Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAnii 60
Autor : ruxic - 2022-03-21
Citita de 10588 ori - Nota 8.27 (132 voturi)
Erau anii 60 si ne-am cumparat o casa pe langa Bucuresti, in ceea ce atunci era doar o adorabila suburbie. Aveam doar 21 de ani, iar George era mai mare cu aproape zece, desi parea mai tanar, varsta nu i se vedea. Aveam un sot minunat, cu un job bun iar acum si o casa frumoasa.

Nefiind adepti ai socializarii, ma enerva ideea ca alte cupluri din zona ne aduceau zacusca de la ei, bautura de casa, prajituri de casa, vaze, ghivece sau ce credeau ei ca am mai avea nevoie pana ne punem pe picioare. Acum, fiecare accepta greu, apoi desfaceau cu nerabdare, sa vada ce a primit. Nimeni nu voia sa duca vecinului ceva banal. Apoi am descoperit ca erau tipuri si tipuri de cupluri, vecinii nostri erau prietenosi dar am constatat ca ne potrivim mai bine cu familiile care erau considerate mai putin sociabile, mai de departe. Ne conveneau de minune.

Dupa cateva luni de refuzat invitatii la gratar, am devenit noi cei nesociabili, dar am aflat si ca ceilalti organizau intalniri la o bauta la ei in curte. Doar ca nu in fiecare vineri. Noua, convenindu-ne mai bine programul asta, ne-am trezit parte a acestui grup si am ajuns si noi la o petrecere. A fost ca o intalnire casual a opt cupluri. Am avut ceva sucuri, muzica in surdina si multa tacere. De fapt, vorbeam incet si fara sa ne contrazicem. Asa imi placea si mie sa fie o petrecere.

Asa am ajuns sa ne vedem cam o data la doua luni, iar dupa un an, am decis ca e timpul sa fim si noi gazde. Desi eram foarte tanara, am invatat cum se face. George era bucuros, fiindca el n-ar fi vrut sa se ocupe. La fiecare petrecere la care mergeam, noi ajungeam ultimii si plecam primii, altfel ca devenisem nesociabilii dintre cei nesociabili. Nu ne imbracam ca pentru petrecere, nu initiam conversatii, nu spuneam glume sau povesti haioase. Totusi, in gasca noastra, nu ne judeca nimeni si nici nu ne vorbea de rau. De fapt, n-am simtit nicio presiune sa facem noi petrecerea, ci pur si simplu am vrut sa intoarcem favorul.

Cu cateva saptamani inainte sa dam petrecerea, am spus asta cuiva din grup si Alina m-a atentionat ca daca e de revelion, ar trebui sa organizam intr-un fel aparte, fiindca atunci lumea se mai imbata. Desi revelionul trecut se facuse la o gazda antialcoolica, nu au avut alcool pe masa, desi nu s-au suparat ca fiecare sa aiba ceva adus de acasa. Petrecerea a fost ok pana au hotarat sa mearga sa bea in alta parte.

Nu m-am gandit la petrecerea de revelion si nici ca o parte din ei nu beau alcool, dar asta nu m-a oprit sa iau sampanie, bere, vin si ceva tarii. Iar daca eram gazda, trebuia sa am o rochie noua. Si o programare la salonul de cosmetica. Cum nu prea fac asta, ma simteam excelent. Am ochii negri si pielea alba, iar rochia aleasa era alba, la o palma deasupra genunchiului, cu buline rosii ici si colo. Desigur ca am ales cel mai strans sutien posibil. Pentru o femeie asa putin sociabila, eram moderna. Pe masura ce cuplurile veneau la petrecere, femeile ma complimentau, dar barbatii ma dezbracau din priviri, cu decenta de a nu fi asa vizibil.

Grupul nostru nu era unul care sa ne solicite, astfel ca am ajuns curand sa ne simtim mai putin gazde si sa ne distram si noi. Paharele de sampanie curgeau, astfel ca pe la zece am mai rarit-o, ca sa prind miezul noptii treaza. Jumatate dintre musafiri bausera, dar niciunul nu parea beat. Desi nu se prea dansa la petrecerile noastre, acum am gasit un canal TV cu ceva muzica si toata lumea parea incantata. Unii chiar dansau de fiecare data cand era ceva mai lent. Petrecerea era deja un mare succes, iar eu ma simteam regina. Nu m-am simtit niciodata asa fericita.

Spre miezul noptii, aproape toata lumea dansa melodiile lente. Am dansat si cu George, desigur, dar cred ca am dansat cu toti barbatii prezenti. Lumina era slaba, muzica era soft si totul parea perfect. M-as fi clatinat dupa cateva pahare, dar aveam tot timpul un brat puternic care sa ma tina. Toti barbatii imi pareau atat de puternici si sexi. Poate de la alcool, dar mi se parea ca toti arata foarte bine. De fiecare data cand imi atingea cineva talia sau bratul, simteam un fel de descarcare electrica. Si as fi dat orice sa pot pune mana pe piepturile lor, pe fese si pe penisuri. In mintea mea, chiar am facut-o. Si era minunat.

Cu cinci minute inainte de miezul noptii, ma intrebam cine va fi primul sarutat. Am decis ca acela care e cel mai aproape sa primeasca sarutul de revelion. Si ma gandeam sa ma sarut mult atunci. Incepusem sa ma simt uda si as fi sarutat toti barbatii prezenti. Cu saruturi adevarate si pasionale, cu limba, cu dintii, cu nas si barbie.

Miezul noptii nu m-a dezamagit. Toata lumea parea in starea mea de spirit. Dansam cu barbatul altei femei cand a inceput numaratoarea inversa. Cand s-a ajuns la unu, mi-am sarutat partenerul de dans.
Ne-am sarutat apasat pentru cel putin zece secunde. Am constatat ca toti ceilalti erau la fel: se sarutau, strigau sau sareau. Cei de langa mine erau angrenati intr-un sarut pasional si stiam ca nu au venit impreuna, asa ca mi-am bagat limba in gura celui cu care dansam. Mi-a raspuns pozitiv. Am gasit o alta victima. Ne-am sarutat 30 de secunde cu plimbat palmele peste tot si strans puternic. Am tot sarutat, mutandu-ma de la un barbat la altul, pana cand am considerat ca nu a ramas nimeni negustat. Iar iubirea mea, George, facea la fel cu femeile care erau dispuse, cu fiecare sarut devenind mai curajos si mai pasional.

Am gasit nu radio bun si am dansat si ne-am sarutat continuu urmatoarele doua ore. Pe la ora doua, au inceput sa plece, cupluri-cupluri. O ora mai tarziu, mai eram trei cupluri si fiecare dintre noi dansa cu partenerul altcuiva. Ma uitam la George cum o leagana pe Marinela cateva minute, apoi se opresc si se saruta. Apoi danseaza iar. Emil si cu mine faceam exact invers, ne sarutam cateva minute apoi ne opream din sarut sa si dansam un pic. Iar Alina, sotia lui Emil, dansa cu Ionut, sotul Marinelei. La un moment dat, am vazut mainile lui Ionut pe fundul Alinei si l-am intors si eu pe Emil sa-i vada, doar era sotia lui, dar eu voiam sa aiba si el mai mult curaj. Asa a facut. Mi-a prins imediat bucile in palme iar eu i-am intors favorul.

Am mai dansat toti sase si ne-am sarutat cel putin o ora. Am baut putin, apoi ne-am sarutat iar, mai mult. Ocazional, mergeam la George si ii dadeam un mare sarut, doar sa ma asigur ca e ok sa fiu asa prietenoasa cu Emil. El imi raspundea la sarut ca singurei si celei mai mari iubiri a vietii lui. Apoi se intorcea la Marinela, sarutand-o si pe ea, ca si cum asta era tema petrecerii. Ne simteam excelent.

Curand Marinela a inceput sa se clatine putin si mi-am dat seama ca bause prea mult. George o tinea el cat putea de mult, dar era de acord cu noi ca se cam imbatase. A dus-o la un scaun si a venit la mine si Emil, a intins bratele spre noi si am inceput sa dansam in trei. Ne-a spus ca i-ar oferi Marinelei patul nostru, ca pare cam obosita. Emil a fost de acord. Eu i-am spus ca ar trebui sa o si ajute sa se simta confortabil si daca vrea sa se dezbrace, s-o ajute. El s-a uitat la mine intrebator. Ionut si Alina dansau, dar au auzit, iar el a fost de acord cu planul. A spus ceva ca macar sa-i scoata sutienul, sa ii fie mai comod. George a plecat catre dormitor si eu ma intrebam unde se va ajunge. Oricum, gandul ma flescaise toata. Mi-a dat seama ca nici sutienul meu nu e confortabil si eram geloasa pe Marinela.

Dupa ce a plecat sotul meu cu ea in dormitor, i-am sugerat lui Emil sa ma insoteasca in bucatarie. Cum am ajuns acolo, l-am sarutat pasional. Ne sarutam mai apasat ca mai devreme si intr-un moment de zapaceala, i-am simtit pantalonii. Era tare ca piatra si am inceput sa-i desenez conturul pulii, sarutandu-ne mai departe. Mintea mea o luase razna. Oare ce face George acum? Dar cei din living? In casa era tacere, sau doar sangele meu pulsa atat de tare in urechi, ca nu mai auzeam nimic. Eram cu Emil si speram sa mai dureze. Ne-am sarutat si ne-am pipait fiecare centimetru al corpului. Mainile lui alergau de pe sani, pe gat, pe talie. Mainile mele veneau de pe piept, pe fese, apoi pe erectia lui. Desi eram inca imbracati, ne cunosteam fiecare rotunjime si intaritura.

Curiozitatea m-a invins insa si i-am spus lui Emil ca merg la baie. Am trecut prin living si Ionut cu Alina se sarutau. Erau imbracati. A trecut prin hol spre baie si dormitor. Voiam sa vad daca George face dragoste cu Marinela si daca era asa, sa ma intorc in bucatarie, sa scot toata sperma din Emil. Jumatate din mine voia sa-i vada facand dragoste, dar jumatate, nu. Lumina era stinsa, dar usa era larg deschisa. Am vazut o umbra in pat, dar parea o singura persoana. Nu prea eram sigura. Am intrat in camera sa vad mai bine, dar tot asa mi se parea. Se culcase deja? Au facut sex deja?

Desi era ceva lumina in camera, partea cu patul nu avea nicio raza, astfel ca nu mi-am dat seama daca era sau nu singura in pat. Dar dintr-o data simt miscare in coltul camerei si ma intorc sa-i vad acolo, erau amandoi pe covor. Faceau dragoste incet pe o patura, cu George deasupra si ea cu picioarele in aer. Umbra de pe pat era doar de la haine. George m-a vazut si s-a oprit. M-a intrebat daca e ok. Marinela parea ingrijorata. Le-am spus ca sunt fericita si imi pare asa rau ca i-am deranjat. Am ras toti si l-am sarutat pe George. E un sentiment straniu de minunat sa-ti saruti sotul si el sa futa o alta femeie. Am simtit asa o energie ca din cateva miscari eram goala, mi-am luat halatul si am iesit. Cat ma dezbracam, el o penetra la fel de incet si ma priveau.

Am tras cu ochiul in living, unde Ionut si Alina se sarutau in continuare imbracati, desi se vedea ca mainile erau pe sub hainele celuilalt. Ca gazda, am simtit nevoia sa sparg gheata. Mi-am scos halatul si am intrat goala in camera lor. S-au uitat la mine si au zambit. L-am sarutat pe fiecare pe buze, intai pe Ionut, apoi pe Alina. Nu mai ...



    Login