Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAm futut un cuplu bi
Autor : cezarsex - 2020-08-01
Citita de 8177 ori - Nota 8.69 (55 voturi)
Am mers împreună cu soția mea Anca câteva zile prin Iași și Bucovina, să redescoperim o zonă frumoasă, excelentă pentru relaxat. Nu începuse încă sezonul în care toți plecau în vacanțe, așa că nu era deloc nevoie de rezervări, era suficient să descoperi traseele și să alegi unde ai vrea să rămâi.
Așa am fost atrași într-una dintre seri de o mică pensiune, undeva la baza unor dealuri, care te atrăgea prin aerul ei rustic și avalanșa de verdeață, de copaci și de flori, vesele și colorate la cele câteva balcoane. Nu era nimeni, proprietarii au răspuns însă la numărul de telefon afișat la intrare și ne-au lăsat să ne alegem o cameră mare, frumos și comod mobilată și foarte luminoasă.
Ne-au spus că mai aveau o rezervare de la un cuplu, care urma să sosească mai pe seară.
Ne-am cazat și am luat la pas străduțele satului, urcând panta împădurită a dealului. Am revenit în tălăngile turmelor de animale care se întorceau de la pășunat, în timp cea asfințitul începuse să coloreze într-un portocaliu intens platoul aflat la baza dealului, acoperit de case răspândite de-alungul aleilor șerpuitoare.
Gazdele noastre ne pregătiseră o bogată cină tradițională, însoțită de două carafe generoase dintr-un savuros vin de prin părțile locului. Ne-am așezat la masa din foișorul frumos, spațios.
Curând a sosit și celălalt cuplu, un tip înalt, slab, cu mușchii brațelor bine definiți și cu pectorali evidențiați de tricoul ușor mulat, însoțit de o fată de statură medie, brunetă, cu pielea frumos bronzată. Carla, cum am aflat că o chema, era sigură pe ea și avea o ținută foarte șic, formată dintr-o rochie tip cămașă, scurtă, dar comodă și o pereche de ochelari de soare care te făcea să te uiți la mișcarea buzelor ei cărnoase, intens rujate, întrebându-te la ce anume se gândea, în lipsa posibilității unui contact vizual.
Ni s-au alăturat la masă, gazdele plecând în scurt timp. Discuțiile s-au legat repede stimulate de vinul din carafele aduse de gazde. Am aflat că Sorin și Carla erau tot bucureșteni, terminaseră de curând facultatea și lucrau din același domeniu ca și noi. Erau mai tineri decât noi cu mai mult de 5 ani, dar păreau mult mai dezinvolți, ca să fiu sincer.
Anca era în general o femeie mult mai reținută și multora li se părea chiar distantă, tipul de blondă frumoasă, aproape aristocratică pentru cei care nu o cunosc și care te ține la distanță, dar de data asta Carla o cucerise și o făcea să râdă aproape la fiecare glumă. Renunțase demult la ochelarii de soare, ochii albaștrii fascinanți și zâmbetul prietenos îndulcindu-i trăsăturile. Eu și Sorin eram deja pasionați de fotbal, descoperindu-ne susținători ai aceleiași echipe și discutând șansele la câștigarea campionatului și meciurile din ultimele etape.
Fetele șușoteau și râdeau, am observat cum Carla avea obiceiul de a îi atinge mâna Ancăi și de a o mângâia ușor atunci când vorbeau. Soția mea nu se retrăgea, ba din contră, aborda totul cu naturalețe. Au plecat la un moment dat să viziteze pensiunea, acum că cele câteva camere erau toate sub stăpânirea noastră.
S-au întors după destul de multă vreme, Carla povestind ceva pasionată, iar Anca ascultând-o, îmbujorată în obraji. M-a privit puțin în ochi și mi-a evitat apoi privirea. Nu îmi dădeam seama de ce, dacă ascundea ceva.
- Băieți, hai că e cam frig, hai înăuntru, e un living drăguț jos. Mai vorbim acolo, pare relaxant.
Am simțit cum Anca mă strânge de mână, cu palmele ușor transpirate. Am cuprins-o după umeri, iar ea s-a lipit de mine, cu capul sprijinit de pieptul meu în timp ce mergeam spre casă.
Curând ele două stăteau comod pe canapea, una lângă alta, iar eu și Sorin pe câte un fotoliu în fața lor, trecând cu toții la câte un gin tonic preparat de el. Ochii mi-au alunecat spre coapsele Ancăi, spre curba tare a feselor, aproape descoperite de rochița scurtă care se ridicase atunci când s-a așezat picior peste picior. Ea a observat și mi-a zâmbit:
-Bravo Dane, frumoasă soție ai. Mulți bărbați și-ar dori o blondă ca a ta. În timp ce vorbea se juca cu părul lung al Ancăi, trecându-i-l peste umăr și eliberându-i gâtul și urechea. Sorin o aproba, foarte direct, spunând că Anca e la fel de frumoasă ca și Carla, ceea ce nu credea că e posibil.
Anca zâmbea, tremura ușor, lăsându-se mângâiată de cealaltă femeie.
Priveam surprins cum Carla îi sărută umerii Ancăi, iar apoi buzele, iar soția mea o primește oftând de plăcere. Mâinile celeilalte femei îi dezveliseră coapsele de sub rochia lejeră, căutându-i împreunarea picioarelor. Sorin li s-a alăturat, descheindu-i fermoarul soției mele și trăgându-i rochia. Sutienul a căzut sub mâinile pricepute ale Carlei, care l-a rândul ei s-a lăsat dezbrăcată de Sorin. Bărbatul a cuprins în palme sânii rotunzi și plini ai Ancăi, le-a lins ușor sfârcurile și le-a supt pe rând, retrăgându-se și așezându-se din nou în fotoliul de lângă mine. Am văzut că mădularul lui erect era prins cu greu de pantalonii scurți mulați pe coaie și pe el.
Anca își deschisese larg picioarele, sprijinită cu ele de canapea, Carla coborând în patru labe și începând să își treacă limba peste labiile groase ale soției mele. Mă excita incredibil înlănțuirea lor, curul mic și tare al celeilalte femei, sânii ei medii, dar fermi, cu sfârcuri maronii și erecte.
Nu m-am putut abține și mi-am descheiat pantalonii, eliberându-mi pula care îmi pulsa de dorință. Am văzut cu coada ochiului că Sorin făcuse același lucru, lăsând liber o pulă groasă, plină de vene, care părea enormă în lipsa oricărui fir de păr pubian.
Le-am privit și am tresărit când mâna bărbatului mi-a mângâiat coaiele și m-a prins strâns în mână. Era ciudat, dar foarte plăcut, știa cum să mă maseze, întâi încet, pe toată lungimea, iar apoi înlănțuit mai tare ca glandul gros, cu mișcări mai scurte și mai rapide. I-am luat și eu pula în mână, o simțeam groasă, i-am mângâiat vârful cu degetele și am început să i-o frec.
Eram gata să terminăm când fetele schimbaseră rolurile, Anca așezată capră mișcându-și rapid limba pe vulva Carlei, cu labii mici și subțiri, dintre care se vedea vârful umflat al clitorisului. Carla se uita provocator în ochii mei și mi-a întins mâna. Sorin s-a așezat în genunchi, mângâind fesele soției mele și trecându-și limba printre ele. Anca m-a strâns de mân...



    Login