Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Anii 2000 - Bairam cu limbi.
Autor : madmaxmado - 2022-06-27
Citita de 6856 ori - Nota 7.31 (61 voturi)
Putine lucruri pe lumea asta arata asa bine ca o femeie satisfacuta. Imaginea aia de extaz pe fata ei, ma stimuleaza asa de tare, incat simt si eu satisfactia odata cu ea. Asta ma face sa o pun pe primul plan, si sa fiu un iubitor generos.
De cand ma stiu, am fost curios de sexualitate. Urmeaza o intamplare reala, care m-a initiat in lumea asta frumoasa a sexului, si care mi-a starnit placerea de a oferi placere.

Prin 2000 aveam vreo 10 ani, iar mintea imi statea (ca multora dintre noi) numai la prostii. Era o vreme in care inca mai mirosea a fum de gramezi de frunze arse printre blocuri toamna, fara sa sune careva la politie de grija mediului, in care inca mai erau cateva discoteci, si in care puteai merge la un bairam chiar daca nu cunosteai gazda (sau chiar pe alti invitati). Romania era intr-o criza de identitate politica, iar adolescentii se bucurau in exces de libertatea sexuala...pardon de exprimare, ajunsa odata cu noile vremuri. Parintii de la vremea aceea erau ocupati cu munca, bazandu-se pe noi copiii sa nu ne bagam in belele pe-afara. Da, eram cu cheia la gat.
Intr-o astfel de toamna m-am furisat la un bairam la care fratele meu, cu 5 ani mai mare, fusese invitat, si la care aveam sa imi intaresc dorinta de a creste cat mai repede. Ai nostri erau la o nunta, cu impresia ca noi suntem baieti constiinciosi, si ca nu o sa ne facem de cap. Atmosfera incetosata, fum de tigara, ebrietate, excitatie, manele, Genius, Ochii tai... Aveam noroc ca nimeni nu cunostea pe nimeni, asa ca toti care ma observau (cand nu se uitau dupa bucute) isi imaginau ca sunt fratele natang al altui invitat care a trebuit sa ma care dupa el. Erau cam 13 pularai si 8 fete, dintre care 2 cupluri (sau cel putin asa pareau, bot in bot). Apartamentul avea 3 camere, 2 bai, si era ca toate celelalte de prin zona. Una din bai, era putin mai lunguiata ca forma, cu usa si vasul de toaleta la un capat, iar cada si un calorifer la celalalt. Imi pusesem in plan sa aduc acolo bautura si snacks-uri, si sa ma ascund in caz ca incep sa bat la ochi prea tare, de vreun posibil moralist. Planul meu era sa ies la dans printre lumea beata, si sa pun si eu mana pe ceva frumos, ca doar n-or sa se supere...sunt micut si dragalas. Zis si facut, iar timp de doua ore mi-am facut de lucru, prin rotatie, inclusiv cu doua surori de la mine de pe scara. Ambele de 16 ani, ambele cu fese mult mai ferme decat ma asteptam, sau poate pantalonii erau strategic stramti...oricum, aveam o putulica sculata, si trebuia sa ma rezolv, ca innebuneam. Chiar in urma cu un an descoperisem placerea masturbarii, chiar daca inca nu scoteam nimic pe teava.

De aici, o sa incep sa povestesc evenimentele picante, asa ca poti sa o iei la mana linistit. Sau linistita. Ma intrept catre baia mare, departe de multime, spatiul meu privat. Incerc sa imi pastrez memoria tactila a fesierilor uneia dintre surori, Amalia, cea cu parul saten deschis, fata ovala, si buze groase, care imi invadase mie fanteziile. Plus ca are spatiul ala superb dintre picioare, unde ar incapea lejer palma mea curioasa. Mana mirosea usor parfumat, si chiar daca e doar in mintea mea, nu imi pasa, magia e proaspata. Deschid usa la baie si intru cu lumina stinsa, ca apoi sa trag repede zavorasul si sa trag de putoi ca vatmanul de frana la statie. In goana mea in intuneric, aud un gafait si un oftart scurt, iar apoi o voce de fata cu accent de Tanita zise:
- Hai, ce faci? L-ai pus? Sa nu-mi zici ca n-ai gasit...
M-am cacat putin pe mine, dar aveam noroc ca era bezna, atat in baie cat si in capul ei, asa ca nu am zis nimic si astept sa vad ce se intampla. Nu inteleg ce vrea sa spuna, dar nu vroiam sa fiu deconspirat si dat afara din apartament.
- Hai ma zi, daca nu ai nu-i nimic, o iau in gura, da vreau sa ma lingi si tu pe mine...
In momentul ala nu imi mai pasa de consecinte, pentru ca mi se deschisese o portita catre lumea asta a sexului, care mi se parea a naibii de atragatoare. Mi-am dat seama ca era o tipa ametita de la bautura, si ca isi astepta pularaul sa caute un prezervativ. M-am pus in genunchi in fata toaletei, si am realizat ca statea cu picioarele desfacute, asteptand, iar eu eram la cativa centimetri distanta de ce-o fi avand ea intre picioare (nu stiam exact cum arata o pasarica, decat din niste reviste rupte, si aruncate prin gradinile dintre blocuri).
- Aaa, sunt prima? E vreo ocazie speciala? zise ea entuziasmata.
Nu am mai zis nimic. Mi-a pus mana pe cap si ma tragea inspre ea. Simteam caldura emanata, si desi nu vedeam nimic, era un miros foarte placut. Simt piele umeda si catifelata pe buze, si sunt in cel mai mare extaz din viata mea. Deodata aud cum cineva incearca sa deschida usa, dar era incuiata, asa ca incepe sa bata destul de nerabdator.
- Ai adormit? Hai ca mi-a dat Cristi unul. Deschide mai repede!
Cred ca nu trebuie sa mai zic ca inghetasem efectiv, panica totala. Imi imaginam o bataie crunta, dar eram si dezamagit ca nu apuc sa dau o limba. Si ea era incremenita, iar dupa cateva secunde de ragaz, imi spune ferm:
- Nu stiu cine esti dar te ascunzi in momentul asta in cada, nu pleci nicaieri. Nu scoti niciun sunet, nu spui nimic, ca nu am de gand sa ma despart de asta din cauza unui pervers. Daca imi faci probleme te calcam in picioare.
Am sarit ca pe arcuri, si m-am pitit in cada. Aveam sa stau ca pe ghimpi, cel putin cateva minute. Imi imaginam ca o sa dureze ore, dar intr-un fel eram bucuros si excitat sa fiu acolo. Imi lingeam buzele, si incercam sa simt gustul acela pe care il ravnisem atata timp.

O aud cum se ridica si deschide usa, dupa care el intra si trec la mozolit.
- Hai treci pe wc ca am niste coaie umflate, numai din cauza ta. M-ai nenorocit toata seara cu gaozul ala, zise el.
- A da? Pai ce e vina mea ca numai la prostii iti e mintea? Numai pizda vrei, de cand am venit aici. Nici n-am apucat sa dans...mfff...mffff...umffff
Scotea niste sunete infundate...o futea in gura. Nu aveam nevoie de experienta sa imi dau seama...stiam de prin reviste ce se intampla, si asta m-a impins peste limita. Nu mai puteam sa rabd. Incepusem sa mi-o frec incet prin pantaloni. Am incercat sa trag cu ochiul, si desi nu se vedea decat el in intuneric, pompand de nebun, era o imagine la care nici nu visasem. Am avut orgasm in cateva secunde, dar vroiam mai mult. A durat cam doua minute de gemete infundate, minute in care eu incercam sa trag cat mai mult cu ochiul, dar in acelasi timp sa nu ma dau de gol.
- Stai un pic, ca nu mai am aer. Mama da ce buna e! Nu credeam vreodata ca o sa zic asta, da-mi place sa ti-o sug! (acum daca stau sa ma gandesc, cred ca a zis asta mai mult sa aud eu)
- Nebuno, ti-am zis eu ca o sa fie din ce in ce mai usor, hai lasa-ma sa ma asez eu, si vii peste mine, ma calaresti.
- Nu ai uitat ceva? zise ea dezamagita.
- Hai lasa si tu acuma, ca nu ma pun pe jos la astia-n baie... E jegos. Da o sa vezi ca nu-ti trebe mai mult de pula. Si oricum nu stiu eu sa fac bine, doar stii ca n-am rabdare.
Aud un oftat scurt. Intr-un fel, mi se parea cam fraier sa nu vrea sa linga. As fi dat orice sa-mi ceara mie asta...
- Hai, pune-ti prezervativul. O sa dau drumu la apa sa nu ne-auda careva.
Deodata aud cum se-ndreapta spre mine, spre cada...nu stiam la ce sa ma astept, asa ca dau sa-mi mut pozitia la capatul opus canalului, sa nu ma fac leoarca. Din aer m-a prins de hanorac, da drumul la apa, iar apoi ma ia de ceafa si ma baga cu fata-ntre picioarele ei. Mi-a luat o clipa sa reactionez, asa ca stateam ca prostu cu gura deschisa iar ea se freca de buzele mele. A fost nevoie sa o prind de solduri, sa nu cad pe spate, iar cu ocazia asta mi-am data seama ca era slabuta, cu o piele foarte fina. Nici nu pot sa iti descriu ce-mi trecea prin cap, prin corp, prin putulica aia in crestere. Pana sa apuc sa scot limba, m-a indepartat, si vad prin intuneric ca isi baga degetele inauntru, apoi le scoate si mi le baga in gura. Nicio revista, oricat de completa si descriptiva, nu putea sa ma pregateasca pentru ce mi se intampla acum.
Era un gust dulce, usor acrisor, dar o aroma pe care si acum o simt, dupa atatia ani, si ma cutremur. Si le mai baga odata in pizda, apoi mi le freaca de limba...cred ca sa se asigure ca am facut plinul. Se intoarce rapid la el, si urmeaza un duet de gemete seducatoare, dar totul era in surdina pentru mine. Fusesem bombardat de un amalgam de sentimente si trairi, care avea sa ramana cu mine mult timp. Cred ca 5 minute mai tarziu, 5 minute in care avusesem inca un orgasm si rasuflam fericit si epuizat, dar inca excitat, se aude usa de la baie, apoi zavorul tras, si harmalaie pe hol, care se muta inspre sufragerie:
- Gata coaie esti fericit? Vine si Dana? Sau a adormit pe buda?
- Las-o frate sa se dezmeticeasca, hai sa bem!
S-a descarcat si-a plecat, un lucru atat de tipic multora dintre noi, barbatii...
Apa curgea inca, era bezna, si nu auzeam nimic din partea cealalta a baii, asa ca am decis sa ies din ascunzatoare, si sa ma furisez spre usa. Dana era calare pe toaleta, acolo unde o gasisem prima oara, doar ca era intoarsa cu fata spre perete, si statea cu bratul pe rezervor, si cu capul pe brat. Celalalt brat era in jos, si se misca incet, repetitiv. Camera mirosea a sex, iar Dana se masturba fara nicio jena, cu spatele la mine. Perfect!

Am profitat de neatentia ei, si m-am lasat in genunchi pe podeaua aia -jegoasa-. Am vrut sa fiu cat mai aproape de ea, si sa traiesc cat mai mult momentele astea atat de unice, de care foarte putini au parte. Fesele erau desfacute, si de...



    Login