Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventurile Lianei 3
Autor : egina - 2021-08-02
Citita de 10574 ori - Nota 7.63 (76 voturi)
Trecura cateva saptamani de atunci, timp in care Liana experimenta cu seful ei, si totodata cu sotul ei, noi placeri care o adusera pe noi culmi ale extazului. Cu seful ei Marius facu sex in aproape toate birourile din firma, in toate pozitiile posibile, si la placerea respectiva mai participau din cand in cand si o parte din clientii lui Marius. Stia ca acesta avea obligatii fata de ei si implicit, fara sa vrea participa la mentinerea relatiilor dintre el si ei. Cateodata, venea cate un client si Marius o chema in birou, le facea cunostinta si apoi ii lasa singuri. Lianei ii facea placere sa faca sex cu ei pentru ca in acest fel experimenta tot ce se putea experimenta si din cand in cand, lua initiativa in tot ceea ce facea cu ei. Mai erau altii care ii spuneau ce sa le faca si Liana le indeplinea ordinele fara sa conteste nimic.
Intr-o zi, in firma veni un client si ca de obicei, Marius o chema in biroul lui. Era imbracata in acea zi cu o fusta scurta, larga, de vara si o bluzita alba care se incheia cochet in fata deasupra buricului, cu un nod mare. « Liana, ti-l prezint pe domnul Teo, un client important al firmei noastre » spuse Marius si facu prezentarile. Pe Liana o uimi gentiletea barbatului in varsta de aproape 60 de ani, cu parul albit care-i saruta respectuos mana. Il privi cu atentie si isi dadu seama ca este o persoana cu autoritate, insa mai scund decat ea si cu o burta care-i iesea in evidenta.
Acesta o masura discret din cap pana in picioare si se linse satisfacut pe buze. « Liana, domnul Teo te place foarte mult si ar vrea sa... » « Ma bucur mult domnule...da Marius... sunt de acord... de ce nu? » raspunse ea inrosindu-se. « Bine Liana, atunci va las singuri » spuse Marius ridicandu-se de la birou si iesi pe usa. Interveni un moment de stanjeneala in comportamentul barbatului care nu stia cum sa procedeze. Liana decise sa il ajute si se aseza pe canapeaua din birou, punandu-si picior peste picior, dezvelindu-si in acest fel pulpele. Il vazu cum privirile i se lipira de picioare si isi trase si mai mult fusta... si mai mult, pana cand... isi descoperi bikinii. Barbatul o privi si surase, apoi ii turna din sticla de sampanie de pe birou un pahar si o invita langa el. Liana se ridica de pe canapea si se duse langa barbatul care o privea cu ochi lacomi, parca devorand-o.
Acesta ii cuprinse mijlocul cu ambele maini si o ridica asezand-o pe birou, in fata lui. Cu mainile ii departa picioarele si se aseza pe scaun, apoi incepu sa o mangaie pe sani. Isi trecu degetele peste sfarcurile erecte ale fetei, apoi isi depuse un sarut peste buzele frematande de dorinta ale Lianei. O mana i se lasa in jos si incepu sa-i managie fetei vaginul... la inceput incet... apoi din ce in ce mai tare, ceea ce o facu sa geama. Excitata Liana isi desfacu nodul bluzei si isi scoase sutienul, lasandu-si sanii mari liberi. Scapati de stransoarea sutienului, sanii fetei se arcuira pe masura ce ea se intinse pe birou, atingandu-i si masandu-i. Il vazu deodata pe Teo cum se dezbraca de haine ramanand gol. Ii privi penisul semierect si o cuprinse o dorinta nemaipomenita sa-l faca sa se intareasca.
Barbatul insa avea alte ganduri cu ea. Ii dadu la o parte bikinii si isi introduse un deget in vaginul ud, rascolindu-l de dorinta. Incepu sa o penetreze cu el, in timp ce limba lui ii atingea din cand in cand clitorisul. Liana isi dadu seama ca in acest fel avea sa urmeze un orgasm in toata regula si incepu sa se impinga incet in degetul lui, rotindu-si usor bazinul. O senzatie placuta o invada, in timp ce lichidul cald i se scurse afara din vagin si rasufla usor, gemand totodata. Teo isi scoase degetul din ea si incepu sa-l linga, apoi il introdus iarasi in ea. Il scoase din nou si il indrepta spre gura fetei, dandu-i de inteles ce asteapta de la ea. Liana il cuprinse cu buzele si il supse senzual, curatindu-l de sucul ce iesise din ea. Se pomeni deodata cu limba lui in vagin si ofta de placere, lasandu-se din nou pe spate si departand si mai mult picioarele. Simti limba cum o rascoleste, cum se infunda in vaginul pofticios, cum intra, cum iese, cum ii alinta clitorisul si se simti nemaipomenit.
Se uita cum o alinta cu limba si incepu sa se miste in ritmul impus de limba lui, saltandu-si bazinul ori de cate ori limba ii intra in intregime in vagin. O cuprinse o exaltare formidabila cand barbatul incepu sa se ajute si de degete si simti cum unul dintre ele incearca firav sa-si faca loc in anus. Incet, incet, ajutat si de secretiile vaginului ei degetul isi facu loc, timid la inceput, apoi, pe masura ce anusul i se dilata intra tot. Isi facu cateva curse de intrare iesire si apoi urma al doilea…si al treilea deget, senzatia facand-o pe fata sa geama usor. Anusul i se dilatase asa de mult incat cele trei degete lunecau inauntrul lui fara greutate si senzatia placuta o cuprinse pe Liana cu totul si o facu sa i se abandoneze total. Isi ridica in sus capul si vazu cum barbatul ii devoreaza pur si simplu vaginul si ca, ajutat de degete, o penetreaza cu si mai multa furie si inchise ochii satisfacuta.
Abandonata senzatiei placute, Liana simti deodata ceva rece in vagin si deschise ochii. Vazu cum barbatul apucase sticla goala de sampanie si i-o introdusese in vagin penetrand-o. « Ohhh... » ii scapa fetei, naucita de senzatia nemaipomenita ce o simtea si de faptul ca putea vedea cum gatul sticlei intra din ce in ce mai mult in vaginul ei. Simtea placeri nebanuite cand isi dadu seama ca era penetrata in vagin cu o sticla iar anusul ii era framantat de degetele lui si incepu sa-si framante cu ardoare sfarcurile intarite de placere. Incepu sa-și miste bazinul in ritmul impus de el, ceea ce o facu sa-si de-a seama ca nu va mai rezista mult. Explozia orgasmului o lasa parca fara suflare si sucurile i se revarsara din vagin. Cu ochii inchisi, Liana simti cum barbatul scoase sticla din vaginul ei si isi puse limba, culegandu-i nectarul ce se scurgea dintre labiile deschise. Cand ultima picatura fu linsa, Liana deschise ochii si il vazu cum se ridica in picioare, tinandu-si membrul erect intr-o mana, frecandu-l.
Stia ce va urma si isi dorea cu disperare ca penisul lui sa intre cat mai repede in ea, drept pentru care isi ridica picioarele in sus pentru a-i fi scosi bikinii. Dupa ce acestia ii fura inlaturati, reveni la pozitia initiala si isi departa mult mai mult picioarele, expunandu-si vaginul in toata splendoarea lui. Barbatul ii privi labiile desfacute, parca asteptandu-i penisul si, dupa ce-si freca de doua trei ori membrul se indrepta cu el spre vaginul fetei. Excitata, Liana isi duse mainile spre vagin si, ajutata de doua degete isi departa si mai mult labiile, pentru a-i face loc si mai mult penisului lui. Acesta intra foarte usor in vaginul ud si isi incepu cursa in el, furibund. « Ohhh, da... da... » gemu Liana si incepu sa-si unduiasca bazinul in sus si in jos pentru a simti mai bine placerea. Barbatul incepu sa o penetreze furios, cuprinzandu-i fetei mijlocul cu mainile, ridicandu-i in acest fel corpul in dreptul penisului lui.
Liana simtea placerea intensa a barbatului si incepu sa-si maseza singura sanii, cuprinzandu-si sfarcurile intarite cu degetele. Barbatul incepu sa simta ca este gata de a-si da drumul si iesi pentru moment si isi introduse doua degete pentru a continua penetrarea. « Intoarce-te Liana » spuse deodata Teo si ii facu fetei loc pentru a se ridica de pe birou. Liana se ridica si se intoarse cu spatele spre barbat, aplecandu-se peste birou. Barbatul vazu excitat fesele rotunde si ferme ale fetei indreptate spre penisul lui, vazu labiile rosii de dorinta si mai vazu cum Liana, in culmea excitarii, isi indreapta in sus anusul pentru a fi penetrata. Insa el dorea altceva, si apucandu-si penisu...



    Login