Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ana are mere
Autor : xfantasyx - 2023-03-01
Citita de 9468 ori - Nota 7.06 (121 voturi)
O seara de iarna, sunt doar cu Ana, in casa de la tara, focul duduie in toate camerele, mi-am turnat ceva de baut, ea e langa mine, citim. Ne luasem cateva zile libere dupa o perioada cu munca pana la refuz. Suna un telefon. Al meu. Costi, un prieten de-al meu:
- Ce faci man, unde esti, ca am trecut pe la voi ca boul?
- Bai, suntem la tara.
- Bleah, am o pizda noua si voiam sa ma laud, rade el.
- Pai si? Hai incoace cu ea, ca e inca devreme, intr-o ora ajungi. Ramaneti aici, ca doar e loc.
Am facut cald, mai iei si tu o sticla de ceva pe drum ca haleala este.
- Ba, da, sa stii ca e o idee.
Ma intorc la cartea mea.
- Vezi ca vine Costi cu o gagica noua, arunc intr-o doara.
Ana se uita la mine:
- O fut eu.
- Tie ti-e lene si sa te ridici acum, rad eu.
In casa era foarte cald si eram amandoi molesiti, lumina difuza, doar de la doua lampi de carte. Rade si ea:
- Da, nu cred nici ca mai pot sa defac picioarele.
Dupa vreo ora si jumatate, aud bocanituri prin curte si ceva harmalaie. Intra Costi si, surpriza, cu el si Matei. Plus doua tipe pe care nu le stiam. Achizitii noi ale baietilor.
- Hahaaa, ce faceti ma? Ce pula mea e caldura asta aici, face Matei?
- Io-te, Miki, prietena mea si Catalina, a prostului astuia, face Costi prezentarile, cu gura pana la urechi.
Si se apuca sa despacheteze alcool. Nunta faceam cu tot ce au adus ei.
- Mergeti si va luati cate o camera, care cum va place, le spun.
Se cearta copilareste pe doua camere identice, si se injura in gluma. Aud pe una din gagici cum chicoteste. Mi-e prea lene sa aflu ce se intampla. Dupa 10 minute apare Costi, se tolaneste pe canapeaua pe care sta si Ana si isi toarna generos din sticla cu vodka.
- Vrei gheata, ma? Vezi ca e in congelator.
- Tampitule, nu pun eu apa in vodka, imi raspunde el.
Apare si Miki, doar cu un tricou si un short.
- Ce pula mea ti-ai mai pus sutien pe caldura asta, vine intrebarea lui Costi.
In semiobscului incaperii, ghicesc cu femeia roseste toata si se aseaza intr-un fotoliu, departe de diliul meu. O intreb ce sa-i torn si alege niste lichior. Nu stiu cum poate cineva sa bea lichior din ala dulce, dar ma rog. Liniste, fiecare cu paharul lui, din ce in ce mai molesiti, mai ales ei, care venisera de la frig. Aud o bubuitura din camera in care poposisera Matei si Catalina. "Poate sa se darame si casa, eu de aici nu ma ridic", imi spun in gand. Dupa inca vreo 10 minute, apar si ceilalti doi, isi pun ceva de baut si incepem sa depanam amintiri. Noi, baietii. Cele doua fete noi vorbesc incet, intre ele. Alcoolul isi face efectul si suntem din ce in ce mai zgomotosi.
Matei si Costi incep sa bata campii:
- Catalina, m-am indragostit de tine, sa mor daca mi-a supt-o cineva ca tine, pana acum, zbiara Matei pe diagonala camerei.
Catalina nu zice nimic, doar ii arata degetul mijlociu. Ana, rade si ea puternic, imi dau seama ca s-a luat si ea. Prin halatul care se desfacuse usor, i se vad sanii. Costi se ridica si vine langa mine sa isi mai toarne. Ii ghicesc pula sculata prin pantaloni subtiri.
- Pe cine ai fute, il intreb in surdina?
- Pe nevasta-ta, imi raspunde el si izbucnim amandoi in ras.
- Ba, eu sunt de acord, daca se lasa, treaba ta, dar stii ca trebuie sa faci treaba buna.
Se intoarce pe canapea langa Ana. Vorbim, radem larg, Costi incepe sa isi plimbe mana pe una din gambele Anei. Ea, parca nici nu baga de seama, dar imi dau seama ca nu ii displace. Miki incepe sa se agite in coltul ei si susoteste cu Catalina. Mana lui Costi urca din ce in ce mai sus, pe coapsa si la un punct, Ana desface usor picioarele ca sa ii dea acces liber spre pizda. Cand Costi o atinge usor, scoate un "Hmmm".
- Pana sa veniti voi, credeam ca in noaptea asta o sa-mi fie lene si sa ma ridic de aici.
Matei, putin confuz, priveste toata faza. Nu le mai bag in seama pe celalalte doua, imi place sa o vad pe Ana cu incepe sa respire greu. Isi desface halatul si, o data cu el, picioarele. Costi trece la treaba si se pune pe lins. Ana, cu capul lasat intr-o parte, pe manerul canapelei, incepe sa geama usor si sa isi miste bazinul alene. Apoi, cu o voce ragusita de placere, o aud:
- Vreau si o pula in gura.
Costi da sa se ridice, dar Ana ii infunda capul inapoi in pizda ei.
- Nu tu, tu stai acolo, ca faci bine ce faci.
Ma zareste cum ma ridic de pe fotoliu si imi spune:
- Nici tu.
Chicotesc si ma asez la loc. Matei se uita cu ochii mari, blocat pe scaun.
- Ba, sunt 3 puli in camera asta si pe 2 le-a refuzat, chiar ca esti tantalau, ii arunc eu razand.
Se apropie de canapea si Ana ii scoate pula la vedere. Incepe sa i-o suga lent si, in timp ce se uita in ochii lui, ii spune:
- Sper ca nu te indragostesti si de mine, acum.
Primul orgasm o face sa tremure dupa cateva minute, prinzad capul lui Costi, strans, intre pulpe. Matei gafaie si el si in cateva clipe isi da drumul in gura ei. Pare sa se inece cu valul de sperma, dar recupereaza si inghite tot. Costi se ridica si dintr-o singura miscare e deasupra ei, infigandu-se cu totul. Ana scapa un scancet. Costi o fute lent si ea ii urmeaza miscarile cu bazinul. Tatele stau sa ii explodeze. Matei a ramas cu pula sculata, la capul ei. Eu, pe fotoliu, incep sa mi-o frec usor, fixat cu privirea pe scena de pe canapea. Ana si Costi gafaie intr-un ritm sustinut.
- Sa nu te puna dracul sa termini inca, ii arunca Ana. Te tii pana iti zic eu.
Asta pare sa aiba efectul contrar si Costi incepe sa gafaie tot mai tare. Dupa cateva miscari isi da drumul adanc in pizda Anei si se ridica.
- Ce ti-am zis eu tie, ma, se rasteste Ana la el? Se uita la Matei, ramas locului cu pula sculata.
- Treci sa termini ce a inceput asta, ii spune Ana, in timp ce il apuca cu mana de pula si il trage sa se aseze intre picioarele ei. Matei incep un futai furibund, descopera ca Anei ii place sa intre mai superficial si misca acolo ca un disperat. Eu mi-o frec incet, in continuare, cu ochii fixati la scena de pe canapea. Simt o rasuflare la ureche.
- Ma intreb daca stii sa lingi pizda mai bine decat prostul ala de-ti fute nevasta acum, imi sopteste Catalina, goala, de langa fotoliu. Ma ridic si o trantesc in locul meu. Se lasa pe spate si desface larg picioarele, tinandu-le cu mainile. Ma asez in genunchi in fata ei si imi infig buzele si limba in pizda ei care deja era plina de zeama. Isi lasa picioarele pe umerii mei si corpul ii tremura. Primul jet ma ia prin surprindere, ma stropeste pe fata si imi umple gura. Tot ce imi doresc e sa mai simt inca o data acelasi lucru, asa ca imi continui treaba. Simt o miscare si niste buze imi cuprind pula. "Sper ca nu e Costi", imi spun eu in gand, dar nu ma opresc. Pipai si ma linistesc. E Miki, intinsa intre mine si fotoliul pe care Catalina erupe din nou. Catalina ma impinge si se ridica:
- Sa-l inveti si pe al meu, rade spre mine.
Matei inca o fute pe Ana cu miscari repezi si scurte. Ii baga doar jumatate de pula in pizda si Ana trece de la gemete la urlete, in timp ce il strange pe Matei intre coapsele carnoase. Zgomotul si convulsiile il sperie putin pe Matei, dar, incet, Ana se relaxeaza. Il mangaie usor, cu varfurile degetelor, ii suge sfarcurile si ii spune:
- Cand vrei tu, scumpule.
Matei incepe sa gafaie si mai puternic, apoi, cuprins de spasme, isi impinge pula adanc in pizda Anei in timp ce ejaculeaza. Ana scoate un tipat usor, de surpriza, dar apoi il cuprinde si il trage adanc in ea, cu un zambet pe fata. Matei ramane infipt, in timp ce Miki se opreste, se ridica si se uita la mine si imi spune:
- Cum vrei tu, unde vrei tu si cat vrei tu.
O iau de mana si o duc spre canapeaua de pe care Matei si Ana se ridicasera. O asez pe spate si incep sa o trag pe pula usor. Pizda ei uda pulseaza frenetic. Se uita fix in ochii mei si zambeste, respirand greu. O zaresc cu coada ochiului pe Ana apropiindu-se de Catalina, o ia de mana. Se indreapta pe fotoliu, se tolaneste pe el si o trage pe Catalina cu gura intre picioarele ei. Catalina, in genunchi, incepe sa linga pizda din care, probabil, acum se scurgea sperma lui Costi si a lui Matei. Eu o fut pe Miki lent si adanc. Pare sa ii placa de fiec...



    Login