Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventurile Lianei 4
Autor : egina - 2021-09-22
Citita de 6652 ori - Nota 7.73 (33 voturi)
De la serviciu Liana se duse acasa, facu un dus si isi suna sotul. « Dan, sunt asteptata de un client al firmei si voi intarzia, nu stiu cat... » « Bine Lia, iese ceva la asta? » intreba Dan malitios... «A iesit iubitule si...cred ca o sa mai iasa... » spuse Liana surazand « Daaa? .... ce? ...povesteste-mi repede iubito « spuse Dan nerabdator. « Iti voi povesti deseara cu lux de amanunte, promit…» spuse Liana si ii aminti inca o data ca-l iubeste mult. Se imbraca cu o rochie neagra inflorata, de vara, scurta cu bretele si isi puse lenjerie neagra. Se gandi un moment si isi scoase lenjeria, ramanad goala pe dedesubtul rochiei scurte. La ora fixata, batu la usa lui Teo, incitata de ceea ce va urma.
Curiozitatea puse stapanire pe ea de cand il anuntase ca se vor intalni insa, acum era curioasa peste poate ce avea sa-i arate Teo. Barbatul ii deschise jovial usa si Liana vazu ca acesta era imbracat cu un halat de baie, semn ca abia iesise de sub dus. O invita inauntru, ii arata canapeaua pe care sa se aseze si ii turna sampanie intr-un pahar. « M-ai facut extrem de curioasa Teo.... ce surprize spuneai ca-mi vei face? » intreba Liana «Rabdare draga mea...ai putina rabdare te rog...« spuse barbatul asezandu-se in fotoliul din fata ei, band din paharul cu sampanie. Ii privi cu pofta picioarele dezgolite ce se vedeau de sub rochia scurta, ii privi sanii frumosi ale caror sfarcuri impungeau tesatura subtire a materialului si simti cum penisul incepe sa i se trezeasca la viata. Fata de prima data, barbatul isi luase masuri de prevedere si inghitise o pastila de viagra. Isi dorea corpul fetei cu disperare si nu se putea satura de el asa ca, pentru a fi sigur ca totul nu se va termina odata cu orgasmul lui, se asigura ca va fi in stare sa faca mult mai multe. Deja simtea ca penisul i se umfla asa cum nu simtise de mult timp asa ca, se uita la fata si ii surase. « Liana, dezbraca-te te rog... » spuse el, si o privi cum fata se ridica de pe canapea si incepe cu miscari lenese sa-si scoata rochia.
Privi cu uimire ca fata nu avea nimic pe dedesubt si o placere mare puse stapanire pe el cand o privi in toata splendoare ei. Ii vazu sanii mari si fermi ale caror sfarcuri erau deja intarite, semn ca fata era excitata, ii vazu fasia de par subtire de pe muntele lui Venus si o dulce incantare il cuprinse cand incepu sa se gandeasca la ce va urma. « Liana, vreau sa te asezi pe canapea si sa incepi sa te mangai singura...sa te atingi...sa te masturbezi... » Curioasa la ceea ce putea urma si excitata la gandul ca niciodata nu se mai masturbase in fata cuiva, Liana incepu sa se atinga, la inceput timid, apoi pe masura ce excitarea era mai mare, mult mai apasat. Isi lasa capul pe spate si incepu sa-si atinga sanii, sa-si frece sfarcurile intarite, sa-si atinga vaginul usor. Constata cu placere ca starea de euforie care pusese stapanire pe ea era si ca urmare a faptului ca nu stia ce va urma si decise sa lase totul la voia intamplarii. Inchise ochii si isi introduse un deget in vagin si contata ca acesta deja era umed de dorinta si si-l introduse si pe-al doilea. Auzi insa un oftat si deschise ochii privind spre barbatul din fata ei. Vazu uimita ca acesta era la randu-i gol, asezat pe fotoliu, tinandu-si membrul erect cu o mana si privind-o in timp ce se masturba.
Il vazu cum ii priveste degetele intrand si iesind umede din vagin, cum isi freaca la randu-i membrul semet si se excita si mai tare. Liana era incantata de jocul care se desfasura si o stare si mai mare de excitare puse stapanire pe ea in momentul in care isi dadu seama ca priveste cu placere cum barbatul din fata ei se masturbeaza. Isi inteti ritmul masturbarii si orgasmul care il avu fu ca o mana cereasca pentru ea. Simti fluidul iesindu-i din vagin si prelingandu-se pe picioare si instinctiv isi linse buzele cu pofta, privind spre barbatul din fotoliu. Teo se ridica si se duse langa Liana, ingenunchie si isi introduse limba in vaginul plin cu lichid al fetei si incepu sa linga ceea ce mai ramasese in el. Il curata si apoi incepu sa linga ceea ce se scursese pe picioarele fetei, trecand cu limba peste pulpele ei, infiorand-o. Se ridica apoi in picioare, se apleca asupra ei si o saruta cu pasiune.
Ramase uimit cand vazu ca fata ii raspunde la sarut si ca isi introduce limba in gura lui pentru a fi supta. Repeta gestul, de data aceasta el fiind acela care-si introduse limba in gura ei pentru a fi devorata. Se sarutara pret de cateva minute, atingandu-se in acelasi timp si mangaindu-se frenetic. « Liana, astazi ti-am produs eu placere, este randul tau sa-mi produci acum mie placere...sa faci ceea ce iti voi spune eu » ii sopti barbatul. « Daaa...daaa.... orice... » spuse Liana excitata abia asteptand sa simta in ea penisul lui. Barbatul se ridica si se duse aproape de fotoliul unde statuse initial. Liana ii privi in timp ce se deplasa fesele ferme pentru varsta lui, il privi in timp ce se intorcea cu fata la ea si ii vazu penisul erect parca asteptand-o. « Vino Liana... » spuse barbatul stand in picioare si tinandu-si in mana penisul. Liana se scula nerabdatoare si ajunse langa barbatul din fata ei.
Privi in jos spre el si-l saruta usor pe buze, atingandu-i penisul in acelasi timp. « Suge-o draga mea, suge-o Liana... » spuse deodata barbatul si Liana il privi uimita. Ciudat, insa vorbele o infierbantara si mai tare si incepu sa se lase usor in jos, sarutandu-l totodata. Ii saruta sfarcurile intarite, ii saruta abdomenul bombat si ajunse sa ingenunchieze in fata lui. Ii privi penisul erect aflat in fata ei si il atinse cu mana. Ii lua testiculele intr-o mana si i le freca usor, sarutandu-le si atingandu-le cu limba. Isi strecura sub ea mana ramasa libera si incepu sa-si atinga clitorisul infierbantat de dorinta, in timp ce cu cealalta apuca penisul barbatului si incepu sa-l frece usor, uitandu-se cum i se itea capul lucios.
Simtea un clocot inauntrul ei si saruta usor capul penisului, in timp ce limba ii rascolea mica despicatura. Barbatul ofta de placere si Liana isi dori si mai mult in acel moment. Apuca intre buze penisul barbatului si-l introduse in gura, putin cate putin, pana ajunse sa-l aiba pe tot in gura. Il tinu cateva momente captiv, apoi se retrase si il scoase din gura, tinandu-l cu mana. Il mai freca de cateva ori si repeta miscarea, din ce in ce mai repede. Simti ca barbatul se incordeaza si isi lasa gura moale, astfel incat el sa aiba posibilitatea sa-i impinga si sa-i scoata penisul din gura. Teo era in culmea extazului simtind buzele senzuale ale fetei pe penisul lui si, apucandu-i capul fetei cu ambele maini il ghida spre penisul lui penetrandu-i din ce in mai repede gura. Simtindu-i penisul pulsand in gura Liana se temu ca totul se va termina in curand si facu miscarea de a-si scoate membrul din gura, insa barbatul o opri. « Nu-ti fie teama Liana, nu se va termina odata cu asta, fii fara grija, mi-am luat masuri de prevedere » Putin mai linistita Liana isi continua miscarile si acapara din nou penisul barbatului.
Facu de cateva ori miscarile cu gura si simti penisul infierbantat, semn ca sperma va tasni in curand. Barbatul isi scoase membrul din gura ei, il mai freca de doua ori si vru initial sa-l indrepte spre sanii Lianei, insa ea isi muta capul astfel incat, penisul ii veni in dreptul gurii flamande. Isi deschise gura si astepta samanta barbatului sa o improaste. Explozia lichidului o surprinse si cantitatea mare care tasni de prima data aproape ca o ineca. Isi reveni insa, inghiti ce avea si deschise din nou gura pentru a mai primi alta. Gura ii era plina de lichidul vascos si se chinui iarasi sa-l inghita, cu toate ca mare parte din el ii stropi fata, obrazul si barbia fetei. Culese cu pofta ultimele picaturi de sperma din crapatura penisului barbatului cu limba si-l acapara din nou cu gura, sugandu-l cu pofta. Simti cum deodata, penisul lui incepe sa se micsoreze si alertata se uita in sus la barbatul din fata ei. Acesta o privea extaziat, ii privea sperma de pe obraz, din coltul gurii si de pe barbie si ii mangaie parul. Trebuia sa faca ceva si asta cat mai repede astfel ramanea nesatisfacuta. Vaginul ii era cuprins de flacari, sanii incepusera sa o doara din cauza dorintei iar sfarcurile erau intarite asa cum nu mai vazuse si dorea cu disperare sa aiba in ea penisul lui. «Liana, intinde-te pe jos…pe covor... » spuse barbatul privind-o. Fata se aseza pe covorul mic si se intinse uitandu-se la barbat, desfacandu-si totodata larg picioarele. Isi introduse degetele in vagin si nerabdatoare se apuca sa se penetreze cu furie.
Deodata il vazu pe el cum se posteaza in picioare in fata ei si incepe sa-si frece penisul privind-o. Liana vazu ca, datorita ei penisul reincepu sa se ingroase si sa se mareasca si, bucuroasa isi scoase cele doua degete din vagin lingandu-le. Barbatul veni langa ea si, petrecandu-si picioarele pe deasupra ei o incaleca si ii introduse in gura penisul marit, aplecandu-se totodata spre vaginul ei pentru a-l linge. Incepura un 69 de toata placerea pentru fata, simtindu-se patrunsa de limba lui si sugand cu pofta penisul ce mai pastra inca gustul spermei. Se explorara furibund, ajutandu-se si de degete, apoi, barbatul se ridica pe vine si isi aduse fesele aproape de fata Lianei. « Linge-mi anusul Liana, vreau sa-l lingi si sa-l alinti draga mea... » spuse barbatul cu o voce ragusita. Fara sa isi de-a seama ce face, fiind in culmea extazului, Liana se ajuta de maini si departa incet fesele barbatului, dand vederii anusul. Privi rozeta maronie, isi umezi degetele in gura si o atinse usor cu unul din ele.
Barbatul tresari de placere, ceea ce o facu pe fata sa il atinga cu limba. Simti pentru prima data gustul taios al anusului insa asta nu ii facu decat si mai mare placere. Limba ajunse sa se plimbe pe intreaga suprafata a anusului lui si Liana se simti penetrata de degetele barbatului excitat. Isi plimba limba pe anus si incerca sa si-o introduca in el insa ingustimea nu ii dadu voie. Isi umezi din nou degetele in gura si incerca sa-i introduca unul in anus. Barbatul gemu dureros si Liana isi iminse si mai mult degetul. Isi facu loc si apoi, dupa ce acesta incepu sa se destinda, isi introduse in intregime limba in interiorul lui. Placerea enorma ce o simti, impreuna cu gustul sarat al anusului o facu sa explodeze intr-un orgasm coplesitor, tipand aproape. Dupa ce se linisti, Liana primi in gura flamanda penisul umflat de dorinta al barbatului care incepu sa se lase si sa se ridice in ritmul in care membrul ii intra si iesea din gura fetei. Liana il supse pana cand, pentru prima data, datorita starii maxime de excitatie, ii veni sa urineze. Ingaima ceva barbatului care ii scoase penisul din gura. "Ce este, ce s-a intamplat Liana? " intreba el, « Mmm? ...trebuie sa ma duc pana la baie...lipsesc putin... » spuse fata si incerca sa se ridice. Insa, intrebarea lui o lua prin surprindere. « Iti vine sa urinezi? » « Dddda... » raspunse fata mirata ca-i adresa o asemenea intrebare. « Vreau sa te vad facand asta Liana, fa-o aici... » « Aici?”, ingaima fata?.. “Unde aici? » « Aici, pe podea, in fata canapelei, te rog Liana, fa-mi placerea asta.. » Pe fata o trecu deodata un fior de incantare si de excitare si, asezandu-se pe marginea canapelei, isi departa larg picioarele, expunandu-si vederii lui labiile umflate de dorinta.
Barbatul privea atent miscarile Lianei, asezandu-se in fotoliul din fata ei, vazand cum lichidul auriu tasneste din vaginul fetei si se pravaleste pe podeaua goala. Liana simti o asemenea incantare stiindu-se privita incat privi si ea in jos si vazu jetul de urina iesind dintre labiile rosii. Incantata, se opri si, ridicandu-se se indrepta spre barbatul ce o privea cu fascinatie. Se opri langa el, isi ridica un picior si si-l aseza pe bratul fotoliului, astfel incat, barbatul avea in fata ochilor vaginul fetei. Vazu cum pe labiile vaginului fetei stau atarnate cateva picaturi de urina si asta il infierbanta si mai mul...



    Login