Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Aventuri in doi - partea a doua a primei experiente
Autor : Ge0rge1986 - 2023-10-13
Citita de 4901 ori - Nota 6.16 (45 voturi)
Cristi ramasese in baie,cu coaiele pline dar totusi satisfacut.Statu 2-3 minute dupa care se intorsese in bar,fiind curios ce mai poate urma.
Ioana statea tolanita pe o canapea de langa masa pe care se asezasera,epuizata un pic,dar cu mana la pasarica,parca pregatindu-se de o noua repriza.
C: Unde ti-e noua cucerire?
I:A mers sa vorbeasca cu barmanul, sa incerce sa-i dea ceva banuti sa ne lase aici peste noapte,o sa ii explice am baut si avem un mic party,ca suntem prieteni vechi,etc.
C:Ooo,da vad ca aveti ganduri mari acuma seara,nebunaticilor.
I:Pula mare,ganduri mari.
C:Eee,curva mica,ti-am zis eu ca altfel e cu una mare.Nu-ti pare rau ca ai tot ezitat pana acuma?
I:Las ca recuperez...
Alex apare,iar cei doi observa cum barmanul isi ia lucrurile si se indreapta spre iesire:
Barmanul: Distractie placuta pe mai departe!Sa nu faceti prea mare galagie pe aici va rog! spune el,citindu-se in privirea lui fapul ca stia el prea bine ce gen de petrecere poate fi asta.
A:I-am dat 50 de euro,stam cat vrem si il sunam cand plecam.A zis ca cu o tipa asa simpatica ar fi ramas si el,o fi banuit despre ce e vorba.
C:Ce zici Ioana, la toti le esti draga in seara asta!
I:Hehehe.
A:Si,cum ne mai distram in seara asta?zise alex scotand pula afara si incepand sa se joace cu ea
C:eu sunt doar spectator,seara e a voastra.
Ioana se aseaza langa Alex,si ii ia pula din mana,incepand sa o frece:
I:Nu te obosi dragule,tu tre sa te ocupi de mine,de pula ta ma ocup eu
alex o ia de ceafa destul de hotarat si o trage cu gura in pula
A:poi ocupa-te atunci bine,ca o tarfa ce esti.
Ioana il suge pret de 1 minut 2,dupa care se opreste si il pune pe spate pe o masa.
I: tarfa ordinara ai vrut sa spui!
zise oana ridicandu-i picioarele si incepand sa-l sarute pe coaie si chiar mai jos.
A:ce vrei sa faci nebuno?
I:nimic din ce n-o sa-ti placa.
zise ioana desfacandu-i bucile rotunde de sportiv ale lui alex. Limba ei jucause incepu sa dea rotocoale la gaura curului,iar alex incepu sa geama de placere
A: ce curva esti,mmmm!
I:O sa te fut in cur cu limba si o sa te mozolesc pana nu mai stii de tine.Cristi dragule,hai sa te pup ca vad ca stai acolo asa de unu singur.mozoleste-ma bine ca sa ma alunec mai bine pe aici printre bucile astea sexy ale lui alex.
cristi executa dorinta si o saruta pasional pe iubita lui.gustul de barbat feroce se simtea puternic in gurita nesatula a iubitei lui,pana acum timida.
I:ce bine ca te-am invatat cu gustul de pula cand imi dadeai muie si te sarutam pasional dupa.daca esti cuminte poate primesti acuma seara.in fond ziceai tu tot timpul ca o pula care ma fute bine merita orice din partea ta.ioana plimba un deget pe pula lui alex care era toata zeama si saliva.apoi duce degetul si il picteaza pe cristi pe fata cu el,dupa care vrea sa i-l bage in gura,dar acesta are un moment de ezitare
I:gusta, pofticiosule.fii cuck pana la capat! zise ioana dupa care ii futuse lui cristi 2 palmi peste fata,iar acesta curata degetul iubitei sale,cu un sentiment confuz de dezgust amestescat cu excitare.
A:ooo,nu stiam ca sunt cu 2 pizde in seara asta.chiar ca sunteti nebuni rau.
Ioana incepe sa-l mozoleasca in cur pe alex,iar acesta aproape ca are spasme de excitare,se abtine cu greu.
A: prostata asta isi face de cap,de la atatea limbi in cur ma scapa o pisare de nu mai pot,scuze,tre sa fug pana la baie.
alex se ridica,iar ioana il prinde de pula
I:nu te duci nicaieri,m-am cam incalzit si cu ocazia asta o sa ma racoresc un pic.
A:cum adica?
I:vreau sa te pisi pe mine,si nu accept un refuz.
alex nu mai rezista,si destul de greu ca avea pula sculata,incepu sa dea drumul la pisatul cald.ioana il tinea de pula,dirijand jetul auriu pe pizda,pe tzatze,pe burtica ei sexy,iar cate-un jet si-l mai dadea in gura
I:din pula mare parca si pisatu are alt gust.delicios!
dupa ce termina alex ioana incepu sa te mangaie si asa toata pisata sa se masturbeze.
I:ce bine ti-ai insemnat teritoriul,masculul meu feroce.hai,baga-ti odata pula aia in mine,ca nu mai rezist
C:daca nu particip si eu disper!
A: fii atent cum facem,te intinzi pe canapea,pizda asta muista si pofticioasa se pune capra peste tine,in 69,si poti sa lingi,cand apuci si cum apuci.da vezi ca o sa-ti mai treaca pula mea pe la nas,coaiele peste ochi,sau cine stie ce se mai poate intampla.
zis si facut,cei 2 se pun in 69,iar cristi e in delir.sucurile din pizda grasa si satisfacuta a ioanei nu se mai opresc.aroma puternica de pula barbateasca il contrariaza mult,o uraste dar parca ii zvacneste pula de la ea in acelasi timp.alex ,cu dezinvoltura,se infige in pizda ioanei,iar coaiele lui efectiv danseaza pe fruntea lui cristi.privelistea imbatatoare,de a fi la centimetri distanta de lupta ce se da intre pula strasnica a lui alex si pizda cremoasa si nesatula a gagicii sale ii place la maxim.alex intentionat mai scoate pula si o freaca parca neintentionat de gura lui cristi,care lucra de zor la labiile mari si cracanate ale curvei sale.ioana incepe sa se incoarde puternic,si termina,scotand niste sunete de satisfactie pe care cristi nu le-a auzit in veci.alex continua sa o pompeze,ea tremura si da cateva jeturi mici de lichid pe care cristi are grija sa le curete temeinic.alex baga puternic,dupa care incepe sa scada ritmul,si,pe neanuntate scoate pula din ioana,slobozindu-se pe unde apuca,cand pe pizda ei,cand pe fata lui cristi,tintind parca gura lui neobosita.se ridica dupa care il ia pe cristi de cap si il ghideaza usor pe pizda...



    Login