Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataApartamentul de la etajul 5, din blocul de vizavi
Autor : yoQso - 2022-08-05
Citita de 9674 ori - Nota 8.38 (107 voturi)
Tocmai ce ne cumparasem un apartament, intr-o zona rezidentiala, abia construita. Eu si sotia mea, eram printre primii locatari ai complexului si eram atat de fericiti, incat, imediat cum am primit cheile, primul lucru facut de noi in acest apartament gol, a fost sa ne-o tragem pe pardoseala abia pusa.

Pe fatada noastra de bloc, ca si la cel din fata, care se afla la aproximativ 10 m, se gaseau la fiecare etaj doar ferestrele unui singur apartament. Din acest motiv, pentru intimitate, eu si cu Adina, alesesem ultimul etaj, mai precis 5. Aceste apartamente aveau niste ferestre foarte generoase, atat de generoare, incat vedeam pardoseala din apartamentul blocului vecin.

-Sper sa avem vecini tineri si de treaba, la fel ca noi, spuse Adina. Mai ales la cel din blocul vecin, de la etajul 5, mai completa ea.

Adina era o femeie de 30 de ani, cu parul roscat, ochi verzi, un fundulet de ratusca, abdomen plat si niste sani disproportionati cu restul corpului care atrageau privirile imediat. De inalta nu prea era! Era o minioana consacrata si daca Bogdan o lua in pula, putea participa la maratonul de 5000 de metri cu ea infipta si putea dobori recordul mondial.
Bogdan era un barbat atletic, cu un corp visat de orice femeie, nu foarte exagerat la muschi, dar cu niste patratele pe abdomen, de parca era o testoasa ninja. Era brunet cu ochii caprui si era inalt cam 1,80 cca.

-Sa speram, raspunse Bogdan, in timp ce o saruta frenetic si cu mana la pasarica, pe sub fustita ei nesimtit de scurta.
-Nebunule, exclama ea, iti trebuie pasarica?

Isi baga cu tandrete degetele in parul lui si-i spuse:
-Pasarica asta trebuie linsa si satisfacuta de pula ta.
-Hmm! Pot sa ti-o bag si in ultima gaurica care ti-a ramas virgina, intreba Bogdan.
- Poate! Dar nu acum, raspunse Adina.

Nu intram acum in detalii, cum s-a desfasurat futaiul dintre noi doi, nu asta este scopul acestei povestiri. Scopul adevarat, este apartamentul din blocul vecin, de la etajul 5. Aici nu locuia nimeni. Apartamentul inca isi astepta noii stapani. Dupa vreo doua saptamani, dupa ce Adina si Bogdan, se mutase in noul lor apartament, in apartamentul din blocul vecin, de la etajul 5, se aprinsesera luminile. Aceste lumini au ramas aprinse cam cca 30 de minute si in tot acest timp, era un puhoi de oameni, mai tineri sau mai batrani, care se foiau pe acolo, de nu se intelegea care sunt noii proprietari. Intr-un sfarsit, s-au stins luminile si au plecat cu totii. A doua zi dimineata, Bogdan era la munca si Adina, ca de obicei, era acasa. In timp ce-si facea de lucru cu geamurile apartamentului, in apartamentul vecin aparuse o femeie, tot asa, cam de vreo 30 de ani, imbracata lejera, sau poate prea lejera, care trebaluia si ea tot pe la geamuri.

In timp ce aceasta curata geamurile de praf, la un moment dat, s-a aplecat cu funduletul ei obraznic, sub privirea Adinei, si direct spre ochii sai. Avea niste chilotei albi, sub acea fustita rosie, culori care se contrastau foarte bine, si care-i scoteau pasarica in evidenta.

-Ahhh, exclama Adina, in timp ce-si masa pasarica dupa scena vazuta in apartamentul din blocul vecin.

Scuzati-ma! Am uitat sa va spun! Adina era o bisexuala fatala, care nu intelegea ce este o scula sau o pasarica, sau mai bine spus, intelegea foarte bine, si iubea ambele sexe in aceiasi masura,important,era sa se simta bine.

La un moment dat, in timp ce o privea, si mangaindu-si labiile pasaricii, in apartamentul vecin aparu un barbat. Observa cum acesta, ca si ea de altfel, ii contempla femeii, pasarica din acei chilotei albi, de sub fusta rosie. Ii vedea cum vorbeau si tare si-ar fi dorit sa auda ce cuvinte vulgare si pline de excitare, isi spuneau cei doi. La un moment dat, vecina se apleca si ii desfacu cureaua de la pantaloni, in timp ce-l saruta provocator pe abdomen. Ii trase pantalonii pana la genunchi si ii elibera pula din chiloti, si ce pula. Tipul era un fel de Bogdan al ei, corp atletic, la pula epilat si o prezenta foarte placuta. In timp ce vecina, cu miscari lente, dar precise, ii sugea pula vecinului, pe care si-o baga toata in gat, Adina se trezi dintr-o data cu 4 degete in pizda si o inundatie, de parca in acel moment trecuse o ploaie tprentiala.
-Ahhh, spuse ea din nou. Bogdane, unde esti acum, cand am nevoie de tine?
Din pacate Bogdan era la munca si ea trebuia sa se termine singura. Noroc cu noii vecini care o ajutau din plin sa ajunga la orgasm. Vecina continua oralul inca vreo 5 mniute si barbatul, cuprins de tremuraturi si spasmele placerii, ejacula puternic pe sanii acesteia, de puteai strange o cana de lapte. In acelasi moment, in timp ce barbatul ejacula, Adina, cu cele 4 degete infipte si mai mult in pizda ei umflata si plina de sucul excitarii, isi dadu drumul intr-un orgasm squirt, de inunda pardoseala. Dupa ce si-a revenit, se uita din nou la apartamentul din blocul vecin si cei doi disparusera, dupa care se uita in jos pe pardoseala si exclama:
-Ce vaca sunt, si incepuse sa rada de una singura la balta care zacea pe pardoseala.

Ajunse Bogdan acasa, de la munca, si Adina ii povesti totul despre intamplarea cu vecinii si de balta de pe pardoseala, la care Bogdan ii spuse:

- Si chiar aveai nevoie de mine, iubirea mea?
- Si inca cum, raspunse Adina. Daca vedeai ce pasarica umflata aveam si jeturile de sucuri care s-au scurs din ea, sigur mi-o limbareai vreo jumatate de ora, mai spuse Adina.

Bogdan, deja excitat la ce-i povestise Adina, o mangaia deja la pasarica si dupa un degetel, dupa, inca unul, si tot asa pana a ajuns la 4. Adina era deja fleasca la pasarica si ca sa nu se termine asa de vreme, indeparta degetelele lui Bogdan, se apleca in jos, ii desfacu cureaua si nasturii de la pantalon, dupa care se infipse cu gura la propriu in pula lui. Cred ca daca nu o oprea Bogdan, ii inghitea si boasele. Dupa un moment de 10 secunde, ii lua Bogdan pasarica in pula si o futu demential, atat de demential incat au avut parte de orgasm la unison, de le tremura si ultima picatura de muschi.

-Ti-a placut, o intreaba el.
-Mai si intrebi raspunse Adina.
-Nu futaceala noastra draga, ci ceea ce ai vazut la vecini?
-Pai daca am spalat pardoseala cu sucurile pasaricii mele, tu ce crezi?
-Mda, exclama surazator Bogdan.

Ceea ce nu stiau ei, ca noi lor vecini, au privit excitati la toata scena petrecuta in apartamentul de la etajul 5, al blocului vecin.

-Sugei-o, exclama Bianca, in timp ce Alex ii mangaia pasarica.
-Daca ii inghite si boasele, draga mea Bianca, te voi lua la pula, ii spuse Alex Biancai.

Bianca il stranse si mai tare de pula pe Alex, in timp ce el isi strecurase 2 degetele in pasarica Biancai.

- Cred ca as face infarct, sa vad ca-i dai limbi in pasarica acelei femei, spuse Alex.
- Ti-ar place nebunule, raspunse Bianca. Sincera sa fiu, as incerca si o limbareala in pasarica unei femei, ma excita ideea sexului frumos, mai spuse Bianca.
- Hai in pat, sa-ti arat cum e sa futi o pula adevarata, spuse Alex.

Bianca, era o bunaciune de femeie, blonda cu ochi verzi, cur rotund, de parca chiloteii push-up, erau inventati dupa masurile funduletului ei, sani medii si o gurita care putea suge si doua puli dintr-o data. Alex un barbat atletic, brunet cu ochii negrii si cu pula care-i ajungea in cer.

Bineinteles ca Bianca nu astepta sa fie invitata de 2 ori, asa ca terminara amandoi o seara multi orgasmica.

Nu va grabiti sa va dau detalii despre ce s-a intamplat in patul lui Alex si al Biancai, ca si in cazul lui Bogdan si al Adinei, nu asta e scopul povestirii noastre.

A doua zi, barbatii plecasera la munca, si divele lor, inevitabil se gasisera, fata in fata, la pubela, in timp ce aruncau gunoiul. Bineinteles ca s-au recunoscut si au fost putin stanjenite, dar le-a trecut repede.

-Buna ziua, spuse Adina, salutand-o pe Bianca. Sunt vecina din blocul vizavi de al vostru, de la etajul 5.
-Buna, raspunse Bianca, si-i dadu mana, drept salut.
-Suntem cam putini in complex si e multa singuratate, mai ales pentru femei ca noi, care sunt casnice, spuse Adina.
-Poate bem o cafea impreuna, daca tot suntem asa de singure pana ne vin barbatii de la munca, completa Bianca.

Dupa vreo 2 saptamani, in care cele doua, isi luau cafeaua impreuna dimineata, la un moment dat, Adina ii marturisi ca a vazut scena traita de Alex si Bianca.

-Stii tu draga Bianca, am vazut scena dintre tine si Alex, a doua zi dupa intrunirea familiala, spuse Adina.
-Nu-ti face griji draga Adina, si noi v-am vazut.

Adina ramasese perplexa. Incerca sa-si adune cateva explicatii, care oricum nu-si aveau rostul.

- Si v-a placut, intreaba Adina curioasa.
- E o intrebare retorica, raspunse Bianca. Bineinteles ca seara s-a sfarsit cu o fututa inimaginabila.
- Hai ca trebuie sa plec, spuse Adina. Mai am de spalat niste rufe, si pupand-o pe Bianca pe obraz, simti un fior excitant si o mica umezeala in chilotei.
-Te pup sexoaso, raspunzandu-i Adinei, si la fel ca si ea, o fulgera un fior erotic.

Discutiile despre sex, devenisera o banalitate, intre cele doua femei. Se intalneau dimineata in toata puterea decentei si cand se desparteau, erau fleacsa la pasaricile lor excitate si foarte dornice de pula, asa ca barbatii lor, fara sa-si dea seama, profitau din plin, de aceasta situatie. Tot vorbind ele despre una, despre alta, bineinteles ca barbatii lor, erau personajele principale. "M-a luat asa, m-a pus asa,mi-a dat asa", deja erau banalitati intre cele doua, si cand le povesteau sotilor, i-au facut curiosi, asa ca intr-o dimineata, avand masinile parcate, una langa alta, Bogdan spuse:

- Salut! Sunt vecinul de la etajul 5, din blocul de vizavi.
- Salut! Sunt Alex, tot asa ca si tine, tot la etajul 5 si tot din blocul de vizavi.

Incepura amandoi sa rada si la un moment dat, Alex ii spuse lui Bogdan:
- Cam multa singuratate prin complex!
- Cam da, raspunse Bogdan. Ce spuneti sa iesim la o cina impreuna? Oricum ne cunoastem foarte bine, chiar daca azi e prima oara cand ne-am vorbit si ne-am cunoscut fata in fata?
- Daca vrei, raspunse Alex, eu la 2 ies de la munca si daca ai placerea, putem bea o bere impreuna.
- Perfect! Eu tot la doua termin munca. Ne intalnim aici in parcare si dupa vedem unde mergem.
-OK! Super OK. pe la 2 si un sfert sunt aici.

Zis si facut! Pe la doua si 20, cei doi s-au intalnit in parcare si hotarasc sa mearga intr-un bar mai select si cu mese care puteau asigura o certa intimitate.Dupa vreo 2 beri si vreo 2 pahare de wisky Bogdan spuse:
-V-am vazut si stiu ca ne-ati vazut, in timp ce faceam toti cate o fututa!
- Nici o problema, suntem tineri, suntem frumosi si viata trebuie traita, raspunse Alex.

Au ras impreuna si au baut un ultim pahar pentru acea seara. Cum erau destul de chercheliti, au hotarat de comun acord sa-si lase masinile acolo si sa sune dupa un taxi. A ajuns taxiul si s-au dus , fiecare la casa lui. Ajunsi acasa, bineinteles ca au fost luati la intrebari de neveste, dar nu cu rautate, ci mai mult din curiozitate, sa vada cum s-au inteles cei doi.

-Cum a fost cu Alex, intreba Adina pe Bogdan.
-E un baiat super! Am ras o gramada, am vorbit de fotbal, de masini, despre voi, nevestele noastre si chiar m-am distrat. In sfarsit am gasit pe cineva cu care pot sta de vorba, liber si fara prejudecati.

In apartamentul de la etajul 5, din blocul de vizavi, aceleasi curiozitati:

-Dragule, esti entuziasmat de seara petrecuta cu Bogdan, spuse Bianca.
- Cum naiba sa nu! In sfarsit un om cu care poti vorbi, mai spuse Alex.

Bineinteles ca seara se termina pentru ambele cupluri, cu sex pervers, plin de actiune si multe orgasme.
Mai aveti putina rabdare! In curand vom ajunge si la punctul culminant!

A doua zi, Joi dimineata fiind, cele doua nesatule de pula, s-au intalnit la cafea. S-au papat ele, ca de obicei, si deja chiloteii se umezisera din cauza pasaricilor luate de foc si para, cand Bianca spuse:

- Ce ar fi sa mergem la o cina impreuna?
-Chiar mi-ar face placere, si cred ca si lui Bogdan, spuse Adina. Chiar i-a facut placere sa faca o bauta cu Alex.
- Alex, mi-a spus, ca in sfarsit, a gasit pe cineva cu care poate vorbi, spuse Bianca razand.
-Hai se ne ocupam noi, ca pe baza lor, in afara de pizda, bere si fotbal, nu prea inteleg ei prea multe.

S-au pus ele sa caute un restaurant, cu muzica buna si in surdina, mancare buna, si multa intimitate. Dupa vreo ora de cautari pe net, s-au pus de acord asupra unui restaurant, au sunat si au rezervat masa pentru 4 persoane, pentru Vineri seara, ora 20.

-Cu ce te imbraci maine seara, intreba Bianca.
-Cu ce sa incep? Cu lenjeria intima sau cu rochia, raspunse Adina, cocheta si simandicoasa.
-Ia-ti lenjeria care crezi si rochia si mergem la mine, si putem face proba impreuna, spuse Bianca.

Dupa vreo 20 de minute de nehotarari si cautari ale Adinei, au plecat spre celalalt apartament de la etajul 5, din blocul de vizavi.
La Bianca acasa, aceasta din urma, dupa alte 20 de minute de cautari si nehotarari, in sfarsit hotarase.

-Stai sa-ti aranjez sutienul, spuse Adina Biancai, dupa ce aceasta isi alese chiloteii, port jartiere si dresuri in plasa alba.
-Sa nu ma pipai prea mult, ca deja sunt uda, in timp ce ma privesc in oglinda, raspunse Bianca

Adina, bineinteles, bisexuala fiind, s-a umezit la pasarica instantaneu, la spusele Biancai. Fiori placuti ii traversau corpul, si daca nu se abtinea, mai avea putin si sarea pe aceasta.

-Hai sa ne pastram pentru maine seara, nu de alta, dar sa scoatem maximul din aceasta inatlnire in 4, spuse Adina, cu un ranjet parsiv.
-De cand te cunosc, mi-ai inspirat dorinta de a te avea, raspunse Bianca.
-Stai linistita, adauga si Adina. Acelasi sentiment si pentru mine.

Seara, cand baietii au ajuns acasa, au fost instiintati ca vor iesi la cina, dar fara a le spune ca si vecinii vor fi prezenti.

Alex si Bianca au ajuns primii, au luat loc la masa si el o intreaba:
-De ce sunt 4 scaune?
- Ai rabdare dragule, ca nu am mai invitat inca doi barbati pe langa tine,raspunse Bianca, ranjand copios.
-Nesatula de ea, spuse Alex, razand cu gura pana la urechi.

Locul rezervat, era intr-un separeu, cu draperii rosii, masa de mahon negru si lumanari romantice. Intre timp, s-au miscat si draperiile, si dupa ele si-au facut aparitia Bogdan si Adina. Cand s-au vazut toti 4 impreuna, glumele si vinul rosu nu au intarziat sa apara. Au comandat fripturi de porc pentru baieti si fructe de mare pentru fete.

-Pentru noi, spuse Bianca, sa comanzi niste vin alb demidulce, ca nu mancam porci, doar domni si fructe de mare.

Alex se executa imediat, si dupa multe rasete si voie buna, s-au trezit cu ospatarul langa ei.
- Aceasta este nota de plata, domnilor!
- Pai ce, trebuie sa plecam, intreba Bogdan
- De obicei, inchidem la ora 24 si deja este ora 1, si va rog sa intelegeti, spuse ospatarul.
-OK! Nici o problema, spuse si Alex. Scoase cardul si plati consumatia.

Ajunsi afara, isi dau seama ca mai vor distractie si intimitate, si Bianca intreba:
- Si acum ce facem?
-Mergem la apartamentul de la etajul 5, din blocul de vizavi,spuse Alex, si toti 4 au izbucnit intr-un ropot de rasete si excitare.
- Stai sa ma duc sa mai iau ceva de chercheleala, spuse Bogdan, inainte sa inchida.

Se intoarse cu 3 sticle de vin rosu, una de vin alb si o sampanie. Au sunat baietii la taxiu, si au sters-o toti 4 la apartamentul de la etajul 5, din blocul de vizavi. Ajunsi acolo, dupa multe rasete, bautura, dansuri si muzica in surdina, dintr-o data a inceput o melodie speciala:

Baby, take off your coat
Real slow
And take off your shoes
I ll take off your shoes
Baby, take off your dress
Yes, yes, yes.....

You Can Leave Your Hat On-Joe Cocker


Cand au auzit aceasta melodie, bineinteles ca fetele, au inceput sa danseze impreuna, in timp ce domnii priveau excitati. Adina fiind bisexuala, prelua initiativa, si incepu a pipai sanii Biancai. Bianca neimpotrivindu-se, ba mai mult, a inceput sa o sarute pe Adina si sa o pipaie. Bogdan si Alex, erau amandoi cu pulele in pozitie de drepti, de parca erau la parada nationala. In timp ce dansau, Adina a intrebat-o pe Bianca, in soapta, incat numai ele sa auda:

-Te risti?
-Mai si intrebi?! Toata pregatirea asta, fara un sfarsit epic, raspunse Bianca.

De la pipaiala, si-au facut loc saruturile pasionale intre cele doua si un singur moment le-a fost distorsionat momentul , se terminase melodia.

-Vreti sa puneti melodia pe repeat baieti, spuse Adina, si melodia se auzi din nou.

Adina, incepu sa traga cat mai mult de rochia Biancai, pana a lasat-o fara ea si i-a aruncat-o lui Alex. Intre timp ce a prins rochia Alex, priveau amandoi inmarmuriti de placut, la scena din fata lor. Bianca ramasa in super lenjeria erotica isi incepuse si ea rolul. Incepuse sa pipaie sanii Adinei, cu miscari lente si erotice, scoase rochia Adinei, care era excitata la maxim.
- Daca mai stati mult ca prostii pe canapea, ne-o vom trage doar noi doua, spuse Adina.
-Inca 5 minute va rog, ca... un astfel de spectacol, nu-l vedem in fiecare zi, raspunse Bogdan, care si primi aprobarea lui Alex.

Fetele,excitate la maxim, luandu-se de pasaricile excitate, au inceput sa...



    Login