Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Andreea bucuclașă
Autor : Romanasul - 2023-06-17
Citita de 8372 ori - Nota 5.02 (48 voturi)
Vin des in Bucuresti cu afaceri si avand 33 ani, optez de multe ori sa raman peste noapte pentru a ma putea bucura de viata de noapte si destrabalatele din zona.
Asa se face ca anul acesta, 2023, la inceputul lunii iunie, imi iau o cazare in zona centrala, fiind aproape de zona mea de interes si neavand alta clanta prin alta parte. Seara cand imi termin treaba, ajung la hotel, fac un dus, iar apoi ma aranjez si ies in Centrul vechi sa mananc ceva. Dupa masa prefer sa ma mut la un bar, stiind ca in zona isi fac aparitia caprioarele la lasarea serii.
In timp ce savuram un whiskey, tot la bar se aseaza o dama bruneta, inalta si voluptoasa, imbracata cu o fusta scurta si tocuri inalte. Mi-a atras rapid atentia prin sexualitatea pe care o emana, lucru ingrosat si de coaiele mele pline si paharul de whiskey gol. Imi mai comand un pahar in timp ce observ ca barmanul chicotea cu ea. Il chem si il intreb discret daca o cunoaste, spune ca da, si daca e insotita sau... disponibila. Acesta merge la ea, iar in clipa urmatoare:
- Bună, Andreea!
- Bună, raspund fâstâcit, Mihai!

Avem o discutie generala despre cum eu nu sunt decat trecator prin Bucuresti, ea fiind o prezenta frecventa in acel bar. O intreb daca bea ceva si imi spune sa ii comand eu ce cred ca i s-ar potrivi. Astfel, ii iau un Cosmopolitan, iar eu un alt whiskey. Imi spune ca este content creator, mai exacrlt are profil pe OnlyFans unde posteaza continut pentru adulti. Dupa ceva timp imi propune sa ies cu ea afara la o tigara, lucru pe care il accept desi sunt nefumator.
Pe drum constat ca tipa este un pic mai inalta ca mine, eu avand cam 183cm, bine facuta, picioarele frumos conturate, iar sanii erau imensi. Pula incepea sa zvarcoleasca in pantaloni. Afara, Andreea isi aprinde tigara, iar dupa 3 fumuri se apropie mult de mine, moment in care ii pun mana pe solduri. Imi spune ca este atrasa de mine, nu apuc sa aud bine ce zice ca incepe sa ma sarute, buzele ei rosu aprins impletindu-se cu ale mele. Limba ei imi patrunde buzele, gustul de tigara devenind insesizabil. Pula incepea sa mi se scoale. Ne oprim si ii spun ca mai bine am continua in alta parte, la care ea spune:
- Am o idee, vino cu mine!
Merg cu ea de mana si ne indreptam spre toaleta. Intram la femei in prima cabina, si imi zice:
- Vreau sa ti-o sug ACUM, sa vad daca mergem mai departe!

Inima imi batea tare, nu ma asteptam la asa ceva. Imi deschid pantalonii, ii dau jos in timp ce ea se asaza pe vasul de toaleta. Imi da chilotii jos tinand fața aproape, moment in care pula mea ii sare direct in fata. O adulmeca, apoi incepe sa o linga de pe la jumate inspre cap. Cand ajunge la cap, o apuca cu degetele si cu limba se joaca pe preput si pe uretra. Se simtea atat de bine, mi se intarise asa de tare!
O pune intre buzele ei rosii si o baga usor, tacticos, pe toata! 20cm ascunsi dintr-o inghititura! O prind instinctiv de cap si o las sa o suga. Coboara spre coaie si le linge, le suge pe rand, apoi intinde saliva pe ele cu mana, facand un scurt masaj.
- Imi place ce ai aici, sigur e ce vreau in seara asta!
- Sa nu imi spui ca nu vrei sa ma gusti pana la final, ca mor! Ii spun eu.
- Nu scap nicio picatura, zise Andreea pe care o prind de cap si o sarut adanc.

Incep sa ii bag pula in gura adanc si cu viteza, facand lejer face/throat fuck. Nu rezist mult si incep sa ejaculez, ea tinand-o in gura si masand pula tot timpul asta. La final, deschide gura care era plina cu sperma, inghite si deschide din nou. Apoi o baga iar in gura si curata tot. Inima imi batea de parca alergasem la maraton.

Revenim la masa, platesc nota si ii spun ss mergem la mine la hotel. Imi zice ca mergem, dar va trebui sa ii dau 200 de euro ca sa ma bucur de ea, lucru cu care sunt de acord.

In 10 min intram in hotel, iar din lift am inceput sa ne sarutam scolareste. Intram in camera care era chiar langa cabina de lift, inchid usa si incep sa ma dezbrac. Ea merge pana la baie si imi cere sa o aatept.
Revine dupa 5munute pe tocuri, dresuri, sutien si buzele acelea rosii. Eu eram gol si cu pula erecta. Se apropie cu miscari lascive, incepe sa imi atinga pula, isi da sutienul jos si ii vad sanii proaspat siliconati. Incep sa ii sarut in timp ce ea ma mangaia, abia asteptam sa o pentrez. La un moment dat, zice:
- Acum e randul tau, dragutule! Am chef sa ma gusti!
- De abia astept, esti atat de fierbinte!

Nu apuc sa termin ca isi trage bikinii intr-o parte si scoate o pula erecta de vreo 16-17 cm. Am ramas blocat! Eram cu pula im fata mea, la 10cm de gura mea, ...



    Login