Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmy si fanteziile ei!! partea 2
Autor : meanprince - 2021-10-18
Citita de 11879 ori - Nota 7.91 (100 voturi)
Pe la ora 10 m-am trezit inaintea lu Amy. Ies din camera mahmur si inca somnoros mergand mai mult cu ochii inchisi in drum spre baie. Invatat sa fi locuit doar cu Amy intru direct peste Cristina care se pregatea de dus.
-Imi pare rau, scuza-ma nu mi am dat seama ca este cineva inauntru!
Totusi raman blocat si fac ochii cat cepele si asteptand sa zica si ea ceva
-Ohhh. Greseala mea! Am uitat sa inchid usa! 
Zise ea rusinoasa si incercand sa se acopere cu ceva. Atunci realizez ca nu e ok sa stau si sa privesc. Ma retrag incetu si trag usa usor inapoi.
Cobor jos la baia de servici cu o pula ca a magarului. Fiind incantat de privelistea vazuta la Cristina raman cu pula sculata pentru o bucata de timp. Ma duc la bucatarie si fac o cafea. Una pentru mine si una pentru Amy sa o fie facuta pe cand se trezeste. Raman la partier si ma retrag cu cafeaua mea in dining room la masa. Deschid telefonul citesc toate prostiile pe facebook apoi verific mail ul. Apare intre timp si Cristina sa isi faca cafeaua.
-Imi cer scuze inca o data! Am uitat ca avem chiriasi. Si fiind liniste in baie nu mi am dat seama ca este cineva.
-Este ok! Cum am mai spus, am uitat si eu sa inchid usa.
Eu fiind rosu la fata de cele intamplate si aproape devin paranoic daca crede ca am facut o intentionat. Dar pana la urma nu avea cum sa creada asta ca doar usa noastra de la dormitor era inchisa.
Acuma nu ma intelegeti ca nu mi-a placut ce am vazut. Doar era complet dezbracata si se pregatea de dus. Un corp chiar frumos si sexy pot spune. Niste sani ca 2 portocale rotunzi si fermi, un fund bombat si niste picioare perfecte. O piele fina si curata fara alunite si alte defecte.
Ea se aseaza la masa  langa mine si nestingherita isi vede de ale ei.
Cu o ultima remarca la cele intamplate ii spun totusi multumesc pentru ce am vazut si chiar nu o fost cu intentie.
-Iti multumesc si eu pentru spectacolul oferit cu Amy asta noapte,chiar l-am trezit pe Octavian si l-am pus la treaba.
Zise ea chiar razand. Eu unu raman un pic pe ganduri si iar mi se scoala pervers de tare. Observa moldoveanca ce se vede in pantaloni si direct pune mana pe pula. Raman fara cuvinte, chiar ma retrag un pic si nu schitez nici un cuvant si nici un gest. Imi face cu ochiul si pune degetul pe buzele ei facand un gest sa tac. Auzisem unele povesti de la prieteni prin facultate ca moldovencele sunt mai directe si li se pune pata instant. Dar totusi imi zic ce dracu urmareste. Nu e ok, ne stim de cateva zile totusi. Daca face o scena dupa? Sau apare Amy sau Octavian? Iese panarama ca la nebuni. Totusi fiind excitat ca dracu,musc momeala si intru in joc. Urechile si ochii raman pe scari in caz ca se apropie cineva. Imi pune mana iar pe pula si o strange si ii da drumu(moment care tot se mira cat este de mare) Face de mai multe ori la care baga mana in pantaloni si o scoate afara facand o laba de toata frumusetea. Eu nu ma mai uit la ea de mult timp. Raman cu ochii pe scari si cu urechile ciulite la maxim. Moment la care se ridica de pe scaun si se pune in genunchi in fata mea si isi face numarul magic. Nu mi am inselat femeia tocmai din primele luni de relatie. Eram la inceput de relatie si nu ne cunosteam asa de bine. Apoi  nu eram siguri ca o sa se lege ceva intre noi. Dar de cand ne-am mutat impreuna eu nu am mai avut escapade. La Amy o fost alta poveste. Stiam ca mai are pe altcineva sau mai bine spus un amant. Banuiam de ceva timp cand am gasit o suma de bani ascunsa de ea si nu erau din economiile noastre. Odata am gasit prezervative intr-un buzunar de la poseta. Intr-o noapte i-am luat telefonul si cautand in google setting am dat peste un alt mail de al ei care nu stiam de el. Am intrat in mail usor(foloseste cam aceleasi parole) si am ramas blocat. Si despre subiectul asta este o gramada de povestit. (revin la el sau sa o rog pe Amy sa ne povesteasca ea. Ce ziceti? ).Asa ca m-am conformat si mi-am spus daca eu am fost corect si nu am avut alt partener fara sa stie Amy, cred ca e timpul sa o fac lata. Despre Octavian ce puteam sa zic? Bine ai venit,rau ai nimerit!
 Lasa frate ca si mie imi fute altu nevasta:))))
Asa ca dau curs sa mearga orice ar fi.O opresc pe Cristina si o intreb discret unde e Octavian?
-Este plecat cam de o ora sa ia restu de bagaje si sa faca ceva cumparaturi.
Atunci in mintea mea zic"pffff!! Viata si acordeoane!! "despre Amy nu imi mai pasa daca ma prinde in fapt. Nu as fi vrut(aveam alt plan in minte pt razbunare) dar mergea si asta. Asa ca o iau de cap sa ii fac cunostinta cu mine. Nu din auzite!! (ma refer ce sa auzit aseara prin pereti) Totusi vreau sa raman pe silence.
Incep sa ii dau eu contre in gura ei foarte incapatoare si in buzele alea mai carnoase. (facand comparatie cu a sotiei ale ei sunt mai mari). Imi place de ea ca se conformeaza bine si nu da inapoi. Face chiar niste deep throat chiar ca Amy. Ca sa pot trece la alt nivel totusi ii spun sa mergem in baia de jos sa nu fim prinsi ca 2 incepatori. In drum spre baia de jos ma duc repede la usa de la intrare sa bag cheia in yala sa nu poata intra Octavian peste noi(Sa fie nevoit sa sune la usa sa i se deschida). Apoi de Amy daca se auzea usa de la dormitorul nostru si miscare sus, am fi fost feriti si timp sa ne oprim la fix. Intru in baia mica peste Cristina si o gasesc intoarsa cu spatele aplecata sprijinita cu mainile de chiuveta. Ma apropii de ea usor, totusi fiind inca ceva nou pentru mine si eram si foarte emotionat. O musc direct usor pe lobul urechii apoi usor pe gat si pe umar. O cuprind cu o mana de sanul drept si il strang usor in timp ce ii sarutam pielea. Se curbeaza asa de usor. Prind totusi incredere ca imi dadeam seama ce sa fac si cum sa actionez. Cobor mai jos si trag pantalonasii aia cu dintii lasand-o in funduletul gol.
-Nici tu fara bikini?
-Ehhh si tu acuma. Ma duc sus sa ii pun.....
-Nici o sansa si imi bag capu direct intre bucile ei si cu o sete mare incep sa o ling in fund si in pizda. Un fundulet asa de roz si o pizda asa de gustoasa....ii spun ca as sta jos aici toata ziua. Rade si ma trage sus. Scot pula si o pun direct la intrarea in pizda. Apoi cu o apasare usoara dau sa intru.Un pic greu dar apoi simt cum se uda bine de tot si intra toata odata. 
Hmmmmm. Interesant imi zic in gand. Incep sa o cuprind cu amandoua maini de sani si sa o trag mai tare in pula. Mama ce sunet o scos!! (ceva in rusa)
Era de vis. Futeam si ea vorbea in rusa.
Pret de cateva minute uit ca nu e Amy si incept sa fiu din ce in ce mai salbatic cu ea,. Ma intind jos si ii spun sa se puna deasupra . Se conformeaza si o baga apoi incepe sa ma futa ea. Are stamina imi zic in gand iarasi.Cu mainile pe sani si cu ochii inchisi se freaca ca o adevarata profesionista. Dar dintr.o data o scoate si incearca sa o bage in fundulet. Imi dau seama ce face si incerc sa o ajut. Eu tin de pula sa stea fixa iar ea cu o mana pe o buca si una pe coapsa ei se lasa incetu incetu. O scot si iau dintr-un dulap o crema, folosesc putin si incepem din nou. Aproape o intrat instant. Ce bineeee este zic eu. Pe fata asta o mananca rau de tot. Fara sa mai zic nimic o dau jos de pe mine o pun in capra si ii dau cu perversiune anal. Nu mai stiam nimic de mine. Nustiu ce era in capul ei dar mi-a schimbat iar gandirea despre femei.
-Vreau sa imi dau drumul ca nu mai pot. Spun cu un glas ragusit..
-Mai vreau un pic!!
-Bine bine dar sa stii ca e tare greu
Nu pot spune ce imi imaginam. Cat costa motorina ce face bunicu in iad, Iohanis... Orice numai la sex nu. Dupa 5 minute rabufnesc si incep sa imi dau drumu in fundul ei toata sperma care  o aveam. Ii simt fundul cum era plin de lichid si cum strangea sa nu iasa nimic. Raman pret de cateva secunde nemiscat. Nu imi vine a crede ce facusem. Ies din ea apoi ma ridic, ma spal la chiuveta si ma sterg cu prosopul de transpiratie ca eram asa de ud parca facusem dus. Ma imbrac repede si ma duc inapoi la masa din dining. Ma asez si imi continui sa imi beau cafeaua neterminata. Iese Cristina si ea din baie si urca in camera ei facand un semn discret din ochi. Imi trec prin cap toate nebuniile. Zambesc singur si mandru de mine apoi cad pe ganduri oare asta e un santaj... Pfffff. Am pus-o daca e asa. Sa ma simt vinovat vinovat oare? Dar nici Amy nu o fost cheie de biserica... Imi zic "carpe diem" totusi eram constient ca am facut-o cu mana mea.
Coboara Cristina din camera ei sa isi bea si ea cafeaua.
-Ce a fost asta? Nu ma intelege gresit dar de ce? Zic asa ceva pentru ca este prima data in viata mea cand se da o femeie in halul asta la mine.
-Relaxeaza-te. Am vazut de prima ca ai o atractie fata de mine.
-Normal sunt barbat totusi. Dar nu m am gandit niciodata ca o sa ajung mai departe.
-Ehhhh. Norocul tau!
-Sincer as vrea sa ramana totusi intre noi ce sa intamplat. Nu ai vrea sa afle Amy. E foarte geloasa si chiar posesiva.
-Nici nu ma gandesc. Imi placi si vreau doar sex cu tine. Nimic mai mult. Deocamdata!!
-Ce vrei sa spui cu asta?
-O sa vezi. Nu este vorba de ceva rau.
Stand la masa imi povesteste in mare viata ei si cum ei au o relatie semi deschisa si ca amandoi mai au un partener ocazional la care nu isi poveatesc nimic din ce fac. Era chiar fericita sa imi spuna ca poate sa vorbeasca deschis cu cineva care nu este din anturajul ei(familie, prieteni etc). Eu unul nu vreau sa impartasesc nimic. La un moment dat se aude usa de sus. Se trezise Amy. Se duse direct la baie si dupa ce se aranjase coboara jos.
-HEYYYY ce faceti? Beti cafeaua fara mine?
Eu in gandul meu imi zic"si nu numai"
-Buna Amy! Zise Cristina
-Ce faci? Cum esti? Ai dormit ok? Zic eu
-Asa si asa. Ma cam doare capu. Da un pupic! Si cum statea in picioare si eu jos pe scaun se apleaca sa ma sarute si cu fundul la Cristina parca vroia sa ii arate ceva si ei. Adevarul ca purta o pereche de pantaloni scurti scurti la care acoperea doar jumate din buci. O sarut si se aseaza langa Cristina.
-Cum esti? Cum ati dormit? Este ok la noi? App unde este Octavian.?
Cristina ii multumeate de intrebare si ii raspunde la cele intrebate. Vorbim toti 3 timp de jumate de ora la care se aude cheia in usa. Este Octavian si nu poate intra. Cheia mea era in usa. Ma ridic sa ii deschid si ii spun din prima ca am fost afara si am uitat sa scot cheia din usa cand am intrat inapoi. Este sambata dimineata. Si asa ca toti o ardem pe lene. Vorbim ce vorbim la care noi ne retragem spre camera noastra. - - Ma duc la un dus. Spun eu.
-Bine dar vin si eu... Completa Amy
-Ok..... Zic eu
-Ce? Nu vrei sa vin?
-Ba da!
-Cerseste atuncea... Cand am zis eu, tu ai ezitat
-Te rog vii cu mine la dus?si ii trag o palma la fundul ala obraznic.
HMMMMM! Si am plecat!!zise ea care deja o luase inaintea mea la baie.
Acum sa te vad drace ce faci.....  Imi zic eu in gand. Nu te ai gandit ca vrea si nevastata pula cand se trezeste?Nu? Nu imi faceam grija de impotenta dar era "too soon" aveam nevoie de ceva timp sa imi incarc bateriile.
Intru in baie si stupoare. O gasesc  in cabina de dus cu un picior ridicat si avea capul de dus cu apa la maxim direct pe clitoris. 
-Vino si baga limbuta!! Ce stai si te uiti! 
Ma dezbrac si direct cu capu in pizda ei. Eu ii dadeam limbi si ea turna apa pe mine. Se alinta, tipa usor, se excita face femeia asta in toate felurile. Imi si spun in minte oare de ce am inselat-o? 
Imi revine mintea la loc si imi continui treaba cum stiu eu mai bine. Fara sa stau pe ganduri ii bag si 2 degetele in pizda si facand un dute vino in timp ce dau limbi iar ca un apucat(in ziua aia chiar ca am luat muie de la femei). Se ridica la un moment dat si incepe sa se pise pe mine. Imi baga si 2 jeturi in gura(Nu este prima data cand facem asa ceva. Si eu ei si ea mie. Foarte greu la inceput,mult trac si a doua zi multa rusine.cu timpul a inceput sa ne placa).ma uda complet pe fata beau chiar inghit putin.isi scutura bine lindicul si imi baga pizda in gura si mai fortat care se freaca cu pizda ei epilata de gura mea(cred ca o excita barba.nu o am mare doar jamatate de cm.Dupa multe limbi in pizda aia deja umflata si dornica,ma ridic si incep sa ii ridic un picior pe umar si ii bag pula in ea la urgenta.O sarut nebuneste si in timp ce se tine de gatul meu fiind micuta si neavand echilibru o tin de buci si o trag in mine.Dupa ceva timp iesim din dus si ma pun pe marginea cazii la care ea se aseaza in poala la mine.O las pe ea sa dea din fund.E bine.Simt cum ma incarca de energie si nimic nu mai conteaza.Chiar imi iubesc sotia indiferent de ce ar face.Stand de ceva timp in baie hotaram sa terminam si sa iesim naibii si noi.Ma ridic si ea se pune in genunchi cu sanii apropiati.Dau o scurta laba si imi dau drumu peste tot pe sani si pe gat.Radem iar de noi si cat de tantalai putem fi.
-Nu am mai facut dus nebuno!!
-Cum nu?Uitate la tine..eu ce am facut?
-Ma scuzati doamna,my bad!!
Raman sa imi termin dusul si ies si eu.
Dupa ce am mancat ne-am gandit ca ar fi frumos sa iesim putin pe la un shopping.Cu o vreme ploioasa tot timpul si soarele care il vezi odata la cateva saptamani pe timp de iarna nu ai multe de facut in aer liber. cumparaturi,petreceri,timp pierdut in baruri sau acasa numarand banii sau futut femeia.Tu alegi!!!De futut am futut urma de acuma sa cumpar cacaturi ce nu trebuiesc.Dam sa iesim din casa la care Octavian si Cristina taman plecau si ei.
-Unde mergeti frumosilor!spuse Amy
-Iesim un pic din casa ca suntem plictisiti si caut sa ii cumpar Cristinei ceva de iarna.
Haideti cu noi!Tot la cumparaturi mergem.
Ei neavand masina fiind la inceput de drum in Uk accepta fara sa se gandeasca tinand cont ca afara e frig si ploua.Mergem cu totii vizitam magazine,eu bucuros ca nu trebuie sa sa intru cu ea peste tot unde sunt magazine exclusiv de femei.Ma enerveaza teribil cand ma duce la sutiene si chiloti si ma pune sa ii aduc fel de fel de marimi sa probeze.Iar alte femei se uita la mine de parca as fi un pervers sau trans.plm e enervant.Asa fiind Cristina chiar e o relaxare sa ma plimb prin mall.Stand pe o banca din afara unui magazin imi spune Octavian daca este ok sa faca si ei un gratar weekend ul urmator ca este ziua Cristinei si tehnic a iesit acuma sa ii cumpere cadou.Spun ca nu este problema,daca mai au invitati .Spun ca au ceva prieteni in Londra dar nu pot sa vina.O sa fim doar noi 4.Dau mesaj lu Amy sa ii spun in mare ce vor sa faca Octavian cu Cristina si daca poate sa ia un cadou mai mult asa simbolic pentru Cristina.Sunt sunat si ne spune sa venim la Ann Summers(este un magazin sex shop ceva mai light.multe lenjerii sexy si intr-un colt cateva dildo uri si alea light cum ar fi rabbit,cateva reale si niste jucarii inofensive.multa lume intra doar din curiozitate,altii fac panarama si ras cum ar fii unii romani sau alte nationalitati est europene)Intram noi baietii si le gasim pe fete la raionul de sutiene,corsete si bikini.Adevarul ca ma simt bine cand sunt acolo pentru ca Amy arata destul de hot si multe cupluri de acolo se uita la noi cu invidie.Imi place de fiecare data cand suntem prin magazinul ala sa vedem noutatile aparute.Ei nustiu daca au mai fost intr-un magazin de asa profil,parca tin minte sa fi spun ca isi comanda doar online.Intram si la sectiunea de costume sexy.Tot ce doresti tu este acolo.Vrei sa ai femeia diavolita?este acolo!Vrei scolarita?Este fara discutie!Doresti ceva de piele?Categoric!Au toate marimile si multe modele!!Eu cu Amy avem circa 80% din costumele alea acasa.Da,suna bolnav un pic dar este placerea noastra si nu sunt scumpe.Cred cu tarie ca ar trebui ca fiecare cuplu tanar si terminand cu unii mai trecuti de prima tinerete ca ar trebui sa detina macar cateva costume.ajuta enorm si inbunatateste considerabil viata sexuala in acel cuplu.trec peste asta ca delirez......ma intorc la poveste.Amy imi arata un costumas de asistenta era ceva nou iar Cristina vazand-o pe Amy asa fericita si mandra de ce o ales pune si ea mana pe unu de scolarita.In gandul meu zic buna alegere.Ajungem si la partea dark pentru calugarite si Amy incepe sa pipaie tot pe acolo ce era expus.Bine inteles Amy nu a cumparat nimic,si pe buna dreptate are doamne fereste acasa pentru toate femeile din cartier.Cristina chicoteste la niste catuse si o zgarda.Le cumpara Octavian.Cumparam si noi costumul de asistenta si iesim veseli si fericiti.
Ajunsi acasa scot o stica de tequila dar nu mai am suc.Noua ne place orice tarie cu suc sa o bem.Anunt ca plec la magazin sa iau ceva suc si daca mai doreste cineva ceva.Ii spun lu Amy sa faca ceva de mancare intre timp.Ma intorc si ne asezam cu totii la mancare.
-Uite aici un pahar pentru tine Octavian!
-Da ce plin este!!!
-Este suc stai linistit.
-Fetelor?cat tequila si cat suc sa fie?
-Doua degete!zise Amy
-Doua degete ce?unde?
Rade Amy cu pofta.
-Doua degete tequila si restu suc!offff ce ma fac eu cu tine!!!
ma conformez si pun asa cum au cerut fetele.Terminam de mancat si o dam pe bautura.Glume cu tenta sexuala era deja spuse incontinu.La un moment dat Amy spune ca ca la noi ce se intampla sub acoperis aici ramane si o regula de aur,a doua zi nu se mai povesteste nimeni nimic.Intrevin si spun ca e mai bine asa si nu trebuie sa ne aratam cu degetul(daca am baut prea mult sau daca am facut o prostioara).Amandoi afirma ca asa este cel mai elegant si frumos.
-Haideti in living!!Nu stau deloc confortabil la masa.Spun eu.
-Eu ma duc pana sus sa fac un dus si sa ma schimb in ceva mai leger.Spuse Amy la care isi scoate chiar sutienul pe sub bluza ramanand cu bluza pe ea.
-Haide ca urc si eu.Zise Cristina razand si facand cu ochiu lui Octavian si la Amy.nu prea m-am prins de ce.
Urca fetele sus.Eu iau paharele,Octavian sticla de bautura.Deschid veioza pentru o lumina mai ambientala la care ma duc sa pun si ceva muzica in boxa portabila.Nu  chiar tare dar nici ca la surzi.Trag toate jaluzele jos,verific afara totul in ordine.Ii spun lui Octavian sa isi aleaga un loc si daca stie poker.am un set de texas poker cu tot cu jetoane.
-Vezi ca este o cutie de lemn exact unde esti tu!
-Da da!Gasit!Dar Amy stie sa joace?
-Am mai jucat inainte o inceput sa prinda.joaca mult cacealma!zic eu.
-Valeu si eu!!Cristina chiar stie binisor!
Vorbim si noi una alta,e chiar un baiat de treaba.mult bun simt si serios.Cum am mai spus si in partea 1.Un barbat la 1.85, facut bine,seamana mult spre John Cena.Chiar foarte rusinos daca Amy face o gluma mai perversa.
-Stau fetele de ceva vreme nu?
-Da da!
-Te duci?sau ma duc eu?
Dute tu!eu ma duc sa fumez si sa fac si eu un dus.
ce dracu au astia de ia apucat dusurile pe toti.Amy am auzito cand a fost,si pe Cristina dupa.hmmmm interesant.Ma duc sus in camera la mine si fetele nici o grija....Dezbracate se tot costumau cu fel de fel de costumase pe care Amy le avea.
-Dar ce faceti?Nu mai coborati jos?
-Ba da!dar ii arat ceva Cristinei si venim si noi.Imi face si mie cu ochiu iar Cristina se amuza.ies din pragul usii cobor jos.Octavian se duse si el sa se schimbe.Numai eu nu.
Ma duc in living si imi pun un pahar si asta e.Nu mai astept lumea ca mie imi este sete!!Dupa un timp coboara Octavian.
-Dar fetele nu au coborat?
-Pai le vezi aici?zic eu razand
Dar usa de la camera mea se deschide si coboara fetele.Am ramas tampiti si eu si Octavian.Cristina purta costumul care la cumparat astazi.avea parul prins in 2 codite,machiata strident,cu o rochita care sincer nu cobora mai mult de la jumatea fundului in jos,bikinii erau de un rosu asortanduse cu fustita in carouri.iar pe ea o camasa alba care acoperea doar sanii.Nimic mai mult!Si bineinteles cravata aia micuta de scolar!!
Amy si ea doar intr.un body rosu si transparent din dantela fara sutien.Un body rosu aprins cu un decolteu adanc tare.In picioare amandoua sandalute cu toc.Amy are un machiaj asa de strident de sa nu o recunosc.Amandoua arata parca pregatite de un film porno.
-Va place baieti?zis Amy facand o piruieta si facand semn Cristinei sa faca la fel la care da o palmuta incetu la funduletul ei.
-Wow!!!Amandoua aratati cazute din rai!spune Octavian.
-Daaaaaaaa!Raiul cui?ca nu te primesc aia cu asa ceva!!spun eu
-De ce nu?Completa Cristina un pic suparata.
-Ca nu aveti masca!!!si incepem a rade cu totii
Se aseaza felete pe canapea.Eu pun in pahare si le intreb:
-Jucam o carte?
-Nustiu ce sa zic...am niste iarba hai sa fumam o tigara!Zise Cristina
-Da avem!urma Octavian
-Nustiu ce sa zic..Eu cu Amy nu am mai fumat de ceva timp.ce zici iubire?
-Nici eu nu prea am chef de carti,ma concentrez greu cand sunt ametita....
-Ok.Dar hai ca ma duc sa imi iau ceva lejer pe mine voi puteti face joint ul.Fug la baie ma dezbrac rapid si dau drumu la apa.ma uit la pula deja sculata.Fetele astea chiar mi-a ridicat sangele in corp.Am un par crescut putin si ma epilez repede. Oricum Amy uraste parul pubian si nici mie nu imi place sa am.Ies din baie complet gol si fug in camera sa iau ceva pe mine.gasesc un tricou si o pereche de pantaloni scurti.Nu mai pun chilotii ca nu mai avea rost.Aveam sa o fut pe Amy de sa ii sara capacele plus ca vroiam sa vada inca o data Cristina pula sculata prin pantaloni.Cobor jos si lumea ma astepta sa dam foc la joint.Iesim in spate la gradina si il aprindem.Tragem pe rand cateva fumuri si prin rotatie dam tot la fiecare.Ma ameteste putin mai mult asa ca il intreb...
-Octavian de unde o ai?E buna si parca nu iti rupe capu asa de tare.
-Un prieten de aici cunoaste un englez ce cultiva si distribuie doar la cunostinte.
-Wowwww!!!Zise Amy
-Imi place!!Ma rupe!
Si nici nu sta pe ganduri si il saruta pe Octavian fara nici un fel de avertisment.Eu raman masca.Am zis ca halucinez.Cristina nu zise nimic doar facu niste ochi uriasi si plini de uimire.
-Trebuia sa iti multumesc pentru joint!
-Da iubire dar puteai sa ii si spui.omul cred ca aprecia si un multumesc!
Cristina se intoarce si ma ia cu un sarut frantuzesc mai mult parca ma futea cu limba.Ma retrag destul de repede nestiind cum reactioneaza Octavian si Amy.
-Acuma suntem chit!!zise Cristina
Incepem sa radem cu totii chiar putin mai mult.
-Hai in casa ca e rece si nu are rost sa stam pe uscat!Adauga Octavian.
Ne conformam si plecam in living.muzica canta un mix de chill out ceva erotic chiar.Fetele incep sa danseze putin lasciv chiar se mangaiau pervers.
Cristina cu rochita aia doar deasupra bucilor care nu acoperea nici pizda macar daca nu avea chilotei pe ea.A mea tot isi scoate fundu afara chiar se apleaca lasciv pre buricul Cristinei.O saruta pe buric si cu o miscare ii scoate chiloteii.Eu de pe canapea cu Octavian ramanem tampiti.
-Au planuit fetele de la inceput?
-Posibil la cum o cunosc pe Amy...are o latura intunecata la bautura si mai ales la droguri sa fie putin mai mult bi.
-Hmmmm,intresant.nu ma judeca dar Amy imi rupe creierul.Este asa de perversa si danseaza asa de sexy ca ti as futeo aici si acuma.
-Ehhh.cine stie.Nu te opresc!!
Radem amandoi,iar fetele intreaba ce?Ce este asa amuzant sa le zicem si lor.
-Octavian te ar rupe in pula.Spun eu fara pic de jena.El nu sa asteptat sa zic asa ceva.Fetele rad copios apoi mai iau o gura de bautura si danseaza amandoua.Dupa cateva minute Amy ii spune ceva Cristinei chicotind si uitanduse spre noi.Cristina aproba si ca o fata cuminte se apleaca si arata ceva bagat in fundulet.Stiu ce este!!Este un dildo de marimi mai mici de vreo 14-15 cm nu prea gros.A fost primul care la avut Amy.era tocmai din Ro cumparat.Se apropie si se aseaza intre noi doi si pune un picior peste al meu si unul peste a lui Octavian.
-Baieti stati cuminti si asteptati!O sa aveti cea mai tare noapte a voastra!Cu picioarele desfacute si cu pizda la vedere incepe cu mainile sa ne frece pulele prin pantaloni.
Cred ca bautura si iarba isi faceau efectul prea tare ca nu pot sa imi explic ce a fost in noaptea aceea.Am mai fost beti si fumati dar ca atuncea nu am mai vazut in viata mea.
Amy in fata noatra isi prinde parul cel negru si lung intr-un coc strans strans.Arata ca cea mai perversa pizda care am vazut-o.Ochii aia plin de fard si dati cu contur negru cu buzele alea rosii se asorta perfect cu acel body.Ea fiind o bruneta, arata chiar bestial.Isi alege muzica usor foarte erotica si incepe un dans foarte lasciv din fundulet.se tine cu mainile de semineu si indoaie spatele spre noi cu picioarele indepartate.Se vede cum cum ia intrat in pizda putin body le.Se mangaie pe fese si isi da o palma.
-Auuuuuuuuuu!zise ea cu ochii inchisi si cu fata ridicata spre tavan.
Se intoarce cu fata spre noi si isi mangaie sanii aia mari si datorita decolteului pana de burta ii scoate sanii afara.Isi pisca putin sfarcurile si cu limba se linge pe dinti si pe buze in asa fel sa nu isi ia rujul.se intoarce cu spatele iar la noi si baga mana pe dedesupt si ne arata cum body le nu mai acoperea nici pizda nici fundul tras intr-o parte se vede un dildo mov.il stiu si pe ala.e ceva mai marisor si e cumva format din bile.isi baga 2 degete in pizda.
-Hmmmmmm.Se excita ea.Apoi scoate degetelele care erau pline de lichid alb si nu ezita....se intoarce si le suge.Pana si Cristina de langa noi se uita de parca nu mai vazuse asa ceva nici in filme porno.Prinsa in mirajul show ul facut de Amy nici nu isi mai da seama ce face.Pulele noastre erau scoase de mult afara.Ne freca pulele la amandoi iar eu, ori Octavian o trageam de sani si o penetram cu degetele noastre.
Amy se duce la Cristina si o trage de langa noi.
-Vino draga langa mine,in noaptea asta esti curva mea!!!Ai inteles?!!
-Da!
-Da stapana!
-Am inteles!Da stapana!
Bun!O sa imi fii supusa?Si sa faci ce iti propun eu?
-Desigur stapana!
-Acuma aseazate capra  cu fata lipita de covor si funduletul cat mai sus!
-Baieti!!Se vede bine?
Daaaa!rabufnim noi!!
Se urca peste Cristina si cu fata la noi incepe sa o palmuiasca usor peste fundulet.E priveliste de vis.Funduletul ala sexy cu dildoul bagat in fund si Amy deasupra dadea palme pana la inrosit.Se joaca cu dildoul din fundul Cristinei mai sa il scoata de tot.Dar nuuuuu,il lasa acolo si o linge pe buci o strange cu 2 degete de pizda aia iesita si largita de degetele noastre.Scoate pana la urma dildoul din fund si il baga in pizda.un sunet de Ahhhhhh din partea Cristinei se aude.
-Place la curvulita?spuse Amy cu un glas foarte sexy
-Da stapana!!!!!!
Apoi continua sa ii largeasca bucile pana se deschide gaura anusului si lasa o saliva lunga sa ii scurga din gura direct in fund.Incepe sa o linga in fund..apoi cu mana ii freaca pizda repede si cu ochii rosii se uita la noi cum ne frecam pulele si ea o futea cu limbuta.O baga un pic si tot o scotea.ii scoate dildo ul din pizda Cristinei si il linge si pe ala.chiar ii face o muie scurta apoi il baga in fundul Cristinei.
Se duce la gura Cristinei si o saruta cu foc.chiar o linge pe fata cu limba si o musca usor de buze.Scoate dildoul din fundul ei si il da Cristinei sa il suga.O chiar fute in gat un pic cu dildoul ala mare,apoi amandoua sug acelasi dildou care se mai si saruta din cand in cand.Se intoarce la fundul Cristinei din nou si incepe sa ii dea limbi in pizda,o scuipa,ii mai da doua palme peste fund iar apoi il baga si dildo ul ei in pizda.Acuma saraca Cristina are 2 dildo uri in ea.unu in fund si altu in pizda.Este ceva de vis.am mai experimentat cate un sex in 3 dar asa ceva nu.Sigur de la iarba.Toti eram mai rupti decat la inceput.Cred ca acum isi faceau efectul mai tare.
Incep a se saruta din nou si dintr.o miscare acum Amy statea capra cu pizda la noi si Cristina incepu actiunea.Luata de val Cristina incepu sa traga de body si il rupse.Ramase Amy in pizda goala.Doua bretele mai atarnau ce erau odata un intreg.Isi scoase dildoul din pizda si il returna imediat proprietarei.
Daaaaaaaa!!!Fuckkkk.Da mi tare!!!!!Tipa Amy
Incepu acuma Cristina sa o linga in pizda pe la spate.Amy tipa si striga sa ii bage limba in fundulet
-Vrei sa te ling in fundulet?
-Daaaa!!!Linge funduletul ala nu te oprii!!
Incepu Cristina la actiune ii scoase dildoul din fund si il baga de tot in pizda incetu.Amy tinandu se cu amandoua  buci trase.Tipa Amy ca o nebuna.O linge Cristina adanc cat poate chiar salbatic.O scuipa adanc in fund si chiar tot ea il ia inapoi.Cristina o fute cu dildoul in pizda la care Amy ii spune sa il bage adanc.
-Ce fac baietii acolo pe canapea?intreba retoric Amy
Ne ridicam fara sa stam pe ganduri si mergem la ele complet dezbracati.amy cu Cristina, doamne ajuta ce aveau pe ele erau largite, trase si rupte.
Ma duc la Amy cu pula teapana si o pun sa suga direct din genunchi.Alaturi Cristina o sugea numai inecata.Daca eu am 20 de cm,apoi Octavian cred ca un 19 daca nu ma insel. O pula dreapta groasa si noduroasa.Un sunet din gura Cristinei era ceva de vis.Amy nu se abtine si se duce la Cristina si o scoate din pula lui Octavian,o saruta si se pune sa ca suga turbata pula lui.
-Fetelor nu mai fac un cui?Eu parca m am trezit!!Dar ce sa vezi...Tipa toti in cor ca da.
Amy ii suge pula lui Octavian la fel cu multa saliva iar Cristina il linge in cur.wow asta da rimming zic eu.Fac joint ul si dau foc.Trag eu,trage Octavian, se opreste Cristina si trage si ea.Numai pe Amy nu puteai sa o scoti de la pula lui Octavian.Era sigur in transa.Se opreste la un moment dat si fumeaza si ea.
Ne apucam de treaba si iar sare Amy cu gura la pula lui Octavian.Sigur avea un film acolo.Ce crezi ca face dracu?Ii ia manutele ei de pe pula si incepe teribil sa o futa el.Se aud niste coaie batand in barba ei tare ca si cum dadeai palme la fund.Dupa o muiala buna vine la mine tarfa cu un zambet nemaivazut.O iau de ciuda ii fut 2 puli peste obraz si ii dau si eu ca un turbat in gura.Le am schimbat iarasi ,apoi din nou.
-Vreau pula in pizda!!! Ordona Amy.
O iau pe sus o trantesc cu fata in sus si proptesc pula la pizda ei.nu scot dildoul din fund.Doar nu sunt nebun.Incep sa dau tare la care Cristina capra se pune cu gura la fundul meu si trece la treaba.Octavian nu sta degeaba si pompa in pizda Cristinei.Se ridica dintr.o data nebuna de Amy si sare direct la pula lui Octavian ce o scoate din pizda Cristinei si o baga toata in gura.nustiu cum a incaput pula aia in gatul ei doar coaiele erau afara.Se ridica Cristina si o ajuta pe Amy.Sug amandoua ca nebunele la pula lui Octavian.Ma intorc si eu cu pula langa guril...



    Login