Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventuri cu nevasta ep3
Autor : Sabin79 - 2019-05-16
Citita de 15189 ori - Nota 8.53 (77 voturi)
Cap 3 Popa
Dupa evenimentul cu ciobanii sotia mea Adriana parca s-a descatusat, era si mai dezinhibata si dornica de futai. Incepuse sa se imbrace provocator chiar si acasa cand facea treaba prin curte. Nu purta aproape niciodata chiloti, se epila total la pasarica si fund. Era un barbat fericit, sexul anal intrase in ritualurile normale, nu mai era un eveniment. Cand o simteam prea uda trecem la gaura ei cea stramta. Devenise artista la supt pula, reusea sa o ia pana in gat fara sa se inece dar stimteam ca ii lipseste ceva, asa ca am luat-o pe ocolite la intrebari sa vad ce se intampla. Mi-a povestit ca se excita din orice, cum vede un mascul care miroase putin a transpiratie se uda instant, ca sa uita dupa orice tigan sau burtos la care prohabul pare mai umflat si nu stie ce sa faca. Nu ar vrea sa ma insele si din aceasta cauza nu trece la fapte doar are foarte multe fantezii cu aprope orice barbat pe care il intalneste. I-am amintit de cele doua povesti cu popa si ciobanii si ca nu am absolut nicio problema cu inselatul. Chiar am incurajat-o sa mai mearga la spovedanie doar sa nu uite ca trebuie sa-mi povesteasca toate detaliile. Nu a stat mult pe ganduri si mia zis ca se duce pana la popa Vasile cu o treaba. Ma uitam lung in urma ei cum pleaca leganad bucile acelea superbe care se profilau prin pantalonii mulati si imi imaginam deja cum o sa o spovedeasca. S-a intoars pe seara dupa vreo 4 ore, obosita dar cu fata tot un zambet. Asteptam cu nerabdare sa-mi dea detalii privind aceasta noua aventura. L-a gasit pe popa acasa, lucrand in gradina cu clopotarul, acesta era un om batran, la 70 ani, foarte slab, genul alcoolic cu nasul tot timpul rosu. Cand a vazut-o popa, i s-a luminat fata, a lasat tot ce facea, i-a zis clopotarului sa continue treaba si el a venit la Adriana. A poftit-o in casa, in camera de la drum unde era foarte racoare in contrast cu caldura de afara. Sfarcurile Adrianei s-au intarira instant si se vedeau foarte bine prin tricoul mulat, nepurtand mai niciodata sutien.
- Ce treaba te aduce la mine fata mea? a intrebat-o popa
- Pai uite parinte, nu m-am mai spovedit de mult si am multe pacate pe suflet
- Bravo fata taichii, bine ca ai venit sa te descarci. Ia spune ce pacate te apasa?
- Pai uite parinte...si povesti Adriana toata tarasenia cu ciobanii.
Auzind popa una ca asta, era in pragul infarctului de excitare. Si-a scoasa pula deja intarita maxim si i-a zis:
- Te iert fata mea de toate pacatele, ca multe bucurii ai adus acelor nevoiasi. Acum ia de suge asta pula care nu a mai fost dezmierdata asa bine de cand ne-am vazut data trecuta.
A Inceput Adriana mea sa-l suga pe popa acum avand antrenament din greu ca aprope il termina.
- Fata mea dar ce bine ai invatat sa sugi pula, cum iei tu cate un coi in gura si-l sugi bland de simt ca ajung la cer. Hai sa vad daca si de futut ai mai invatat cate ceva ca ma termini asa si eu vreau sa simt pizda aia tanara.
Si-a dat repede hainele jos si l-a intrebat pe popa cum o vrea.
- Stai capra fata, ca sa-si vad bine bucile astea rotunde si gaura curului
S-a pus Adriana capra, a potrivit popa pula in pizda si a impins tare, lunad-o prin surprindere. Era deja terminata nevasta mea, incepu sa raspunda la fiecare impungere a popii si sa tipe de o auzea clopotarul de afara.
- Mai usor fata mea, ca te aude tot satul ii zise popa. Dar era prea tarziu, clopotarul auzise, era deja la fereastra si se uita pofticios cum popa dadea din greu in pizda nevestei pusa capra. Popa l-a vazut si i-a facut semn cu mana sa intre in casa, sa nu se mai zgaiasca pe geam ca-l vad vecinii. Clopotaru a intrat si s-a asezat cuminte pe un scaun. Se holba la imensa pula a popii care intra cu zgomot in pizda uda a nevestei.
- Iti place ma Gigele ce vezi? l-a intrebat popa
- Cum sa nu-mi placa parinte, curul tanar de femeie si pula groasa de om matur intotdeauna fac casa buna ranji clopotarul.
- Pai ce mai stai, ia si da si tu o muie la asta femeie futacioasa ca e pacat de ea sa se iroseasca asa.
Nu a stat pe ganduri nea Gigel, a scoas repede pula care era cam micuta si parea si cam murdara. S-a duse la capul Adrianei si i-a bagat-o in gura. Ar fi vrut ea sa protesteze dar ii era ca se supara popa care o lucra atat de bine pe la spate asa ca a luat-o toata in gura si a inceput sa-l suga pe clopotar cum nu avusese el parte in toata viata.
- Ca mare dreptate ai parinte, fata asta suge mai bine decat vitelul la vaca hahai Gigel care prinsese tupeu si o tinea de cap ca sa o futa efectiv in gat. Dupa cateva minute au terminat simultan amandoi, Gigel a umplut-o pe fata iar popa pe buci. Era plina de sperma lipicioasa si nu stia cum sa se stearga mai repede. A ajutat-o si popa putin pana s-a curatat.
- Eh, cum a fost fata mea, mai bune doua puli decat una?
- Mai bune parinte, a zis Adriana sfioasa dar era inca dezbracata cu cei doi in camera.
- Pai ce zici tu, mai e timp pana diseara, nu mai incercam odata ca sa te facem fericita?
- Incercam parinte a zis Adriana si s-a pus in genunchi intre cei doi si a inceput sa-i frece si sa-i suga. Se vedea ca fusesera nefututi de mult, li s-a sculat imediat.
Popa s-a intins pe pat si i-a zise Adrianei.
- Ia vino incoa calare pe mine aici si infige-te in pula.
Adriana l-a calarit imediat pe poapa si s-a lasat pe burta lui imensa. Popa a apucat-o de buci despartindu-le aratand lui Gigel cum o fute cat si gaura curului
- Uite Gigele femeie nesatula. Vezi ca mai are o gaura si aici neumpluta inca, ia vezi cum o umpli ca sa o sat...



    Login