Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAniversarea
Autor : mrddominic - 2020-03-22
Citita de 10182 ori - Nota 8.22 (59 voturi)
Sotia mea imi oferi o surpriza nemaipomenita. Urma sa serbam 10 ani de casatorie si Ela mi-a pus in fata doua bilete de avion si vaucerul de cazare. Urma o vacanta de 2 saptamani, ce cuprindea si data aniversarii noastre. Era o destinatie exotica, iar hotelul, un resort de 5 stele. Recunosc mi-a dat planurile peste cap, deoarece la birou urma o perioada plina.
Am ajuns undeva seara dupa un zbor cu escala si multe ore. La receptia hotelului ne intampina o tipa pe la 30 de ani, ne-a urat bun venit si ne-a condus la camera noastra. Am mers ceva, era o casuta pe plaja, foarte frumoasa, micuta, cu jacuzzi si sezlonguri in fata. Tipa ne invita pe terasa sa stam de vorba. Ne explica despre ce avem inclus, de regulile resortului, era destinat doar adultilor si avea o politica open-mind. Orice doreai se putea intampla, dar cu acordul tau. Ne-a pus niste bratari la mana si ne-a dat un pliant cu programul zilnic. Ne-a zis ca pana la 23 putem lua masa si apoi daca dorim putem merge la club pe plaja unde are loc o petrecere cu spuma in pijamale. Ne-a mai spus ca la restaurant imbracamintea trebuie sa respecte normele impuse ( nu in costum de baie, sau topless, fara pantaloni scurti la barbati, slapi..) Ne-a spus ca exista o piscina unde este permis sexul si la fel in zona Spa. Urma pe parcurs sa aflam mai multe. Am primit si o carte de vizita cu numarul ei personal si ne-a urat sejur placut.
Ne-am instalat comod si dupa un dus necesar am plecat la restaurant. Numeroase feluri de mancare ne asteptau. Am fost intampinati cu un pahar de sampanie si condusi la masa de un ospatar. Dupa ce am mancat am decis sa ne plimbam un pic. Gradinile hotelului erau foarte frumoase. Erau multe elemente de design ce determinau o atmosfera usor erotica.
Am ajuns inapoi la camera noastra, abia asteptam sa ma intind in pat, dar sotia a zis ca vrea sa o masez in jacuzii pe terasa. Am ramas uluit cat de repede a ramas goala si s-a bagat in jacuzii. M-a excitat corpul ei gol, fesele rotunde, albe in contrast cu alte zone ale corpului- acoperite de bronz. I-am vazut miscarile lejere pe cele 2 trepte si cum a intrat in apa. Camera era cu vedere la mare si la ceva distanta in lateral se observa inca o astfel de constructie. Ela imi ceru sa-i aduc ceva de baut. De pe terasa observai in departare la cealalta vila doua siluete care se impreunau. Erau poate doi, tot ca noi si care faceau sex pe terasa. 2corpuri, mai mult doua umbre care pareau ca devin una. In jacuzii sotia a avut chef de nebunii, dar oboseala a facut sa terminam repede si sa mergem sa ne culcam. Dimineata am luat micul dejun si am mers la plaja. Plaja intinsa, cu nisip fin, iar spre surprinderea mea sutien nu prea exista, iar slipul era optional pentru multi. Sotia imi arata razand spre cucul unui negru. Barbatul bine facut, desi mai in varsta, o avea cu adevarat mare. Ochii mei zburau dupa unele siluete de coperta, sanii aproape perfecti, mari si linii care parca erau croite cu pixul. Ne-am pastrat slipul de baie pe noi, Ela nu purta sutien, si ne-am dus in apa. Pe mal o tipa blonda cu sani siliconati se expunea in toata splendoarea la soare. Ochii mi-au ramas atintiti catre pasarica ei cu labii carnoase, unde in zona clitorisului un piercing stralucea. Femeia statea in fund cu picioarele desfacute lasand fiecare val sa-i controleze interiorul coapselor. Nu parea sa se sinchiseasca de privirile mele. Ela ma trase de mana si razand zise:
Hai in apa sa te racoresti ca cineva s-a sculat acolo in chiloti!
Da, o erectie zdravana imi aparuse la vederea blondei. Ma excitase corpul ei gol, indiferenta, naturaletea si nonsalanta.
Cand am iesit din apa, langa noi un cuplu se instalase. Amandoi isi lepasera hainele si se tolanisera la soare. Femeia intra in vorba cu noi:
-Salut! E prima zi, nu?
-Da! Aseara am ajuns!
-Ati mai fost in vreun astfel de resort?
-Nu!
O sa va placa! O sa va condimentati viata sexuala! Noi aici ne-am redescoperit. Asta ne-a salvat si ne-a readus impreuna. Sa veniti diseara la petrecerea in lenjerie intima. Va fi super!
Ei erau din Franta, divortati, dar se impacasera si voiau sa-si largeasca orizontul sexual si nu numai. Tipa era avocat si el farmacist. Erau foarte naturali, desi goi, se comportau ca si cum totul era normal.
La pranz am mers impreuna sa mancam, apoi ne-au invitat sa mergem in jacuzii sa ne relaxam si sa bem niste cocktailuri.
Am mers intr-un jacuzii care dadea spre mare, era incapator, scria pentru 8-10 persoane. O muzica draguta se auzea. Tipa ne-a propus sa intram goi. Am ramas mirat cand Ela isi dadu rapid bikinii jos si intra in apa. Ultimul am ramas eu. Francezul apasa pe un buton si dupa cateva minute un ospatar veni si ne intraba ce dorim sa bem. Ela prin apa se juca cu mana pe penisul meu si-mi zise razand:
Stii unde am mana cealalata? In pasarica lui Anais, ea mi-a dus-o acolo. Am intors usor capul si am vazut fata zambitoare a acesteia. Penisul meu reactiona rapid si se facu mare. Frantuzul, Pierre se ridica si se duse catre panoul de comenzi si apasa pe niste butoane. Apa incepu sa bolboroseasca puternic saltandu-ne uneori. Ela era foarte excitata, avea pasarica chiar pe o duza si simtea cum o excita apa. Se juca din ce in ce mai rapid cu penisul meu. Cand programul se termina, apa se mai linistii, fetele amandoua erau excitate maxim. Anais se ridica si se scuza ca trebuie sa mearga la toaleta. Pierre veni langa sotia mea si ciocniram toti trei paharele. Alcoolul si excitatia ne descatusa de inhibitii. Pierre incepu sa maseze usor umerii sotiei mele. Apoi mainile lui ii acoperira sanii. Ela se ridica apoi si se puse in patru labe cu capul sper mine si fundul sper francez spunand:
Ma doare fundul, poate ma masezi usor! E incomoda marginea asta de la jacuzii.
Am ramas uluit cand Pierre se cufunda cu capul intre fesele nevestimii, iar aceasta incepu sa geama usor! Tipul se juca 2-3 minute cu limba intre fesele Elei. aceasta gemea si imi freca penisul. Brusc se ridica si veni deasupra mea incalecandu-ma. Dintr-o miscare se lasa in penisul meu, simtii cum vaginul il cuprinde rapid, era foarte umeda asa ca penetrarea a fost usoara si rapida. Dupa cateva miscari de sus jos, i-am simtit muschii incordandu-se si dupa un geamat intens se lasa pe mine incet. La ureche mi-a spus usor:
De cand n-am mai avut un astfel de orgasm, scurt, dar puternic. Hai sa mergem in camera, vreau mai mult! Sper ca nu te-a deranjat Pierre! Am venit la tine ca mi-era teama sa nu ma patrunda el si nu stiam cum vei reactiona. Sa-mi spui daca te deranjeaza!
Am iesit amandoi din jacuzzi. Eu m-am dus la dus, Ela la baie.
In dus incercam sa-mi rezolv erectia, cand am auzit o voce. N-am inteles mare lucru, era tipa blonda de pe plaja. S-a pus in genunchi si-mi lua penisul in gura. Mainile ei imi masau testiculele. Sugea demential, jucandu-se rapid cu varful limbii cand imi introducea penisul in gura ei lacoma. Nevasta mea nu reusea sa-l ia pe tot, dar tipa n-avea nicio problema. Uneori cobora cu limba catre coaie si apoi revenea incet pana pe gland. Cand a simtit ca imi vine sa ejaculez se ferii si ma indrepta sper tatele ei. Sperma tasnii pe gatul si pieptul generos. Se ridica apoi in picioare si ma saruta. Se clati si pleca, lasandu-ma sa-i admir fesele. M-am spalat repede si am plecat cu Ela catre camera.
In camera Ela se puse pe pat doggy style si desfacandu-si usor fesele cu o mana spuse:
Fute-ma! Te vreau in mine, acum! In fata mea se expunea fundul ei frumos usor desfacut ce se misca usor in fata si spate, iar printre picioare i se vedeau degetele care incercau usor sa desfaca si sa mangaie piersicuta.
N-am asteptat de doua ori, mai ales ca niciodata nu s-a oferit asa. Rapid am patruns-o cu, iar penisul meu disparu inuntru. Dupa ce a intrat glandul, cum am impins usor restul a disparut cu agilitate in strafundul Elei. Gemea tare! Contractiile ei pareau sa se datoreze excitatiei maxime si dorintei, iar penisul meu isi vazu de treaba, intrand si iesind,cand deodata auzii batai la usa:
Ah, nu iesii, nu acum din mine! Sunt foarte excitata!
Come in, please!
Am ramas masca cand in camera intra tipul de culoare de la plaja! Acesta spuse:
Excuse me! Do not stop! Can i join you? In timp ce vorbea ajunse in dreptul patului si ii zise sotiei mele:
Do you want to suck Liitle John? (John era numele lui)
Curand o pula groasa si lunga iesii din pantalonii sport, surfing style. John era solid, cu burta generoasa, dar etala o pula imensa, neagra, ce repede incepu sa fie linsa de Ela. O mica parte din penisul negru disparea in gurita sotiei mele. Cand intra mai mult se ineca, iar saliva se vedea curgand de pe pula. Apoi John se intinse pe pat. Ela se retrase din penisul meu si se urca pe micul John. Se lasa incet in el, gemand continuu pana cand penisul disparu complet intre fesele acesteia. M-am urcat in picioare in pat si ma apropiai de capul Elei. Aceasta nu ezita sa ia in gura penisul abia scos din gaurica ei. John o ridica si lasa in pula din ce in ce mai rapid. Sanii Elei se zbateau sus-jos, uneori fiind opriti de gura lui John, care ii prindea lacoma. Ela imi cuprinse penisul in mana si incepu sa-l frece, zicand:
E imensa pula astuia, m-a despicat zdravan...



    Login