Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Anneliese, sasoaica blonda
Autor : toni-iasi - 2023-06-24
Citita de 7592 ori - Nota 1.61 (241 voturi)







Diminețile doamnei Anneliese - Garsoniera plăcerilor

Anneliese Mann era numele ei. Era săsoaică din Sibiu. O săsoaică frumoasă, ceva rar. Potrivit de înaltă, și cu păr de culoarea mierii.
Ochi mari, verzi, și o gură mică, ca o inimioară. Leit Margareta Pîslaru.
Femeia se instalase în bloc prin aprilie, în garsoniera 3, de la parter. Era celibatară, și avea 35 de ani. Nimeni nu știa cu ce se ocupă.
După o lună, bărbații din bloc aflară ce poate face doamna Anneliese cu bărbații.
Se făcuse mai și dimineața Anneliese ieșea la o țigară pe banca din spatele blocului. Era ieșirea secundară, mai puțin folosită de locatari. Banca era ferită, sub niște arbuști stufoși. Purta o rochie roz și sandale roz. Nervoasă, fuma... parcă așteptînd.
Primul ce află obiectul așteptării ei fu un licean de 18 ani din bloc, Lulu.
Un băiat frumos și atletic.
Era 7 dimineața și Anneliese deja era la pîndă, tensionată tare de tot.
El se ducea la ore, fără chef. Trecînd pe lîngă bancă, el o salutase, privind lacom la gambele ei frumoase. Apoi ea îl opri.
-Lulu, ce mai faci?
Liceanul se opri, emoționat. Anneliese se uita fix în ochii lui, apoi el văzu că femeia își trece vîrful limbii peste buze. O căldură mare îl străbătu pe Lulu. Bîigui:
-Păi, mă duc la ore...
Se foia de pe un picior pe altul, privind-o crispat. Roșu ca un rac.
Doamna Anneliese zise apoi, încet:
-Lulu... scuze... dar ți-ar plăcea să vii la mine acum?
Băiatul înghiți saliva. Asuda.
-Păi am ore...
Anneliese zîmbi, plecînd capul pe o parte.
-Hei, am o prietenă medic, o să ai scutire. Hai, că vreau să vorbesc ceva cu tine. Numai că e secret... Eu mă duc prima, și vii și tu.
Doamna de 37 ani se ridică și plecă. Mișcînd alene din fund.
După un minut Anneliese deschidea ușa garsonierei și Lulu, asudat de emoții mari, intra în holișorul mic. Care mirosea a femeie și parfum.
Ea încuie yala. Apoil îl mîngîie pe obraz, ca pe un copil. Avea o palmă mică și fierbinte. Și îi vorbi:
-Puișor... Noi femeile nemăritate de 35 ani, avem uneori așa, niște nevoi... Mai ciudate... Ți-e frică de mine?...
Lulu gemu.
-Nuuu...
Anneliese apoi îl pupă pe gură. Și își lipi o mînă de pîntecul lui, la șliț.
-Oof, ce dulce ești. Știi, eu nu am mai adus un elev aici. Adică... un puști. Dar... de un an am visul ăsta... și tu erai în bloc... Oooh, dar deja ți s-a făcut tare?... Eu voi fi visul tău și tu, visul meu. Vrei?
Lulu, răpus de atingerea palmei mici, icni. Apoi ea îi suflă în ureche.
-Vreau să-ți dau ceea ce iubita ta sigur nu-ți dă.
Apoi ea îl trase în camera mică, cu o canapea roz și două fotolii roz.
Puse muzică, Haddaway, apoi el se așeză pe fotoliu, apoi ea, iute, scăpă de rochie și lenjerie.
Și rămase complet nudă dinaintea lui. Nudă, cu sandalele ei roz în picioare.
Chicoti spre el.
-Hei puiuț, cum arăt goală și cu sandale?
Lulu începu să gîfîie tare de tot, cu ochii holbați la corpul ei alb.
Corp ca o amforă, talie îngustă, fund mare, coapse plinuțe apoi coborîșul spre gambele fine și jos gleznele subțiri și tălpile înguste, cu călcîi mic. La pubis era epilată și el îi vedea labiile groase.
Doamna Anneliese dansă așa goală, pe muzica eurodance, chicotind, și privind fix spre Lulu. Doamna se mișca ritmic și își plimba palmele pe sîni și la pîntecul cu vulva bărbierită indecent.
Se uita fix la el. Apoi zise:
-Lulu, acum vrea să ți văd pula și vreau s-o ling. Știu că eșt plin și vrei să te ușurezi. Iar eu de ani visez s-o fac cu un puști.
Elevul nu așteptă încă o invitație. Ca în vis Lulu își coborî iute ginșii și boxerii și rămase cu penisul erect în aer, pe canapea.
La vederea mădularului mare și roz, cum au băieții virgini, doamna oftă de plăcere. Apoi tot cu mișcări de dans veni lîngă canapea și se puse în genunchi și fără introducere începu să mîngîie pula lui Lulu cu limba ei roz, umedă și fierbinte. Fără mîini. De la coaie la gland, și înapoi. Leorp-leorp, plescăia gura ei mică și rujată pe pula aia mare.
Dădea limbi și vorbea.
-Mmmm, cum e cu limba de femeie puiule? Mai bine decît să ți dai laba singurel?
Atins așa, Lulu holbă ochii și strigă tare, de răsună camera și o apucă de păr.
Doamna Anneliese se uită prefăcut încruntată la el.
-Vaaai, mă apuci de păr? Nerușinatule... Așa se face cu o doamnă?
Apoi doamna goală continuă amabilă mozolirea penisului lui Lulu, fără pauză. Cu ochii ficși în ochii lui, masînd repejor și rădăcina sculei cu două degete fine ce trădau o temeinică experiență în arta dezmierdării pulii. Lulu se uita fascinat la limba ei mică și roz ce flutura repejor peste glandul pulii, dându-i cele mai mari plăceri pe care le poate resimți un bărbat.
Simți apoi că spasmele urcă în el.
Nu voia să fie gata... Vru s-o dea deoparte, dar doamna Anneliese se împotrivi.
-Nu iubirică, vreau zeama aia din tine. Acum.
Zeama?? Doamne. Liceanul lins la pulă înțelese că femeia vrea să-l termine, și simți că în glande îi urcă ceva mare de tot, un tsunami de plăcere greu de descris, era sperma multă ce venea ca o explozie de plăcere, și se arcui tot, ridicînd din șolduri, cu mari strigăte.
-Doaaa-a-ha-ha-hamnăăăă, viiiiiiiiin !!!.....
Zvîc, zvîc, zvîc. Pe canapeaua rozulie Lulu se scutură de plăcerea enormă a ejaculării anormale, în timp ce pula lui, strînsă bine în cleșteșe degetelor doamnei Anneliese cea limbistă, scuipă năvalnic multele izbucniri de spermă de adolescent direct peste gura, nasul și obrajii frumoasei doamne. Doamna rămase așa stropită, ciucită lîngă el, frămîntă între degete penisul, privind avidă cum din pulă ies ultimele șiroaie de lichid bărbătesc.
Doamna Anneliese apoi începu, gîfîind, să adulmece avidă mirosul ăla straniu, cu ochii în ai lui, și cu sperma șiroindu-i pe nas și bărbie.
Gîfîiau amîndoi. El stors, ea de abia excitată.
-Pfooaaai, ce de-a zeamă... Ei, cum a fost drăgălașule? Sunt o scroafă, nu? Uaaaah, m-ai feștelit toată, nerușinatule! Vai, ce multă e și ce cleioasă!!!
Lulu deschise gura dar nu putea vorbi.
Doamna ”scroafă” acum își lingea degetele de spermă, de parcă era frișcă. Apoi se șterse, bău din paharul de Fanta, apoi aplecă capul și reîncepu să pupe penisul moale, care, iute de tot, redeveni tare și semeț și gros. Pupînd penisul Anneliese mîrîia.
-Partea a 2-a, o nouă erecție și penetrarea doamnei, da?
Ea privi cu drag penisul ce se refăcuse enorm, și arcuit spre lustră.
-Acum vreau și eu plăcere, copilaș dulce ce ești.
În picioare, doamna Anneliese se întoarse cu fundul la el, după care, călare, se așeză grațioasă pe Lulu, făcînd să-i lunece în vagin penisul. Imediat, instinctiv, băiatul o apucă pe doamnă de șoldurile ei cărnoase, și începu s-o fută ritmic, cu mari gemete, privind uluit cum pula lui mare intră și iese ritmic din fetia ei udă și fierbinte. Între bucile albe și așa mătăsoase.
Doamna Anneliese icni de plăcere, Plăcerea de a se împreuna cu un băiat ce-i putea fi fiu depășea orice închipuire. Cu capul întors, ea se uita la el, desfigurată de plăcerea penetrării.
-Oaah, oaaaah, Luluuu... Eeee așaaaa de bineee.... Muuuuooor Luluuu.... Dă-mi pulă Lulu... Dă-mi... Dă-mi... Dă-mi...
Hîța-hîța-hîța, canapeau trosnea sub ei, iar Lulu, devenit bărbat îi dădea pulă de mamă-mamă, adică o penetra în pizdă tot mai aprig și cu furie, cu degetele încleștate pe gleznele ei subțiri.
După cinci minute doamna scormonită de sulanul cel mare scoase un fel de scheunat și se opri din dans, cu capul pe spate și dădu un mare vaier, în timp ce fundul începu să i tresalte în puternice spasme orgasmice. Lulu, cu palmele pe gambele ei, simți spasmele plăcerii ei acolo, în acele gambe minunate.
Apoi Lulu se goli și el icnind, pompînd în pizda ei de femeie matură o nouă explozie de spermă caldă de adolescent devenit bărbat.
Peste zece minute el era echipat și Anneliese, cu un capot pe ea, îl conducea pe hol.
Acolo ea îl pupă dulce.
-Vino joi dimineață și mai facem.
Lulu, năuc se duse acasă unde se lungi pe c...



    Login