Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Aventurii si fantezii cu fosta 5
Autor : cretzuas - 2022-11-08
Citita de 4204 ori - Nota 4.84 (25 voturi)
Salutare
Continuam aventurile cu Silvia.
Dupa petrecerea de pomina, finalul careia Silvia a zis: "ma ti futut de mi ati schimbat mersu" a fost liniste o perioada.
M am intalnit odata cu George si ne am rasfat cu un oral, si un futai tras Silviei in "scarba" in masina cu gandul pervers ca se duce acasa si se pupa cu ala (barbasu)dupa ce eu i am umplut gura.Ma excita gandu asta.
Primesc un telefon de la Silvia in jurul orei 16
-buna, sa stii ca sunt foarte excitata si nervoasa, muistu asta de George ma postit acum cu 2 parteneri/prieteni pula mea, doar ca dupa mi au dat viteza ca aveau treaba. Diseara barbatamiu nu e acasa si tare mi as dori sa vii sa iti bati pula de mine
-Oh,Silvia dorintele tale sunt ordin pentru mine, dar de ce pula mea sa mai stam pana diseara, pleaca de la birou si in max 2 ore vin la tine sa te fut in toate gaurile.
-Ai dreptate, ramane sa vii la mine.
Pe la 18 30 primesc o poza de la Silvia, imbracata ca ultima tarfa, cu lesa pusa si un vibrator infipt in pizida ei zemoasa cu mesaj atasat: te astept
-ho fa in pula mea de curva nebuna ca vin, ii raspund sec.
- sa intri direct!
Ajung, intru direct dupa cum mi s a zis, ma descalt si o gasesc in mijlocul camerei, in genunchi, cu o mana tinea lesa, iar cu alta isi baga in pizda un strap on.
-Ah ce curva cuminte am, ii zic in timp ce ma apropii de ea. O iau de lesa o smucesc destul de tare, si incep sa ii trag palme peste fata. Palme din ce in ce mai tari amestecate cu scuipat.
Scap de pantalonii si raman in pula goala in fata ei. Vrea sa o suga dar nu o las
-lingema pe coaie, pula o sa primesti cand vreau eu !
Ma scuipa pe coaie si incepe sa mi le linga separat, dupa care sa mi le suga. Imi prind coaiele mana si i le indes in gura, imaginea era superba, Silvia in genunchi, cu parul ravasit, fata rosie de la palme si plina de saliva tinea in gura ei minunata coaiele mele. Ma prinde de buci si incearca sa imi bage un deget in fund, vede ca o las si vrea sa ia pula in gura
-fa curvo nu ti am zis ca pula primesti cand vreau eu! Si urmeaza iar o serie de palme
-iarta ma si fa ce vrei cu mine.
-asa fa in pula mea, ia treci tu pe canapea.
Se pune capra pe canapea, imi plimb mana pe bucile ei, dupa care prin pizda ei si ajung cu un deget bagat in fundul ei si cu 2 in pizda. Silvia gemea din ce in ce mai tare.
Desi as mai fi chinuit o asa, nu mai pot imi e pofta de pizda ei. Incep sa o ling si sa o fut cu limba alternand la cele 2 gauri ale ei.
Ii bag un vibrator in fund ai ma joc cu el in timp ce o ling in pizda incontinuare.
Ma ridic si nu rezist tentatiei de a o fute in cur, doar ca nu ii scot vibratorul, ci ma strecor pe langa el.
- asa iubitule fute ma, fute ma cum vrei tu si unde vrei tu, zise printre gemete.
Ma aplec peste ea, incep sa o strang de gat prinzand o in mana mea si o fut din ce in ce mai tare. O eliberez din stransoare doar pentru a ii baga degetele in gura si a plesnio peate fata. Intinde mana si gaseste strap onul pe care si l baga adanc in pizda, in timp ce era dublu penetrata in cur iar fata ei erau la discretia mea. Continuma asa pret de cateva minute, dupa care ies din ea si ii zic vreau sa ii umplu gura.
Se supune si se pune in genunchi, ii lipesc cateva palme peste fata o trag de lesa si ma indrept catre canpea. Ma asez pe ea ii pun cracii pe umeri si o trag de lesa cu fata cat mai aproape de pula. O sa deschid o parenteza aici, si voi descrie putin casa si situatia ei pentru a intelege mai bine cele ce urmeaza. Fata de bani gata, Silvia are o vila intr un complex de vile, doar ca este un duplex cu al parintilor ei. Practic curtea de din spate este impartita cu ei. Iar canapeaua unde ne faceam de cap, este in living cu vedere la terasa/ curte
O iau de cap pe Silvia si dupa ce ii dau putina muie o imping in jos si o pun sa ma linga in fund. Lucru la care Silvia se pricepe de minune. Doar ca Silvia find o curva cuminte, incepe sa ma pentreze cu limba in fund ajuta si de mine. Nu trece mult si simt cum una din jucariile ei imi intra in fund. La inceput usor dupa care incepe sa ma pentreze din ce in ce mai tare. O trag de par si incep sa o fut in gura in acelasi ritm in care ea ma pentra. In timp ce ma bucuram de acest lucur ma uit spre terasa, si raman blocat la vedera masii care isi freca pizda de zor. Masa o femeie la 50 si un pic de ani, mai plinuta un pic dar buna de pula. Nestiind ce sa fac aleg varianta cea mai hardcore.
Ii scot ...



    Login