Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAnuntul
Autor : swapf - 2013-02-02
Citita de 18865 ori - Nota 8.03 (66 voturi)
In urma prieteniei dintre sotia mea Aura si Olga, prostituata de lux, viata noastra o luase pe un nou drum, banii incepeau sa vina mai multi si Aura era excitata aproape permanent. Pana cand intr-o zi cand s-a dus din nou la Olga sa astepte niste clienti si a dat de un fost coleg de munca, care a profitat din plin de ea si la sfarsit nici nu i-a mai dat bani iar rusinea a determinat-o sa renunte la stilul asta cu clienti în "orb". Atunci Olga ne-a sfatuit sa cautam un „amant generos” intr-unul din anunturile de pe internet, ceea ce am si facut. Am sunat la unul din anunturi si ne-am intalnit cu barbatul la o cafenea. Tipul arata bine, cam la 55 de ani si cu o prestanta deosebita. Dupa ce am facut cunostinta Grig (asa se numea tipul) a intrat in miezul problemei:
- Aura iti place sa faci sex? Intreba el mangaiind-o usor pe mana.
- Da imi place...si imi place si de tine raspunse hotarata sotia. Inainte de intalnire discutasem cu ea si a ramas stabilit că daca-i place barbatul sa nu astepte sa facă el primul pas, sa treaca la atac si sa-l faca sa o doreasca, ceea ce se pare ca dadea rezultate.
- Foarte bine, va propun urmatoarele: Aura va avea un venit lunar de 1500 de euro, dar nu va mai merge cu alti barbati. Poti veni si tu la intalnirile noastre dar sa stii ca mie imi place ca femeia sa fie supusa si sa faca sex total, daca nu te jeneaza sa o vezi cum o ia la poponet sau cum ma pupa sub coite e ok, zise el zambind parsiv către sotie aşteptând parca aprobarea ei.
- Nu ma deranjeaza deloc, ba chiar ma excita sa o vad cu un alt barbat, acceptai eu conditiile lui Grig.
- Tu ce zici Aura esti de-acord? am întrebat-o .
- Da, am sa fac tot ce-mi spui, totul e sa fii multumit, zise Aura lasand capul in jos rusinata putin de perversitatea discutiei.
- Perfect, pai ce-ar fi sa mergem la garsoniera, am una inchiriata special si utilata corespunzator , facem cunostinta mai bine ce ziceti? rase el facand deja semn ospatarului sa aduca nota.
- Eu sunt ok, tu ce zici Aura ai chef sa-l cunosti mai bine pe Grig ? am intrebat mangaind-o usor pe spate.
- Vreau... hai sa mergem, se hotara ea si la randul ei il mangaie usor pe mana pe noul ei amant promitandu-i tacit placeri nebanuite.
Am ajuns destul de repede la garsoniera si primul lucru care l-a facut Grig a fost sa ne ofere de baut. Sotia a dat peste cap repede paharul de coniac si Grig i-a turnat inca unul si mai plin. Stiam ca daca Aura bea o sa fie dezinhibata total asa ca am incurajat-o sa bea in continuare. Apoi am indemnat-o in soapta: - Draga nu te duci la baie sa te aranjezi putin? si Aura se scuza fata de noi si intra in baie urmata de Grig care-i arata:- Uite papusa aici ai prosop, irigator siulei de corp, te aranjezi si vii si tu mai comoda, ai kimonoul asta in cuier da? Sper ca ti-ai dat seama ca astept de la tine o deschidere cat mai larga.
-Bine Grig am sa vin repede...si crede-ma ca sunt deschisa total, ai sa fii multumit de mine ai sa vezi, si Grig iesi si inchise usa dupa el. Apoi se aseza pe canapea si pe mine ma invita sa stau pe un fotoliu.
- Stai comod, poti sa-ti pui de baut daca vrei, uite ma fac si eu comod si zicand asta se dezbraca rapid asezandu-se cracanat pe canapea si frecandu-si pula incet.
-Ce zici crezi ca o sa-i placa Aurei de mine? Ei cam ce-i place? Ia anticonceptionale? ma intreba el.
-Pai ce sa zic...ii place tot, numai sa-i spui ce vrei...si nu ia nici un fel de contraceptive, i-am raspuns mirat putin de dezinhibarea cu care ma aborda Grig. Se pare ca si-a dat seama putin de situatie si a tinut sa puna lucrurile la punct:
-Lasa nu te mai complexa atat, mi-am dat seama ce fel de cuplu sunteti, tie iti place sa privesti si ei sa se futa, asa ca sper sa ne simtim toti bine...iar cat priveste anticonceptionalele...in fund si in gura n-are cum sa ramana gravida, rase el .
Aura iesi pana la urma din baie doar intr-un kimonou scurt transparent prin care i se vedea fundul bombat si pizda epilata complet era ca si cum practic n-ar fi avut nimic pe ea. Apoi se aseza natural langa Grig si-l pupa pe obraz, apoi ii puse mana pe pula incepand sa i-o frece usor. Grig o lua de ceafa si-i baga limba-n gura pervers apoi o apasa pe cap dirijind-o catre pula:
- Hai Aura sa faci cunostinta cu o pula dornica, iubeste-o putin te rog, ii sopti el si sotia mea se puse docila in coate si genunchi pozitionandu-se cu fata in dreptul pulii lui Grig.Isi dadu jos kimonoul apoi incepu sa o linga incet coborand pe coaie luand cu pofta fiecare out in gura .Se unsese bine pe corp cu ulei si fundul îi lucea lubric. Multumit de priveliste Grig ridica picioarele pe canapea invitand-o tacit pe Aura sa se desfasoare in voie. Aura incepu sa linga pula incet apoi insista cu linsul pe scrot si mormaind excitata se apuca sa-i linga sfincterul. Grig neasteptandu-se la asta nu mai rezista si o lua de cap infigand-o cu nasul la el in cur spunandu-i:
- Wau ce muie faci, vrea sa te joci bine acolo sa ma lingi bine da? E minunata nevasta-ta imi zise el continuand sa o dirijeze de cap. Aura mormaia in surdina avand nasul ingropat in scrotul lui Grig si cu gura lipita de anusul lui iar cu o mana ii freca incet pula si cu alta se mangaia la pizda. Cateva minute bune Grig o tinu de cap infipta intre fesele lui, apoi ii spuse incet:
- Hai sa vedem cat de bine sugi cu adevarat , am coaiele pline pentru tine, ma las pe mana ta, si se relaxa intinzand mainile in lateral si desfacand picioarele permitandu-i sotiei sa se pozitioneze cat mai bine cu gura in dreptul pulii lui. Apoi Aura puse mainile pe picioarele lui si-i lua pula in gura atingandu-i cu nasul abdomenul. Saliva incepu sa i se scurga din gura pe pula lui Grig ceea ce-i usura luarea in gura pana aproape de coaie. Pofta cu care sotia mea sugea pula noului ei amant ma excita la culme si mi-am scos pula din pantaloni incepand sa mi-o frec. Aura accelera miscarile din cap si intr-un final Grig striga gafaind:
- Vineee, fa ce vrei cu ea ,si lasa capul pe spate ridicand din abdomen. Fornaind puternic pe nas sotia mea il cuprinse cu mainile de fese indesandu-si pula la maxim in gura, moment in care Grig intra in convulsii golindu-se in gura ei care astepta cuminte sa-i dea toata sperma inghitand pe masura ce primea jeturile .Apoi Aura supse in continuare pana ce pula lui Grig se inmuie , scoase pula din gura si-i zise :
- Uite vezi am inghitit tot, acum putem zice ca am facut cunostinta, pot sa spun ca ai gust bun...multumesc, zambi ea.
- Eu iti multumesc, esti minunata, hai dute si toarna-mi un pahar sa-mi revin, raspunse Grig si Aura se ridica incercand sa-si recupereze kimonoul sa se-mbrace:
- Lasa-l draga nu te mai rusina atat, poti sa ramai asa , o incurajai eu.
- Bine perversilor stau asa, mai bine tu te-ai duce sa mai iei ceva de baut ca sticla asta s-a terminat, imi zise ea.
- Uite niste bani aici, vezi ca e un minimarket la colt, zise si Grig dandu-mi bani. Vroiam sa mai stau sa ma uit dar ce era sa fac, doar Grig platise in avans si trebuia sa-i fac pe plac, asa ca m-am imbracat si-am plecat. Intamplator minimarketul cu pricina avea inventar si a trebuit sa merg ceva mai departe, asa ca m-am intors cam dupa vreo 45 de minute. Am sunat la usa si mi-a deschis Grig, era in pielea goala. Cum am intrat am auzit gemetele binecunoscute ale sotiei, si uitandu-ma in camera am vazut-o pe covorul din mijloc stand in patru labe si un barbat o futea cu putere in cur. Grig ma lamuri repede:
- E un bun prieten, l-am sunat sa vina sa guste si el putin din Aura, i-a dat 100 de euro si fute la ea cam de vreo 20 de minute, poti sa stai pe scaunul asta cat ne simtim si noi bine, e in regula da?
- Pai daca ea a vrut ce sa zic, e ok...
- Iauzi Aura a venit sotul si te-ntreaba daca esti bine, rase el catre...



    Login