Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Autostopul
Autor : natalia20 - 2017-11-02
Citita de 13389 ori - Nota 5.55 (49 voturi)
O seara de vara destul de calduroasa si eu pe marginea drumului asteptand sa ma ia o masina.
Mergem la tara la niste cunostinte si nu stiam exact unde trebuie sa ajung iar toti m-am lasat sa ma descurc singura.Cand am pornit din oras era dupamasa dar pana am ajuns la mijlocul drumului pana unde mergea primul microbuz celalalt plecase iar seara se lasa peste mine asa ca am fost nevoita sa fac autostopul sa nu fiu nevoita sa dorm in vreo sura.
Eram intr-o rochita scurta si decoltata ceia ca ma inspaimanta avand in vedere ca eram pe marginea drumului iar obsedati sunt mult dar trebuia sa fac ceva sa nu raman acolo,asa ca am inceput sa fac semne la masini si nu ma lua nimeni iar cine a oprit nu mergea unde avem eu nevoie si incepeam sa imi pierd speranta.Mi-am luat bagajul si am inceput sa merg incet pe jos pana am iesit din satul unde ma lasase microbuzul cu gandul ca asa o sa am sanse mai mari sa ma ia cineva.
Eram langa o padure pe marginea drumului si stateam pe bagaj cand la un momentdat a oprit o masina iar inauntru erau 3 baieti: soferul la 20 de ani asa inca unul de 30 in dreapta si unu la 23 in spate.Am spus unde vreu sa merg si chear daca imi parea ca ei nu merg in aceias directie au acceptat sa ma duca si pe mine unde am de mers asa ca m-am pus in spate langa cel de 23 si imediat cel de 30 a venit si el.Am schimbat cate o vorba pana sa lasat liniste in masina iar cel de 30 de ani si-a apropiat o mana de piciorul meu si a inceput sa ma mangaie incet.Nu stiu daca mergeam bine pe unde mergeam dar drumul se ingusta si padurea se indesea.El continua sa ma mangaie pe picior pana m-am ferit subtil cu pretextul ca ma asez mai bine dar el sa apropiat atat de tare incat am fost nevoita sa ma lipesc de cel de 23 care sa amuzat putin pe seama mea.
-Asa de simpatic iti sunt?Zice el intorcandu-se catre mine si varandu-mi o mana pe picior.Eu incerc sa ma asez mai in sus incat sa nu ajunga cu mana sub fusta mea si zambesc fara sa zic nimic.
-Ai un par foarte frumos! Spune cel de 30 catre mine in timp ce imi mangaie o suvita de par care mi se prelingea pe san iar eu incep sa ma strang si sa incerc sa ma fac cat de mica pot.Le simt respiratia pe gat,in par,aproape de sani,le simt caldura si ma gandesc cum sa fac sa scap de acolo fara sa ii supar si sa pot ajunge la destinatie.
Cel de la volan isi aranjaza oglinda mai bine pesemne sa vada ce facem.Cand m-a vazut ca remarc ca ne priveste a tras pe dreapta.
-Eu trebuie sa cobor sa imi fac nevoile sper ca nu va suparati.
Sa dat jos soferul iar ceilalti doi au inceput sa ma constranga si sa inceapa sa ma pipaie mai violent moment in care am intrebat de ce fac asta dar nu au spus nimic.Cel de 30 de ani ma tras de par si ma sarutat pe gat iar celalalt ma mangaia pe burta si picioare iar atunci eu am incercat sa ii indepartez strigand la ei si impingandui dar cel de 30 de ani mi-a scos sani din rochie si ia sarutat si mangaiat atat de bine si de mult incat a inceput sa imi mplaca si sa nu ma mai zbat asa tare.Spuneam aproape in soapta sa ma lase iar cel de 23 de ani mia-a bagat mana pana la pizda.
-Ce tare ti sa udat pizda.Iti place aaa? spune catre mine in timp ce mi-o freca cu degetele.M-am intors catre cel de 30 deja ametita de placere sa ii spun sa nu ma mai starneasc iar acesta ma lins pe buze si mi-a scuturat sani.
-Haideti jos ca am gasit.A aparut soferul si ne deschide usa.
-Bai nu gata lasatima aici daca avetia alte planuri eu nu fac asa ceva.Zic eu incercand sa ma dau jos si sa imi iau bagajul.
-Hai cu noi! Zice cel de 30 si ma ia in brate.
-Lasama jos nu! Incep eu sa zic in timp de incerc sa ma dau jos.
M-au dus in padure la cativa metri de sosea.Au tras rochia de pe mine si m-au pus in genunchi si ma tineau pe rand de maini iar ceilalti doi isi lipiau pulile de buzele mele.
-Casca gura!Hai lingeo un pic.Spune cel de 20 in timp ce ma tinea de par si mi-o batea de buze.
Nu am vrut sa le-o sug cat au incercat sa mi-o dea asa ca m-au lipit de un copac si m-au legat la maini.S-au jucat cu sani mei si mi-au lins sfarcurile ceia ce ma inebunea chear daca nu vroiam sa arat.Mi-au frecat clitorisul cu degetele si am inceput sa tremur usor.Cel de 30 de ani mi-a indepartat un picior si mi-a frecato de pizda pana m-am udat foarte tare si l-am rugat sa mi-o bage ca nu mai puteam de placere iar in momentul in care aveam orgasm mi-a bagato adanc in pizda sa ma termin pe pula lui.Tremuram si il srangem inautru gemand de pacere iar el a inceput sa se miste incet gafaind de placere semn ca la excitat tare faprul ca am avut orgasm pana sa terminat la mine ...



    Login