Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Am Gresit 3
Autor : cutaaa - 2015-09-04
Citita de 18627 ori - Nota 7.19 (75 voturi)
Vlad ma stresa cu mesaje sa merg neaparat la el sambata seara fiindca are o surpriza ptr mine,nu prea aveam cum sa justific fata de sotul meu unde plec seara.Nu stiam de ce insista sa merg seara,intotdeauna mergeam la el in cursul zilei.
L-am mintit mintit pe sotul meu ca iar ai e rau la Mirela(saraca a devenit foarte bolnava de cand sant cu Vlad,ea e scuza sa plec de acasa) si trebuie sa fug pana la ea ca are nevoie.Nu a comentat prea mult,asa ca mi-am tras blugii pe mine si fuguta la Vlad.
Cand am intrat a spus ca are un cadou pentru mine si cu ocazia asta vrea sa facem ceva,mai special.Mi-a dat cadoul,era o rochita foarte scurta din piele mulata pe corp.M-a rugat sa imbrac rochita si a spus ca obligatoriu fara lenjerie intima pe mine,doar rochita.M-am imbracat,imi venea fix pe mine si-mi scotea formele in evidenta.Ok si ce vrei sa facem special.A spus ca dupa incidentul din din padure nu se poate gandi la altceva decat la faza ca puteam sa cedez,eu am mai avut repetate discutii cu el si i-am spus ca daca-mi pun in cap ca nu,atunci nu am cum sa cedez la nici un barbat!!!
A inceput sa povesteasca ca a cautat si a gasit un baiat pe net,ca a vb cu el ca vrea sa-si testeze nevasta daca este fidela sau nu,ca o sa se certe cu mine ca eu sa fiu suparata etc.bla bla.
Si eu aveam rolul meu trebuie sa-l resping la inceput dupa incet sa al las sa ma mangaie sa ma excit si atunci vine testul final daca al pot opri inainte sa ma futa.
Diferenta este ca el a spus ca nu vrea sa stie ala de pe net ca el e acolo,ca sa fie relaxat dar o sa iasa pe balcon,lasa draperia usor crapata ca sa poate sa vada ce se intampla in camera.De aia a vrut seara tarziu ca sa fie intuneric afara.La fel a zis ca sa stau langa masa nu la pat.Are o masa din lemn masiv si nu prea avea vizibilitate spre pat,de aia vroia acolo ca sa vada ce se intampla.Am zis ca e nebun,avea planurile bine facute ca un regizor profesionist.Imi tot repeta:testul,testul,testul.Nu mai suportam si am acceptat.Mi-a dat un pahar de vin sa prind curaj.Am dat paharul peste cap parca ar fi fost apa.
-Esti pregatita?
Am dat din cap ca da,doar ca am si eu o conditie,dupa ce ai demonstrez ca se inseala si pot sa-l opresc pe ala dupa ce ma mangaie,o sa termine o data cu prostiile astea,cu teste si sa facem lucruri mai normale!Mi-a promis ca da,dar sa ma concentrez sa fiu atenta si sa-mi joc bine rolul.
-Ok,am zis,incerc!
A pus mana pe telefon si l-a sunat pe ala.Am auzit ca ia spus Marius,deci macar stiam cum al chiama.
-Am plecat de acasa,m-am certat cu sotia sa fie suparata,poti sa mergi la mine si sti ce ai de facut,dupa ma suni sa imi spui daca ti-a cedat sau nu.Dupa care mi-a dat un pupic si a iesit pe balcon,am inchis usa dupa el,am crapat doar partea de sus ca sa auda ce vb.Am inceput sa tremur de emotii si nervi,nu a durat mult si am auzit soneria la usa.Am deschis,era un baiat tanar frumos,corpolent.
-Buna,al caut pe Vlad daca se poate.
-Nu este acasa
-Pai mi-a spus sa trec pe la el sa-mi dea sa gust un vin care l-a cumparat de la un colectionar sa vad daca-mi place,sa-mi cumpere si mie.
-Intra daca vrei,iti dau eu sa gusti vinul
-Multumesc, santeti amabila
Amandoi jucam un teatru ieftin ca sa-I satisfacem dorinta lui Vlad cu testul.
L-am servit cu un pahar de vin,mi-am pus si mie,aveam nevoie.
Trebuia sa fac pe suparata ca sant nemiltumita de Vlad etc.Eram sotia nemultumita care crede ca Vlad are o aventura etc.
Stateam pe scaune langa masa si povesteam banalitati,Marius avea 23 de ani.Eu ma plangeam de Vlad,ma mangaia usor pe mana ma incuraja.etc
S-a ridicat a venit in spatele meu si imi spunea sa ma relaxez sa nu mai fiu suparata,imi facea un masaj usor(rochita era pana peste sani,aveam umeriii goi)
L-am lasat,de acum trebuia sa-l las sa se apropie sa inceapa sa indrazneasca din ce in ce mai mult.
Imi tot dadea sa mai iau o gura de vin,eu luam de fiecare data,aveam nevoie de curaj.
Dupa un timp m-a prins de umeri si m-a ridicat in picioare,m-a intors spre el.Eu m-am razamat de masa,stateam cu fundul rezamata de marginea mesei,era ex la inaltimea potrivita.
Eram si un pic ametita asa ca aveam nevoie.A inceput sa ma mangaie pe fata sa ma incurajeze,sa zica ca Vlad nici nu-si da seama ce nevasta are,cum sa mearga la alta sa ma insele,etc.Era o pozitie buna sa vada Vlad fiindca eram lateral dreapta de el asa ca….
Marius continua sa ma abureasca si devenea tacticos din ce in ce mai indraznet.
M-a pupat pe obraz,pe buze,am intors fata,il respingeam usor,suficient cat sa nu creada ca cedez,dar nici brutal ca sa nu-l sperii si sa renunte.Daca ar fi fost Vlad in camera al strangeam de gat,cat de ciuda imi era pe el.Marius normal a inceput sa prinda mai mult curaj,s-a lipit de mine si a incercat sa ma sarute.Pana la urma l-am lasat sa ma sarute,nu mai rezistam sa joc mult timp teatru ieftin asa ca am decis sa al las sa se dea serios la mine sa ma atinga sa ma dezbrace si inainte sa ma futa sa-l resping sa-i demonstrez lui Vlad ca se poate.Singurul lucru care mai faceam este sa-l rog verbal sa se opreasca dar nu prea convingatoare asa ca Marius ma ignora total.Mi-a desfacut fermoarul rochitei si am ramas in sanii goi.Era ff stramta pe mine asa ca a ramas la mijloc.A inceput sa ma sarute tandru pe sani,era atent gentil,se juca cu limba,cu mana se plimba usor pe picioarele mele si tacticos putin cate putin mi-a ridicat-o.Am ramas partea de sus si partea de jos goala cu rochita de piele ingasurata in jurul taliei.
Cu o voce palida am spus:-te rog opreste-te.
Dar ma ignorat.
S-a pus in genunchi in fata mea si si-a bagat fata intre picioarele mele si ma lingea usor la clitoris.
Devenea din ce un ce mai periculos,incepeam sa ma excit.Se juca,imi musca usor labile si clitorisul,simteam ca-mi provoaca orgasm,dar inca nu a dat semne clare ca vrea sa ma futa asa ca era cam devreme sa-l resping.Incercam sa ma gandesc la altceva,sa nu simt cu atata intensitate placerea care mi-o provoca.M-a intors cu spatele la el dar el a ramas ghemuit ca si pana atunci si facea acelas lucru dar acum de la spate.Ma lingea peste tot,ma musca usor de fund,am inceput sa tremur vizibil de excitatie.S-a ridicat si-l auzeam cum asi desface cureaua la pantaloni.Acum era momentul sa al opresc asa ca am incercat sa fiu cat mai ferma, asa ca iam spus
-gata! Opreste-te,nu pot sa fac asta!
Dar vocea mea tremuranda de mielusel nu l-a convins.M-a strans in brate de la spate si mi-a soptit din nou,la ureche:
-relaxeaza-te!
Ai simteam respiratia la ureche,ma musca usor de lobul urechii si ma lingea cu limba .E punctul meu slab,m-au trecut fiorii.Noroc cu masa ca ma sprijineam altfel mi-as fi pierdut echilibrul.
Tot susotea la ureche dupa mi-a pus ambele maini pe umeri si m-a aplecat peste masa.
Mi-a trecut printr-o fractiune de secunda scena cu Vlad din bucatarie.
Marius a coborat cu mainile de pe umeri si m-a prins strans de mijloc.
Maria!!! ma gandeam in sinea mea,acum ori niciodata!Trebuie sa-l opresc!!! dar in loc sa spun NU! Am spus AHHH! Pentru ca Marius tocmai m-a patruns!
Dupa ce m-a patruns complet s-a oprit cateva secunde cu penisul adanc in mine.
-Ahhh Maria cat de buna esti!
Si a inceput sa se miste,la inceput incet dar cu timpul tot crestea ritmul.
Nu cred ca era mai groasa ca a lui Vlad dar mai lunga sigur,fiindca o simteam adanc .Nu am simtit cu nici un barbat vreodata asa adanc in mine.
A inceput sa se miste din ce in ce mai rapid si in curand am simtit cum se imprastie sperma calda in mine.A gemut destul de tare in momentul in care ia venit.S-a lasat peste mine,mi-a cuprins sanii de la spate si se juca usor.Eu nu am avut orgasm,oare de ce?Mi-a placut.Dar nu a durat mult.
A ramas in mine,nu a iesit,eu analizam ce sa intamplat.Am stat minute in sir asa.Lui I sa lasat doar un pic penisul,era un fel de semierectie dar o simteam in mine destul de tare nu i sa inmuiat.Cum ma gandeam eu la ce sa intamplat,incepeam si faceam legatura.De unde stia el ce imi place? De unde stia ca e punctual meu vulnerabil lobul urechii si pe langa?clitorisul,sa ma muste usor de fund!Imi cunostea toate slabiciunile!
Mi s-a aprins beculetul!!!
Ticalosul de Vlad l-a invatat si l-a pus la curent cu toate astea ca sa-mi demonstreze ca o sa castige pariul.M-a cuprins o furie.Deci domnule Vlad vrei sa jucam murdar?Ok!
M-am indreptat,Marius a fost nevoit sa iasa din mine si a facut un pas in spate.
L-am privit in ochi dupa care i-am privit penisul.Cu putina atentie din partea mea era gata de actiune din nou.Nu I se lasase.Am tras o privire ucigatoare spre geam de unde ne privea Vlad si mi-am dat rochita jos care mi-a cazut la picioare.M-am dus si m-am intins pe pat pe spate,cu picioarele usor desfacute si ma mangaiam usor.Marius a inteles la cat e ora asa ca se dezbraca in timp ce ma privea cum ma mangai.Instrumentul lui nu mai avea nevoie de nici un tratament special din partea mea,era sculata in toata splendoarea.Am privit-o fara jena.Da am simtit bine nu m-am inselat,era mai subtire dar foarte lunga.Marius s-a furisat intre picioareme mele si fara nici un alt preludiu sau atingere m-a patruns din nou.Se misca frumos se unduia,avea un corp bine sculptat.Eu ma incovoiam si ai raspundeam miscarii trupurilor.
-ahh ce buna esti,ce bine te misti! Tot vorbea,era un pic incomod si era ceva nou pentru mine,dar placerea a fost atat de mare incat in scurt timp am avut si eu orgasm,cred ca am gamut fff tare cand mi-a venit fiindca m-am trezit ca mi-a pus mana la gura.
-Sttt,trezim toti vecinii! -Hmmm,dar esti focoasa si buna rau,da-mi voie sa te satisfac asa cum meriti!
Si cu astea spuse mi-a ridicat ambele picioare si le-a pus pe umar.
A fost nebunie maxima,pozitia asta il avantaja si ma patrundea si mai in profunzime,si fiecare patrundere a lui imi provoca o senzatie nemaiintalnita pana atunci si ma excitam foarte tare!La fel ca atunci cand eram aplecata peste masa a inceput cu un ritm mai lent sa ma obijnuiesc dupa care accelera din c...



    Login