Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Aventuri si fantezii cu fosta 6
Autor : cretzuas - 2022-11-17
Citita de 6157 ori - Nota 6.85 (34 voturi)
Cum e vorba aia, ce se naste din pisica soareci mananca, ma uitam la curvele astea 2, mama si fiica, Elena si Silvia si le admiram. Elena 50 si ceva de ani, genul voluptoasa, cu sanii mari la fel ca ai lu fiesa,dar un pic cam lasati, cred ca de la varsta si de la pula. O pizda roza apetisanta dar zemoasa si incercuita de niste labii voluminoase. Fata ii arata din varsta, si probabil daca nu eram asa ahtiat dupa sex nu as fi fututo, dar ma atragea foarte mult sexualitatea ei. Stiam cat de curva e Silvia, si stiam ca ma pot duce la extrem cu ea, dar eram curios de masa.
Ma apropii de Elena o sarut dupa ureche si o intreb direct.
-ia zi Elena, daca tot vorbim de recoduri, care e recordul tau, ca ai zis ca sigur il va atinge Silvia, deci e mai mult de 5.
-hmm curiosi sunteti voi de viata mea,
-pai acuma daca am ajuns in acest punct zi ne mama, zice Silvia hotarata.
- cu cati m am futut nu stiu sa zic, au fost multi de a lungul vietii, cred ca peste 200...
-si tata stie ?
-nu, tactu din pacate este foarte slab la acest capitol, dar am avut avantaje nulte de la el, si vazand ca il pot juca cum vreau eu am preferat sa il tin.
Dar zi tu, cum a fost cu 5 odata, a fost prima data?
-a fost prima data cu 5 odata, ca asa am mai avut cu 2 3 in aceasi zi si Silvia se puse pe povestit.
Elena isi duce mana la pizda si se excita de povestirile Silviei.
Fiind un domn,nu am putut sa o las singura ci m am pus intre picioarele ei si am inceput sa ii ling pizda cu ardoare. Dupa cateva minute de lins, ii bag un vibrator in pizda Elenei, si ma ridic si o sarut cu patime, preia ia vibratorul cu o mana si cu mana imi cauta pula.
O scuipa si incepe sa o suga, Silvia se opreste din povestit si incepe si ea sa se masturbeze.
O asez pe Elena pe spate pe canapea, cu capul lasat in afara si incep efectiv sa o fut in gura. Ador pozitia asta, iar dupa orgasmul Elenei observ ca si ea adora acest lucru. Ling tot ce scoate Elena din ea, iar ea incepe sa ma linga si sa ma penetreze in cur cu limba. Era demential. Incep iar sa o fut in gura si nu mai dureaza mult pana ejaculez in gura ei. Ma ridic o trag pe Silvia de lesa, caci ramasese cu ea, si aduc langa Elena si pun sa o linga pe fata si pe gat de sperma si saliva ei ce i se prelingeau pe fata si gat. Dupa ce termina de lins Silvia se uiat la mine si la Elena si zice mai vreau.
Elena se uita in ochii mei, in ai Sliviei o trage de lesa isi asaeaza gura una langa alta, o prinde cumva de gat pe Silvia si tine si o aud cum porunceste:
- pisate !!!!
-pfff ce curve bune am, exact ce imi doream
Le scuip le palmuiesc zdravan pe amandoua si dau drumu la jet, fetele formand o cascada frumoasa si incearca sa nu risipeasca acest g...



    Login