Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amanta amantei sau o dimineata neasteptata
Autor : toni-iasi - 2020-03-07
Citita de 7190 ori - Nota 1.57 (274 voturi)
Domnul Vili Emmerich era conferentiar la biologie, avea 45 ani si, după 15 ani de căsatorie, descoperise plăcerile ilicie ale patului cu o colegă de la facultate, una Lia, o divortată de 32 de ani, șef de lucrări la fizica. O brunetă scundă, dar suplă și frumos proportionată.
Odată la zece zile Lia îl primea în patul ei, in apartamentul ei cochet din Balta Alba.
Femeia era pasionată de placerile carnii si făcea tot ce voia el in pat.
Stătea la ea cam 3 ore, pompînd-o în toate găurile, apoi pleca acasa la sotie, golit si plin de remuscari.
Dar imediat a doua zi se gîndea la Lia și la poponețul ei si niste pofte sexuale de nedescris il cuprindeau.
Apoi odată, cand fumau ei după actul sexual, conversînd asa, in pielea goală, micuța lui ”chinezoaică” (așa o alinta) ii spuse deodata ca „nu-i displac alinturile de femei”. Că o făcuse mai demult.Și ca niciodată nu se iubise cu o femeie dinaintea unui bărbat, si că de ce nu, și că doreste asa ceva, si că el, Domnul Emmerich, ar fi „eligibil” pentru a participa la placerile ei cu o alta femeie. Cîndva. Poate.
Deindată ce auzi așa ceva Domnul Emmerich simti o mare excitatie sexuala, enormă, dar din păcate Lia ”Chinezoaica” nu mai aduse vorba despre asa ceva în lunile urmatoare.
Apoi se făcuse luna mai, cu miros de frunză verde grasă si Bucurestiul se umpluse de femei drăguțe cu sandale, si peste tot tesnionatul domn Emmerich vedea numai picioare goale de femeie, care-l mentineau intr-o stare dulce de supra-excitare, peste excitarea gandului ca o are pe Lia.
Apoi urma ziua AIA.
Era intr-o marți, si amîndoi erau liberi de la 10 dimineața.
Lia ii daduse SMS:
„Dragule te vreau - eu ajung pe la 11, tu intra si fa-ti o cafea si asteapta-ma gol si excitat”.
(Lia ii daduse cheia de la apartament.)
Domnul Emmerich ajunse repede la blocul ei, urcă la etajul 3, scoase cheia si intra in apartamentul mic si parfumat al amantei sale.
Era foarte tensionat, nu mai ejaculase de 20 de zile.
Plănuia să o pună ca aperitiv să i facă o felație bună, s-o umple de spume.
Încuie yala și deschise usa sufrageriei.
Dar... apartamentul nu era insa gol, asa cum se astepta.
Ups!!
În sufrageria luminată de soarele filtrat de draperiile gîlbui il astepta o scenă parca desprinsă din filmele de pe Pornhub.
Pe canapeaua roz a Liei, pe care el o futuse de atatea ori, statea lungita o tînără de vreo 22 de ani, blondă, înaltă, complet goală, cu un corp ciudat, de efeb, cu șolduri înguste, dar cu niște sîni mari, cu un picior ridicat în lături, îndoit pe spătarul canapelei.
Pe canapea, lîngă acea necunoscută ședea Lia”chinezoaica”, îmbrăcată de stradă, care, atentă, făcea ceva inimaginabil: dezmierda alene cu degetele ei subțiri organul sexual al necunoscutei, un sex care se vedea rozuliu, cu labii groase și umflate și total epilat.
Nu visa: Degetele subțiri de femeie intrau și ieșeau tandre din sexul lunganei, care suspina încet, cu ochii privind fix la pîntec, la acea dezmierdare.
Domnul Emmerich paraliză, ca lovit de un pumn in piept.
Ochii i se aburiră. Tot corpul ii fu invaluit intr-o caldura mare. Oare visa?
Fara să-și ia degetele de la vaginul lunganei crăcite, care suspina, Lia ii zimbi și se alintă:
„Bună, iubituleeee. Ea e coafeza mea, Loredana. Iartă-mă, nu am apucat sa te anunt că vine la mine. Apropo, era cam tensionată... că te-a vazut in poze si a zis ca esti... eligibil. Pentru o sedinta in trei, ții minte că ți am zis? Te bucuri de surpriză? Îți place de ea? Loredana, uite, domnul e Vili Emmerich, iubitul meu. Îți place de el?”.
Loredana cea goală și crăcită nu părea defel deranjată de prezenta lui. Fix in aceeași poziție porno, blondina cu corp ciudat îi aruncă doar o privire scurta indiferenta, zise „Bună. Da, îmi place de el.”, apoi continuă să suspine încet, gîfăind ușor cu ochii fixati pe propria ei vulvă in care ”chinezoaica” îi împingea ritmic, continuu două degete nervoase.
Emmerich se uita mai atent si o recunoscu pe fata: era coafeza cea mai jună de la „Melanie”, i se spunea „Pisica”, pentru ca avea un chip ca de pisica, cu niste ochi imensi si o gura absurd de mica, ca o capsunica. Si un nas la fel, foarte mic, ciudat.
Si parea mereu îmbufnată.
Văzu că „Pisica” avea sînii umflați de excitare si șoldurile mici i se ridicau in ritmul masturbării oferite de Lia. Dinspre lungana goală veneau efluvii de plăcere sexuală, ca un tsunami care-l învăluia. Și Emmerich auzi clar plescaitul secrețiilor din vulva alintată de Lia.
Vulva necunoscutei goale. Care părea la fel de nerușinată ca Lia.
Crezu că moare. Ceva în el refuza să accepe că ceea ce vede este real.
Inima ii bubuia ca la 15 ani cand vazuse prima oara o femeie goala, doamna Cici de la parter, pe gaura cheii. O secundă se intrebă dacă nu va face stop cardiac.
Apoi remarcă că se sufocă: în sufrageria Liei geamurile erau inchise și mirosea a carne de femeie și a deodorant și secretii sexuale. Un miros poate gretos pentru un barbat neexcitat sexual.
Domnul Emmerich, in picioare, se uita deci ca vrajit si atent la ireala scenă.
„Pisica” avea probabil 1m77, cel puțin. Goală, pe canapea, Loredana parea ireal de lungă. Și în contrast Lia părea așa micuță. Avea tălpi prelungi si inguste si primul lucru asta il făcu: se apropie vrăjit de canapea și apucă piciorul gol al coafezei, piciorul ala care statea ridicat pe spatarul canapelei. Piciorul coafezei era fierbinte și asudat și vibra electric de la plăcerea dată la vulvă de degetele ”chinezoaicei”. Loredana atinsă pe picior, gemu, parca aprobator. Se apleca si sărută cu evlavie piciorul „Pisicii” – mirosea a cremă Balmain.
Lia chicoti nervos, continuînd să alinte cu mîna labiile și clitorisul „Pisicii” care acum gîfîia si suspina, vizibil stîrnită de prezența bărbatului.
„Ce e iubitule? Obsesia ta cu picioarele de fată, da? Deci iti place coafeza mea cea lungană, nu? Cracoasă cum voiai, nu? E asa diferită de mine „Pisica”, nu? Păi hai, du-te pe la baie, și fă-te comod și tu, ce mai stai? Stii că „Pisica” a avut deja un orgasm de la mînuța mea? Si ar mai vrea unul, dar in timp ce tu i-o dai... sus.”
Emmerich casca gura de uluire auzind asa vorbe desucheate.
Lia vorbea de coafeza de pe canapea ca de un obiect, dar pe Loredana, poreclita „Pisica”, nu parea s-o deranjeze asta. Continua sa icnească usor, cu ochii fixati la pantecul ei unde ii umblau degetele Liei. Se parea ca o excita tare asta.
Domnul Emmerich baigui catre Lia.
„Vaai, Lia, dar domnisoara Loredana chiar... Nu se supara ca?... Chiar as putea sa...”.
Lia chicoti iar si clatina dojenitor din cap.
„Vili, in primul rand ca Loredana e doamnă, ca e măritată... si in al doilea rand eu zic sa lasi introducerile cretine si sa ti-o scoti mai repede, să i-o dai. Că acuși îi vine.”
„Pisica” era maritata??? Ce bomba.
El mai baigui ceva. Avea senzatia ca e intr-o sauna.
Ca in vis Domnul Emmerich scapa de pantofi, de pantaloni si apoi de chiloti, fugi in baia micuta a Liei, se sapuni bine la penis, se dadu cu un Axe de-a lui ramas acolo, apoi reveni gol pusca in sufrageria incinsa de soarele de mai, si inundată de parfumul celor doua femei își faceau de cap.
Penisul Domnul Emmerich capatase niste dimensiuni ireale pentru varsta lui si pentru prima oara dupa 20 de ani de zile, statea arcuit spre lustra la 45 grade. Ca un drug.
Lia vazu si pufni.
„Uau, baby, ce mătărîngă ai azi!!!”
Dardaind ca de friguri, si senzatii greu de descris, cu madularul gol si parca nedumerit zvacnind in aer, Domnul Emmerich se apropie gafaind ca o locomotiva de capul coafezei Loredana, zisa „Pisica”. „Pisica” intoarse capul, privi scurt sulanul amenintator, parcă îmbufnată... dar apoi revebi cu ochii ei mari holbati catre vulva-i care tot era alintata de mana Liei.
Acum pulanul lui era la 10 centimetri de capul blondei goale.
Incet o apuca pe „Pisica” de un sîn, mare cat un pepene mijlociu, fierbinte si tare.
Apoi isi plimba palma pe umerii ei slabi, apoi ii vîrî mana in parul carliontat si bogat de culoarea mierii. Tot ezita sa faca lucrul acela chiar asa, cu o străină.
Auzi vocea ragusita a Liei: ”Ce faci? Ce te fandosesti asa? Dă-i-o la botic, hai, hai... Nu e Sfînta Vineri omule...”
Asta ii taie orice retinere.
Se apleca, o saruta pe Loredana usor pe buzele rujate, apoi incet isi apuca sulanul parfumat cu Axe si incepu gemand si grohaind de mari placeri sexuale sa i-l plimbe „Pisicii” pe la gat si pe obraji. „Pisica” îl lăsă pe bărbat ul gol să-și faca mendrele asa, tot cu ochii la propria ei vulva. Apoi cînd glandul mare i se lipi de bărbie și pe la gură – Emmerich icnea ca un nebun - Loredana răspunse, ițind afară o limbă mică și roz, de care el deindata incepu sa-si frece glandul, cu țipete mici de mare placere.
De partea cealallta a canapelei Lia nu mai chicotea, ci continua sa dezmierde ritimic sexul coafezei, privind fix acum cum „Pisica” sta cu limba scoasa ca o detracata si cum pe acea limba mica, chiar ca de pisica, se plimba pulanul enorm al Domnul Emmerich.
In picioare langa canapeaua rozulie, oarecum inclinat, ca pantecul sa-i ajunga la gura coafezei, domnul Domnul Emmerich isi dadea acum sufletul icnind gros de placeri greu de descris intre cele doua nerusinate, privind ba limba roz a„Pisicii”, ba picioarele ei goale cu unghii tot roz, ba vulva ei barbierita in care degetele Liei isi faceau de cap...
Era prima oara cand facea asa ceva unei necunoscute, chiar de prima oara.
Era prima oara cand era lins de o femeie masturbata de alta.
La propriu, isi dadea du...



    Login