcere.
-Uuuaaah... cumnată dragă, dar ce faci???
Ea continua însă fără rușine alintul la pula lui, cu un zâmbet ciudat.
-Păi, cum ce fac?... Iaca te mîngîi la mădular. Cumnate dragă, iertare, dar toată noaptea m-am perpelit... Că în mine dospesc nește dorinți erotice așa mari... Știu ce vrea bărbatul din tine, ohh, daa, eu știu...
Apoi, cu leneșe mișcări doamna Irene Vladici se ridică și lepădă capodul, arătându-se golă pușcă dinaintea domnului Clement, care rămăsese mut de uluire. Așa nudă, doamna Irene umblă apoi prin sufragerie, făcînd pe om să i admire corpul dalb, fără cusur. Umeri mici, sînii mari cu sfîrc mare, talia îngustă, pîntecul ușor bombat și sub el labiile umflate, bine bărbierite. Merse înainte, înapoi, se roti ca o balerină, atingîndu-și sînii mari și umflați cu palmele. Mișcînd fundul.
Așa goală, Irene nu mai zîmbea, ci se uita fix la el, cu niște priviri în care se vedeau lucirile unei excitațiuni sexuale animalice.
Apoi, așa goală și dalbă, doamna Irene Vladici se așeză pe marginea sofalei, dreaptă, cu sânii ei mari goi, și zise:
-Cumnate... Te rog... Acuma vreau să-ți scoți afară mădularul și să vii lângă mine, să-l gust, că mi-e foarte foame... de pulă.
Ca în transă rostise aceste vorbe murdare.
Domnul Clement, asudat tot de ceea ce se petrecea, nu se lăsă rugat de două ori.
Gemînd de plăcerile neașteptate, își scoase iute din prohab bărbăția lui lungă și groasă, și veni lîngă femeea cea despuiată și nerușinată. Așa, cu pulanul arcuit, zvîcnitor, în aer, plin de vene, bestial în lumina dimineții.
Dinaintea falusului, ochii doamnei Irene se rotunjiră, căpătînd o expresie de tandrețe și mare încîntare.
Femeea apoi trase în jos de tot pantalonii și chiloții lui, apoi apucă cu drag în mâna ei caldă pulanul în erecțiune. Avea o mînă subțire și mătăsoasă și Clement dete un mare vaier ce răsună în casa goală.
Acel vaier făcu ca în doamna Irene Vladici să vibreze o mare plăcere. Apoi femeea începu să și plimbe palmele ei calde pe bucile mici și tari ale domnului Clement cu ochii fixați cu aviditate pe mădularul enorm ce zvîcnea sub ochii ei, la zece centimetri de nasul ei. Simțea în nări aroma amestecată a omului stîrnit, Patchouly și hormoni și spermă.
Acum gata, doamna Irene Vladici începuse a alinta pula în mână privind o cu drag. Stârnită, doamna Irene Vladici desmierda pula precum o bachantă si cu expresia cuiva ce mîngîie un pui de cățel... Murmura cuvinte ciudate:
-Ooooh, cumnate... Daaa, e mare și cald lși tare... Mmmm, ce dihanie faină... Uaah...
Domnul Clement gemea tare de tot, de răsuna salonașul și își plimba palmele pe spinarea ei goală și fierbinte, catifelată și fără vreo bubiță... Și strîngea în palme sînii ei de femei matură, bine pîrguiți...
-Vaaai, cumnate, dar ce mătărângă faină ai dumneata... Acum o să-ți dau cele mai dulci atingeri pe care o femee le poate da bărbaților... Dulci și așa de porcoase...
Apoi doamna Irene Vladici, în lumina dimineșții de vară, aplecă capul și începu să pupe cu pasiune pula advocatului, ”drept în bot”, cum zicea Creangă în povestea lui deocheată. Cu gura ei rujată și fierbinte. Domnul Clement dete un strigăt mare. După care doamna Irene Vladici înghiți jumătate din mădular, începând a-l mesteca cu zgomot.
Bărbatul zvâcni tot și o apucă de păr.
Plăcerea dată de gura ei nerușinată era așa de mare, că el crezu că moare.
-Văleu...văleu... Văleeeuuu.... Cumnatooo...
Apoi doamna opri mozolitul. Gâfâind femeea îl privi și zise moale:
-Și acuma cumnate eu o să casc gura și dumneata o să mă iubești în gură... Că eu am un lindic în amigdale...
Zis și făcut. Femeea căscă gura, prividu-l fix. Hagienuș o apucă de ceafă și u alte mari vaiere de plăcere grea, omul îi vîrî sulanul în gură, adânc, în gâtlej. Nu mai făcuse asta unei femei.
Doamna Irene scoase și ea un suspin, și deîndată bărbatul începu a se împreuna cu gura ei de femee - fără rușine. Pleosc, pleosc, asta se auzea acuma în sufrageria cucoanei căreia domnul Clement Hagienuș îi băga ritmic în gât mara lui sculă tare ca lemnul. Pînă la coaie înghițea blonda Irene acel pulan, cu mici gemete, și ochii închisi. Saliva îi curgea pe genunchi.
Hagienuș simți apoi că plăcerile nespuse îi urcă în șale. Și se pregăti să și scuipe afară zeama de bărbat.
-Văleu, cumnatooo, nu mai poci, îmi vineee....
Dar doamna Irene Vladici de pe divan știa ce trebuie, și, cu dibăcie, strânse între degete mădularul la rădăcină, oprind iute răbufnirile de plăcere.
-Vai cumnate, așa de repejor? Păi nu stimabile, că eu vreau să mai prelungim tensiunea dumitale, pentru că, cu cît stai mai mult în erecțiune, cu atît în glande ți se adună mai multă spermă, și, știi, eu mor după spermă multă, muuultăăă...

Atunci, exact cînd Irene căsca gura ca să reprimească în ea falusul cel mare, în casa goala se auzi soneria - DING-DONG!

Doamna Irene deschise ochii mari și duse mîna la gură.
-Vai de mine, e croitoreasa !!! Coitoreasa Lucica!! Am uitat de ea!!!
Se ridică iute. Apoi zise repejor.
-Clement, stau calm, că va fi bine. Cu Lucica demult voiam să facem ceva în trei. Și acu e momentul... Vrei?
Pînă ca el să răspundă, Irene îi zise iute ”Tu să stai așa cu pula scoasă pe canapea, sigur o să vrea...”.
Apoi puse capodul pe ea și merse să deschidă.
Clement, tremurînd tot rămase pe canapea, așa cu penisul în aer, exhibat. Avea senzatia ă e un vis.
Auzi cum nou-venita si Irene vorbesc, în vestibul, agitate. Dialogul era frenetic și auzi pe numita Lucica cum tot zice ”Esti o nebună!!”, apoi auzi sunet de tocuri pe parchet și Irene intră, urmată de o fată de vreo 25 ani, micuță și finuță, șatenă și buclată. Croitoreasa purta o rochie albă și sandale albe. Era urîțică, dar avea picioare faine. Și ochi frumoși...
Cum dete cu ochii de Clement ce stătea fără pantaloni și cu mădularul zvîcnind umflat spre tavan, croitoreasa Lucica se opri brusc, apoi se uită rugătoare la Irene. Roșie ca sfecla.
-Irene, te rog... Nu se poate... Eu plec !
Irene o lua în brațe, apoi zise.
-Vai, Lucica, sssst, dar ce te fîstîcești ca o școlariță? Lasă ma să fac prezentările. Clement, ea e croitoreasa Lucica. O fată foarte senzuală, divorțată de două ori. Cu aceeași pasiune pentru mădulare de bărbat, ca mine... Nelly, el e Clement cumnatul meu, ce a acceptat să mă lase să mă joc cu scula lui care, după cum vezi, mai are puțin, și va scuipa afară ceea ce îmi place mie la bărbați. Și e de acord ca tu să te uiți la marea finalizare ce va urma. Ce zici?

Clement, acum cu penisul privit de încă o femeie, simți valuri mari de plăcere, și involuntar ridicaă tare din șolduri, împingînd în sus pulanul super-erect, decalotat și vînos, sub ochii rotunjiți ai necunoscutei ce se uita fix la el. Zise și el, cu voce tremurată:
-Bună-dimineața... Vii lîngă mine?
Coitoreasa Lucica cea micuță intră imediat în joc - își lăsă poșeta pe un fotoliu apoi se așeză atentă lîngă Clement. Fata mirosea a vară și a Eau de Roche. Era rujată discret și sînii mici îi zvîcneau sub rochie. Irene aruncă capodul și goală se puse în genunchi dinaintea lui Clement, începînd să i alinte coapsele cu palmele. Plăcerile care l străbăteau pe Clement sunt greu de descris, așa cum stătea desvelit între cele două femei ce se uitau acum fix la penisul lui animalic, plin de rujul lui Irene.
Apoi Irene se uită la croitoreasa Lucica.
-Lucico, nu-l guști și tu puțin? Mi-ar plăcea să te văd cum faci. Iar tu Clement, te rog abține-te, nu te goli încă, că ne place așa mult erecția ta...
Coitoreasa Lucica se mai uită un timp cînd la Irene, cînd la penisul dintre ele, roșie ca sfecla, apoi răsuflă adînc, se mai gîndi puțin, apoi își dădu părul bogat deoparte apoi, alene, croitoreasa Lucica aple...



    Login