Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Aniversarea
Autor : Gentility - 2022-09-25
Citita de 8825 ori - Nota 6.65 (49 voturi)
Pentru o mai buna intelegere a povestii, va rog sa urmati cursul acesteia:

Inceputul sfarsitului » Nora » Anca » Aniversarea


… vacanta de dupa sesiune, ce debutase atat de neasteptat, a continuat pe masura. Eram multi prieteni in acele zile pe malul lacului, iar eu o aveam acum pe Anca. Dupa mine, cel mai bine din povestea aceasta a iesit „mucalitul”. Zilele calduroase si berea din belsug, ne indemnau pana spre seara la asa zisa plaja. Mucalitul meu amic se si autotintitulase nasul relatiei noastre:
- Fara mine, om prost la bautura, va mai invarteati si acum in jurul cozii. Dar prostu’ de mine, nu si nu! A trebuit sa deschid gura si asa s-au dus noptile mele linistite din vacanta asta… Anca sa stii ca altii au avut si restante, au invatat noptile, si cand credeau ca pot sa doarma, se trezesc vecini de cort ca tine… mica privighetoare. Nu stiu ce-ti face asta, insa noptile mele devin un cosmar si cam frustrante…
Rasul ii insotea fiecare fraza, rostita in felul lui, cu jumatate de gura, aluzia fiind clara la modul Ancai de a trai acele clipe. Iar Anca, aflata langa mine, il urmarea zambind. Nu zicea nimic, si asta era ciudat pentru ea. Dar s-a ridicat in picioare, a traversat topaind peste mine, apoi, l-a incadrat pe mucalit, aflat in continuare intins, cautand ultimele raze de soare. Era cu spatele la el, intinzandu-se cat era de lunga in fata ultravioletelor, apoi aplecandu-se usor, urmarind umbra corpului ei pe corpul prietenului nostru, sprijinindu-se in palme pe genunchi, lasand lumina sa treaca doar prin fanta feselor, accentuata de slipul mulat, ce-i puneau in evidenta labiile proeminente.
- E bine acum? Sper ca, desi nu e tocmai asfintitul, macar aceasta „mita” sa te faca sa dormi mai bine (radea). Hai spunea odata, nu o sa pot sta aici la infinit…
- Esti o pula, spuse mucalitul. Cuvintele imi erau adresate mie, concomitent cu roseata ce i-a cuprins obrajii dar si cu pumnul tras amical intre coastele mele. I-ai spus de tampenia cu asfintitul… bai, barbatii astia, cum dau de o femeie care le face voia, cum scuipa tot din ei!
Nu mai conta, era satisfacut, rasetelor noastre li se alaturasera si altele venite de pe paturile de langa, si in final, al mucalitului…

Anca a adus un suflu nou in viata mea. Relatia noastra de cuplu, demarata ciudat, a continuat si mai ciudat. Prietenia nu disparuse, ba dimpotriva, acum ne spuneam mult mai multe, eram, si la propriu si la figurat, mult mai apropiati. Cu Anca, fanteziile nu trebuiau enuntate, ele se intamplau si se desfasurau firesc, la fel ca si mersul pe strada. Totusi, discutia din dimineata in care ramasesem naucit de declaratia ei nu a mai continuat. Poate pentru ca nu am avut si nici nu am cautat intimitatea necesara destainuirilor, foamea de sex, sub orice forma, din clipa in care devenisem un cuplu ne-a facut sa amanam, tacit, momentul, desi aveam atatea intrebari, iar Anca banuiam ca nu vroia in nici un caz sa-mi ramana datoare la acest capitol.
Revenisem in oras, nu mai aveam lacul, nu mai aveam padurea, nu mai aveam cortul nostru. Surprinzatoare insa reactia parintilor nostri, care au privit ca un lucru firesc ramanerea peste noapte a unuia dintre noi la celalalt acasa. Nu ne deranja nimeni, desi, cu toata incercarea de a-si retine trairile, Anca nu era deloc tacuta.
Dar sa nu anticipez. Imediat cum am ajuns din nou acasa, presat de obligatii si promisiuni mai vechi facute parintilor, a trebuit sa ma deplasez la tara, un sat aflat nu departe de oras. Timp de doua zile, nu am avut timp sa ma plictisesc, era mult de munca, insa abia asteptam sa ma intorc. Si a venit momentul, ma aflam la usa Ancai, sunam, dar usa intarzia sa se deschida. Intr-un tarziu totusi vocea ei s-a facut auzita :
- Imeediaaatttt !!!
Dupa zgomotul yalei, in prag si-a facut aparitia Anca. Era imbracata intr-un tricou lung, verde, pana spre genunchi, dar care ii lasa un umar gol. Parul blond ii era prins, neglijent, intr-un coc facut la repezeala. Remarcasem broboadele de pe pielea ei, atat pe umarul lasat privirii, cat si pe maini dar si pe picioarele, pe care nu m-am abtinut sa le privesc lung.
- Raaaaaul ! Sarise la gatul meu, iar sarutul apasat, baietos, m-a umplut de bucurie. Ma asteptase si ea cu aceeasi nerabdare. Eram mandru… Hai intra, eram la dus, tata e plecat, mi s-a parut mie ca aud soneria, insa… Ma rog, nu mai conteaza, bine ca nu ai plecat !
Am intrat in camera ei. Zambeam, acum priveam cu alti ochi posterele cu tenismene ce-i acopereau unul din pereti. Ma vazuse insa.
- Nu fi magar ! radea si ea. E adevarat, nu toate cele de aici au ajuns pe peretele meu datorita valorii, insa nu e tocmai cum gandesti tu !
M-am asezat pe mica canapea in timp ce Anca a fugit repede sa prepare cafeaua. Nu i-a luat mult timp si a reintrat in camera cu doua cani aburinde in mana, plasandu-le imediat pe masuta din apropiere si asezandu-se in bratele mele, cuprinzandu-ma intre picioarele ei. Tricoul larg ii ascundea perfect sanii de fetita din clasele primare, doar faptul ca, imbracat peste pielea uda, sfarcurile mari si rotunde, intepau tesatura, udand-o mai mult decat in alte locuri, marcand prezenta lor, la fel cum, in spate, locul de pornire al feselor ei provocase un frumos imprimeu.
- Gata, acum te-am prins, spuse zambind, dar picioarele ei isi marira presiunea supra mijlocului meu. Spune-mi!
- Ce sa-ti spun? am replicat gandind barbateste, banuind dorinta de complimente.
- Spune-mi despre ea, cine este, ce este, cum v-ati intalnit, vreau amanunte, multe amanunte… vreau sa nu-mi ascunzi nimic !
Ma prinsese. Curiozitatea mea mai trebuia sa mai astepte. Stiam ca nu puteam sa aman acum, nu aveam cum sa o pacalesc. Si in definitiv, nici nu vroiam. Si am inceput, tinand-o in brate, ea uitandu-se in ochii mei cu o nedisimulata placere, eu mangaindu-i fundul superb, sarutand-o in micile momente de pauza, rapid, pentru ca se departa si cerea ferm: « mai departe ! » I-am povestit, e adevarat, mai detaliat, ce ati putut si voi citi in povestea postata aici si dedicata Norei. O priveam muscandu-si buza de jos, zambind atunci cand intram in detalii intime, completand cu cate un „daaa???”, foarte curios, dornic de urmari imediate.
La un moment dat, renuntand la orice intimitate, degetele ei au coborat usor, ridicand tricoul, mangaind interiorul coapselor, apoi, cu dexteritate, departand labiile carnoase, atingand clitorisul in treacat, degetul mijlociu a disparut inauntrul ei. Vorbeam urmarind acest traseu al mainii ei, dar cuvintele erau deja lungite. Se masturba in ritmul povestirii, iar excitatia mea crestea cu fiecare miscare a ei.
- Tu continua, imi place cum povestesti. Intodeauna mi-a placut sa te ascult povestind, chiar si cand imi spuneai nimicuri. Acum insa, mai ales acum… povesteste, de restul ma ocup eu!
Incepuse sa imi desfaca nasturii blugilor, iar penisul meu a iesit, ca un disperat dupa aer, la suprafata, prin portita deschisa. L-a cuprins usor si a inceput sa-l maseze. Era un chin, un chin foarte placut, dar totusi un chin, sa continui povestirea. Ma masturba printr-o miscare constanta, cu mana dreapta, in timp ce mana stanga repeta traseul spre interiorul ei. O priveam mirat si s-a vazut nevoita sa-mi explice:
- Spre deosebire de voi barbatii, care nu va puteti masturba ca lumea decat cu o mana, noi femeile ne descurcam mult mai bine. Fii fara grija, in plus, gandeste-te, eu trebuie sa-mi satisfac doua locuri in acelasi timp, stii ca ma excita tot ce e legat de sexul anal.
A fost randul meu sa rad, amuzat de franchetea ei. Observasem, intr-adevar, Anca iubea sexul anal, fundul ei nu era numai o parte a corpului ce atragea priviri patimase ci si o sursa importanta, poate cea mai importanta, de placeri.
Continuam sa-i povestesc. Ea continua sa ne masturbeze. Cand si cand, penisul meu era mangaiat de labiile ei, apoi gadilat de clitoris. Ma aflam spre finalul povestirii primei intalniri, iar miscarile Ancai devenisera mai repezi. Respiratia ei devenise sacadata in momentul in care am ajuns la faza in care Nora a urinat pe pula mea. S-a ridicat putin in genunchi, miscarea mainii ei a devenit mult mai lenta, aproape se oprise.
- Cum a facut, asa?
Nu a mai asteptat confirmarea mea. Jetul a inceput sa curga in timp ce mana ei incerca sa-mi aduca pula tot timpul in calea lui. Simteam cum urina ei imi mangaia testiculele, infiltrandu-se in interiorul blugilor, cautandu-si albie printre fesele mele.
- Sa nu termini, te rog!
Vocea ii era gatuita. Se oprise, dar doar pentru un moment. Simteam ca explodez, dar si ea stia acest lucru. Atingerile mainii ei erau usoare, capul penisului meu ii saruta clitorisul, apoi, cate un jet scurt, dar puternic, il invaluia, spargandu-se, udandu-mi tricoul. Mana stanga isi facuse din nou loc in pizda ei.
- Spune-mi, gustul ei, cum este gustul ei?
Masturbarea ce imi era administrata, placerea resimtita pana atunci m-au facut prea sincer, uitand de minciunile necesare cateodata.
- Cel mai bun!, m-am auzit spunand.
E clar, nu era raspunsul cel mai corect in situatia data. Mana Ancai mi-a strans pula, tragand cu forta in jos, oprindu-se acolo, la baza ei, ramanand nemiscata.
- E chiar asa de bun? In tonul ei se simtea parerea de rau.
Nu o mai puteam da la intors. Asta este, imi iesise porumbelul pe gura. Nu i-am raspuns, in plus, stransoarea in care se gasea penisul meu imi solicita concentrarea. Usor, usor aceasta a slabit insa, iar mana stanga a Ancai i-a parasit sexul, inaintand spre gura mea doua degete pe care straluceau sucurile ei.
- Poate te razgandesti!
Le-am curpins cu foame intre buze, le-am supt ca un nou nascut, nu din dorinta de revansare, ci pentru ca, desi gustul Norei imi ramasese impregnat, Anca era dulce… Curios, nu-mi placeau dulciurile, insa Anca era in mod sigur exceptia. Satisfactia ce probabil se citea pe fata mea a imbunat-o.
- Ei, oricum, gusturile nu se discuta, insa in mod sigur m-ai facut curioasa.
Limba ei a intrat brusc in gura mea, in timp ce, mana ei dreapta mi-a manipulat cu dibagie pula, potrivind-o in dreptul anusului ei, curios de rotund, si desfacut, intotdeauna placandu-mi a-i masura departarea, cu degetul meu mic, acoperind fanta ce se casca intre marginile lui. Inca ud de urina ei, am patruns relativ usor. Anca ma stapanea intre picioare, ea dicta ritmul, sarutandu-ma, impingandu-se, insurubandu-se, ridicandu-se. Nu s-a oprit nici cat timp mi-a deschis cureaua, nici cand, opintindu-se putin, mi-a tras, o idee blugii mai jos. Simteam acum mana ei, mangaindu-mi testiculele, apoi, avansand usor intre fesele mele, jucandu-se in umezeala de care ea era vinovata. Anusul meu nu era in mod cert pregatit pentru surpriza ce-i fusese alocata. Mai intai pipaind, apoi presand, iar apoi penetrand cu forta, degetul Ancai intrase in mine. O senzatie noua, dar puternic de placuta m-a curpins, iar Anca era persoana potrivita pentru a genera un astfel de moment. Eram de prea mult obiectul atentiei ei, asa incat am ejaculat, fara a anunta, dar cuprinzand capul acela blond, tragandu-l puternic inspre mine, sarutandu-l, muscandu-i buzele.
In timp, a aflat totul despre Nora. Dar Nora? Ei bine, si ea a aflat de Anca. Eram in situatia care nu-mi placea deloc, de telegraf intre ele doua. Daca ma mai vedeam cu Nora? Da, ma mai vedeam, niciodata nu s-a pus problema intre mine si Anca de a renunta la vechile „relatii”, neconventionale, desi, rarisem amandoi frecventa escapadelor. Nu stiu cum ma privea Anca dupa o intalnire cu Nora, dar eu vedeam fata ei, plina de multumire, dupa ce, mai „disparea” cate un week-end, caci ea, „Persoana”, cum ramasese botezata, nu mai locuia in acelasi oras cu noi. Cine era? Hmmm... sa zicem ca banuiam, insa am lasat decizia deslusirii misterului la latitudinea Ancai. Oricum, nu are legatura cu povestirea de fata.
Despre o intalnire in trei am discutat. Nu eram deranjati nici eu, nici Anca de o asemenea ipostaza, mai ales ca, desi fizic nu ne cunosteam, puteam spune ca stiam cu totii multe unul despre celalalt. Insa ne-am izbit de refuzul, voalat si decent al celorlate doua femei.
- Hmmmm… nu stiu ce sa zic! Nora ma privea serioasa. Raul, intre voi cred ca e vorba de iubire, iar daca nu este iubire, in orice caz este un sentiment puternic. Si asa va jucati, tolerandu-va vechi legaturi. O a treia persoana poate strica relatia voastra, sau o poate influenta negativ. Dar cum iti spuneam… nu stiu… hai sa o lasam mai bine asa!
Cam in aceeasi zona s-a plasat si raspunsul „Persoanei”. Asta era, viata mergea inainte. La sfarsitul anului III de facultate Nora a plecat in Germania. Prinsese un contract pentru ingrijirea unor batrani. Si-a suspendat serviciul si a plecat. Ma gandeam deseori la ea, mai trecuse un an de facultate, ultimul, a urmat banchetul. Cu Anca ma intelegeam bine, rar se intampla sa ne certam, iar viata sexuala era intr-o continua schimbare, incercam tot ce credeam ca ne poate furniza placerea, fara multe cuvinte, fara refuzuri.
Venise si noiembrie, ma angajasem si eu si Anca. Telefoanele mobile incepeau sa apara ca ciupercile dupa ploaie. Tocmai taraitul unui asemenea aparat imi distrusese toata concentrarea legata de obiectul muncii. Eram aproape de sfarsitul programului, nu mai aveam chef de nimic, insa… asa-i la serviciu, daca trebuie… Am raspuns, nu cunosteam numarul.
- Raul? Vocea Norei m-a binedispus brusc! Ce mai faci? De ai stii de cand ma chinui sa dau de tine. Ei, nu mai conteaza, bine ca te-am gasit! Sper ca nu ai uitat ce zi este vineri, nu-i asa?
Surpriza era mare, asa ca am inceput si eu sa articulez:
- Esti in Romania, te-ai intors?
- Da, am venit de o saptamana, dar vad ca intre timp au schimbat numerele de telefon, abia am reusit sa vorbesc cu mama ta si sa-ti obtin numarul de mobil.
- Ma bucur, serios, ma bucur mult. Nu, nu am uitat, am uitat o data dar nu e un obicei in fiecare an, stiu ca e ziua ta. Sunt magar, stiu, dar tot o sa intreb, 45, nu?
- Da… ei lasa… nu ne cramponam noi de asta. Te astept vineri, tot unde am lucrat, tot acolo ma gasesti. O sa fiu de noapte, nu mai imi dau astia zile libere dupa ce am fost pasare calatoare un an si ceva. Asta daca poti sa vii. Daca te lasa fata, tot cu ea, Anca, parca, esti?
- Da, suntem tot impreuna, insa nu cred ca e vreo problema in a ne intalni. Chiar zilele trecute m-a intrebat daca mai stiu ceva de tine. Tot curioasa in ceea ce te priveste a ramas…
- Ok.. radea… ok… atunci ne vedem vineri, ok?
Anca m-a privit zambind cu subinteles. Coincidenta sau nu, si ea isi programase o intalnire cu „persoana”. Pleca vineri si se intorcea duminica seara.

Am batut in usa metalica a punctului termic. Aveam emotii la fel ca prima data cand o cautasem. Usa s-a deschis si silueta micuta a Norei si-a facut aparitia. Ne-am strans in brate ca doi prieteni vechi, care se revad dupa o perioada destul de mare de timp. I-am dat buchetul de flori, motiv potrivit pentru a-mi readuce aminte de vivacitatea limbii Norei, desi sarutul nu a fost unul prelung.
- Hai sa mergem in birou, mai stii pe unde este? Chicotea, si mi-am dat seama ca-mi era dor de acel chicotit.
Se ingrasase. Nu mult, insa la inaltimea ei se remarca foarte repede. Încaltata, asa cum obisnuia, in pantofi cu toc inalt, negri, pantaloni si o bluza, sic, cu maneci scurte, de aceasi culoare cu pantofii, Nora era foarte sexy. O priveam. De fapt o studiam. Muntele lui Venus ii era mult mai proeminent, fortand fermoarul elegantilor pantaloni la o mica deschidere. Bluza incerca sa ascunda burtica, acum vizibila, prinsa si ea in chinga acelorasi pantaloni.
- Stiu… stiu ce vrei sa spui. M-am ingrasat, nu?
- Eiii… fi fara grija. Voi femeile oricum aveti tendinta sa exagerati in privinta asta. Nu e ceva tragic. Arati foarte bine, sincer… Si eram sincer, chiar arata foarte bine!
- Daaa…. Orice ai zice, stiu ca ma magulesti… Ehhh, dar ce sa-i faci… Hai, intra, doar ce au plecat niste colege de-ale mele. Cu ce te servesc, gin, bere? Eu as bea un gin…
- Atunci fie gin si pentru mine.
- Offf… bine ca au plecat, abia asteptam sa mai scap si eu de hainele astea. Oare ce o fi fost in capul meu de credeam ca au sa ma mai incapa????
In timp ce vorbea, incepuse sa-si dea jos pantalonii, unduidu-se ca acestia sa alunece mai usor. Aplecadu-se pentru a-si scoate unul dintre picioare, a dat drumul unui part, prelung, si destul de sonor. „Upsss, scuza-ma, nu a fost intentionat!” se auzi printre rasete si mainile care ii acopereau fata cu o falsa pudoare. Nu purta chiloti, astfel incat, odata eliberata de pantaloni, Nora imi oferea o imagine superba. Picioarele ii pareau mult mai lungi, incaltate in pantofii amintiti, si acoperite de ciorapii negri cu banda lata, cam de vreo 10 cm, si frumos dantelata. Isi pastrase parul pubian, care acum era si mai rar, iar sexul ei, cu labiile subtiri, ingrijit epilate, dar bine conturate, era acum putin ingropat de relieful muntelui lui Venus.
- Ufff… ce bine eeee!!! Credeam ca o sa explodez. Heiii, dar ce te uiti asa, nu mai m-ai vazut goala??? Imi scoase limba, pudica, insa miscarile ei, in stilul pe care nu-l uitasem, faceau ca eu sa vad mai mult, mai bine. Bine ca ne-au dat halate, sunt destul de dragute, asa nu ne mai stricam hainele in haznalele astea. Ahhh… si sutienul, sa scap de el, oricum nu-ti place, dar pana si asta ma strange.
Dorise sa culeaga unul dintre halate din cuierul aflat in apropierea ei. Nu am lasat-o! Am curpins-o in brate si am sarutat-o, la inceput usor, dar apoi, animat de dorinta, de excitatia care intotdeauna mi-o genera, din ce in ce mai apasat, mai salbatic. Nora imi raspundea la fel, dintii ei marunti imi muscau limba, tragand-o apoi si mai adanc in gura ei. Ii mangaiam sanii, acoperiti de bluza, si abandonand gura, nemaiavand rabdare, am inceput sa cobor. Mi-am mangaiat fata de parul ei pubian, am tras aer in piept, iar limba a inceput sa-i atinga usor clitorisul, rasarit semet.
- Raul, oooo!!! Asa grabit??? Asta da, este un compliment!!!
Incepusem sa o ling, stand in genunchi, intre picioarele ei departate. Asteptam izbucnirea ei, izbucnirea care ii trezea mereu curiozitatea Ancai, iar apoi o intrista: „Hmmm, mi-ar place sa fiu si eu asa, eu oare de ce nu pot ejacula?” spunea, aproape de fiecare data, ca si un copil bosumflat, invidios pe jucaria altuia. Iar gustul imi trezea simturile. Bataile timide ce se auzeau in usa metalica, la inceput nu le-am luat in seama, se oprisera, asa ca nu mai contau. Abia cand ele au reinceput, mai puternic, Nora mi-a dezlipit gura de sexul ei.
- Trebuie sa raspund! Pot sa fie locatari sau mai rau, de la noi de la control.
Inhatase halatul deja, il inchisese numai doi nasturi, in zona sexului si incerca sa-si regleze respiratia iar apoi a iesit din birou. M-am asezat pe unul dintre cele doua scaune ale modestei incaperi, tragand aproape paharul cu gin si tonic. Incercam sa aud ceva din conversatia de la usa, insa zgomotul centralei nu ma lasa.
Nora a revenit, ma privea sever iar in spatele ei si-a facut aparitia… Anca.
- Buna Raul! Salutul aproape soptit, iar privirea ei vinovata m-au amutit. Ma uitam la Nora care o studia curioasa, insa privirea ce-mi era destinata era diferita, acuzatoare.
- Eu sunt Nora, spuse, intinzand mana, si apropiindu-se de Anca.
- Anca, incantata, de mult doream sa te cunosc. Stii, uitandu-se la mine, apoi iar la Nora, imi cer scuze de deranj. Eu… Eu nu trebuia sa fiu aici. Aveam o alta intalnire, s-a contramandat. Ma indreptam spre Raul si l-am vazut venind aici. M-am tot gandit, sunt foarte curioasa de felul meu, pana la urma mi-am luat inima in dinti. Insa, poate, mai bine plec…
Sincer, situatia era stanjenitoare. Daca Anca alegea sa plece, plecam si eu, nu o puteam singura. Chiar facusem un pas spre ea, cand Nora m-a intrerupt:
- Ei, acum daca ti-ai facut curaj, e pacat sa dai bir cu fugitii. Sincera si eu vroiam sa te cunosc. Asa ca, de ce sa pleci, ramai, cu ce te servesc?
Si Anca a optat pentru gin, ba chiar si pentru o tigara, ea care fuma atat de rar. La fel de rar cum se intampla sa o vad fastacita in asemenea hal. Se asezase langa mine, inghesuita pe acelasi scaun, Nora fiind de cealalta parte a mesei, care, lipita, pe una dintre lungimi de perete, facea ca distanta intre noi sa fie de peste un metru. Conversatia s-a pornit greoi. Se studiau fara sa se ascunda, iar eu vorbeam vrute si nevrute, starnind zambete, insa, trebuie sa recunosc, vorbele mele cam sunau ca nuca in perete.
- Imi place cum te-ai imbracat, chiar foarte mult imi place!
Cea care a deschis seria complimentelor a fost Nora. Intr-adevar, Anca renuntase la tinuta ei baietoasa si sportiva. Purta o camasa alba, pana in talie, cravata rosie, barbateasca, prinsa larg la gat, pantaloni negri si pantofi de aceeasi culoare, insa cu toc mult mai mic decat al Norei. Prin crapatura camasii, prelungindu-se peste pantaloni, in jos, catre sexul ei, se remarca unul dintre capetele lantisorului de argint, lung, pentru talie, pe care Anca il purta cu eleganta, desi nu foarte des. Parul blond strans puternic intr-un coc complicat si machiajul discret, o faceau sa arate mai matura, insa ii puneau in evidenta ochii albastri.
Se trecuse pe bere, iar atmosfera s-a destins.
- Spuneai ca aveai o intalnire. Era o intalnire cu o femeie, nu? Nora se decisese sa-si potoleasca prima curiozitatea.
- Da, era vorba de o intalnire cu o femeie. Anca zambea, insa aveam impresia ca situatia i se parea destul de incomoda. E o legatura mai veche, la fel…
- La fel ca si a mea cu Raul, stiu… ti-am spus ca si eu am fost curioasa in ceea ce te priveste.
- Da, la fel… Din cate stiu, si tu ai incercat cu o femeie, nu?
- Eeee… Nora radea si chiar i-a scos limba, rapid, copilaros, parand a dori sa pastreze secretul. – Da, dar a fost altceva, a fost o experienta numai pasiva, din curiozitate. Mi-a spus ca poate sa ma faca sa ma urc pe tavan si crede-ma, chiar ceva de genul asta a fost.
Radeam toti trei, pentru ca Nora povestea infocata, schimband tonalitati si gesticuland. Trecandu-si picioarele unul peste celalalt, halatul dezvelea acum tesatura ciorapului, nu mult, insa ceva mai sus de genunchi. Privirea Ancai insitase, inconstient asupra piciorului, iar Nora a observat acest lucru.
- Nora, am dat buzna asa, cu mana goala, mi-e jena. Vreau sa-ti fac un cadou. Uite, ridicandu-si camasa si umbland la incuietoarea lantisorului de la talie, vreau sa accepti lantisorul acesta. O sa-ti vina bine, crede-ma! Vino, hai sa ti-l pun si o sa te convingi.
Era randul meu sa zambesc si sa ma distreze incurcatura in care se afla Nora. Stiam ca halatul era singurul lucru care-i acoperea feminitatea. Chiar ma gandisem la asta in timpul discutiilor. Protestele prinvind necesitatea darului, aducand in discutie si valoarea acestuia, nu au intarziat sa apara, insa s-au lovit de incapatanarea Ancai.
- Hai, vino, nu o sa te mananc, insista Anca, nebanuind nimic.
Codindu-se, zambind, Nora s-a ridicat de pe scaun si s-a indreptat spre Anca. A facut cativa pasi, s-a oprit, parca razgandindu-se, apoi m-a privit, la fel de amuzata ca si mine. Nasturii s-au deschis, halatul a cazut usor jos, iar ochii Ancai, ramasa fara replica, se bucurau de aceeasi priveliste de care m-am bucurat eu la inceputul serii. Nora o privea, iar mana ei dreapta a trecut, lent, peste parul pubian, mangaindu-l. Anca, s-a ridicat si ea, si, destul de stangaci, a inceput a-i prinde lantisorul, ajustand lungimea pentru talia Norei.
- Acum sunt ferm convinsa ca v-am deranjat! Faptul ca imediat dupa aceste cuvinte a pufnit-o rasul, ca atat eu cat si Nora am imitat-o, a facut ca cele doua femei sa se apropie si mai mult, Anca, mai inalta, sprijind pe umarul ei capul Norei. A facut un pas in spate, pentru a o privi din nou, fara jena in a-si ascunde curiozitatea.
- Ohhhh… sper sa am si eu norocul ca, la varsta ta, sa arat ca tine. Esti…
Complimentul nu a mai venit, insa aratatorul Ancai incepuse sa atinga gatul Norei, apoi coborand printre sani, urmand unul dintre modelele bluzei, s-a oprit in parul pubian, incercand parca sa rasuceasca unul dintre rarele fire. Apoi brusc, parca trezindu-se dintr-o transa, si l-a retras.
- La multi ani, Nora! Au urmat doua pupicuri zgomotoase pe ambii obraji, apoi, cu un ton, deopotriva, rugator dar si hotarat, Anca a continuat: - Macar unul adevarat cred ca se poate, nu?
Nu a mai asteptat raspunsul Norei. Iar Nora nu i-a respins sarutul. Nora si Anca se sarutau in fata mea, priveam razboiul limbilor, stiind incisivitatea amandoura. Mainile Ancai framantau talia Norei, urcand in sus, ridicandu-i bluza. Iar Nora, din nou, nu a respins-o, ridicand mainile, pentru ca Anca sa poata sa se descurce mai bine, sanii, mai grei acum, putin cazuti, iesind la lumina, miscandu-se dezordonat. Cu mainile ridicate, cu bluza acoperindu-i fata, Nora era imobilizata, dar totusi, chicotea, acel chicotit pervers, cand Anca incerca sa-i gaseasca gura, buzele, limba, prin tesatura neagra, in timp ce mainile ii framantau sanii. Respirau deja sacadat, iar Nora, ramasa si fara bluza, a oprit jocul:
- Nu, te rog, nu stiu daca este bine ce facem, nu stiu nici daca asta vreau, poate sa fie doar alcoolul de vina.
Totusi, in timp ce vorbea, cu o mana mangaia fata Ancai, iar cealalta, dupa ce si-a mangaiat sanii, s-a oprit intre picioare, masandu-si usor clitorisul. Mai mult, departandu-se de Anca si asezandu-se pe scaun, miscarea a continuat. Eu o cunosteam, Anca nu. Stiam de acest joc al Norei, de a zice una si a face alta. Din aceasta cauza, Anca a fost pe moment descumpanita, insa ochii nu i se dezlipeau de pizda Norei. Acum o putea vedea. Si, probabil, a constientizat ca o putea si atinge, pentru ca a facut cativa pasi in fata, iar mana ei s-a suprapus peste cea a Norei. Curand, miscarea, dar si intensitatea ei era impregnata si controlata de Anca. Asistam la un spectacol superb. Nici nu vroiam sa-i schimb distributia, pur si simplu doream sa-l vad pana la capat. Totusi, usor, fara a atrage atentia, mi-am desfacut nasturii blugilor si am inceput sa ma masturbez.
Anca, continua sa ghideze mana Norei, insa, acum, aplecata peste aceasta incepuse sa-i dezmierde sanii. Pozitia Norei, rezemata de spatarul scaunului si de perete, cu picioarele departate, unul fiind sprijinit pe masa, iar celalalt sutinut de unul dintre brate ii oferea Ancai accesul total.
- Iti plac sanii mei? Dar sa stii ca nu prea simt nimic… niciodata nu am simtit in zona asta prea multe. Altele sunt punctele mele…
Anca nu i-a raspuns, insa saruturile au parasit sanii, si s-au indreptat incet, dar sigur spre sexul Norei. Nici o mana nu-l mai acoperea acum. Cele ale Ancai masau interiorul coapselor, pana inspre banda ciorapilor, iar Nora isi sugea degetele care, putin mai devreme, ii dezmierdau clitorisul.
In momentul in care gura Ancai i-a atins pizda, in momentul in care care limba, pe care o vedeam foarte bine din pozitia in care ma aflam, a inceput febril sa-i invaluie clitorisul, Nora a tras tremurat aer in piept, odata cu un „ahhhhh” sincer, prelung, in timp ce Anca, inconstient cred, l-a acompaniat imediat. S-a oprit putin, ridicand capul si uitandu-se catre Nora, care, excitata, ii mangaia cocul blond, invitand-o sa-si reia activitatea.
- Raul! Raul, ce faci, vino langa mine, hai te roggg!
Era Nora. In sfarsit ma baga si pe mine cineva in seama. M-am apropiat de ea. Mana Norei mi-a cuprins repede pula, a sarutat-o zgomotos, apoi, grabita, a cuprins-o cu buzele. Imi reaminteam senzatia ce o simteam, ma uitam la buzele Norei, la modul cum pula mea intra si iesea. Apoi o priveam si pe Anca. Mi-o imaginasem deseori in pozitia in care era acum, insa realitatea batea orice imaginatie. Iar obiectul muncii ei era tocmai pizda care o facuse atat de mult timp curioasa, prin gustul pe care eu i l-am perceput, prin modul in care-si exterioriza orgasmele. Tocmai acest lucru se pare ca-l uitase, sau poate orgasmul Norei i-a depasit asteptarile. Il simtisem ca se apropie, suctiunea Norei devenea tot mai accentuata, iar in momentul declansarii lui am crezut ca voi fi aspirat cu totul. Primul jet, puternic, a tasnit, in strigatul Norei, udand fata Ancai, fruntea parul. Putin descumpanita, mirata, ridicase privirea, iar cel de al doilea jet a lovit cu zgomot camasa alba. Si-a revenit rapid, astfel incat, urmatoarele doua jeturi au gasit drumul spre gura ei.
Eram aproape de a exploda. Imaginile vazute, faptul ca Nora parca sugea vlaga din mine, vobele Ancai, parca fara coerenta: „Ohhhh… extraordinar… ohhhh, extraordinar, daaa!”, totul era ca intr-o fantezie. Anca s-a repezit din nou spre pizda Norei. De data aceasta mult mai studiat, nu numai clitorisul era in centrul atentiei, labiile ii erau strabatute regulat, inainte, dar si dupa ce limba intra in interiorul Norei, culegand si provocand eruperi de sucuri. Fata Ancai era uda, sclipea. Incepuse sa o invete pe Nora. Simtea ca se apropia iarasi de orgasm, asa ca s-a oprit, si cu gesturi grabite, a inceput sa-si descheie nasturii iar apoi sa-si scoata camasa. Bustul frumos, dominat de sfarcurile mari, erecte, groase, parca lipite acolo, pe doua mici umflaturi era acum ascuns doar de cravata rosie, ramasa la gat. Si-a reluat constiincioasa saruturile intre picioarele Norei, oftand cot la cot cu aceasta. Orgasmul nu a ramas mult asteptat, din nou puternic, de aceasta data jeturile poposind atat in gura Ancai, cat si pe sanii dezgoliti, fiind intinse apoi cu palmele, la fel ca si o lotiune, si in final gustate.
Nora a incercat sa se ridice inainte ca Anca sa reinceapa.
- Trebuie sa merg la baie, chiar trebuie! Ma omori, iarasi vad tavanul cam aproape.
Zambea, destul de afectata de intensitatea orgasmelor. Trebuie sa recunosc, eram putin invidios pe Anca. Rar o vazusem pe Nora rasucindu-se, zbatandu-se si ejaculand atat de puternic in urma actiunii limbii mele. Insa Anca nu s-a miscat. Mai mult, din pozitia in care se afla, mainile ei au departat labiile Norei, lasand sa se vada uretra sub clitorisul ud si rosu.
- Hai mai…. Nora se codea, insa nu facea nimic sa schimbe situatia. O sa ud totul aici! Hai Anca, lasa-ma…
Dar jetul tasnise deja. Usor galbui, poposise initial pe cocul Ancai, apoi in gura deschisa a acesteia. Anca nu inghitea, asa ca, dupa cateva momente, sunetul clipocit incepuse sa se auda din ce in ce mai puternic. Incet, mici cascade au inceput sa pice peste sanii ei. I-am ghicit intentia. M-am aplecat, in spatele ei, lipindu-mi pieptul de omoplatii ei, atingandu-i urechea cu obrazul, iar cu mainile, masand sanii aflati sub dusul auriu. Cand ultimii stropi nu au mai ajuns pana la ea, picand grabiti intre fesele Norei, apoi pe scaun si de acolo pe cimentul biroului, Anca s-a ridicat, pornind in sens invers, de pe pubisul Norei inspre fata acesteia, picurand din continutul strans in gura sa. Nora se infiora, de fiecare data cand stropii ii atingeau corpul, mai intai clitorisul, apoi buricul, sanii…. Si in final, dornica, savurandu-i pe cei ce-i atingeau buzele, ajunsi acolo in urma indemanarii de invidiat a Ancai. Nu a sarutat-o… s-a intors rapid inspre mine, iar limba a intrat aproape imediat in gura mea, pornind acea miscare in forta, mangaind, gustand, impingand, cautand. Ma strangea cu forta in brate, lipindu-ma de pieptul ei ud, soptindu-mi atunci cand parca se oprea spre a-si oxigena plamanii:
- E fantastic, de atatea ori mi-ai povestit, dar… acum e fantastic!
- Ce Anca, despre ce vorbesti?
- Despre gust, Raul, despre gust, despre tot… se intorsese cu fata spre Nora, care s-a ridicat de pe scaun si ajunses langa noi – Nora, ce pot sa spun, iti multumesc!!
Nora nu si-a ascuns mirarea. Ba i-a dat si curs:
- Tu sa-mi multumesti? chicotea din nou. Inca nu ai de ce, insa as vrea sa ma descurc si eu incat sa-mi multumesti tu.
Atat eu, cat si Anca o priveam cu neincredere....



    Login