Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Am Gresit
Autor : cutaaa - 2015-08-07
Citita de 18665 ori - Nota 7.15 (74 voturi)
Am Gresit
Am citit mai multe povestiri inainte sa scriu,am o nelamurire si am nevoie de ajutorul si sfaturile voastre.Nu stiu unde as putea sa scriu,asta e siteul care mi-a venit in mana cum s-ar spune si asta e.Am citit mai multe povesti,unele fantezi,altele reale, a mea e 100% reala.
Ma numesc Maria,am 30 de ani si un copil de 3 ani.sant impreuna cu sotul meu de 7 ani.Inainte am mai avut doua relatii,prima iubire din liceu si inca unu.Nu am fost o aventuriera,am avut relatii de durata.
Deci ca sa trecem la subiect.De cand a aparut copilul intre mine si sotul meu s-a intemeiat o relatie in jurul lui,totul ptr copil,noi ne-am cam neglijat,mai ales sentimental.O facem fff rar,stam in apartament cu parintii mei,patul scartaie,etc.contactele noastre intime sant pe fuga,rare si cu prezervativ sa evitam vreo surpriza pe care nu ne-o dorim in momentul de fata.
Dar sa revin la intamplarea mea
Copilul meu urmeaza sa implineasca 3 anisori si aveam multe cumparaturi de facut.Sotul meu la lucru si cand vine e obosit,asa ca m-a sfatuit sa gasesc pe cineva si sa merg eu la cumparaturi,eu fiind in concediu.Am stat si m-am gandit si l-am rugat pe Vlad,un coleg de lucru,o persoana pe care te poti baza.Are 42 de ani,un pic grasut,ne-am mai ajutat si cu alte ocazi si stiam ca sotul meu este ok cu el.
L-am sunat si l-am intrebat daca poate sa ma ajute.A acceptat fara probleme.L-am anuntat si pe sotul meu,a fost deacord cu idea.L-am chemat pe vlad la noi sa bea o cafea(a mai fost si cu alte ocazi,dar a fost sotul acasa) ma gandeam ca nu e o problema,copilul era acasa si o asteptam pe mama sa apara in orice moment sa stea cu copilul ca sa pot eu sa o intind la market.
A venit Vlad,am facut o cafea,era totul ok.Eu eram deja imbracata ptr plecare,aici cred ca a cantarit un pic ptr ceea ce a urmat.Nu mi-am dat seama,dar m-am imbracat cam sexy ptr cumparaturi.Am ales o rochita rosie,cei drept lunga dar mulata pe corp.De cand a intrat Vlad si ma vazut era putin,incomod sa spun,nu stiu.Ma privea,nu era el pe care-l stiam.Am facut cateva glumite ca deobicei,dar ceea ce mi sa parut suspect este ca se ridica de pe scaun,mergea la geam sa se uite ,cauta motiv sa ma atinga.Totul era normal,a mai fost la noi,dar singura diferenta era ca de data asta eram singura.Nu conta,era copilul in cealalta camera….dar. tot atingeri nevinovate,glumite,mama nu mai venea si eram nervoasa ptr ca vroiam sa merg o data la magazin.Ne bausem cafelele, si spalam cestile cand m-am trezit cu el in spatele meu.Am incremenit,sa atins de mine de la spate si-a pus mainile pe mijlocul meu si m-a pupat usor pe gat.Mi safacut pielea de gaina instant si m-au trecut toti fiorii.Nu stiam ce sa fac,cum sa reactionez,nu-l credeam in stare,era un coleg de incredere.A inceput sa-mi sopteasca la ureche vb.Nu ma intrebati ce fiindca nu mai stiu.M-am pierdut! A urcat cu mainile si mi-a cuprins sanii! Poate nu credeti,dar e adevarat,nu am putut sa am nici o reactie,eram uimita si blocata! Ma strangea tare de sani,probabil avea si el emoti,nu stiu,dar ma strangea atat de tare incat ma dureau.Am gemut, de durere,el ar fi crezut ca de placere,nu stiu.A oprit apa si ma dus la masa.Bucatarie mica,deci era la un metru.Ma saruta pe gat dar era necontrolat,haotic,eu la fel nu faceam nici un gest,nu-I ziceam nimic,nu-l respingeam!Cu o mana a coborat si imi ridica usor rochita,cand am ajuns cu rochita la mijloc,mi-a pus ambele main pe spate,sa ma aplece peste masa,atunci am avut prima data reactie si iam spus:-Ce faci,esti nebun,nuuu.
A actionat repede si si-a bagat mana intre piceoare si ma mangaiat la zona intima.La fel de badaran,nu a fost tandru de loc,probabil era si el pierdut si nu prea se putea controla.De data asta am gamut,dar nu ca data trecuta cand ma strangea prea tere de sani,am gamut de placere.Nu m-a mai atins nici un barbat de atatia ani,acum eram ametita si prinsa ca intr-un cleste de un coleg de lucru!
Mi-a soptit la ureche:-stai linistita nu v-a dura mult!
Am inlemnit,ce vroia sa spuna? Dar mi-am dat seama! Ma aplecat peste masa si mi-a dat bichineii jos doar cat sa dezveleasca zonele intime.
Eram paralizata fara replica si in cateva secunde am simtit cum intra in mine.Mi-am pierdut controlul,imi placea enorm,dincolo in sufragerie era copilul meu care se juca,mama putea intra pe usa in orice moment!Nu mai conta nimic atunci! Nu am mai simtit o p…. fara prezervativ in mine de ani de zile! Imi venea sa urlu de placere,efectiv ma domina,ma patrundea brutal,statea un pic puteam savura cateva secunde,ai simteam penisul adanc in mine dupa care se retragea usor si intra din nou cu forta in mine.Nu am mai fost fututa asa niciodata,parca imi explica,eu sant seful aici si esti a mea! Dupa atatia ani ma simteam din nou femeie(nu doar nevasta sau mama) ma dominat de la spate,scurt si brutal si a ejaculat adanc in mine!!!Cand am simtit jeturile de sperma am avut orgasm instantaneu.
Mai trebuie sa va spun ceva ca sa intelegeti.Sotul meu ma futea doar din fata,sau eu peste,astea erau cele doua pozitii practicate,deci nu am mai avut parte sa fiu fututa de la spate de la primul iubit!
Dupa ce a iesit din mine am fugit in baie.Nu stiu cat am stat,eram confuza,eu sotie si mama iubitoare,tocmai mia traso un coleg de la spate.Pana m-am in tors in bucatarie mama era acolo,deci cat dura sa fiu prinsa???
Eram pierduta,ametita,mama sa uitat ciudat la mine si a zambit sireata.Cred ca sia dat seama!
Am plecat la market,am avut lista de cumparaturi,am fost ca un robot,cumparam dar eu ma tot gandeam la ce a fost.Si el ma privea pierdut. Dupa 7 ani de relatie,l-am inselat pe sotul meu cu un coleg de munca.Si am avut orgasm,si mi-a placut enorm.Eu nu stiam ce e aia,credeam ca e normal ce simt cu sotul meu,dar sa adeverit ca m-am inselat. Ce am simtit cand mi-a tras-o Vlad de la spate nu am mai simtit niciodata!
Dupa cumparaturi am comandat un taxi.Cand ne-am urcat Vlad a spus adresa lui.
M-am uitat la el si l-am intrebat:-ce faci?
Mi-a spus sec:-stiu eu
Stiam si eu,ce are de gand.Ca si pana atunci,nu am mai zis nimic.
Am intrat la el acasa,am lasat bagajele in hol, m-a luat de mana si m-a dus direct in dormitor. Stiam ce o sa urmeze si am decis ca daca tot mi-am inselat barbatul macar s-o fac ca lumea.Asa ca am decis sa traiesc fiecare clipa ce va urma.Si nu pot sa scriu in cuvinte ce a urmat!!!Fetelor daca vreti sa traiti placerea maxima,va sfatuiesc sa alegeti un barbat de 40 de ani!!!
Ma dezbracat complet de data asta,m-am intins pe pat.Ma privea si se dezbraca incet. Dupa ce a venit langa mine,nu cred ca a ramas un centimetru din corpul meu ne pupat de el! M-a rasfatat,ma sarutat,m-a inebunit de placere si cand m-a penetrat am avut orgasm instant!

Dupa nu stiu cati ani,in sfarsit faceam dragoste cu un barbat.Ce am facut cu sotul a fost sex!!! Aici simteam orice miscare,ma daruiam trup si suflet,a fost super ok. Cred ca am avut vreo 3 orgasme,eram terminata!
Dar sa intamplat si ce nu trebuia!
A sunat telefonul! Eu din instinct am pus mana,era pe masa langa pat,si cine credeti ca era??? Da ati ghicit.Sotul.
Vlad ma prins de mana s...



    Login