Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Aventuri cu fosta 4
Autor : cretzuas - 2022-10-28
Citita de 4677 ori - Nota 6.75 (28 voturi)

Marea intalnire...

Aventura mea cu seful ei a ramas secreta, urma sa faca parte din supriza.

Intr un final stabilim data la care va avea loc intalnirea, Silvia stiind ca vom fi noi 3.

Primesc confirmare ca vom fi 5 barbati pentru Silvia. Il sun pe George seful Silviei:
- Salut.
-Salut
- vreau sa o pregatesc un pic pe tarfulita noastra si am gandeam, sa ajungem noi primii, ar fi ideal daca sunt 2 camere in locatie...
-da sunt, suna curios, ia zi ce ai in cap, zice George.
-Pai ma gandeam asa: ajung eu primu cu ea, o dezbrac, ii pun lesa, voi toti veniti pe ascuns, sau ma rog doar cei 3, si ma gandeam sa o aduc in lesa in camera, in 4 labe si sa se trezeasca cu 5 pulii in fata ei.
- daa suna bine, asa facem
- hai ca vb eu cu Silvia, ne vedem la locatie
-Silvia, draga mea, hai ca avem treaba, am luat cheia de la George(seful ei), si mergem noi doi inainte.
Ajung cu Silvia la locatia respctiva, intram, ne jucam un pic, maini pe cur, saruturi ai chestii din astea banale. Vazand ca se apropie ora ii zic:
-hai in camera sa ii pregatim o supriza lui George
-ce surpriza ?
-cred ca va fi si pentru tine o supriza, vreau sa te aduc in lesa in fata lui si sa iti pregatesc fundul inainte.
-la partea cu fundul ti am luat o inainte, am un but plug asa bine bagat si abia astept sa il inlocuiesc cu o pula, zise ea razand.
Se dezbraca si pana sa isi puna pe ea o tinuta mai "decenta" formata din niste ciorapi stil plasa, niste chiloti rosii minunati si un sutien aruncat la misto pe ea, ca oricum nu ii tinea tatele o pun capra si incep sa o ling adang, sa imi plimb limba prin pizda ei zemoasa, sa o patrund cu limba si sa ma joc un pic cu butplugu.
Termin repede joaca asta, caci suntem anuntati pe grup ca Alex a ajuns si ne astepta.
Ii leg lesa de gat tarfii, ii dau o palma peste bot, ma dezbrac si eu repede si plecam spre cealalta camera cu tarfa in lesa si pula par.
Silvia isi luase rolul de catea in calduri si mergea la pas. Intram in camera, in fata mea era George cu 3 insi in pulile goale gata de actiune
-domnilor va prezint cea mai buna tarfa de pe piata Silvia !!!!
-oh da ce bucata avem aci !
Silvia a belit niste ochii, si a incercat sa murmure ceva, dar parca avea gura inclestata.
-ho fa! Ce pula mea belesti ochii aia asa, ca ai de belit pula nu ochii.
Barem iti indeplinesti visul de a fi facuta posta! Iar eu pe al meu, de a te linge in timp ce esti fututa, dar cum vorba multa e saracia omului treci si suge pula ! O plimbam pe Silvia pe la fiecare si incepea se suga.
Ii dau drumul din lesa si o las sa isi faca de cap ! La inceput a fost mai timida, sugea doar cate o pula si se folosea de maini pentru a ne masturba.
Baietii si au dat seama ce hram poarta tarfa si au inceput sa o foloseasca la capacitatile ei. Au inceput sa o futa in gura pe rand, pana la inec, eu le da dadeam cate un imbold scuipand o in gura si tragandui cate o palma
-inainte sa imi umpleti toate gaurile, vreau sa vad cum iubitul meu suge pula lui George
-oh, vezi tu pasarico, asta am facut deja, dar sa stii ca o fac incaodata cu drag! Ma pun in genunchi si incep sa ii sug pula lu George,iar Silvia fata buna vine langa mine si ma ajuta.
Doar ca in acel moment eram in genunchi amandoi si inconjurati de 3 pulii superbe ce abia asteptau sa fie supte. O las pe tarfa la pula lui George, si iau o alta la supt sa ma bucur si eu de o muie. O pula nu foarte lunga dar destul de groasa, cu o capatana superba si foarte vanoasa imi umplea gura.
Arunc un ochi catre Silvia care tocmai se pregatea sa fie pentrata, si cum sunt baiat bun, m am dus sa o ling un pic inainte sa o ajut, bineinteles ca si pula ce urma sa intre in ea a fost pregatita un pic.
In timp ce Silvia era fututa in pizda, eu ii lingeam lindicul si din cand in cand mai primeam si o portie de pula. George s a urcat peste ea si a inceput sa ii dea muie, deja Silvia incepuse sa intre in extaz, i am scos butplugul si am inceput sa o ling in fund, semn ca urma sa aibe toate gaurile pline. Schimbam pozitiile, unul din baieti se pune canapea, Silvia se urca peste el si isi expune si fundul, fundul ei mare si apetisant ce tanjea dupa pula. Dorinta ii este indeplinita rapid si Silvia are toate gaurile pline. Eu ma bucuram de peisaj si ma jucam cu butplugul Silviei. Ma ridic si ma indrept spre ei, senzatia pe care mi o oferea butplugul era geniala. Silvia se ineca cu o pula si m am gandit sa o ajut. Merg la ea si o ling pe fata si pe buze in timp ce coaiele respective ne loveau pe am2. O scuip si ii dau niste palme peste fata, ar fi tipat dar avea gura plina. Simt cum sunt prins de ceafa si pula ce tocmai iesise din gura Silviei plina de saliva ei imi intra mie in gura. Sunt futut in gura intr un ritm placut. Ea geme de placere si in timp ce freca pula imi gaseste butplugul..
-Vreau sa fim facuti posta am2, zise Silvia in gura mare, dupa care incepe sa ma linga pe fata. Ne confirmam cerintei si ajungem am2 sa fim facut posta. Schimbam pozitiile, butplugul este inlocuit de unul din baietii care incepe sa ma futa.
Cel care imi dadea muie este cel care o futuse pe Silvia in pizda, stiam asta pt ca ii simteam inca gustul ei, eram amandoi pusi capra pe canapea si fututi. Prima ejaculare are loc in gura mea, jeturile calde de sperma ma excitau maxim, sug bine tot si curat, Silvia se ridica din pula si vine sa impartim sperma calda, limbile noastre reuninduse intr un sarut extrem de pasional si umed.
Cum Silvia a fugit practic din stransoare, cel care o futea o prinde par si de curea :
-treci fa in pula mea sa ma termini ! Si incepe sa o futa adanc in gura, cum atmosera era foarte incinsa noi baietii o ajutam dandui palme peste fata si scuipando. Cel ce o futea in gura o asaza din nou capra si incepe sa o futa in cur la fel de tare cum o futea in gura.
Ma bag sub ea si incep sa o ling in pizda ei zemoasa si sa ma bucur de ea. Tipetele ei sau transformat din nou in sunete de reflex caci ajunse din nou posta. Cel care o futea in cur il aud cum tipa de placere se infinge adanc in ea si ii umple curul, sperma ii iese si se prelinge usor catre pizda ei, lucru ce ma bucura si mai tare pentru ...



    Login