Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmintiri 4. Nora-partea 1
Autor : rolaci - 2020-02-06
Citita de 9913 ori - Nota 8.56 (97 voturi)
Amintiri 4. Nora-partea 1
După mutarea Mioarei la București a venit o perioadă cam anostă pentru mine. Familia era la Cluj, eu stăteam la hotelul militar cu încă un coleg în cameră. Căminul-asta era denumirea cazonă a hotelului militar, era o clădire nouă și frumoasă, de fapt un complex, care pe lângă zona destinată cazării ofițerilor veniți în misiune sau care încă nu aveau locuințe, cuprindea și Casa Armatei, cu o sală mare de spectacole la parter și numeroase încăperi la etaj, care serveau pentru diferite activități de recreere și cultură. Laturile exterioare ale clădirii formai în mijloc o curte interioara, de fapt o terasă mare. De aici se putea intra într-un mic bar, care vara avea mese și pe terasă. Bineînțeles că era locul unde noi, ofițerii tineri cazați la cămin, ne pierdeam cea mai mare parte a timpului liber. Era foarte comod, din cămin se intra direct pe terasă. Și pentru cei de-ai “casei” mai avea un avantaj: nu trebuia să umblăm cu portofelul după noi! Serveam ce doream, iar consumația se trecea într-un caiet. În ziua de soldă ne prezentam și achitam totul odată, bineînțeles împreună cu un frumos bacșiș. Nu era tocmai legal, dar barmanița știa că nu rămâne niciodată în pierdere. Bacșisul pe care o dădeam compensa de departe riscul. De fapt nu risca aproape nimic! Eram totuș ofițeri, aveam soldă frumoasă, așa că riscul era aproape zero. De ce numai “aproape” ve-ți vedea mai târziu!
Nora, barmanița, era o femeie tânără, cam de treizeci de ani, brunetă cu ochi negri frumoși și un corp minunat! Picioare lungi, un fund rotund proeminent, mijloc subțire, sâni nu prea mari, dar de o formă minunată. Era volubilă, glumea mult cu noi dar avea un stil aparte cu care ocolea încercările noastre de a o cuceri. Dar prezența ei ne lumina prin voioșia ei!
Într-o zi, după ce am ieșit rupt de oboseală de la unitate unde am fost de serviciu 24 de ore, abia așteptam să ajung la cămin să mă culc. De pe holul unde aveam camera se vedea intrarea barului, instinctiv am aruncat o privire și am înghețat! Pe ușa inchisă era un carton mare pe care scria INVENTAR. Era aproape de ziua de soldă, așa că eram sigur că femeia avea gaură mare la banii din cassă! La ora aceea colegii încă nu erau în cămin, așa că de unde să adun repede bani? Mi-am adus aminte de cele trei carnete de cecuri de 5000 lei rămase din darurile de nuntă. Nu am stat mult pe gânnduri, fuga la CEC-ul din colț, scos banii de pe un carnet, fuga înapoi. Mă tot învârteam prin fața geamurilor mari, vânam momentul când cel ce făcea controlul să nu mă vadă și încercam să-i fac semn Norei să iasă până afară. Inițial nu înțelegea, credea că vreu să comand ceva și făcea semne către afișul de pe ușă. Apoi am avut o idee bună, am scos banii din buzunar și discret i-am arătat teancul! Cam nedumerită, a venit totuși până la ușă, a scos capul și mi-a spus: nu pot servi acum, este inventar și... Nu am lăsat-o să termine ce avea de spus, am întrebat până când și între timp i-am îndesat banii în buzunar. A înțeles, nu a mai zis nimic și s-a retras cu un scurt zâmbet recunoscător din ușă. Am plecat la cameră și după un duș m-am băgat la somn. Când m-am trezit, afară era dupămasă târziu, aproape se însera. Am tras un trening pe mine și am ieșit repede pe hol să văd ce se mai întâmplă la bar. Era întuneric, dar pe ușă era un altfel de afiș decît cel de inventar. Am coborât până pe terasă să pot citi: Revin la ora 20. M-am uitat pe ceas, mai era aproape o oră. Înapoi în cameră și m-am cufundat în paginile unei cărți. Trecuse deja de opt când am coborât din nou-era deja zumzetul obișnuit, lumea la mese cu berea sau coniacul în față. Nora m-a observat în ușă și mi-a arătat un scaun înalt din fața barului. M-am cocoțat pe scaun. Nora, cunoscându-mi preferințele, mi-a pus un coniac în față și mi-a spus mai mult șoptind:
-Îți mulțumesc din suflet! Te rog să stai până după ce pleacă lumea când închid! Am dat din cap că am înțeles. Timpul a trecut destul de repede până s-a golit barul. M-am făcut că plec și eu, apoi din ușă m-am întors, parcă aș fi uitat ceva. Nora a încuiat ușa, a tras perdelele groase de la geamuri și a stins aproape toate becurile. Eu m-am așezat pe un scaun din fața barului. S-a dus în spatele barului, a scos banii din sertar și ocolind tejgheaua a venit lângă mine.
-Poftim banii. Și îți mulțumesc că ai avut ideea asta. Nu știu ce mă făceam fără! Norocul meu a fost că prima dată a inventariat marfa, abia după aceea a făcut cassa. M-a prins de mână și se uita cu ochii plini de zâmbet direct în ochii mei!
-Nu e nimic deosebit! Nu era cazul să ai probleme din cauza comodității noastre! M-a tras de mână și m-a pupat pe obraz. Am vrut și eu să o pup pe obraz, dar și-a întors fața în așa fel că am nimerit direct pe buzele ei frumoase! Crezând că e doar întâmplarea am vrut să-mi trag capul, dar m-a prins de gât și mi-a cuprins buzele mai tare. Nu știu cât am rămas așa. Ne-am desprins, ne priveam în ochi, apoi ne-am lipit iarăși într-un sărut lung. Avea buzele fierbinți, îmi trăgea adânc limba în gură încolăcind-o cu limba ei. M-am desprins din îmbrătișare.
-Uite ce e Nora: nu este nevoie să-ți arăți recunoștiința față de mine astfel! Nu a zis nimic, s-a uitat în ochii mei, s-a lipt de mine imbrățișându-mă de mijloc și cu gura aproape de gura mea a șoptit:
-Crezi că e numai recunoștiință? Nu mi-ai simțit privirea de când ai intrat prima dată în bar? E drept că după ce ți-am zărit verigheta pe deget m-am cam dezumflat! Și totuși simțeam ceva ce mă împingea către tine! Mi-ai plăcut din prima clipă. Erai altfel ca ceilalți.
-Altfel? Cum?
-Nu știu exact de ce. Poate mai educat. Mai civilizat. Mai liniștit. De exemplu niciodată nu te-am văzut măcar pilit! Nu ai făcut glume sau aluzii deocheate la adresa mea, ca ceilalți! Deși ți-am surprins de multe ori privirea ațintită asupra mea! Și azi...Am oprit șuvoiul de vorbe cu un sărut. Îi devoram buzele cu sete, măinile mele îi mângâiau trupul în neștire. Ne desprindeam buzele doar să luăm câte o gură de aer. Am băgat mâna pe sub bluză și am reușit să-i eliberez un sân din cupa sutienului și să-l prind în căușul palmei. Când a simțit degetele mele pe sfârcul tare și lung, care la atingere a devenit și mai dur, Nora a gemut puternic! Excitația creștea în noi, ajungând la cote paroxistice. Brusc s-a tras din brațele mele.
-Stai că nu mai pot! Ar trebui să mergem undeva! Aici e nesigur și mai ales incomod. La mine nu te pot duce, stau în gazdă la cineva.
-Ufff...colegul meu de cameră e acasă...la vr-un hotel nu ne primește! Eram în anii șaptezeci-era de neînchipuit să te cazezi la un hotel dacă nu erai soț-soție! Statul comunist avea grijă să păstreze morala roșie neîntinată! Mintea îmi lucra aidoma unui computer să găsesc o soluție. Îmi veni o idee, speram salvatoare! -Așteaptă un pic! Și am plecat repede, am intrat la mine în cameră, m-am dezbrăcat, am luat pijamaua pe mine și am coborât la recepție. De serviciu era un băiat simpatic pe care îl știam de mult.
-Nu te supăra, nu ai cumva o cameră liberă? Ionescu, colegul de cameră a venit un pic pilit acasă și acuma sforăie atât de tare că nu pot să dorm! Și mâine am o zi grea!
-Stai să mă uit, că abia am intrat de serviciu. A frunzărit un pic registru, după care a luat din spate o cheie și mi-a întins-o.
-Uite, 310. A stat cineva care a plecat mai devreme, sper că nu a deranjat decât un pat. Am plecat cu trofeul în mână, m-am întors la bar. Nora a făcut ochi mari văzându-mă în pijama. Nu am lăsat-o să pună întrebări, am prins-o de mână și am plecat cu ea spre cameră. La acea oră târzie speram să nu întâlnim pe nimeni în drum. Am deschis grăbit ușa și trăgând-o pe Nora în cameră. Hainele au zburat de pe noi într-o clipă, ne-am prăvălit pe pat sărutându-ne! După câteva clipe Nora s-a desprins de mine.
-Stai un pic, musai să fac un duș, am transpirația intregii zile pe mine! Nu am lăsat-o! Îmi plăcea mirosul ei așa cum era, puțin transpirată! Eram prea excitat și prea dornic să plonjez în adâncul pizdei! A trecut destul de mult timp de când Mioara s-a mutat și eu am rămas fără femeie la dispoziție! Așa că am continuat să o strâng în brațe pe Nora, să îi mozolesc sfârcurile, să-i sărut gâtul lung. Mâna dreaptă mi-am băgat-o între picioare, o mângâiam peste flocii uzi fleoașcă. Cu degetul mijlociu i-am desfăcut buzele și am început să-i frec clitul ridicat semeț, apoi am pătruns în adâncimea fierbinte a veginului! Nora a scos un geamăt prelung, m-a tras peste ea și desfăcânduși larg picioarele m-a primit în adâncul ei! Am început să mă mișc încet înainte și înapoi. Fiecare împingere în adâncuri era însoțită de geamătul puternic a femeii care, atunci cînd glandul ajungea la capăt, împingea brusc din bazin într-o contră care aveam impresia că îmi rupe pielea și așa întinsa la maxim! Era minunat! Simțeam că nu mai pot stăpâni vulcanul ce stătea să erupă din mine, așa că am accelerat mișcarea vrând să mă avânt către final. Nora a oprit brusc mișcarea bazinului, a pus măinile în piept și m-a împins puternic.
-Stai, te rog oprește-te!!! Credeam că e în perioada proastă a lunii și îi e frică de sarcină.
-Offf ce facem, că nu am prezervative? Ies din tine înainte să ejaculez, bine?
-Nuuu...nu despre asta e vorba. Iau anticoncepționale.Doar că eu nu suport să te miști repede! Dacă mărești ritmul eu instantaneu îmi pierd excitația și nu ajung unde trebuie. Te rog frumos, mișcă-ți încet pula asta minunată prin mine și o să ne fie bine la amândoi! M-am conformat și am început un dute-vino prin vaginul fierbinte, încet, încet. La fiecare plonjare în adânc răspundea cu o contră lentă, dar puternică, stabilind ritmul. Gemetele ei au crescut în intensitate, mă simțeam tot mai aproape de finiș, instinctiv voiam să accelerez dar cu o mișcare de bazin Nora mă aducea imediat înapoi la ritmul lent, înebunitor de lent! Vulcanul a erupt din mine pe neașteptate, ejaculam cu jeturi puternice in adâncul vaginului! Nora și-a împins bazinul cu toată forța în mine, m-a încolăcit peste mijloc cu picioarele și a fost scuturată de un orgasm puternic! Atunci am simțit ceva, de ce nici până atunci, nici după aceea, cu alte femei, nu am mai avut parte! Parcă vaginul era format din zeci de inele suprapuse, care se strângea ritmic, pe rând, de la intrare către adâncul ei, cu așa forță, de pur și simplu aveam impresia că îmi taie pula felii de la cotor către glandul umflat! Simțeam că mai pot ejacula, voiam să mă mișc pentru a mă goli de tot dar îmi era imposibil, de parcă o menghină de fier mă ținea țintuit în vagin! Apoi peste căteva secunde, acea strângere ritmică a făcut ca din mine să mai erupă câteva jeturi! Era ceva inimaginabil! Au trecut căteva minute până ne-am regăsit vocile.
-Nora, frumoasa mea, cum ai făcut asta? A fost mirific!! O priveam în ochii jucăuși și zâmbitori și punctam fiecare cuvânt cu câte un sărut scurt.
-Nu am făcut nimic! Pur și simplu așa se întâmplă! Ce spui, a meritat să nu te grăbești? Știi, am avut și bărbați care nu țineau cont de mine. Dacă nu se puteau stăpâni eu nu ajungeam pe vârf. Stăteam inertă până ejaculau triumfal și...valea! Acum te rog dă-te de pe mine să fug la baie că te pun ăștia să schimbi salteaua pe urmă! Și cu o mișcare s-a tras de sub mine, și-a strâns palma între picioare și a fugit la baie. Am mai stat un pic lungit, apoi când am auzit dușul pornit m-am dus și eu după ea. Abia acum i-am putut observa mai bine trupul gol! Era zveltă, bine proporționată, cu picioare lungi. Între picioare se vedea crăpătura vulvei, străjuită de o palma de floci. Sânii nu erau mari, aveau formă rotundă, cu sfârcuri maronii, mari.
-Hei, dacă tot ești aici spală-mă pe spate! Mi-a întins săpunul și s-a întors cu spatele spre mine. Atunci am văzut și fundulețul minunat, rotund și ferm! Am săpunit-o și am început s-o spel pe spate. Din când în când îmi intindeam palmele până în față și dezmierdam un pic sânii tari. Apoi am coborât mai jos, pe șoldurile frumos arcuite. S-a lipit cu spatele de mine, am strâns-o în brațe și cutreieram corpul ei cu palmele alunecoase de săpun. S-a desprins din brațele mele, s-a întors, s-a prins de gâtul meu și m-a sărutat lung privindu-mă în ochi. Apa curgea în șuvoaie peste noi.
-Hai înapoi în pat! Nu ne-am mai șters, ne-am prăvălit așa uzi în așternuturi. Acum, scăpați de presiunea începutului, ne dezmierdam reciproc trupurile. I-am acaparat buzele într-un sărut lung! Limbile ni se încrucișau și dansau înnebunite! Când m-am săturat de gura ei dulce am pornit să-i explorez trupul cu buzele. Am sărutat lung gâtul zvelt, apoi mi-am lipit buzele pe căușul umărului. Am alunecat mai jos luând la rând sânii minunați! Am supt sfârcurile pe rând și când inevitabil au crescut le înconjuram și loveam ușor cu limba. Nora ofta satisfăcută. Am părăsit cu gura sfârcurile și continuând să le masez finuț cu palma, buzele au ajuns în adâncitura ombilicului. Nu am stat prea mult acolo așa că am alunecat mai jos. Sărutam pubisul, treceam cu buzele pe lângă labiile ușor umflate, sărutam interiorul coapselor. Nora a scâncit și încerca să-mi dirijeze gura spre pizda din care au aparut primele picături din roua excitației. Am evitat cu grijă manevra și am continuat să d...



    Login