Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventuri cu nevasta ep 8
Autor : Sabin79 - 2019-05-28
Citita de 11830 ori - Nota 7.65 (43 voturi)
Cap 8 La scaldat
Era o zi foarte calduroasa de vara, intr-o duminica, ne topeam efectiv acasa si eu si Adriana. Am hotarat sa mergem la scaldat. La vreo 300m de casa noastra este un rau, iar chiar in dreptul casei apa este mai adanca, numai buna de scaldat. Ne-am echipat cu tot ce trebuie, am luat prosoape si am pornit veseli ca sa ne racorim. Adriana avea un costum din doua piese, cu slipii stand sa plesneazca pe fundul ei bombat iar sutienul abia acoperind sanii voluptosi. Am asezat prosoapele iar apoi direct in apa. Era perfect! Ne-am harjonit noi o perioada prin apa, Adriana dadea semne ca incepe sa se excite. Am iesit la mal, ne-am intins pe prosoape dar Adriana imi cauta deja pula cu mana in slipii mei. A scos-o si a inceput sa o suga flamanda dar nu a avut noroc! Se auzeau voci de baieti apropiindu-se de noi. Mi-am bagat pula sculata inapoi in pantaloni si m-am pus pe burta. Imediat au aparut pe poteca 3 baieti de vreo 16-17 ani, venisera sa se scalde. Era unul mai mare si mai negricios, destul de bine facut, se vedea ca e copil de la tara muncit, ceilalti doi mai mici si destul de slabi. Aveau in mana si o sticla de vin.
- Hai noroc, nea Sebi, mi-a zis cel mai mare
- Sarut-mana tanti Adriana!
- Noroc baieti! Ati venit sa va racoriti ?
- Da, pe caldura asta ce altceva sa facem!?
- Bravo, foarte bine le-am zis. Eu m-am racorit deja si mai am ceva treaba prin casa, le-am zis. M-am ridicat si am pornit spre casa. M-am ascuns dupa primul copac mai mare, m-am si urcat in el ca sa am vizibilitate mai mare asupra scenei ce urma sa se desfasoare. Cei trei flacai si-au aruncat tricourile de pe ei dar inainte de a se baga in apa s-au gandit sa mai bea ceva din acea sticla. Se vedea ca se holbeaza efectiv la fundul Adrianei care statea intinsa pe burta. La un moment dat, se intoarce pe spate Adriana si isi expune sanii imensi. Baietii erau deja terminati, l-am vazut pe cel mai mic ca isi baga mana in pantaloni si incepe sa si-o frece. Par ca discuta intre ei, iar cel mijlociu a luat sticla si a mers la Adriana.
- Tanti Adriana, nu vreti o gura de vin? Este inca rece si va ajuta sa va destindeti, a zambit el timid spre Adriana. Se vedea ca are pula sculata, impingea prin pantaloni.
Adriana s-a ridicat putin si s-a uitat la el, a vazut ca are pantalonii umflati, a zambit strengareste si i-a zis.
- Desigur Stefan, asa il chema pe baiat. A intins mana spre sticla dar i-a pus-o direct pe pula. Stefan s-a speriat prima data si a dat inapoi, nu prea stia ce sa faca.
- Hai vino aici, i-a zis Adriana, promit sa nu te musc. Stefan s-a apropiat din nou de ea iar Adriana i-a tras dintr-o miscare pantalonii jos lasandu-l in pula goala.
- O, dar ce pula sculata ai aici, i-a zambit ea si a inceput sa-l frece. Apoi a inceput sa-i linga coaiele si sa-l frece din ce in ce mai repede. Din pacate nu a durat mult si Stefan a terminat, nici macar nu apucase sa-l suga. Ceilalti doi ramasesera efectiv blocati, se uitau si nu le venea sa creada.
- Voi ce stati asa degeaba, le-a zis Adriana si si-a dat sutienul jos. Nu vreti sa puneti mana pe o femeie?
Cum au auzit s-au repezit amandoi, impingandu-se unul pe altul spre Adriana.
- Stati mai domol ca va rezolv pe toti, le-a zis Adriana razand. Cel mic s-a infipt direct in sani, ii lingea si musca hulpav. Cel mare i-a tras slipii de pe ea si a inceput sa o linga, se mai oprea ca sa o admire.
- Ah, ce bine imi faceti le-a zis Adriana, dar vreau sa simt pula in mine, care vrea sa ma futa?
- Eu! Eu! au strigat aprope in cor. Stefan dadea semne ca isi revine si el, i se sculase iar si tocmai i-o dadea sa-l suga. Adriana s-a pus capra, Stefan era in fata ei, ii dadea muie, iar baiatul cel mare care avea o pula destul de mare, tocmai o penetra pe la spate. Cel mic se bagase sub ea si tot lucra la sani, nu se mai satura. Nu a durat mult si a terminat si negriciosul iar cel mic a iesit rep...



    Login