Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventuri cu nevasta ep7
Autor : Sabin79 - 2019-05-16
Citita de 9666 ori - Nota 7.86 (50 voturi)
Cap 7 Petrecerea
Dupa renovarea casei am zis sa facem o mica petrecere de casa noua si sa o si sfintim cum e traditia. Am invitat vreo doua cupluri prieteni de familie, inca doi prieteni buni de ai mei, necasatoriti plus popa Vasile si cantaretul. Pe la ora 14:00 au inceput sa vina invitatii, organizasem masa in sufragerie, l-am asezat pe popa in capul mesei, Adriana in drepata lui, cantaretul in stanga, eu lana Adriana si apoi invitatii ceilalti. Ne-a sfintit popa casa, ne-a felicitat de cum a iesit si ne-a zis ca se vede ca am avut o echipa buna la lucru. Eu m-am uitat la Ariana si ea la mine si ne pufnea rasul, i-am confirmat popei ca asa este, cea mai buna echipa. Am inceput masa, vinul curgea in valuri, adrina era deja rosie la fata si nu stiu ce tot facea cu mana stanga fiindca o tinea mai mult sub masa. La un moment dat am scapat furculita pe jos si m-am alecat sa o ridic. Asa s-a elucidat misterul privind mana Adrianei, aceasta ii freca de zor pula popei care se intarise binisor. M-am ridicat si nu am zis nimic, ba chiar i-am dat un sarul sotiei. Vad pe popa ca se aranjeaza putin si zice ca are nevoie la toaleta doar ca nu stie unde este si o roaga pe Adriana sa-i arate. Adriana si cu popa Vasile au iesit din sufragerie si s-au intors dupa vreo 15 minute. M-a povestit apoi Adriana ce se intamplase in acest interval, i-a aratat popei unde e toaleta, acesta a tras-o cu el acolo, a pus-o pe WC si i-a dat sa-l suga. I-a list bine coaiele si chiar spre anus dar a oprit-o poa fiindca zicea ca vrea sa o si futa. A intors-o cu spatele si s-a infipt vartos in ea. Vinul ala ii daduse aripi batranului, o futea ca in tinerete iar Adriana avea orgasm dupa orgasm. Inainte sa termine a pus-o popa sa-l suga si s-a terminat in gura ei.
- Bravo fata mea, devii mai buna odata cu varsta! i-a zis popa
- Multumesc parinte, este mai bun la futut decat multi tineri cu care am facut-o.
S-au intors linistiti la masa si am continuat petrecerea pana mai tarziu. Rand pe rand au plecat invitatii, au mai ramas cei doi buni prieteni ai mei cu care ma apucasem mai serios de baut. De la aburii alcoolului le venise si pofta de futut si incepusera sa o analizeze pa Adrina si sa faca glumite cu tenta sexuala. Vazand asa i-am fac cu ochiul Adrianei ca sa raspunda avansurilor. S-a asezat intre ei iar eu eram peste masa in fata lor. Tot glume, tot band la vin am vazut ca Adriana are ambele maini sub masa iar astia doi aveau un zambet tamp pe fata si erau rosii ca focul. Ma fac ca scap ceva pe jos, ma aplec si vad ca Adriana incepuse sa-i masturbeze pe amandoi. Ma ridic razand:
- Bravo ma sobolanilor, mi-ati baut vinul iar acum nevasta mea va freaca pulile! In prima faza s-au speriat ca sunt suparat dar vazand ca rad au inceput si ei sa rada. Adriana a coborat sub masa si a inceput sa-i suga pe rand.
- Sebi, faina nevasta ai. Pe langa ca e frunoasa si buna o ma...



    Login