Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Aventură cu ai noștri prieteni
Autor : adonisz - 2023-08-25
Citita de 7579 ori - Nota 5.70 (44 voturi)

Răducu – Răducu… (a lui este)
Seara de cărți pe pedepse încet se încheia, eram toți deja fără haine, eu, nevastă-mea și prieteni noștri Mihai și nevasta lui, Petra! Jucam destul de des cărți pe pedepse, ne sugem ne lingem ne futem unii față de alții, dar fiecare cu perechea lui, niciodată swing!
Nevastă-mea se hotărăște să meargă la somn, noi am mai stat la o țigară și la o ultimă partidă de cărți!
Scurt despre mine, Radu un băiat de 40 de ani cu o viață destul de activă sexual cu nevasta, nu lipsește nimic, dar eu având o pulă destul de mică 15 cm, si nici grosime considerabilă (atât am primit nu am cum să schimb) tot mai des cochetez cu gândul de a ține o pulă sănătoasă, mare și tare în mână sau poate chiar și să o gust, neavând dorințe de a mă lăsa futut în cur, sau a mă săruta cu vreun bărbat sau de mângâieli, nu, doar gândul la o pulă frumoasă mare epilată mă excita la nebunie.
Și ce am observat la serile noastre de joc, prietenul meu Mihai… AVEA! Avea o pulă foarte frumoasă, pe la 20 cm, destul de groasă o capodoperă… Și de fiecare dată când ne jucam o priveam cu multă excitare, gândul de a o prinde o dată în mână să mă joc un pic cu ea, să o frec, să apuc glandul acela măreț îmi provoca câte o erecție de zile mari! Și sunt sigur că Mihai a observat acest lucru! Mihai și el este un pervers mic, ne înțelegem bine suntem pe o undă…
Și a venit și ultima mână de cărți, eu și Petra am pierdut, Mihai deja se pregătea să ne dea pedeapsă, cu o mâna își freca minunăția semi erectă și zise:
—Petra tu te pui pe jos capră, și eu am să te fut, și tu Radu o să te pui pe jos, pe spate cu capul sub sexele noastre dar nu cu pula la capu’ lu Petra ci în direcția cealaltă, și ai să ne privești, vreau să vezi de aproape cum îi fut pizda Petrei, și să nu te gândești că ai voie între timp să ți-o freci, doar te uiți, și nici de nevastă-mea nu te atingi, și gândul ăsta îi întărea pula tot mai tare lui Mihai! Petra a început să râdă și îi spusese lui Mihai:
—Nu ți-e milă mă de el? Nu vezi că deja îi pușcă pula de excitare. Mihai răspunzând:
—Nu, lasă că am văzut când ejaculează ce departe stropește Radu, dacă și-o freacă mă stropește pe buci și spate sigur. Ăsta ejaculează ca un cal spune râzând!
Petra se pune pe jos într-o capră perfectă, ondulându-și sexi spatele, scoțând fundul ei mare fiind ușor mai plinuță, și etalându-și pizda în toată splendoarea, se udase și ea cu gândul că am să fiu la câțiva cm de pizda ei și îmi va putea simții respirația pe labiile ei!
Mihai se puse și el în genunchi aproape de ea, cu glandul erect. Nici nu am băgat de seamă că deja se întărise bine, capul pulii dezvelit, un roșu arzător, am simțit cum mă trec fiorii, holbându-mă la ea!
—Radu ce faci, întreabă Mihai, dormi? Hai treci pe jos sub noi!
Nu am stat pe gânduri, am luat poziția. Și acolo era, sub ochii și gura mea o pulă splendidă mare și tare, și pizda minunată a lui Petra, și nu știam de unde și cum dar Pula mea era tot mai erectă și mai tare și mai excitată!
Stând cu fața la sexul lui Mihai, acesta își strânge pula și începe să mângâie labile Petrei, se plimbă cu capul acela de pulă mare și lucios pe toată lungimea pizdei, ajungând la clitoris și înapoi până la rozeta frumoasă și virgină! Ajungând la lindic si jucându-se cu el și după ce găta cu lindicu’ (lindicul) împingea pula în jos către gura mea, neatingându-mă, doar provocându-mă cea ce îmi umfla mai tare pula și dorința, simțeam că explodez! Întindeam limba pe ’jumate către ea dorindu-mi tare să o ating dar mă și retrăgeam. Mai multă rușine îmi era de Petra, ce va crede despre mine?
Repeta de câteva ori, Petra se excită, sufla sacadat, printre labii apar primi stropi de zeamă care udă ușor capul pulii, și Mihai își afundă ușor capu’ (capul) mare și umflat între labii. Petra suspină și exclamă:
—Aoleu dar ce umflată e, trebe’ să o uzi Mihai…
Mihai o scoate și spune:
—Radu scuipă și tu pe pula mea că auzi că e uscată! Eu reacționând pe loc, saliva având destulă adunată la privirea ditamai mădularului, și scuipând pe ditamai „puloiu”, și zicând:
—Și acuma vrei să o mai și întind pe matahala ta de pulă? Petra o să creadă că suntem handicapați, exclam.
Mihai răspunzând repede:
—Da hai, întinde saliva aia pe pula mea!
Eu:
—Mă bate Petra nu mă bag la așa ceva, dar Petra uitându-se la mine cu curiozitate și zise:
—Dacă bărbatu-meu se lasă atins de tine ce treabă am eu, să vedem dacă îi moare sau îi place? Dacă era vreo fată îi rupeam capu’ dar așa parcă aș fi chiar curioasă să văd cum se ating bărbații pe pulă, așa că mie tot un drac’ îmi este ce faceți.
Neluându-și ochi de la mine și „puloiu” care atârna aproape de mine, la care Mihai zice:
—Hai întinde… Și eu mai scuipasem odată pe ea și repezindu-mă cu mâna la ea! Era tare mare și fierbinte, și am început să o cuprind s-o analizez și să întind saliva aia, pe cap pe gland pe toată bărbăția și ajungând și la coaie mângâindu-le cu poftă și revenind la pulă din nou aducând-o în fața gurii, mai trântind o flegmă pe ea și frecând-o cu poftă!
Mihai gemea de plăcere uitând de Petra, îi făcea plăcere ce simțea. Pula lui era mare tare și lubrifiată și frecată de mine cu poftă, nu văzusem pula lui niciodată atât de erectă dar nici Petra!
Petra exclamă:
—Vai iubi, păi cu pula aia nu poți să mă fuți. Uite ce mare s-a făcut, ca niciodată, se pare că nu o să moară de la mâna de bărbat…
Atunci am poziționat eu pula lui Mihai la pizda umedă a Petrei și am încercat să o introduc ușor. Intra încet și greu, capul pulii era atât de umflat, din instinct am flegmat și pe pizda Petrei și dându-mi seama mi-am cerut repede scuze, la care ea răspunde:
—Stai liniștit și fă acolo ce crezi, ca sunt atât de excitată de la pula aia mare, tu lubrifiază-ne să ne putem fute!
Capu’ pulii a dispărut, s-a scufundat… Și încet a început să dispară și glandul. Petra scotea sunete tot mai tari și mai neauzite de Mihai!
Mihai găsise ritmul futaiului și cu mișcări încete a introdus toată Pula în pizda aia superbă și a început cu mișcări de du-te vino tot mai lungi și mai rapide să o fută. Eu priveam cum se plimbă pula în zeama de pizdă și durându-mă pula de excitare, priveam și sânii Petrei frumoși naturali cum se bălăngănea în zgomotul scos de ea,. Petra și-a luat lindicul la frecat și ofta, Mihai dădea câte o palmă pe fesele Petrei si erau într-un futai perfect, umed și apetisant. Priveam pula cum intra și ieșea, priveam lindicul frecat de Petra și m-aș fi amestecat și eu…
Cumva… Când o aud pe Petra:
—Radu scuipă pe lindic te rog!
Și nu am stat am și scuipat, la care Mihai începe:
—Radu linge-ne pe pulă și pizdă dacă vrei, simt că vreau să fiu lins între timp. Hai linge-ne! Petra îl lași să ne lingă?
Ea acceptă repede suspinând. Eu auzind nu am stat am ridicat capu’ și am început să sărut pula care intra în pizdă, lindicu’, îmi introduceam limba înnebunită între pulă și labile ei, lungeam pe toată lungimea sexului care se petrecea acolo ajungând de la lindic pe scrot, gland, și coaie, aveam o poftă nebun...



    Login