Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAm indeplinit fantezia sotiei 2
Autor : petrone74 - 2023-01-25
Citita de 8479 ori - Nota 7.78 (77 voturi)
Dupa cate vad, va placut mica mea amintire, repet REALA, asa ca m-am decis sa va spun cum sa incheiat acea noapte, de fapt prima parte din ea caci sa facut ziua si noi eram inca in threesome.
Prin urmare, prima parte a ramas in momentul in care incercam sa il conving pe prietenul meu, am sa ii spun N de acum ca sa imi vina mai usor sa fac referire la el, sa isi scoata pula si sa o arate sotiei ca sa demonstrez ca nu mint si ca o are de 18-19 cm.
Ei... si de acum incepe nebunia, atmosfera era inca la nivel de gluma, sotia si N inca considerand ca facem glume pe baza pulii lui si filmarii pe care tocmai o vazusem, cea cu camera bagata in pizda si filmand capul pulii cand ejaculeaza, nota, daca vreti sa vedeti la ce filmare ma refer intrati pe xxnx sau dati cautare pe google "vagina camera cumshot compilation", caci de la asta a inceput toata nebunia si placerea care a urmat.
Dupa cum am spus, eu si N am avut in adolescenta cateva experiente threesome, in sensul in care daca eu sau el prindeam o pizduta dispusa doar pentru futai si nu relatie serioasa, aveam metodele noastre de a o convige la trio si au fost vreo cateva experiente astfel explicand de unde stiu ca N este dotat.
Deci toata chestia asta a inceput de la afirmatia sotiei referitor la pula din filmare, ca orice femeie si-ar dori sa simta acea ejaculare in gura la o asemenea pula, de aici si comparatia cu pula lui N, asta ptr cei care inca nu au citit prima parte a amintirii mele. In continuare, insistand la N sa o scoata si sa isi faca laba pana se scoala, desi nu cred ca mai era nevoie de laba caci deja se vedea prin blugi ca in urma discutiilor anterioare era deja sculata, chiar si sotia mea spunand-ui sa o scoata odata ca sa terminam subiectul, acesta inca trata subiectul ca pe o gluma si a deviat discutia spre alte fantezii inca neindeplinite, astfel ajungand si o fantezie pe care sotia mea ar dori-o, respectiv, 2 sau mai multi barbati sa isi faca laba uitandu-se la ea cum se masturbeaza. Eiii, in momentul asta am spus eu ca ar trebui sa incercam, primind aceeasi reactii ca si pana acum, adica "ar fi misto", "este realizabil" si alte asemenea afirmatii.
Aici mi sa pus pata si m-am ridicat in picioare si mi-am dat bermudele jos, incepand sa imi balanganesc pula cu o mana, moment in care atat si sotia si N au ramas masca, pur si simplu blocati. Atunci i-am spus lui N ceva de genul :"da-te-n pula mea de gascan, de cand te-ai maritat, (repet, i-am spus maritat nu insurat in sensul ca sa inmuiat) nu mai esti ala cu care am golanit".
Abia atunci am primit reactia pe care o asteptam, orgoliul din el si-a spus cuvantul si uitand ca sotia mea se uita la el, sa ridicat si desi credea ca nu ii observ un usor tremur al mainii, a inceput sa se descheie la curea pana si-a dat blugii si chilotii jos cu un gest smuncit astfel pula lui fiind deja sculata a inceput sa de legene in sus si in jos,
Am intors instinctiv capul spre sotia mea si am vazut-o holbandu-se cu ochii mariti si pupilele dilatate, la pula lui N. Am inceput sa rad si am intrebat-o daca ii place ce vede, ea raspunzand ca nu se astepta la fazele astea din partea noastra caci a crezut ca asa ne tatonam noi ca un obicei al prieteniei noastre.
Aproape instantaneu, am vazut cum apare o pata de umezeala pe pantalonii ei scurti care erau mulati pe pizduca ei si i-am spus : "esti fleasca fa chizdo" ea bineinteles ca ma contrazis si atunci i-am spus sa se uite intre picioarele ei iar raspunsul ei dupa ce sa uitat a fost : "ce prost esti, pai nu e normal?". Urmarea e ca eu si prietenul meu ne-am asezat pe canapea, desi asezatul lui a fost mai mult ca un reflex la ce am facut eu, fiind inca timorat de ce se intampla si sa asezat langa mine din instinct si atunci i-am spus sotiei daca nu cumva are o fantezie cu 2 barbati uitandu-se la ea cum se masturbeaza. Am sa incerc sa imi amintesc discutia pe care am avut-o atunci cu sotia mea si sa o expun aici cat de cat corect din ce am spus:
- pai ce faci? nu incepi?
- ce?
- ai spus ca vrei sa te masurbezi cand se uita barbatii la tine
- esti cretin
- de ce?
- mai nebunule, N nu este sotul meu sa imi vada pizda
- corect, dar tu ai spus barbati, asta inseamna mai multi, nu un barbat, sa se uite la tine cand iti freci lindicul
- iar esti prost, tu stii ce inseamna fantezie? e ceva ce ti-ai dori dar nu poate fi indeplinit
- ei, in cazul asta se poate, deci? o faci? nu se stie daca mai ai ocazia, iar eu prefer sa o faci acum cu cineva in care am incredere, sa fie de fata
- ..... liniste totala si respiratie sacadata, privire fixa ochi in ochi si cu miscari lente si nesigure incearca sa isi dea jos pantalonii scurti deja patati cu o balta de lichid direct din feminitatea ei.... se uita la mine, trage de o parte a pantalonului vreo 5 cm... se opreste.... se uita... ii ridica tot incet inapoi.... cu miscari lente si implorandu-ma din privire, imi da de inteles ca isi doreste dar nu are curajul, ca nu stie cum as reactiona, atunci m-am ridicat, m-am dus la ea si am sarutat-o si am muscato usor de buza de jos asa cum stiu ca ii place, dupa care m-am asezat in genunchi si i-am dat jos pantalonii dupa care i-am aplicat o limba pe labii simtind-ui sucul si cu un pupic direct pe lindic m-am ridicat si m-am asezat inapoi pe canapea luandu-mi pula in mana si jucandu-ma cu ea.
Cu miscari incete dar necontrolate sa asezat pe covor incepand incet sa isi frece lindicul si sa isi mangaie labiile pizdei privind la pulile noastre sculate. Eu doar ma jucam cu a mea izbindo din cand in cand de abdomen, dar N cu privirea in pizda ei se masturba in regula. Acum urmeaza ceea ce am urmarit pana in acel moment, am facut semn sotiei sa vina intre picioarele mele si ea a venit, nu prea sexi ci mai mult mecanic de parca as fi dat o comanda unui catel, dar am realizat ca situatia de fata nu are cum fi tratata altfel, amandoi si ea si N, inca fiind cu gandurile ravasite de ce se intampla, am prins-o usor de ceafa stangand parul in coada si am indrumat pula spre gura ei, a luat-o fara sa discute si a inceput sa ma suga asa cum doar ea stie aruncand din cand in cand cate o privire fugitiva cu coada ochiului spre pula lui N. In momentul ala i-am luat mana si am indreptat-o spre pula lui N si fara nici o ezitare a pus mana pe ea si a inceput sa il frece usor in timp ce ma sugea pe mine. Tinand cont de atmosfera din camera si datorita excitatie nu cred ca ma tinut mai mult de 8-10 minute si m-am descarcat in gura ei, ea sorbind si ultima picatura de pe capul pulii. A scos pula din gura si ma privea fix, incerca sa ma intrebe fara cuvinte, sperand sa o inteleg ce isi doreste dar fara a rosti cuvinte. Am incuviintat usor din cap si am facut semn tot incet din cap sa mearga la el.
Fara sa se ridice, mergand in genunchi sa asezat intre picioarele lui N incepand sa il masturbeze, dar in momentul in care a vrut sa ii ia pula in gura, N ia pus ma...



    Login