Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Asistenta nebuna - foot fetish - poveste lunga
Autor : Maxwell691 - 2015-01-20
Citita de 8781 ori - Nota 6.24 (17 voturi)
Povestea in mare incepe la inceputul anului scolar.In prima zi de scoala am lesinat..asa dintr-o data si m-am trezit pe un scaun la care o asistenta ma tot intreba daca sunt bine.I-am spus ca nu si am pornit spre spital unde urma sa mi se faca o perfuzie.In tot acest timp eram foarte ametit si imi venea sa adorm dar am reusit sa stau treaz.Aceasta doamna avea in jur de 30-40 de ani , subtirica , avea un decolteu destul de generos si niste picioare de iti lasa gura apa..ingrijite..date cu oja neagra care de altfel este preferata mea.
In tot acest timp ma uitam la picioarele ei (in drum spre spital) si nu puteam sa imi i-au ochii de la ele.Ajunsi la spital ma duce intr-un cabinet si imi pune o perfuzie.Stateam intins pe pat, iar ea statea pe un scaun langa mine.
Dintr-o data isi intinde picioarele langa mine pe pat si am inceput sa le privesc.Cum eram ametit nu am constientizat ca mi s-a sculat pula si se vedea sub patura.
Se uita la mine si incepe sa rada isteric la care ma intreaba:
-Ce ai patit draga? te excita picioarele mele(la care isi tot misca degetele in fata mea)
Atunci am realizat si eu..tot eram rosu si i-am raspuns ca:
-Da,aveti niste picioare frumoase
Ea continua cu rasul isteric si isi da sandalele jos , si le pune pe pieptul meu si spune:
-Iti place?
-Da,aveti cele mai frumoase degete din lume.
Isi freaca o data picioarele de fata mea, de la degete pana la calcaie si spune : -Pacat ca nu le poti atinge..si continua cu rasul.
S-a terminat perfuzia si mi-a spus sa ma imbrac.Am iesit de la spital si m-a adus acasa unde i-a povestit mamei mele ce s-a intamplat.Dupa ce a vorbit cu mama mea , am mers sa o conduc la masina.Ajunsi la poarta imi zice sa am grija si ma saruta pe obraz razand.
Fiind asistenta la mine la scoala tot timpul ne intalneam pe coridoare si imi zambea sau cand ma prindea singur ma intreba daca imi place pedichiura ei si chestii de genul.
Fiind seful clasei , trebuia sa duc scutirile si adeverintele medicale la verificat la fiecare sfarsit de luna , la aceasta doamna pe nume Nadia(doamna care m-a dus cu masina).
Intr-o zi am iesit de la scoala , normal la ora 2 si am mers sa ii predau scutirile.Am ajuns acolo dar ea se grabea sa ajunga undeva.Mi-a spus ca daca vreau ma poate duce ea cu masina acasa dupa ce merge sa i-a ceva , iar eu am acceptat.
Am oprit in fata unei case si eu am asteptat 10 minute in masina.A venit cu o plasa in mana si m-a intrebat daca vreau sa trec pe la ea sa imi dea prajitura si un pahar de suc. Am acceptat din nou si am pornit spre casa ei.
Am ajuns, ma asez pe canapeaua din sufragerie si o astept.Coboara jos in sufragerie imbracata doar intr-un tricou pana la buric si in niste iegari negri.In picioare purta niste slapi(flip-flopsi) negri care se asortau cu pedichiura ei , tot neagra.
S-a asezat langa mine si mi-a spus:
-Sper ca stii ca nu de asta te-am chemat la mine
-Surprins, am intrebat de ce?
Atunci si-a dat slapii jos si si-a pus picioarele in poala mea.
A zambit si mi-a spus :
-Fa ce vrei cu ele.
In momentul acela am incremenit si parca visele mele au devenit realitate, eu de la intamplarea din spital doar la picioarele ei m-am gandit.
Am inceput cu fiecare picior frumos , le-am sarutat , le-am lins , le-am masat , iar ea isi ciupea sfarcurile si gemea.
Mi s-a sculat si mie si m-a pus sa imi dai pantalonii jos.Avand doar 15 ani mi se parea ciudat dar eram excitat la maxim.
A inceput sa isi frece picioarele de penisul meu , iar eu dupa vreo 5 minute nu am m-ai putut si mi-am dat drumul pe canapea.
Am dat sa imi pun blugii pe mine , dar ea m-a trantit din nou pe canapea si a spus:
-hahaha, ce crezi ca scapi asa usor? daca tu ai terminat asta nu inseamna ca eu am terminat.
S-a pus cu pasarica pe fata mea si a spus sa o ling.Singurul contact sexual care l-am mai avut pana atunci a fost cu verisoara mea care era cu 3 ani mai mare ca mine.Deci nu putea sa zic ca sunt priceput .. ii dadeam eu acolo limbi in pizda si ea gemea si isi pisca sfarcurile.Dintr-o data a inceput sa se pise pe fata mea , eu in mintea mea eram scarbit dar se pare ca pe ea o excita asa ca am acceptat si am continuat cu linsul.
-Se pare ca ti s-a sculat din nou.
Si se aseaza cu pizda pe penisul meu calarindu-ma ca o nebuna.Am rezistat tot asa vreo 5-6 minute dupa care mi-am dat drumul in ea.Ulterior mi-a zis ca nu e nimic ca o sa i-a contraceptive. Am mai stat la povesti si atunci mi-a spus ca ii place ca cineva sa se joace cu picioarele ei , insa fetishul ei este sa se pise pe oameni..Ma uit la ceas si vad ca deja e ora 6 asa ca am pornit spre casa.
Am iesit pe usa , dar de data asta m-a sarutat pe buze si a spus ca o sa ne mai vedem.
Din ziua aceea spun ca viata mea s-a schimbat intr-un fel.
Au mai trecut cateva saptamani , eu in aceste saptamani tot o intrebam pe coridor cand o sa ne mai vedem si chestii de genul, eu eram efectiv disperat dupa ea.
A venit timpul sa ne facem un vaccin.Nu era obligatoriu dar eu am decis sa il fac.A venit randul meu si am intrat cu cel mai bun prieten al meu inauntru.Aici era Nadia, si inca 2 asistente care erau foarte frumoase, toate tinere.. nu cred ca aveau peste 38 de ani..nici nu stiu cum sa ma exprim.. aratau foarte bine..
A inceput cu colegul meu , dupa care l-a lasat sa plece.Am ramas singur care a trebuit sa il mai faca.Asteptam sa vina Nadia sa imi faca vaccinul in sala cu cele 2 asistente.Una dintre purta tocuri negre , iar cealalta sandale.Una dintre asistente (cea cu tocurile) statea la birou si dintr-o data isi da jos tocurile, le pune pe masa si incepe sa si le maseze vaitandu-se ca e o zi grea etc. Lucrul acesta m-a excitat foarte tare si a inceput sa mi se scoale.Incercam sa imi ascund erectia dar aparca nu puteam , avand doar boxeri pe mine (ne-a pus sa ne dezbracam pentru consult medical)
Isi da sosetele jos si isi i-a in picioare niste slapi in picioare la care ma observa si zice:
-Ridicate in picioare
Eram tare ca piatra si se uitau una la alta si radeau.
-Ce ai patit tinere?
-Pai stiti..
-Lasa , lasa stai jos.
Imi era rusine de mor si deja ma pregateam sa ma milogesc de ele sa nu mai afle nimeni de ce s-a intamplat.Intra Nadia pe usa si cele 2 asistente ii spun ce s-a intamplat.Se apuca si ea de ras si ma pune pe scaun spunand
:- Hai gata cu prostiile sa ii administram vaccinul si sa plecam acasa
M-a pus pe scaun si nici cum nu puteam sa ma linstesc.Inca aveam erectia cand mi-a facut vaccinul.
Dupa ce mi l-a facut m-a pus sa ma intind pe masa ca sa nu mi se faca rau , etc.
Stateam acolo cu vata cu spirt pe intepatura si cu pula sculata.Cele 2 asistente tot radeau acolo , iar eu ma rusinam tot mai tare.
Vine Nadia si imi spune ca daca sunt gata pot pleca.Pe cand sa imi iau blugii pe mine o asistenta ii spune Nadiei
:- Haide draga ca nu il putem lasa sa plece asa.
:- Voi sunteti nebune? are doar 15 ani daca spune cuiva.
:- Hai lasa ca e in floarea varstei nu vezi ca sta cu pula sculata aici si noi nu facem nimic?
: - Treaba ta Paula(asa o chema pe asistenta cu tocurile).Am uitat sa mentionez ca cea de a 3 a asistenta a plecat cu putin timp inainte.
Ma tot gandeam ca femeile astea sunt nebune si ca totul pare ireal.In perioada asta eu ma tot uitam la filme porno si vedeam ca acolo femeile se excita si fac sex spontan si chestii dinastea dar stiam ca e actorie.Nu ma gandeam ca si in realitate sunt asa nebune femeile si in plus aveam doar 15 ani.
Isi da jos doamna sandalele si ma pune sa ma intind pe un coltar.Avea picioarele bine ingrijite si avea date degetele cu oja rosie.Nu aveam de ce sa ma plang.
Incep sa i le masez incet , ea radea ca o nebuna din cauza ca se gadila usor.O striga pe Nadia si ii spune:
-Hai drag...



    Login