Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Aura, o sotie nu foarte cuminte
Autor : swapf - 2016-11-29
Citita de 26170 ori - Nota 6.02 (106 voturi)
Capitolul 1 ”Doamne Dumnezeule, maine este prima mea zi de concediu”, gandea Aura in timp ce se-ndrepta spre metrou. Cinci saptamani de glorie o asteptau, iar dup-amiaza ii parea deosebit de frumoasa. Jumatate de ora mai tarziu, era in dormitor, goala-goluta. S-a uitat la corpul ei in oglinda, pentru cei 36 de ani, arata destul de bine. Sanii erau inca tari si fermi, sfarcurile mari si dure, talia subtire si era experta in arta de a face sex, si de a oferi placere cu pizda ei dulce si zemoasa. Sotul era plecat la munca in strainatate si lipsa barbatului o resimtea puternic, profitand de fiecare escapada, ea fiind convinsa ca nici sotul nu era usa de biserica acolo unde era.
Gandul la futut, si de a avea o pula adanc infipta-n ea, fu deajuns sa-i umezeasca pizda.
A inchis ochii, a pus mana la pizda si si-a introdus un deget adanc. A gemut incet, in timp ce-si mangaia clitorisul care vibra de placere. A mai zabovit un moment apoi a intrat in baie, infierbantata si transpirata.

S-a bagat sub dus si a dat drumul la robinet, apa rece trimitandu-i frisoane in tot corpul. Sfarcurile s-au intarit, pline de dorinta. Aura si-a mangaiat un san, strangand usor intre degete sfarcul, in timp ce mana cealalta s-a indreptat catre pizda umeda.
Dupa ce s-a jucat suficient, a terminat dusul si s-a infasurat intr-un prosop. S-a dus in dormitor, unde s-a intins pe pat, si-a desfacut picioarele si sia dat deoparte prosopul. Fara sa se gandeasca la nimic, a inceput sa-si mangaie labiile, pizda deschizandu-se rosie de la efortul depus, invitand pe Aura sa-i bage un deget in carnea molatica. Un alt deget se insinua catre sfincter, presand usor pe anusul inflorit. In momentul cand se produse contactul intre anus si deget, pizda incepu sa produca zeama din abundenta, curgand catre gaurica care acum beneficia de lubrefiant natural. Incet-incet, indexul castiga teren in adancime, sfincterul mulandu-se pe degetul indraznet. Adanc, tot mai adanc...pana cand degetul nu a mai putut inainta. Acum era timpul sa se ocupe si de pasarica. Alt deget incepu sa puna presiune pe gaurica umeda, patrunzand facil pe toata lungimea lui. Cealalta mana se ocupa de sani, si Aura incepu sa se joace cu degetele din ce in ce mai repede, pistonandu-si gaurile dornice, pana cand orgasmul exploda in ea, facandu-i pizda sa erupa abundent cu sucuri care umplura camera de aroma placuta a sexului femeii.
Aura se linse cu placere pe degete, apoi se sterse cu prosopul si adormi. Doua ore mai tarziu, pasarica si gaura fundului o ardeau de dorinta de a avea un madular adevarat. Stia ca degetele nu mai sunt deajuns acum. Asa ca si-a dat repede cu machiaj si s-a imbracat cu o fusta mini si o bluza cu un decolteu adanc, care sa arate o portiune ampla din sani. Iesi din apartament si merse catre cel mai apropiat bar. In starea in care era , nu vroia decat sa fie fututa, fara sa-i pese prea mult de cine trebuie sa faca asta. Se aseza la bar, si fiind semi-intuneric se uita in jur la barbatii de acolo. Apoi incerca sa-si comande o bautura, dar barmanul nu o auzi de prima oara. Dar imediat un barbat i-o lua inainte si-l chema pe barman, apoi se aseza langa ea.
„Sper ca nu te deranjeaza, as vrea sa-ti ofer ceva de baut”, zise el. Aura se uita la barbat, si multumita de ce vazu, accepta. Era inalt, parul foarte scurt, probabil aproape de 40-45 de ani. Zambea prietenos si parea un barbat tocmai bun pentru satisfacerea nebuniilor Aurei. ”Numele meu este Laurentiu, tu cum te numesti?”.
„Aura”. ”Dragut nume, Aura”. ”Intotdeauna oferi femeilor de baut in barul asta?”
„Doar celor care merita, iar tu, la cum arati, meriti cu prisosinta”, replica barbatul curtenitor”.
Stilul de abordare al barbatului era dezarmant, asa cum ii placea Aurei, care oricum nu avea de gand sa faca nazuri si sa se tina batoasa, asa ca se trase mai aproape de el.
Ciocnira paharele intr-un toast mut, apoi vorbira in soapta. Aura i-a explicat ca este in concediu si ca este maritata, iar Laurentiu zambi triumfator: alesese lozul castigator. Dupa cateva minute in plus de discutii, Aura simti degetele barbatului punand o usoara presiune pe genunchi. Zambi si barbatul imediat avansa cu mana sub fusta, pe interiorul coapsei. Ca sa-i arate ca merge in directia buna, Aura desfacu picioarele putin, si degetele lui Laurentiu parcursera toata lungimea coapsei, oprindu-se in dantela umeda a chiloteilor ei. Imediat vorbele insotira si gesturile: „ Ce-ai zice sa mergem la mine sa continuam?” insinua el. Aura raspunde indraznelii bartbatului:”Bine, vin. Am nevoie de ceva mai tare decat Martini-ul asta”.
Laurentiu plati nota si comanda un taxi. Se asezara amandoi in spate si barbatul isi puse bratul pe dupa umerii femeii, protectiv, varful degetelor mangaind sanul ei. Aura realiza ca pe masura ce timpul trecea, tensiunea sexuala crestea, si-si dadea seama dupa umezeala puternica a pasaricii. Intr-un final, au ajuns la el acasa. Apartamentul era dragut si Aura il complimenta pe Laurentiu:
„Arata bine la tine”. „Multumesc, ce vrei de baut?”, raspunse el. ”Ceva tare” comanda Aura. Laurentiu se intoarse repede cu doua pahare de coniac, si ciocnira din nou. Amandoi baura repede, in aer plutea dorinta. Laurentiu isi dezbraca haina si camasa, „sa fie mai comod”, iar Aura nu putu sa se abtina sa nu observe umflatura din pantalonii lui, realizand bucuroasa ca a facut o alegere buna. In timp ce-si scotea pantofii, ii spuse Aurei sa se faca comoda. Femeia nu nu astepta alta invitatie, si zambind catre Laurentiu, isi scoase bluza si pantofii, ramanand doar in fustita mini, apoi se aseza pe canapea. Pupilele barbatului se dilatara de dorinta cand ii vazu sfarcurile lungite de excitare, cu mameloanele aproape maro. ”Mmmm, frumos, foarte frumos”, aprecie el.
„Si sunt amandoua ale tale” il incredinta ea. „Cel putin in noaptea asta”.
Laurentiu se puse langa ea, se lipi de corpul ei si o saruta pofticios. Buzele se lipira iar limbile, umezite de saliva, se incolacira intr-un dans serpesc. Barbatul ii puse mana pe un san, degetele prinzand sfarcul intr-o presiune blanda. Aura nu statu mult pe ganduri si-i puse mana pe prohab, oftand multumita, barbatul era gata de actiune. Laurentiu se desprinse din sarut, si-i lua celalalt san in gura, morfolindu-l usor si rotind limba pe sfarcul intarit si alungit de atatare. Aura nu rezista la asaltul gurii calde si-i desfacu fermoarul pantalonilor, scotandu-i madularul afara. Degetele-i mangaiara lungimea erecta, simtindu-i venele pulsand de sangele infierbantat. Cu un gest bland, barbatul o intansi pe Aura pe canapea. Femeia se conforma docila, ridica fundul si Laurentiu ii trase rapid chiloteii jos, scotand la iveala pasarica zemoasa. Barbatul arunca chiloteii jos, si in scurt timp fusta urma acelasi traseu. Aura ramase goala, si gemu atunci cand barbatul ii atinse pizda, un deget patrunzand inauntru in timp ce altul se insinua catre anus.
In momentul cand atinse sfincterul, din pizda femeii incepu sa curga zeama cleioasa, iar barbatul realiza ca Aura nu va face nazuri daca el va incerca sa i-o bage in cur. Asa ca se concentra pe gaura curului, bagandu-i inelarul in pizda, ca sa-l umezeasca, apoi forta usor sfincterul. Aura desfacu pirioarele cat mai mult, se relaxa si-i lasa degetul barbatului sa-i patrunda in rect.
„Oh, da, daa, baga-l pe tot”, il incuraja Aura. In timp ce-i pistona rectul cu degetul, Laurentiu continua sa-i suga tatele pe rand. " Mmmm, ai funduletul asa de stramt, imi place mult, imi place curul tau” zise el cu vocea ragusita.
„Da Laurentiu, si mie-mi place. Fute-mi curu’ cu degetulu tau”, il incuraja Aura, frecandu-i pula din ce in ce mai repede.
Aura lua initiativa se pozitiona rapid in 69, deasupra lui, apoi se apleca asupra pulii si o atinse cu limba. Auzi cum Laurentiu gemu incantat si continua coborand cu limba pe gland apoi linse coaiele pline, luandu-i cate un ou in gura larg deschisa, umplandu-le de saliva. Apoi se ocupa de pula, prinzand-o de baza, se apuca si isi roti limba in jurul glandului umflat, simtindu-i fiecare tresarire de excitare. Era unul din putinele momente cand Aura simtea ca domina barbatul, si facea tot ce putea sa-l faca dependent de ea.
Laurentiu nu statea nici el degeaba, ii baga trei degete-n cur si o lingea cu pofta pe clitoris. Cu cealalta mana o tragea de tate, frecandu-i sfarcurile intre degete, facand-o pe Aura sa cada intr-o stare de dorinta indecenta.
Limba femeii freca puternic pula barbatului pe toata lungimea, mirosul puternic de pula incinsa izbindu-i narile dilatate. ”Suge-o curvo, suge-o”, striga barbatul impingandu-se in gura ei. Aura, in loc sa se simta jignita, simti vorbele lui cum o excitau cerebral, realizand subliminal ca-i placea felul cum o trata Laurentiu, si-l incuraja luandu-i toata pula-n gura, nasul ingropandu-se in coaiele umede ale barbatului, pana cand simti glandul atingandu-i fundul gatului. Gura-i lucra ca un aspirator, actionand direct asupra coaielor care vibrau lucrand sa elibereze sperma din ele. O mana a Aurei cuprinse coaiele, si un deget incepu sa se joace cu anusul lui. Saliva curgea abundent din gura Aurei, pe masura ce inghitea lacoma pula barbatului. Degetele lui lucrau febril in curul femeii, ceea ce o impingea spre orgasmul binefacator care se crea in corpul ei, luptandu-se sa iasa la suprafata, si Aura raspundea prin cresterea puterii cu care sugea, de parca viata ei atarna de pula care-i pistona gura.
Gurile celor doi lucrau din ce in ce mai repede, barbatul lingand clitorisul excitat si femeia sugand madularul umflat, iar gemetele umpleau incaperea. Deodata pula tresari puternic in gura calda, iar Aura cuprinse coaiele care se stransera in saltul suprem.
„Acumm, acuum”, striga barbatul si primul jet de sperma calda izbi direct in fundul gatului femeii. Senzatia fantastica care o simti Aura o facu la randul ei sa izbucneasca intr-un orgasm sublim, pizda aruncand lichide fierbinti pe fata barbatului. Barbatul se zbatea ca o fiara nepunticioasa in coltii tigroaicei, piciarele tremurand necontrolat. Femeia nu se opri din supt decat atunci cand simti cum coaiele se relaxeaza in mana ei, golite de seva. „ Nu are gustul sotului meu, dar e bun”, gandi Aura.
Amandoi isi savurara orgasmul, apoi Aura se rostogoli de pe el, iar Laurentiu merse si mai puse ceva de baut. Constientizau amandoi ca urmeaza o noapte fierbinte, acum doar isi potolisera dorinta primara cauzata de tensiunea sexuala. Stateau tacuti unul langa celalalt si-si trageau rasuflarea. O mana a lui Laurentiu o cuprinse dupa umeri si-i prinse un san, mozolindu-l. Dupa nici trei minute, femeia-l simti cum se revigoreaza, penisul se trezea iar. Au terminat bauturile si se-ndreptara catre dormitor, pentru a se desfasura mai confortabil.
In pat, gurile se-ntalnira din nou, si mainile alergau febril fiecare pe partile intime ale celuilalt. ” Ohhh, vreau sa ma futi, vreau sa-ti bagi pula-n mine”, murmura Aura plina de dorinta. ”Spune-mi unde vrei sa ti-o dau, curva ce esti”, suiera cald barbatul.
„In fundulet, vreau in fundulet, l-ai excitat asa de tare”, raspunse Aura intr-un abandon total, si se pozitiona rapid in maini si in genunchi. Laurentiu isi inmuie pula in sucurile abundente din pizda femeii, apoi presa cu glandul usor pe sfincterul ei, fortand intrarea maronie.
Capul pulii aluneca dintr-odata, scotandu-i femeii un grohait de placere. Aura incepu imediat sa-si miste curul in toate directiile, facand pula barbatului sa patrunde din ce in ce mai mult.
„Nu te doare, nu-i asa?” intreba Laurentiu mai mult de forma, stransoarea calda a rectului facandu-l sa inainteze necontrolat. „ Nuuu, e bineee, fute-ma cum vrei tuu, baga-ti pula-n mine, sunt curva taaa” ingaima Aura . ”Bine panarama ce esti, am sa te fut tare atunci”, se intarata Laurentiu., si-si baga pula-n ea pana simti ca se lipeste cu totul de fesele ei. Senzatia era dementiala, barbatul simtea muschii rectului femeii cum ii invaluia cald membrul, nevrand parca sa-l lase sa iasa. Aura ii raspundea la contre curajoasa, cu fesele larg desfacute isi rotea fundul in toate partile, permitant barbatului sa o futa cu putere. Saliva-i curgea din abundenta din colturile gurii, stand cu capul aplecat pe perna si fundul ridicat in aer, vulnerabil in mainile barbatului care-si savura victoria.
Ideea ca e posedata intr-un mod atat de pervers, o excita si mai tare pe Aura, facand-o sa debiteze obsceniti: „ Asaa, fute-mi curu’, tragemi-o tare ca la curve, imi place muult”. Il auzi pe Laurentiu cum grohaia la spatele ei opintindu-se, simtind pula barbatului din ce in ce mai dura. „ Nu mai rezist, imi dau drumu’, fute-ma tare de tot, ai pula bunaaa”, continua Aura, simtind cum in curand va avea un nou orgasm. Cu un strigat ascutit, femeia nu ...



    Login