Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventuri cu nevasta ep4
Autor : Sabin79 - 2019-05-16
Citita de 14102 ori - Nota 8.44 (70 voturi)
Cap 4 Soferul
Intr-o duminica a chemat-o patronul pe nevasta de urgenta la munca fiindca erau zilele orasului si trebuia sa faca multi covrigi. A luat repede pe ea o fusta cam stramta si pana la genunchi, o bluza mulata de se vedeau pepenasii aia doi de-ti venea sa sari pe ea, nu alta. A iesit la maxi-taxi si dusa a fost.
Pe seara, a ajuns asta rupta de oboseala dar nu parea prea trista. S-a bagat la un dus, si-a tras doar un tricou larg pe ea si mi s-a ghemuit in brate pe canapea unde eu priveam stirile si ma relaxam cu un pahar de vin.
- Ia zi puiule, cum a fost ziua ta de duminica la munca?
- Greu iubitule. Dar hai sa-ti povestesc. Am reusit sa iau un maxi-taxi pe la 9:00 dimineata, era aglomeratie maxima, nu am prins loc pe scaun iar in jurul meu erau numai barbati. La vreo doi le-am simtit pulile sculate iar unul chiar a avut tupei sa-mi bage mana sub fusta. Asa ca am ajuns la oras super excitata, cu chilotii uzi. Cand am ajuns la sediu, m-am bagat repede la toaleta si i-am dat jos, asa ca am ramas cu pasarica goala. Pe la 12:00 a venit baiatul care ne livreaza faina cu masina plina ca sa bage in magazie, cum nu prea avea cine sa se ocupe a trebuit sa merg eu sa stau cu el ca sa descare cei 20 saci de faina. Baiatul este unul la 30 ani, foarte musculos, are si tatuaje, lua sacii aia ca pe fulgi si se tot hlizea la mine. Cum el arata foarte bine iar eu venisem deja excitata, ii raspundeam destul de gales la zambetele lui. Cum a aruncat ultimul sac de faina, m-a chemat acolo langa saci ca sa-i semnez hartiile privind livrarea. Cum am ajuns langa el, m-a prins de mijloc si mi-a bagat limba in gura. Imi explora gura incredibi, in acelasi timp una din maine ma strangea tare de o buca iar a doua imi explora pasarica.
- Femeie, nu numai ca esti buna rau, dar esti si excitata bine, a zis Costel. Ca asa il chema pe baiat
Continua sa o sarute pasional si sa o frece, iar Adriana i-a desfacut fermoarul de la slit si a eliberat pula. Nu era foarte mare, ceea ce nu o intrista, putea sa o inghita mai usor. S-a lasat in genunchi, l-a tachinat putin cu limba pe capul puli iar apoi a inceput sa-l inghita pana la coaie.
- Ahh, nebuno, ai inghitit-o toata. Esti meseriasa, zau! Adriana isi arata priceperea in suptul pulii, cu un deget in explora gaura curului. Costel era excitat maxim, a ridicat-o, a intors-o si a pus-o capra pe un sac de faina. Nu s-a putut abtine sa nu-i dea cateva limbi in pizda mustind deja si in cur. A inceput sa o futa destul de agresiv, miscarile lui violente compensau faptul ca nu o avea prea mare, o tinea strans de par iar Adrianei ii placea cum o domina. Stia sa futa Costel, alterna futaiul violent cu cel bland, asa ca nu s-a terminat prea curand. . S-a oprit de tot, si-a umezit cateva degete si a inceput sa pregateasca gaura curului. Adriana nu prea voia dar barbatul vanjos din spatele ei nu a luat-o in seama si a patruns-o brutal. A durut-o rau la inceput pana s-a relaxat, apoi a avut un orgasm puternic. A terminat si Costel in curul ei.
- Esti buna rau femeie, o sa va mai livrez faina!.
Si-a luat hartiile si a plecat. A muncit Adriana toata ziua si a plecat spre casa pe inserat. Spera sa mai prinda un maxi-taxi ca sa ajunga acasa. L-a prins chiar pe ultimul, era ea cu soferul si fiu acestuia un baiat de vreo 14-15 ani. S-a asezat pe la mijlocul masinii si de plictiseala si-a bagat amintindu-si cum a futut-o Costel. Si-a masat putin si anusul abuzat de acesta, se excitase binisor, simtea ca are nevoie de pula din nou. Soferul Marcel, un barbat rotofei, cam la 1.6 m, cu chelie si basca, un tricou care nu-i acopera bine burta s-a tot uita in oglinda retrovizoare si a vazut ce face Adriana. Langa el baiatul subtirel, aproape anemic, tot asa mic, de 1,6 m, nu stia ce se intampla. afara se lasase bine intunericul, la un moment dat masina iese de pe drumul principal si intra intr-o padurice. Opreste iar soferul vine la adriana care la cat de concentrata era pe masturbare nici nu observare. Se pleaca soferul spre ea si ii zice la ureche:
- Adriana, te-am urmarit de ceva timp si esti foarte sexoasa si pari dornica de pula. Uite, am pe feciorul asta al meu care este foarte timid si nu se poate apropia de vre-o fata, ajuta-ma te rog sa-l facem barbat. Te-am vazut in oglida cum te atingi si e clar ca ti-ar prinde bine un futai acum
- Nea Marcel, te ajut bucuroasa, chiar am nevoie de ceva tare in mine.
Soferul l-a chemat pe fis-u langa Adriana si i-a zis acesteia sa-i arate pizada. Adriana si-a ridicat usor fusta si a indepartat picioarele, expunand spre baiat minunatia ei rasa. Baiarul era rosu ca focul, nu vazuse in voata lui o pizda in realitate. Ta-su il indeamna sa puna mana sa o simta dar cel mic ezita. Atunci nea Maercel se la...



    Login