Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amintiri din copilarie - Inceputul
Autor : mosionroat - 2017-01-25
Citita de 13465 ori - Nota 5.35 (203 voturi)
Amintiri din “copilarie” – Inceputul
Stateam si-l priveam pe cel din fata mea. Un barbat tanar, mai scund decat mine, rotunjor la fata, timid si cu obrajii rosii ma privea emotionat de dincolo de biroul meu. Il programasem la un interviu in urma unui mail de angajare. Nu-i citisem inca CV-ul dar avea o figura placuta, aproape efeminata. Am citit primele randuri ale CV-ului adus si am tresarit surprins. In cateva secunde filmul amintirilor mi s-a derulat in fata ochilor.
……Undeva intr-un targ de provincie. Terminasem clasa a sasea dar eram cu un an mai mare decat colegii mei asa ca aveam cam 14 ani. Un coleg de clasa, Costel, ma rugase sa stau la el acasa ca parintii erau plecati la tara. Cum invitatia o facuse de fata cu maica-mea nu am intimpanat nici un refuz, ba din contra, maicam-mea a fost de accord pentru ca il aprecia pe colegul meu, un baiat mic de statura si plinut dar linistit si politicos. Bineinteles ca la lasarea intunericului pe pragul casei am inceput sa vorbim despre fete, despre sex si pula mea era deja bat. Mi-o frecam de un an de zile gandindu-ma la cracii dezgoliti ai vecinelor care sareau parleazul sa vina sa ceara ceva de la maica-mea; niciuna nu avea chiloti si reuseam deseori sa vad padurea de floci dintre pulpele lor. Bagasem fiecare mana in sortul negru si ne frecam incet povestind episoadele in care reusisem sa le vad podoabele feminine, eu avand un talent deosebit sa descriu amanunte intime. Se intunecase afara si am intrat in casa, bagandu-ne amandoi dupa cuptorul mare, unde era patul lui permanent. Stateam fata in fata, pe o parte, privindu-ne reciproc cum ne frecam pulile.
Ne dadusem amandoi sorturile in jos pana la genunchi, ne frecam pulile incet iar eu imi admiram pula care era mai groasa si mai lunga decat a lui. Costel recunoscu soptind si chicotind incet: “ a ta e mai mare si-mi place de ea ca e lunga dar nu e groasa!” Veni incet cu burta spre mine pana pula mea se propti in burta lui. Instinctiv, simtind pielea burtii pe capul pulii am inceput sa imping ritmic. Impingeam excitat din ce in ce mai repede iar miscarile lui ritmice de impingere a burtii inspre pula mea ma faceau sa simt o pofta si o dorinta mai mare sa ma lipesc de el. Brusc l-am prins in brate iar pula mea s-a lipit toata de burta lui fierbine. Ma strangea si el in brate si ma apucase cu o mana de fund tragandu-ma spre burta lui. “Vrei sa ma intorc cu spatele?” imi sopti el. “De ce?” am raspuns eu. Eram nedumerit de intrebare. “pai, sa mi-o pui intre buci, ca o sa fie mai bine” imi sopti el…peste cateva momente adauga: “se freaca mai bine intre buci, o sa vezi!’’ Se intoarse cu spatele la mine, isi trase sortul mai jos, pana la genunchi si isi impinse bucile pana mi-a simtit pula sculata lipindu-se de despicatura bucilor lui rotunde. Avea o piele fina si bucile albe si pline, iar pula mea se impinge intre bucile lui frecandu-se mai cu folos. Dupa catva timp de impins intre bucile lui isi desfacu singur buca de sus cu mana dreapta, imi lua pula cu mana si o propti la gaura fierbinte a curului. “impinge, impinge, hai, impinge” ma indemna el, impingandu-se cu curul mai puternic spre pula mea! Impingeam ca turbat, simtind pe capul pulii inelul curului sau apetisant.
Un zgomot de galeata rasturnata ne-a speriat cumplit facandu-ne sa tragem sorturile pe noi: “Care-i acolo, bah, stai ca vin eu la tine!” am strigat eu cu o voce cumplit de groasa. Pe holul de la intrare am auzita pasi in alergare, iarasi un zdranganit de galeata si un zdupait pe scarile de afara si trantintul portii de la strada.
Am iesit, nea-m uitat in toate partile, nu mai era nimeni! Am inchis usa de la intrare cu cheia si cu ambele zavoare. Eu ca eu, dar Costel saracul tremura din toate incheieturile. Am intrat iarasi dupa cuptor, am stins lumina si ne-am intins in pat. Costel veni langa mine, inca tremurand, alb la fata. Dupa un timp imi sopti: “stiu cine era! Era vecinul de peste drum, stia ca sunt singur acasa!’’ “Si, voia sa fure ceva?” Dupa cateva momente de tacere, Costel incepu sa ma stranga in brate, sis a ma sarute cu buzele fierbinti pe gat si pe piept. ” O sa-ti spun eu, nu acum. Daca nu erai tu sa strigi la el, venea peste mine!” “si, voia sa te bata?’’ m-am mirat eu. Costel ofta lung, ma stranse in brate si-mi zise cu voce moale:”o sa-ti spun eu, dar nu acum. Lasa-ma sa-mi treaca. Lasa-ma sa stau langa tine. Ce bine-mi pare ca esti aici, cu mine!’ si continua sa ma pupe cu foc peste tot coborand cu gura din ce in ce mai jos, spre elasticul sortului meu. “Stai sat i-I dau jos, da? “ si-mi trase sortul jos de tot de pe mine, continua cu pupaturile fierbinti pe burta mea, infiorandu-mi pula care incepu sa zvacneasca ridicandu-se incet in sus. Am simtit buzele lui pe pula mea, am vrut sa ma feresc dar el imi sopti: “te rog sa ma lasi sa te pup aici, vreau sa fiu prietenul tau”. Nu intelegeam sensul cuvintelor lui dar am simtit cum imi beleste pula cu mana apoi gura lui imi soarbe capul pulii in gura. Am incremenit, incepusem sa tremur, de surpriza si de placere, dar gura lui acum imi freca capul gurii cu limba si cu buzele. Voiam sa protestez sa ma trag inapoi din gura lui dar placerea era prea mare iar mana cealalta a lui era sub mine strangandu-ma sa nu ma retrag, mana dreapta era in jurul pulii mele tinand-o ferm in gura lui fierbinte si uda. Instinctiv am inceput sa imping ritmic pula in gura lui, mana de sub mine ajutand ridicarea pantecului meu. Era o senzatie de placere nemaintalnita de mine, pula mea frecandu-se in gura lui, in bolta unde simteam striatiile din cerul gurii lucru care imi provoca placere niciodata simtite pana acum de capul pulii mele. Trecuse mult timp de cand el tinea pula mea in gura lui iar acum am simtit ca deja ma suge, capul sensibil al pulii fiind acum sorbit cu putere spre gatlejul gatului.
Cand credeam ca sunt in al noualea cer Costel isi scoase pula din gura si l-am vazut ca isi da jos de pe el sortul apoi se ridica in genunchi si ma incaleca cu bucile deasupra pulii mele sculate. “o bagam inauntru, hai s-o bagam, vrei?” sopti el potrivind cu mana pula mea in despicatura feselor sale rotunde. O potrivi cu mana pe inelul curului si se lasa incet-incet pe pula mea. “Au, au” am gamut eu simtind o durere in capul pulii. “Te doare, te doare? iarta-ma, n-am vrut” ma linisti el. Descaleca de pe mine si, in pielea goala se duse pe intuneric spre bucatarie de unde veni cu ceva in mana. “ este crema de ras, ca sa nu te doara” imi explica el. Isi puse din tub pe trei degete impreunate mai multa crema de ras, se apleca putin in fata, cu o mana isi trase o fesa in afara iar cu cealalta baga degetele cu crema intre bucile lui. Apoi, cu restul cremei de pe degete imi unse cu grija capul pulii de jur-imprejur mai ales acolo, sub capul pulii unde ma duruse cand se lasase cu gaura curului pe varful pulii. Avea degete delicate si pricepute si atingerea lor imi facea bine si ma excitau ceva nemaipomenit pentru mine. Ma incaleca din nou, era in genunchi deasupra pulii mele pe care o tinea acum cu grija intre bucile sale moi, cu piele fina. Am simtit ca o centreaza exact pe inelul curului apoi sa lasa foarte incet pe ea. Capul pulii mele facea presiune acum pe gaura curului si am simtit ca trece dincolo de inelul elastic. “Te-a mai durut?” intreba el ingrijorat. I-am spus ca nu m-a durut si el cobori mai incet pe pula: simteam cum inelul curului lui se deplaseaza incet-incet in jos, alunecand si mai jos, pana la baza pulii, atingandu-se pe oua. Era acum cu bucile pe ouale mele iar pula mea era in curul lui fierbinte imprejmuita toata ca de o gura stransa, fierbinte si placuta. “Iti place?” ma intreba el, soptit. Am raspuns ca “Da, imi place’’, si el se ridica incet de pe oua, simtindu-mi pula alunecand in sens invers, spre iesirea din gaura curului. Am crezut ca asta a fost tot, dar, ajuns sus, la marginea capului meu de pula el se opri cateva secunde si iarasi se lasa in jos pe pula. Deja incepuse sa-mi placa si el facea lin miscarile pe pula de sus in jos si iarasi in sus pana la inelul curului sau. Inelul avea o stransoare mai delicata acum si mai placuta provocandu-mi valuri de placere cand se freca pe toata lungimea si pe toata circumferin...



    Login