Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventurile mele 2
Autor : flowrober - 2019-06-26
Citita de 5331 ori - Nota 7.67 (9 voturi)
AL DOILEA , Bucuresti, xx Iunie 2019, ora 22:38. Telefonul suna, eram spre somn.
-ALO? Vocea de la telefon era su-per-baaaa! Somnule, vorbim mai incolo! Deranjez? Fluturii ce dormeau linistiti deja au primit alarma si incep sa roiasca prin zona de deasupra pulii mele.
-Da, nu deranjezi! Vocea insa tradeaza drumul pe care plecase corpul meu.
-Daca dormeai te pot suna miine. Woow, stelute, fluturi, curcubee, artificii, toate ies din mine si explodeaza deasupra capului.
-Nuuuuuuuu, ramii, stai cu mine! De unde oare am asemenea reactii? Imi revin rapid, sint Roberta Flow , transgendera pasiva, la inceputul tratamentului hormonal, si caut sa imi fac prieteni si parteneri in orasul in care m-am nascut si in care m-am intors dupa 10 ani de strainate. Deci e firesc sa ma comport ca ceea ce sint, o femeie! Si expir, stiti voi cum, seducator.
-Deci, putem vorbi fara sa deranjez?
-Daaaa, si chiar mai mult......nu vreau sa ma comport ca o curva, asa ca ma corectez...chiar mai mult timp. Cit e nevoie! EL zimbeste pentru ca aud cum ride ......wooooow, vocea ca vocea, dar cum ride e asaaaaa de hooooot!
-Nu va dura mult, am doar sa iti adresez o intrebare propunere...tot ce zbura pe deasupra capului meu cade cu viteza luminii peste teasta mea.....obsedat? hot? CRIMINAL?
-Spune! , retez caderea a orice peste mine
-Am inteles din postarile tale ca iti cauti parteneri ....
-Da....
-Ai vreun fel de partener pe care sa nu il accepti?..... Auch, e ca mine....
-Pentru sex numai putini care nu s-ar incadra, prietenii...ei bine, cu prietenii sint mai selectiva
-Ai accepta sa faci sex cu un partener fara sa trebuiasca sa stii nimic despre el sau viata lui sociala sau privata?.... Sigur e ca mine, deci mai mult ca evident ca va fi , poate, doar one night show.
-Daca e vorba de tine....daa..
-Si ai putea sa i te abandonezi, sa il lasi sa te domine, fara a fi dur, pentru ca stie, pentru ca te stie, pentru ca te simte cum esti......iar incepe alarma tuturor ......pentru ca stie ce iti doresti....chair vrea sa ma faca!, sau poate gresesc?....pentru ca poate sa iti dea ceea ce ai nevoie, ce cauti.......hauuuuuuuuu!!!!!!! urla si coiotul....
-Da!.....heloooooo! , Roberta! Ce faci? Dar.... - Lasa-ma in pace! poate este EL, acela, the One!
-Ce spui de propunerea mea?
-Da!, ....chiar asa, Roberta? oricine vine, tac! ajunge la curul tau?......Nu fi proasta, nu orice, doar el.....
-Esti gata sa faci asta?
-Da.
-Da-mi pe sms, adresa ta, voi trimite masina sa te ia....un miliard de blitzuti automate se declanseaza....
-Ok.
Si inchid. ...... C...CE...CE faci? - Lasa-ma, Doamna Minte , in pace.
Bucuresti, aceeasi zi , ora 23:33
O masina apare , nu ma pricep la masini deci nu stiu marca. Ciudat ca nu tremur deloc, nu am frica de nimic. Coboara o femeie, cam la 30 ani, poate si mai mult, genul office.
-Roberta? Dau din cap ca da ...Eu sint Carla, asistenta domnului, am fost trimisa sa te conduc. Se apropie de mine, dam miinile...office nu?.....ea se apropie mai mult, si ma saruta, destul de pasional....se desprinde , isi indreapta hainele deranjate.
-Sa mergem!
Urc in masina...am tendinta de a ma urca linga sofer, dar renunt, zimbind timp catre Carla, si ma indrept spre bancheta din spate.
---------------
Oprim la un semafor.
-Roberta, imi cer scuze, m-a luat valul.
- Carla, nu trebuie sa te scuzi...
-Am fost curioasa doar sa stiu cum saruti. Domnul Andrei mi-a spus multe despre tine.....blocaj total la mine, vreau sa zic ceva dar nu iese nici un cuvint, Carla ma vede in oglinda....Eu si domnul Andrei sintem parteneri ocazionali de sex, eu sint bisexuala, uneori o facem si cu prietena mea.
-Aaa! .....doar atit poti, Roberta? - Ti-am zis, doamna Minte, lasa-ma in pace!
Tot drumul nu mai vorbim....
-------------
Ajungem....stai, cunosc zona asta....uite Cismigiul si uite cladirea in care am sosit dupa nastere....stiu si cladirea in fata careia am oprit.
-Pe aici, Roberta!
Un apartament la ultimul etaj, wow, ultra-modern aranjat, atmosfera super-intima si un miros suuuper .....de undeva se aude vocea lui:
-Multumesc, Carla. Lasa-ne singuri, te rog. Carla pleaca si imediat dupa ce usa se aude inchizindu-se il aud din nou:
-Dezbraca-te!
Nu spun nimic, ascult si ma supun si asa goala, ma indrept spre fereastra. Simt aproape imediat miinile lui pe bucile mele, pe spate , tresar si gem scurt, miinile lui urca pe tite si mi le stringe ferm. Gem total abandonata, se vede ca stie ce face. Ma saruta pe git, ma infior toata, imi suge lobul urechii si isi baga limba usor in urechea mea, eu tremur de fior, el simte si ma lipeste de el, carnea lui e tare iar pula i-o simt cum imi impunge mijlocul. Ma intoarce spre el.....si vad un tip atletic, epilat, si uitindu-ma in ochii lui, gem usor si ii prind pula in mina. E perfecta!, gem usor de placere, ne zimbim si incepem sa ne sarutam. Incet, limbile se cauta, se gasesc, se sug....simt cum pierd orice control si ca il vreau....el simte asta si ma trage de la fereastra in dormitor, ma pune pe pat, ne mai sarutam apoi se intinde linga mine, dar cu capul spre picioarele mele.....si incepem un 69 extra.....stie ce face, ne sugem pulie in acelasi timp, ne lingem cururile, el imi baga la un moment dat un deget in cur, eu il sug bine si apasat, apoi imi baga inca un deget si incepe sa se joace acolo cu degetele, relaxindu-mi rozeta, eu ii ling si ii sug coaiele cit el se joaca asa in curul meu si imi suge pula, eu gem , ma simte si baga si al treilea deget....sint pregatita.Dar si el e pregatit.
Ne desprindem din 69 si el ma saruta si imi ia toate picaturile de saliva de pe fata cu limba. Apoi ma lasa usor pe spate, imi pune o perna sub mijloc..CHIAR stie cum sa o faca!...imi saruta in fuga capul pulii, eu gem de placerea surprizei, imi ridica picioarele si mi le sprijina de umerii lui....vine usor in mine, il aud prima oara cum geme mai tare si asta ma excita si mai mult, ma fute incet, ma simte! Eu tremur si gem fara control, incepe sa intre mai tare, mai adinc, simt cum curul meu se destinde total, si de aici, el ma fute adinc si apasat, din ce in ce mai repede, amindoi gemem, simt cum picaturile de transpiratie ce vin de la el pleznesc pielea mea, si fiecare picatura ma excita mai tare. Acum ii vad fata mai bine, din cit ma pot aduna, mi se pare ca il cunosc. Dar nu am timp sa gindesc mai multe. Iese din mine si imi indreapta si lipeste picioarele unul de altul. Incepe sa ma futa de data asta fara a slabi ritmul. Simt ca sint pierduta total, stie sa o faca. Si simt in final ca doamna Minte m-a lasat in pace.
Iese din nou din mine si fara sa ma bruscheze, dar ferm, ma intoarce pe burta, eu ascultatoare iau deja pozitia stiuta...4 labe, picioare departate, curul dezvelit de carnea bucilor, el ma trage asa la marginea patului si incepe sa imi linga gaura. ii simt limba si saliva patrunzind in curul meu, gem la fiecare senzatie. Apoi se ridica. Isi aranjeaza pula la gaura mea, intra usor, apoi din ce in ce mai apasat, si repede, gemem amindoi asa de tare , mai reduce din viteza si fara a spune nimic, ma fute repede si simt ca este aproape sa termine....ma retrag.
- Ce este, Roberta? Te doare?
-Nuuuuuuuuuuuuuu........ii raspund intorcindu-ma cu fata spre el exact ca o pasare rapitoare spre prada lui........nu ma doareeee, ce imi daiii esteeeee fara cuvinte......cit ii spun vorbele astea, ii controlez pula cu buzele.......vreau doar sa termin eu prima, inaintea ta.
-Stii bine ca nu poti!
Cu cea mai porno voce din dotare raspund in timp ce ma joc cu pula lui:
-Stiuu.....Ca stiiii.....Ca stiu.....ca nu pot.....atunci ce propui ? De data asta jocul il inlocui cu un deep-throat de mare clasa!
Ma opreste si se intinde pe spate .Pula lui e superba, asa cum sta cu capul sus! Vreau sa i-o prind in mina, dar ma opreste, delicat si ferm:
-VIno deasupra mea si fute-ma!
Ascultatoare, ma supun, il incalec, imi potrivesc superba pula la intrare, ma apas din ce in ce mai tare, dar incet, il aud cum geme, eu inca sint ocupata cu pornirea, el deja tremura; incep sa ma misc in pula lui, gemem amindoi, el imi prinde titele in palme si mi le stringe din ce in ce mai tare, nu ne putem opri sa nu ne privim in ochi, orice am face.
Aceasta pozitie este, de obicei, cea in care ma termin cel mai puternic. Iar titele strinse, sfircurile apasate si ciupite ma fac sa ma indrept cu viteza luminii spre orgasm. El ma simte si nu da semn ca ar vrea sa termine...deci pina la urma ma lasa pe mine.....dar nu, simt ca deja tremura in mine, este aproape.....nici eu nu mai am mult, dansez ca nebuna in pula lui, i-o calaresc sirguincios, ne privim in ochi, gemem fara sa stim cit de tare, pe lumea asta sintem doar noi doi.....il simt....va veni foarte curind, imi iutesc tempoul in pula lui, gemem amindoi atit de tare dar nu conteaza asta.....el se cabreaza....eu ma apas in el, mi-o frec din ce in ce mai tare cit el e cabrat si se impinge in curul meu...
-AAAAAAHHHHHH! haa! haaa! simt sperma lui in mine si simt taria corpului lui dar si eu sint aproape, ce simt in mine ca incalzeste curul ma excita si mai tare, mi-o frec ca o nebuna, ma impinge , il apas, geme, gem si eu si deodata urlu!
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! si sperma mea tisneste toata pe el, primul ii ajunge pe fata, restul pe piept, sperma lui o simt in mine, fierbinte....
Ne tragem respiratille amindoi asa....pula lui nu da semne ca ar vrea repaus, dar eu da. incerc sa ma misc, nu pot inca....simt o usoara durere in cur, dar ii zimbesc, imi zimbeste:
-Multumesc, ii spun cu cea mai orgasmica voce posibila.
-Eu ( un eu mai accentuat in rostire ), eu (un eu normal ) iti multumesc. Rasuflam inca greu, dar eu totusi ma pot misca, ies din pula lui, string curul si ma scol in picioare deasupra lui pe pat, si imi rotesc curul sa simt sperma cum se imprastie. nu prea reusesc sa o simt, m-am cam grabit, de aceea ma pun in genunchi linga el si cu limba curat absolut tot ce intilnesc de la pula lui in sus, catre fata: sperma , transpiratie, el geme usor....s...



    Login