Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amintire pentru el
Autor : DavidBento - 2019-03-20
Citita de 5282 ori - Nota 5.90 (10 voturi)
Este o zi minunată de primăvară, copacii sunt în plină floare și vântul este ușor pe piele. Un băiat stă în camera lui, privindu-se pe fereastră, gândindu-se profund la ceva. Numele lui este G.I , cu un corp subțire, păr pufos, întunecat. Este băiat amuzant, curios și înțelept. Oamenii spun că este un suflet vechi într-un corp tânăr. Și e gay . Problema pe care îl macină este că el este încă singur. Sufletul pereche încă nu a apărut încă.
În altă parte pe continent, este O.D. El este bisexual și ar trebui sa se întâlneasca cu M , dar nu toate se întâmplă așa cum a fost planificat. El este trimis de catre seful lui in orasul lui G.I. pentru a conduce reprezentanta firmei acolo.
Ajuns acolo, dupa cateva zile de acomodare O.D. se duce la o sala de billiard pentru a se relaxa. Acolo il intalneste pentru prima data pe G.I. A fost dragoste la prima vedere. Au inceput sa vorbeasca , descoperind ca se completeaza unul pe celalalt. A urmat o perioada foarte frumoasa in care ei sau plimbat, au petrecut timp impreuna. O seara a fost mai speciala. O.D. isi aminteste seara asa:

“Am ajuns la el acasa. Dupa ce am vorbit putin, am baut niste vin, ne-am dus la el in dormitor. Am inceput sa ne sarutam si dupa cateva minute i-am spus sa se intinda in pat. Eram peste el, am inceput sa il sarut din nou, am coborat spre gat, stiind ca il va excita foarte repede. In acelasi timp am inceput sa il dezbrac de tricou. Am inceput sa ii sug sfarcurile si incet sa il desfac la pantaloni.
Am coborat spre abdomen, sarutandul deasupra pulii, intaratandu-l putin. Iam dat boxerii jos, descoperindu-i pula tare ca piatra. Iam luat coaiele intr-o mana si cu cealalta pula si am sarutat doar capul pulii, incepand sa sug doar capul.
Dupa ce l-am dezbracat, a vrut sa faca acelasi lucru. Acum eu eram cel pe spate. A inceput cu abdomenul, urcand spre sfarcuri, dandu-mi tricoul jos, in acelasi timp eu ii masam fundul pentru ca el era intr-o parte si eu puteam sa ajung. A coborat din nou spre abdomen, desfacandu-mi pantalonii, masand pula si coaiele prin boxeri.
Mi-a dat jos boxerii si a inceput sa o suga usor. O facea asa bine, mana mea era pe capul lui, jucandu-ma cu parul lui. Dupa cateva minute , i-am spus sa se intinda pe burta ca sa pot sa trec peste. I-am pregatit fundul putin si am impins usor. In acelasi timp il sarutam pe spate langa gat. Dupa ce am fost inauntru total, am inceput sa ma misc usor inainte si inapoi, crescand viteza in timp ce el gemea. L-am futut asa cam 5 minute.
I-am spus sa se puna pe spate pentru ca vroiam sa il privesc in ochi in timp ce il futeam. I-am pus piciorele pe umerii mei si am incept sa intru adanc in timp ce ii vedeam placerea pe fata lui. Dupa ceva timp m-am oprit, dar m-am oprit fiind adanc in el, i-am departat picioarele in parti si m-am aplecat spre el ca sa pot sa il sarut. Am inceput sa il masturbez ( eu fiind inca in el dar miscandu-ma usor). Am scoso cand el a devenit tare din nou si am inceput sa il sug in timp ce am introdus 2 degete in fundul lui , in asa fel incat sa ramana dilatat.
Cand am simtit ca nu mai are mult si termina, m-am oprit, am inceput sa il masturbez incet astfel incat sa ramana aproape si eu am bagat din nou pula in fundul lui. Am inceput sa ma misc incet crescand viteza in timp ce am inceput sa fiu mai rapid si cu masturbarea. Cand si-a dat drumu, m-am...



    Login