Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amintiri din copilarie - III - Secrete grele de familie
Autor : mosionroat - 2017-01-29
Citita de 18224 ori - Nota 5.44 (254 voturi)
Amintiri din copilarie . Secrete grele de familie.
Dupa-amiaza a venit Costel dupa mine, acasa. Mama a fost incantata ca am un prieten asa cuminte ca el. “nu fumeaza, nu e Golan, nu bea. Poti sa stai la el cat vrei” ma linisti maica-mea.
Era cald si transpiram deja pe drum dar cred ca transpiratia era si de la mana lui Costel care in orice loc mai pustiu imi punea mana pe boxeri strangandu-ma cu putere de pula semierecta! Acasa la el am intrat pe holul mare iar Costel a tras zavoarele in urma noastra. Usa de la dormitorul parintilor era intredeschisa si am vazut o cada de lemn in care, cu spatele era mama lui Costel, goala, turnandu-si apa calda pe umeri. Am ramas fixat dar Costel, venit din spate, ma impinse inauntru. “Aaaa, ati venit, porumbeilor!?” ganguri ea intorcandu-si fata zambitoare spre noi. “veniti incoace sa-mi turnati apa pe mine, sa ma clatesc!” Am intrat in camera si am ramas cu ochii pe sanii ei frumosi, cu o forma de pere mari, pline dar ridicate. Ma apuca de mana si imi puse cana mare aratandu-mi galeata cu apa calda din care sa iau apa. Am umplut prima cana si ea se ridica in genunchi scotand deasupra apei o blanita neagra si carliontata sub o burtica ferma si usor impinsa in fata.
Parca nu nascuse niciodata, corpul ei cu forme apetisante ma inebuni pe loc si pula deja imi impungea boxerii in fata ei. Apoi a inceput vartejul care-mi amorti orice vointa. Imi trase boxerii in jos eliberandu-mi pula care acum era dreapta in sus, aproape atingandu-mi burta. O apuca hotarata cu o mana iar cu cealalta ma trase sa intru in cada de lemn mare. Am pasit in apa, eram ca in transa, sclavul mainilor ei. Imi turna apa calda pe pula, mi-o decalota incet si o spala cu apa si cu o carpa flausata si sapunita. Ma privea in ochi cand imi facea toate aceste manevre, eram ca o broasca in fata sarpelui.
Cand m-a clatit pe capul pulii avea degetele pe pula si pe oua, mangaindu-le delicat! M-a apucat de fund, simteam mana ei fierbinte pe bucile mele si m-a tras spre ea deschizand gurita si inghitindu-mi pula pana la jumatate. S-a oprit putin apoi a sorbit-o toata in gurita ei fierbinte cu buze elastice si nesatule. Eram ametit, totul se invartea cu mine. L-am vazut ca prin ceata si pe Costel intrand in apa langa noi si ea a chicotit cu bucurie apucandu-l de pula si tragandu-l spre ea. L-a spalat si pe el pe pula, i-a luat-o in gura ca si cum ar fi fost cel mai normal lucru. “Copii, acum clatiti-mi si mie pasarica, vreti?” Nu mai trebuia sa raspund pentru ca tremuram tot, de dorinta. Am ingenunchiat in apa si am pus mana la blanita ei intalnind carnea fierbinte din care nu zaream prin carlionti decat niste creste de carne rosie, umflate si pline de dorinta.
Am spalat-o fara sa stiu pe unde umblu cu mana prin carnurile ei dar stiu ca am intalnit, insistand mai pe dedesubt, o gaura mare de cur intre bucile rotunde, ferme dar elastice. Rase usor, avea un ras ademenitor, linistitor dar plin de vino-ncoa! S-a ridicat in picioare, s-a intins spre un scaun si a luat un prosop mare. “Haide, stergeti-ma bine, dragilor!’’
Am sters-o cu mainile tremurand, acum ii simteam sanii in palmele mele chiar daca prin prosop, ii simteam burtica elastica si pulpele rotunde ca doua coloane de marmura, ii simteam blanita si carnea vulvei ei frematand sub panza prosopului.
Se strecura de langa noi luand un halat mare de pe pat.
Am dus repede cada de lemn in hol si am lasat-o acolo. “Mai avem nevoie de apa, sa ne spalam…dupa”, imi sopti Costel!
Am intrat in camera unde mama lui ne astepta asezata pe pat pe o parte, cu o mana sub cap si cu un san eliberat din capot. “Hai, puisorilor, veniti la mamica sa ne jucam frumos!’’ Costel a sarit primul a impins-o pe spate si s-a pozitionat repede intre gleznele ei. “Vaai, Costelus, dar nu e frumos asa, in fata unui musafir” rase ea. “Hai, vino, ma invita ea pe mine zambind sagalnic si facand din ochi. Costel s-a dat la spatele ei, spe perete, lasandu-i gleznele desfacute la dispozitia mea. Am intrat repede intre ele in locul lasat liber, avea glezne frumoase, le vedeam pana la genunchi unde incepea marginea halatului. Priveam fixat, tremuram de dorinta si femeia si-a dat seama ca trebuie sa inceapa cat mai repede.
Si-a desfacut incet halatul in parti, avea coapsele apropiate iar in partea de sus linia dintre coapse se oprea fix in blanita neagra si carliontata. Incet-incet coapsele se desfaceau si genunchii i se ridicau, desfacandu-se in lateral, fiecare. Pasarica ei isi arata acum in toata splendoarea frumusetea si misterele pe care le doream sa le vad de aproape. “Hai, vino incet si priveste-o”, sopti ea cu un glas incurajator.
M-am lasat pe coate intre pulpele ei si priveam tinta spre pizda ei acum dezvelita. “Mai aproape, hai, vino mai aproape” sopti ea ademenitor. “Priveste-o si vezi ce ai de facut!” Isi desfacu cele doua buze semete si umflate : “Uite aici, sus, in umflatura asta sta secretul cel mare. Se numeste lindic si este locul unde si mie si la toate femeile, la toate fetele le place sa fie atinse” continua ea. “Cu degetelul tau, cu buzele tale, cu limba ta, imi place cel mai mult sa ma mangai, sa ma saruti, sa ma lingi!”… Vocea ii devenise gafaita, se atingea singura pe lindic cu varful degetului mijlociu. “Vino, vino aici si fa-mi ce ti-am zis!’’ ma imbie ea ademenitor. Am venit aproape de pasarica ei, am atins-o cu degetelul, varful motului era mai dur dar era sensibil pentru ca a tresarit la atingere, Am pus buzele pe acel varf, era placut si l-am simtit tremurand de placere. Am scos limba si am inceput sa ma joc atingandu-i varful pana cand incepu sa geama. Am vazut cu coada ochiului ca mana lui Costel ii framanta sanul dinspre el si o ciupea de mugurelul care parca acum devenise mai mare. Pantecul femeii se ridica spre gura mea, ma apuca cu o mana de ceafa si ma trase mai tare spre pasarica ei desfacuta si umflata. Am pierdut orice control si am inceput sa ling, sa sug acel mot tare si iesit in afara, o lingeam acum si in pizda zarind o gaura centrala care se desfacea si se strangea, chemandu-ma parca inauntru. Am bagat limba in gaura si femeia a gamut, parca de durere. “Va doare?” am ridicat eu speriat capul dintre coaapsele ei. “Nnuu, vino, baga-mi-o in mine, bag-o acolo unde ail ins!” Am urcat repede pe ea mai sus, pe pantecul ei si ma tineam intr-un cot si cu o mana voiam sa i-o potrivesc acolo, la intrare dar acum nu mai vedeam exact gaura. Mana lui Costel imi veni in ajutor tinand-o acum exact peg aura. “Impinge!’’ imi sopti el, “impinge tare!”… Am impins lasandu-ma pe burta primitoare a femeii. Am simtit cum pula aluneca intr-o carne fierbinte si cleioasa ce imi lua hotarata pula prizoniera inauntru!
Mainile ei fierbinti tremurau cand m-au insfacat de buci tragandu-ma spre pantecul ei imblanit. Ma tinura strans in ea pret de mai multe secunde, simteam cum zvacneste toata, tresalta necontrolat din cur, nu-mi dadea drumul din stransoare, pantecul meu era lipid de pizda ei fierbinte iar zvacniturile si pulsatiile din interior se linisteau incet. Nu mai avea aer, se inrosise toata la fata, apoi gemu si isi elibera din plamani un geamat lung ca al unui om care se ridica din apa dupa cateva minute bune cat a stat la fundul apei. Respira des si intretaiat, cauta aerul proaspat dar nu-mi slabea bucile din mainile ei, tinandu-ma incontinuu apasat acolo, ca pentru vesnicie. Ii sarutam si eu acum sanul frumos si sugeam un mugurel liber care devenise acum tare ca un sfarc! A deschis ochii, m-a vazut deasupra ei, eram si eu speriat de ce se intamplase cu ea. “Va este rau, tante Clementina?” am intrebat eu, ingrijorat! Tonul meu o facu sa zambeasca si sa izbucneasca intr-u ras vesel. “Ooh, nuu, puiule, imi este foarte bine. Fooooarteee, foaarte bine” repeta ea cu o bucurie imensa in glas. “Mai bine ca acum nu mi-a fost niciodata” continua ea, acuma serioasa! Apoi tresari: “dar tu, puiule, ti-ai dat drumul?” Am inteles ce m-a intrebat dar imi era rusine sa spun ca nu am curaj sa-mi dau drumul la sperma in ea.
Ea a inteles incurcatura mea si ma cuprinse cu glaznele de buci, mangaindu-ma pe piept si pe spate cu degetele ei inca tremurande! “Hai, puiule, impinge, impinge din buci” ma incuraja ea. “Impinge, puiule, acuma esti barbat. Si inca ce barbat! M-ai facut fericita cum n-am mai fost niciodata! Gleznele ei ma trageau ritmic spre ea, pula imi aluneca acum in pasarica ei uda si parca mai stramta acum de ceea ce i se intamplase. “Asa, puiule, impinge pula in mine, ai o pula buna, pula asta scumpa si buna!” ma alinta si ma incuraja acum cu insufletire! “Vreau sa termini si tu acuma, vreau sa-ti dai drumul la samanta in mine, acuma, vreau sa simt toata samanta ta in mine!’’ Isi unise si mainile pe bucile mele tragandu-ma ritmic, cu putere, in gaura ei fierbinte si cleioasa. Ma proptisem si eu in genunchi dar nu prea aveam de ce sa ma agat sa ma trag in ea. “Pune mainile sub umeri, imi apuca Costel mana, o baga pe sub umerii ei si-mi plasa palmele pe sub umerii ei ingusti! Acuma trage de ei!” continua el, ca un expert. Pozitia era acum buna, efortul gleznelor si mainilor femeii de sub mine si mainile mele care trageau ritmic de umerii ei imi marira ritmul, acum pula mea intra si mai adanc, lovind in fundul gaurii in ceva fierbinte, carnos, care ma facu sa inteleg ca acolo se termina gaura si am simtit ca era bine si ca acum ajunsesem pana la capat. Nu m-am mai putut stapani si am simtit sperma venind din oua vijelios pe canal spre iesire. “Tante, curge, imi vine tante…!’’ am avertizat-o eu dar ea ma stranse imediat violent in brate. Am tasnit primul jet in aceeasi secunda “Aaaachhh…daaaa, haaaai …. acuuuma.. …aachh si eeuu…si eeuu!” bolborosi ea simtind jetul fierbinte in fundul pasaricii ei fierbinti. “Aaaaaachhh….!....aaah’’ . Ramasese iarasi fara aer si acum respira din greu, gafaind, dar parca mai putin dureros ca prima data! Fata ei frumoasa era desfigurata de efort, plina de picaturi de transpiratie si o simteam iarasi tremurand sub mine! “Nu mai pot, nu mai pooot” scanci ea, alintandu-se. “M-ai omoraat, puiule, m-ai faacut ca o zdreanta!” isi duse mana la obraji si la frunte. “Ard toata” si atunci parca il vazu pe Costel langa ea, in pat, lipit de perete, uimit si el de ce i se intamplase mamei lui. “Puiule” il alinta ea mangaindu-l pe obraz, “puiul mamei, te-ai speriat, nu-I asa?” il mangaie pe piept, pe burta si ii lua in mana pula lui semierecta. Fara sa vrea se uita si spre pula mea, inca uda, tot semierecta dar mult mai lunga. “Puiule, se miorlai ea intorcand privirea spre Costel, te superi daca urci pe mine ceva mai tarzziu? Intai ne spalam, mancam ceva si apoi mamica are grija de tine, da?’’ si se apleca afectuoasa spre pula lui pupand-o zgomotos!
Se strecura de langa mine si ma stranse tandru de pula admirand ca, asa terminata cum era, pula mea era mult mai lunga decat palma ei, atarnand inca-odata dincolo de ea! “Pulosule” ma gratula ea alintandu-mi pula, “o sa am eu grija de tine. De voi amandoi o sa am grija” adauga ea intorcand capul spre Costel care cobora si el de pe ...



    Login