Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amintiri
Autor : Sisi_orade - 2018-11-02
Citita de 19197 ori - Nota 3.54 (91 voturi)
Daniela
Terminasem clasa a XII-a si-mi luasem Bac-ul cu nota mare ceea ce-mi permitea sa reusesc la medicina la o universitate din Timisoara.
Cu prietenul meu Marcel am hotarat de comun acord sa o terminam, intrucat el avea de gand sa plece in Spania la tatal lui sis a lucreze, iar eu sa-mi continui studiile.
Familia mea destul de modesta a hotarat sa ma sprijine cum putea. Mama o simpla bibliotecara, iar tata sofer pe ambulanta m-au indrumat sa fac medicina.Mama mea avea o sora mai mare ce era vaduva de aproape 10 ani. Sotul matusii mele fusese ceva mare pe la partid, iar Revolutia din 89 l-a prins in functie ceea ce i-a adus mari probleme si-n final moartea in urma unui infarct.
Matusa mea Ana locuia singura intr-o casa dintr-un cartier al Timisoarei, nu departe de Calea Sagului.Cu pensioara ei de urmas se descurca destul de bine. Nu avea copii, si nici alti nepoti din partea sotului. Singurele rude mai apropiate eram noi care eram la vreo 200 Km de Timisoara. Parintii mei o vizitau rar. De sarbatorile de iarna ea venea pe la noi si statea cam 2 – 3 zilei, iar vara nu ramanea mai mult de cateva zile. Motivul era cete 22 pisici pe care le avea.
Mama s-a hotarat sa ma duc sa stau la ea pe perioada studentiei. Nu trebuia sa platesc chirie, caldura, current sau apa, plus ca eram in siguranta.
Casa nu era mare. Cele trei camera, bucataria si baia imi oferea un confort mult pa mare decat cel pe care mi-l oferea o garsoniera. Ceea ce era frumos era curtea plina de flori si cu un leagan imens de lemn.
Pana la facultate faceam cam 25-30 de minute, asa ca din octombrie eram la ea. Matusa mea mi-a dat o camera care dadea spre strada cu mobile veche de lemn. Ea statea in cealalta camera care adea tot spre strada. Nu aveam sa ne deranjam un ape alta. Seara ne uitam la televizorul din camera de zi ce era in mijloc, dupace luasem cina in bucataria din spate.
Incepusem cursurile de aproximativ o luna si jumatate si cam prin luna noiembrie matusa mea Ana trebuia sa plece la tratament la Herculane. Mi-a spus ca sa am grija de cele 2 pisici ale sale, iar daca intervine ceva sa o sun la numarul de telefon de la receptia hotelului unde era cazata. Pe atunci nu erau telefoane mobile.
Am asigurat-o ca cele doua pisici vor fi in siguranta in timp de doua saptamani cat va fi plecata de acasa.
Am condus-o la gara cu bagajele si am asteptat pana ce trenul a pornit ca sa fiu sigura ca batrana nu se da jos pe cealalta parte sis a ma pomenesc cu ea din nou acasa.
Nu era femeie rea, dar cateodata ma sacaia la cap cu povestile ei din tinerete presarate cu sfaturi.
Aveam de gand sa ma odihnesc si sa studiez. Nu eram fata care iese in cluburi cu prietenii, nici sa intarziu acasa. Mai ales ca batrana ma putea controla prin telefonul fix daca eram acasa sau nu. Lucru pe care-l si facea de fiecare data intre orele 8 si 9 seara.
Voia sa stie cum sunt pisicutele ei de acasa si daca sunt bine. Discutia de seara nu dura mai mult de 4-5 minute intrucat nu dorea sa cheltuie cu cartel de telefonul public.
Cam dupa o saptamana si ceva intr-o seara pe la sfarsitul lui noiembrie cred, centrala pe gaz s-a defectat. Era deja 10 seara, asa ca nu am mai sunat-o pe matusa mea care avea obiceiul sa doarma la ora aceea. Asa ca am adormit, iar dimineata cand m-am trezit nu era mai mult de 12 grade in camera.
Asa ca inainte de a merge la cursuri, am sunat-o la telefonul receptiei hotelului. Pe la 7 si 30 am discutat cu ea despre problema tehnica aparuta la central termica. Ea mi-a spus sa-I caut numarul de telefon al lui Gelu. Pe noptiera de langa pat era un caietel cu numere de telefoane. Asa ca in cateva minute am dat de el. Am sunat. La celalalt fir mi-a raspuns o voce de barbat. L-am rugat sa ma ajute. Mi-a promis ca poate sa vina doar dupa ora 20. Avea de terminat o lucrare langa Timisoara unde cineva isi montase o centrala pe gaz.
Era perfect pentru mine. Aveam cursuri pana la ora 20, dar plecam mai repede cu o ora ca sa ajung.
Dupa o zi de cursuri si de laboratoare, am pornit mai repede spre casa pentru a nu-l face sa astepte pe meserias. Dar stiti cum este.Meseriasii nu erau niciodata punctuali pe atunci. Am asteptat ingrijorata pentru ca ma gandeam la cum am sa-mi petrec o noapte in frig.
Pe la 9 fara un sfert seara am auzit soneria de la poarta. Am mers repede sa-i deschid. Prin lumina destul de slaba pe care o dadea becul de afara, am cautat gaura cheii. Am deschis cu greu poarta cu degetele inghetate. Apoi inauntru au intrat 2 barbati. Primul s-a prezentat Gelu, barbatul cu care vorbisem la telefon. Al doilea barbat ducea in mana dreapta o trusa de scule destul de grea, lucru care se vedea dupa felul in care se indoise putin in partea stanga pentru a-si tine echilibrul.
In timp ce cauta intrerupatorul cu lanterna pentru a aprinde lumina la centrala, Gelu isi cerea scuze pentru intarziere. Colegul sau lasase trusa de scule jos langa centrala si astepta ca Geelu sa depisteze defectiunea.
Eu stateam afara cu capul bagat inauntru sa vad daca cei doi reusesc sa resolve problema. Aveam pe mine doar un fas sub care tremuram de frig.
Cred ca barbatii m-au remarcat la felul cum aratam ca faceau o serie de aluzii.
Vazandu-ma ca tremur de frig Gelu mi-a sugerat sa merg in casa pana termina ei. M-a asigurat ca nu aveau de lucru mai mult de 15 minute. Apoi dadeau drumul centralei si intr-o ora avea sa se incalzeasca.
Asa ca am plecat in casa bucuroasa ca problema avea sa se resolve repede.
Cum eram invatata de acasa sa-I servesc pe oaspeti, am pregatit pe masa din bucatarie pe un platou ceva mancare si din debara am scos o sticla de vin.
Nu apucasem sa tai bucatelele de salam sau de branza sis a le asez pe platou ca am simtit caldura de la caloriferul de langa geam. Mi-am luat din nou geaca de fas si am iesit afara sa vad daca totul este ok.
Gelu facea ultimele reglaje la centrala. Apoi mi-a aratat unde a fost problema si de ce nu a functionat caldura. Era ceva sensor care regal ceva. Ma rog, nu ma bag in detalii daca nu sunt de meserie. Apoi i-am intrebat cat avea sa coste reparatia, plus deplasarea.
Gelu care isi punea ceva cheie in trusa s-a uitat la mine si mi-a zambit. Apoi in timp ce se stergea cu o laveta mi-a raspuns zambind:
-O sa ne intelegem noi domnisoara.
I-am invitat in bucatarie la o gustare si la ceva de baut. Barbatii au acceptat imediat mai ales ca trebuia sa mai stea butin sa vada daca instalatia de incalzire isi face treaba.
Gelu si Mihai, colegul sau, au plecat la baie sa se spele pe maini, iar eu am mers la bucatarie sa le pun cate un paharel de tuica la fiecare.
Ne-am asezat la masa si barbatii au inceput sa infulece bucatile de salam, sunca, branza si feliutele de castraveti murati.
Intre noi a inceput sa se lege o conversatie destul de lejera. De unde sunt? Ce fac la Timisoara? Pe unde este matusa mea.
Intre timp am observant ca caloriferele se incalzisera, iar la robinetul de la chiuveta de la bucatarie curge apa calda.
Barbatii m-au invitat sa beau cu ei un paharel de ceva. Am preferat in locul tuicii sau al vinului un paharel de lichior dulce cu care eram obisnuita.
Discutiile barbatilor au devenit din ce in ce mai deocheate, cu aluzii erotice pline de subanteles la care nu am ramas indiferenta.
Cu partenerul meu din liceu avusem relati intime timp de mai bine de 1 an, dar la faculta inca nu se legase nimic.
Gelu si Mihai mi-au spus ca nu au partenere de viata si sunt liberi, asa ca nu trebuia sa dea socoteala acasa la ce ora sosesc. Iar in privinta mea ce sa mai zic. Daca nu aveam pe nimeni…
-Ce zici domnisoara? m-a intrebat Gelu in timp ce mi-a pus mana peste genunchele drept.
Stateam pe scaun si am ramas interzisa. M-am uitat cand la Gelu cand la prietenul sau si le-am zambit naucita de situatie. Mihai imi mai turna in pahar ceva lichior pentru a-mi face curaj.
L-am dat pe gat din prima. Apoi m-a luat gura pe dinainte si am intrebat:
-Dar cum asa? Si matusa /? Ce-o sa zica ca am facu noi aici?
-Batrana ta nici nu o sa stie ce a fost aici cat a fost ea plecata pe la bai, a incercat Gelu sa ma convinga.
Intre timp Mihai se dusese la baie.
Ramanand noi doi Gelu a incercat sa ma convinga sa-I las a ma f… Mi-a spus ca o sa o faca pe rand pentru a nu-mi fi rusine de amandoi.
Am dat afirmativ din cap, apoi am intrebat cum sa procedam.
Geu mi-a sugerat ca ar fi bine sa mergem sa facem un dus prima data sa nu mirosim. El dupa o zi de munca mirosea a transpiratie.
Intre timp Mihai iesise de la baie si intrase in bucatarie.
M-am dus in camera si am cautat in dulap ceva prosoape in timp ce Mihai si Gelu au ramas la bucatarie sa discute.
In casa se incalzse destul de bine. M-am uitat la ceas. Se facuse ora 11, destul de tarziu, dar cum a doua zi era sambata nu aveam cursuri.
M-am dus la baie si am dat drumul la robinetul de la dus. Am asteptat cam 2 minute si a venit apa calda. M-am dezbracat si mi-am pus hainele peste prosoapele de baie care se aflau pe masina de spalat. Apoi am intrat in vana si am tras perdeaua sa nu stropesc cu apa pe jos in baie. Am reglat directiea jetului de la dus, avand grija sa nu-mi ud parul.In timp ce ma dadeam cu gel de dus, am observant ca perdeaua dusului este data intr-o parte si langa mine se strecoara dezbracat Gelu.
M-am impacientat...



    Login