Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amazoana
Autor : Trompisor - 2020-07-25
Citita de 5450 ori - Nota 7.11 (18 voturi)
Atentie: toate personajele din poveste, implicate sau partase la acte sexuale au la momentul povestii varsta legala a consimtamantului!!

Inca 15 km si ajungem la civilizatie. Asta, evident, daca calculele mele sunt bune. Evident ca sunt bune! Organizez expeditii de genul asta de peste 20 de ani. Daca ne miscam rapid ajungem seara la un mic sat ce mai mult ca sigur are un telefon cu care putem suna sa fim transportati la aeroport, eu si echipajul meu. In ultima saptamana am fost inconjurat numai de barbate asa ca putinii bani pe care ii mai am o sa se duca pe prima prostituata pe care o gasesc.
Mergem deja de cateva ore. Moralul e ridicat mai ales datorita glumelor spuse de unul din colegii mei. Suntem un grup bine inchegat si nimic nu ne poate sta in cale. Poate doar un trib intreg de nimfomane excitate, inarmate si care urasc barbatii. Adica exact ce am vazut dup ace am deschis ochii.
Sunt legat de trunchiul unui copac si ma doare capul, semn clar ca am fost lovit si am lesinat. Privirea imi e incetosata si vantul ma bate direct pe piele. Sunt dezbracat si legat dar macar ma aflu la umbra. Dupa ce imi mai revin putin in simtiri incerc sa analizez situatia. Echipajul meu nu mai este langa mine si nu vad vre un semn ca ar fi pe aproape. I-au luat prizonieri? I-au alungat? Codul meu spune sa nu avem decat unelte la noi deci daca „oaspetii“ nostrii au cel putin sulite e clar cat sunt de norocos ca sunt in viata.
Doua tinere vin sa se asigure ca mi-am revenit dupa care dau vestea mai departe in sat. din casele facute din nuiele se aduna persoane care imi aglomereaza campul visual. Sunt inconjurat. Asa arata o executie?
Nu imi vine sa cred. Nici o figura masculina! Un trib intreg numai de femei. Mitul amazoanelor desfasurat chiar in fata mea! Fantezia oricarui barbat care nu are o piatra extrem de ascutita aproape de gat, tinuta de una din cele mai tinere si mai puternice fete din trib. Cele mai intelepte member ale tribului se sfatuiau pe margine pana cand din multime apare ea.
Dezbracata dar extrem de impodobita cu coliere, bratari si agrafe. Este inalta, are pielea inchisa si ochii albastrii, picioare lungi si sani medii. Tot corpul ei este tonifiat, puternic, pregatit oricand de lupta. Picioarele ii sunt subtiri dar sculptate, bratele la fel. Mainile delicate par pregatite sa verse sange iar buzele ei par ca au pastrat dulceata tuturor fructelor pe care le-a mancat vreodata. Se apropie de mine si ma fixeaza cu privirea, moment in care sunt inghetat. Oare ce va face cu mine? Inima incepe sa imi bata tare. Cea mai mica taietura m-ar lasa fara sange in cateva secunde. Ea face un semn si de mine se apropie una din cele intelepte cu un bol sculptat din lemn plin cu un lichid verzui. Otrava? Serios?
Imi da sa beau si nu opun multa rezistenta. Eram deshidratat. Totusi nu mi se face rau. Din contra. Devin mai constient de ce este in jurul meu si starea mea se imbunatateste. Ea pare multumita. Aproape ca are un zambet pe fata. Isi da jos cateva din ornamente si se apropie de mine. Pielea ei este perfecta. Batuta de soare si de vantul jungle o vad extrem de aproape. Sunt socat de faptul ca nu are nici un fir de par pe corp. De fapt nici una din ele nu are. Se pare ca s-au adaptat pentru a fi extrem de attractive.
Atunci am inteles si motivul satisfactiei ei. M-am uitat in jos si am observant ca eram mai tare decat lemnul de care eram legat. Bautura aceea mi-a provocat o erectie si o dorinta sexuala extrema. De parca frumusetea naturii din fata mea nu ar fi fost suficienta.
Ea ma atinge usor pe corp. Ar putea sa imi rupa orice os fara efort. Dar nu o face. Din contra, atingerile ei sunt extraordinare. Ma face sa o vreau. Si o vreau! Dar nu e jocul meu acum. Nu eu sunt important aici. Sunt doar o unealta de care are nevoie. Mainile ei ajung intre coapsele mele. Imi place dar simt si frica de a fi lasat fara organele genitale pe care acum a pus mana. Se pare ca s-a asigurat ca sunt pregatit pentru ea.
Cu un gest mecanic se intoarce cu spatele la mine si am ocazia sa vad cel mai frumos posterior pe care ochii mei s-au plimbat vreodata. Vreau sa o ating, sa o simt in maini dar mainile imi sunt legate. Se apleaca si se apropie de mine. In momentul in care corpurile noastre se ating creierul meu se scurtcircuiteaza. Mi se pare ca toata lumea din jurul nostrum dispare si raman doar eu cu ea.
Este uda. Nu am mai simtit o femeie atat de uda niciodata. Intru usor in ea desi e stramta. Atat de stramta incat simt ca imi dau drumu instant. Dar nu. Se pare ca licoarea verzuie a avut mai multe efecte. Imi imping usor soldul catre ea. Mainile mele flamande aproape se taie in sfoara care le leaga. Vreau sa o mangai pe spate si...



    Login