Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Am Gresit 2
Autor : cutaaa - 2015-08-18
Citita de 14760 ori - Nota 6.51 (71 voturi)

Vlad m-a inebunit de cap cu obsesia lui de a face sex intr-un loc public.M-a batut la cap pana am acceptat.Duminica mai spre seara i-am spus sotului meu ca Mirela o colega de lucru se simte rau si merg pana la ea.Nu a avut nimic inpotriva,asa ca m-am imbracat si am plecat.
Vlad a a insistat sa ma imbrac cat mai lejer si ,asa ca am luat o rochita larga pe mine si bichinei,atat.
Langa oras este un parc mare,si langa se intinde o padurice foarte frumoasa.Este destul de populat fiindca se alearga pe acolo,indragostitii se plimba,etc.
I-am spus sa ne intalnim la marginea parcului,aveam inima cat un purice sa nu ne vada cineva cunoscut de la lucru ca o incurcam acasa cu sotul.
Vlad ma astepta,am pornit pe alee in padurice si in scurt timp m-a luat de mana si am intrat printre buruieni si copaci.Am intrat suficient de mult incat nu se mai vedea cararea din padure si nici nu puteam fi vazuti.Daca asta insemna ptr el sa facem sex intr-un loc public,am zis ok.
Mi-a descheiat rochita si a vrut sa mi-o dea jos!L-am oprit si iam spus sa nu ma dezbrace complet,s-o facem asa.Nici nu a vrut sa auda
-Vreau sa te vad complet goala in mijlocul naturii,de aia ti-am spus sa te imbraci lejer,mi-a spus.
Va da-ti seama ca nu m-am putut impotrivi,ca si pana acum de altfel.A agatat rochita de o creanga,iar bichineii ia bagat in buzunar la el.Eu eram complet goala si el hotomanul,a ramas imbracat.Imi venea sa dau cu ceva in el de ciuda!A ba nu,eram incaltata.
In fine,a inceput sa ma sarute sa ma atinga asa ca in scurt timp am uitat ca sant goala lipita de un copac si m-am excitat fff tare!
El si-a dat jos un pic pantalonii de trening,s-a lipit de mine si m-a patruns din fata.Eu stateam doar intr-un piceor,razamata de copac si celalalt piceor l-am incolacit in jurul lui.El ma ajuta si ma sustinea,ma tinea si ma mangaia pe picior pana la fund si inapoi.Se misca incet,ma patrundea incet si ma saruta pe gat in acelasi timp.
Eu savuram placerea,dar tot nu puteam fi linistita 100% asa ca ma tot uitam in jur! Si surpriza!!!
La vreo 10 metri de noi cineva aplecat intr-un tufis,ne privea. Am inlemnit! M-am panicat.Vlad a observat ca nu e ok cu mine si m-a intrebat
-ce s-a intamplat?
I-am soptit la ureche ca cineva ne priveste.
Nu stiu cum a ajuns ala acolo,probabil a vazut cand ne-am abatut de pe carare si cuplurile care se abat de la carare,ptr asta o fac si probabil nea urmarit de la inceput.De ar avea copacii aia gura sa vb cate au vazut…
Vlad a incercat sa ma linisteasca si a reusit
-si ce daca ne vede? Lasa-l sa priveasca si sa-si faca laba.
Si a continuat sa faca sex cu mine,in aceiasi pozitie la fel ca pana acum ca si cand nu s-a intamplat nimic.
Dar eu nu mai puteam sa fiu la fel de relaxata,ma tot uitam spre tufis,i-mi era frica sa nu filmeze,etc
Vlad a observat si sa oprit.Am ramas in aceiasi pozitie dar nemiscati.
-Mi-a venit o idee mia spus.
Am innlemnit,chiar ca-mi erau cam frica de ideile lui.
Vreau sa-mi testez gelozia! Vreau sa vad daca sant gelos si pot sa accept sa te atinga alt barbat!
-Ce vrei sa spui,l-am intrebat cu jumatate de gura.
-Al chem pe ala care ne priveste si al las sa te atinga!
-Nu! Am spus eu
-Hai ce mai conteaza? Te-a vazut goala,nea vazut cum ne-o tragem,ce are? Nu-I un capat de tara.Nu al las sa te futa,doar sa te atinga.Daca vezi ca vrea sa te futa al respingi,de rest ma ocup eu,stai linistita!
-Hai fa asta pentru mine! E un test! Si pentru mine si pentru tine!
-Ok,am zis cu jumatate de gura,dar nici eu nu credeam ce spun.Am o fantezie cu privire la asta,dar nu asa,nu era momentul,nu eram pregatita ptr asa ceva,sa accept sa ma atinga,”ala din tufis”.Nici nu stiam cine este.Am lasat piciorul jos,dar Vlad inca era in mine,s-a intors catre strainul ala si ia facut semn sa se apropie.Ala sa ridicat in picioare si venea incet si nesigur catre noi.In timp ce se apropia Vlad a iesit din mine si si-a rudicat treningul.
-Vad ca te uiti de ceva vreme,nu vrei sa o si atingi pe sotia mea?(mi-a spus sotie,hmmm)daca tot ne-ai urmarit?
Era timid,sovaielnic,a spus:-ba da daca se poate.L-am privit,era in baiat tanar,cred ca de vreo 18 ani,speram din toata inima sa aiba 18 ani,dar era slabut firav,pe langa Vlad care e cred de doua ori cat el.
S-a ferit din fata mea si l-a invitat.
E a ta! Poti sa faci ce vrei in afara de sex!
Sa uitat la mine,eu am ferit privirea,im-i era rusine,eram goala in fata unui tanar si Vlad privea de la un metru.
Cand m-a atins prima data cred ca am tresarit.Si el tremura,nu-si putea controla tremuratul de emotii.Nu vedeam,dar ai simteam mainile,abia si le controla.
M-a prins de sani,m-a strans tare,eu am strans din dinti ca sa nu injur.S-a apropiat de mine si a incercat sa ma sarute.Ma pupat pe buze dupa care a insistat si a vrut sa-mi bage limba in gura,nu am fost pregatita sa fac asta de fata cu vlad asa ca am intors capul si l-am refuzat discret.Intre timp s-a mai acomodat si el cu situatia si as-i stapanea mai bine emotile.Ma saruta pe gat in timp ce mainile lui imi cercetau fiecare centimetru din corp.
M-am uitat spre Vlad,vroiam sa vad o reactie din partea lui,sa citesc pe chipul lui ce simte!Nimic!Nici o mimica,nu puteam sa-mi dau seama daca e gelos,nimic.Statuie.Statea si privea cum tanarul ala isi plimba mainile peste tot pe corpul meu.
Si asta a fost doar inceputul.Cum al vedeam pe Vlad asa pierdut,eram si eu pierduta,nu mai conta nimic.Singurul care sia mai revenit a fost baiatul ala(nu ai stiu numele)si prindea din ce in ce mai mult curaj!Eram ametita,mainile lui fugeau pe corpul meu parca vroia sa atinga tot,ai era frica ca I se ia mancarea din farfurie.Nu mai dadeam importanta,tocmai cand ma obijnuisem cu mainile lui care imi cercetau corpul,in timp ce eu al priveam pe Vlad sperand la o reactie,am simtit ceva nou.A bagat un deget in mine.M-a mangaiat scurt intre picioare si si-a bagat un deget in p…
Momentul ala m-a readus cu picioarele pe pamant din visare si din plutire,sau unde eram eu…
Am tresarit si am si gemut,l-am prins de mana,un reflex involuntar,dar nu l-am respins asa ca el continua sa se joace cu degetul,in vaginul meu, i-am dat drumul la mana,si l-am lasat sa faca ce vrea.Am inchis ochii! Nu ma mai uitam nici la Vlad,nu-mi mai pasa de nimic.S-a apropiat iar si a vrut sa ma sarute,nu stiu de ce dar nu ma puteam saruta cu el,al lasam doar pe buze,cand vroia sa bage limba feream capul.Dar nu-si mai scotea degetul din p…. se juca continu si involuntar am inceput sa ma excit.
Deodata ma prinde de mijloc si ma intoarce cu spatele la el,stateam cu mainile razamata de copac,picioarele usor desfacute cu spatele la el.El sa ghemuit in spatele meu.Ma mangaia pe picior si ma musca usor de fund.Am sanii mici dar cu fund sant inzestrata,cum urca cu mainile in sus pe picior ajungea cu degetele si ma mai patrundea ptr cateva secunde in pasarica.M-am excitat!!!
S-a indreptat si auzeam cum a-si desface cureaua de la p...



    Login