Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAn de liceu 4
Autor : biatch92 - 2014-12-06
Citita de 8230 ori - Nota 7.79 (29 voturi)
A doua zi,cand am ajuns la scoala am inceput sa ma interesez despre situatia lui Sergiu si am aflat ca parintii lui nu prea ii acordau atentie,iar situatia financiara era destul de proasta,el fiind nevoit sa isi castige singur banii.Am incercat sa il conving sa ramana intr-o zi sa vorbim,poate puteam sa il ajut,insa el lua in ras situatia,iar eu banuiam ca probabil era obisnuit cu asta.
-Papuso,ti-am mai spus...lasa-ma dracu in pace,ca nu am nevoie de ajutorul nimanui!Mai ales al tau!
-Sergiu,iti cunosc situatia,pentru ca m-am interesat si imi pare rau pentru ca nu te-am inteles de la bun inceput si ca te-am subestimat!
-Auzi,de cand si pana cand ma urmaresti tu pe mine?a spus si s-a ridicat de pe scaun,venind spre mine.
-Incerc doar sa te ajut!
-NU TREBUIE!!!a ridicat vocea.
S-a oprit in fata mea si m-a privit adanc in ochi.
-Ma descurc singur!M-am descurcat si pana acum!!!a scuipat cuvintele.
-Stiu!Dar sa stii ca nu toata lumea iti e dusman!Eu sunt aici pentru tine si daca vreodata strigi dupa ajutor sa sti ca eu voi fi acolo!
-De ce?Nu ai nici o datorie fata de mine!
-Crede-ma ca nici eu nu stiu de ce o fac!am spus usor cu privirea in pamant.
M-a luat de barbie si mi-a ridicat capul fortandu-ma sa il privesc in ochi.
-Nu ai idee cat de tare ma abtin sa nu te fut!Ma atragi atat de mult ca in preajma ta imi pierd controlul,ceea ce nu am mai patit pana acum!Esti buna!Esti frumoasa!Si ai noroc ca suntem in scoala,altfel ai fi fost fututa de cand ai fi intrat pe usa!Ma doare-n pula ca esti profa mea!Tot om esti!Dar ti-o spun:nu scapi!a spus mijind ochii,apoi m-a sarutat fortat.
Prin corp imi trecea miliarde de fulgere si simteam niste zvacnituri intre picioare...zvacnituri care cereau sa fie oprite.
I-am prins fata in maini si l-am sarutat inapoi,strecurandu-mi limba printre buzele lui apetisante.O mana am dus-o jos la umflatura din pantalonii lui si am inceput sa o frec cu miscari usoare si dure.Nu s-a opus,din contra mi-a ridicat fusta si a inceput sa imi stranga tare bucile,dandu-mi fluturi in stomac.
cu o mana si-a deschis slitul si cu una m-a prins de par si m-a fortat sa ingenunchiez.Din pantaloni s-a zarit o pula generoasa pe care am inceput sa o sug cu pofta,jucandu-ma cu limba pe cap si zambind pervers cand vedeam reactia placerii provocate.
-Hai sa te fut ca nu mai pot!!!
M-a luat de brat si m-a ridicat,suindu-ma pe catedra,unde m-a penetrat adanc,pompand furios.Ma innebunea.Dintr-o data am simtit niste fiori care imi taiau respiratia,insa intr-un mod placut.Imi simteam pizda cum zvacnea,iar eu parca eram in cer nu pe pamant.L-am simtit cum se abtinea sa nu se termine,dar nu a putut.Si-a scos pula din mine si a lasat fluidul alb sa curga din abund...



    Login