Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Arta psihologica a unui GangBang - cumnata
Autor : RazvyB - 2021-03-24
Citita de 12224 ori - Nota 6.92 (60 voturi)
Inaintarea actelor de divort ma lovise puternic. Imi iubeam sotia nebuneste si voiam sa-mi continui viata alaturi de ea, desi vazusem siroaie de sperma si urina pe ea la ultimul gangbang. Ea insa nu trecuse peste. Ne distruse relatia ireparabil din punctul ei de vedere. Efectiv nu mai avea nicio atractie sexuala fata de nimeni si ma simteam si eu extrem de vinovat pentru cele intamplate. Aveam un obstacol dificil in fata noastra si efectiv nu puteam trece impreuna peste.

Imi pierdusem job-ul, constatasem ca nu ma mai atrag nici legaturile umane. Stateam inchis in apartament, desi trebuia vandut, pentru a fi impartit la partaj.

Cumnata fu singura care veni sa ma verifice, nimeni nemaistiind de mine de ceva timp. Ma gasi intr-o stare deplorabila, intr-o casa dezordonata si nearisita, mirosind a transpiratie si bautura. M-a trimis direct la dus, in timp ce a inceput sa stranga prin casa si s-o aeriseasca.

Imi placea de ea la nebunie, avusesem deja cateva contacte sexuale conform fanteziilor anterioare, dar de data aceasta gandul nu-mi mai statea la sex. Aveam sufletul ranit si asta imi afecta erectia, asa ca m-am dus catre dus spasit.

Am discutat mult despre cele intamplate si nu-i venea sa creada ca 7 tipi musculosi i-au tras-o surorii ei, stiind ca ei nu-i place prea mult sexul. Vazandu-ma atat de ranit, s-a deschis fata de mine, asa cum n-a mai facut-o pana atunci. Eu o vedeam precum o puturoasa precum sora-sa, mai ales ca aveam impresia ca nici cu cumnatul nu se fute atat de des cu ea. Dar toti suntem captivi propriei noastre bule si vedem doar din perspectiva noastra limitata. Tipa era o nimfomana inraita, avand nevoie de a face sex aproape in fiecare zi. Avea vreo 4-5 pularari intre care alterna de-a lungul unei saptamani, iar sotul ei nu stia despre acest lucru absolut nimic. Pentru ca, daca ar stii ar fi considerat-o o tarfa si probabil s-ar fi despartit. Cati dintre noi dorim o nimfomana acasa? Dar cati dntre noi suntem pregatiti s-o acceptam cu adevarat? Cati am vrea sa ne futem zilnic cu aceeasi femeie, dar cati dintre noi am reusi cu adevarat?

Nu i-am batut niciun apropo. Pula efectiv nu mi se scula, desi eram nefutut de o buna perioada de timp. Tipa incepu sa aiba rol de psiholog si parca dorind sa imi demonstreze ceva, mi-a spus ca si-ar dori si ea sa se futa cu exact acei 7 barbati si i-au spart sora in toate gaurile ei. A zis ca cel mai mare Gangbang a fost cand s-a futut cu noi 4 in Tenerife si ar dori ceva de aceasta data chiar mai intens.

Nu ma bucuram sa ma aud din nou cu baietii. Dupa ce le-am dat sotia, acum sa le dau si cumnata. Dar daca ea isi dorea si mie imi placea foarte mult de persoana ei si ma simteam dator fata de ea fiind o persoana foarte buna ce sare in ajutor, mi-am calcat pe orgoliu si i-am chemat pe baieti intr-o seara la mine acasa, cumnata intorcandu-se si ea.

Avea o fusta scurta de piele si niste dresuri sexy de ti se facea pula beton doar cand o vedeai. Cautati pe Google STK324-1 CIORAPI LUNGI DIN PLASA CU OCHIURI MICI, DECUPATI, ca sa intelegeti ce vreau sa spun.

Ea este mica de inaltime, vreo 1,55m si cam 45 de kg. E slabuta, are sanii mici, dar cateva kg s-au asezat in ultimii ani pe fund. Cat s-o faca mai sexy si sa-i trosneasca bucile cand ii dai o palma, nu ceva negativ. Bai fratioare, ii ridicara baietii fusta si cand am vazut decupatura dresurilor si ce cur misto avea, am crezut ca ejaculez pe loc fara a ma atinge singur. Era un sentiment de Deja Vu, stateam in acelasi colt al camerei, vazand practic aceeasi faza. Doar ca ea nu s-a dus la raftul de bauturi sa bea. Era perfect treaza si dornica sa-si duca misiunea la bun sfarsit fara sa puna gura pe alcool. In timp ce sotia mea s-a lasat fututa de ei, cumnata ii futea efectiv. Adica cum faci sa nu te doara o minge sutata spre tine? E simplu! O lovesti tu pe ea, inainte sa te loveasca ea pe tine. Cei 7 barbati mari si masivi erau dominati de o blonda miniona, cu parul cret. Erau toti cu ochii dati peste cap, oftand precum niste baietei adolescenti ce parca descoperisera sexul. Tipa le sugea pulele alternativ, tinandu-le bucile tari antrenate la sala cu palmele, excitandu-se teribil, excitandu-ne teribil. Eu eram spectator. Fusese dorinta ei sa nu ma implic in act, sa stau si sa privesc. Sotia nu reusise sa primeasca 3 pule in gura. Cumnata reusi in schimb. Si nu se oprira aici, alti 3 se inghesuira in spatele ei, doi in cur si unul in pizda. Avea pizda rasa perfect si imi aduceam aminte de cat de suculenta era pe vremea cand am supt-o si eu. Gustul lichidului ei vaginal era precum a primaverii. Daca as fi avut un pahar plin cu el, l-as fi baut precum un suc. Un tip a luat-o in bratele lui in timp ce statea in picioare si o futea in pizda, in timp ce altul i-a bagat-o in cur. Apoi cel din cur a facut doi pasi in spate, ramanand doar in pula celui din pizda si s-a lasat pe spate primind o alta pula in gura. Statea suspendata precum un pod, arcuita cu burta in sus, cu gura si pizda plina. 

Futaiul devenise atat de intens, incat dresurile i se rupsesera. Era totusi inca imbracata de la brau in sus si sanii nu i se vedeau deloc. Baietii ii lasara jos bluza si ii scosesera sutienul. Cu dresuri, fusta ridicata si bluza lasata, era extrem de sexy. Avea inca si chilotii minusculi pe ea, iar ata ce ii intra uneori in pizda o excita si mai tare.

Tipa se bucura efectiv de actul sexual si ajunse in momentul cand a facut squirt. Vazusem doar in filmele porno o femeie sa ejaculeze incat sa sara lichidul la un metru distanta de ea. Realitatea nu a fost darnica cu mine pana atunci. Cand sotia mea avea orgasm, totul se termina brusc, fiind incapabila sa mai continue. Cumnata insa ramasese in stare de oboseala doar cateva secunde, dupa care se ridica si continua. 

Se apropie momentul finalizarii, iar tipa i-a adunat pe baieti departe de noua mea canapea si ii aduse in mijlocul camerei. Deja realizam ca vrea sa-mi dea o lectie psihologica. Voia sa-mi demonstreze ca nu eu sunt de vina pentru tot ce s-a intamplat c...



    Login