Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

am devenit cuckold???
Autor : doprea69xx - 2014-10-16
Citita de 31089 ori - Nota 7.15 (79 voturi)
Inca de cand m-am cuplat cu sotia si am vazut cat de nesatula este mi-am dorit sa o privesc cum se fute cu un alt barbat.
Problema era ca nu stiam cum sa ajung cu discutia pe panta asta, mi se parea ca i-as cere un pic prea mult
cu toate ca este o tipa foarte deschisa, ne uitam impreuna la porn experimentam tot felul de chestii si jucarii.
Mentionez ca suntem impreuna de 4 ani, ea are 28 si eu 30, suntem casatoriti si fericiti.
Intr-o zi, dupa tot felul de discutii, mici certuri si harjoneli, in semn de protest eu mi-am inchis contul de facebook si ea s-a trecut single,
amandoi suntem destul de orgoliosi si eu m-am obisnuit ca ea sa cedeze mai repede.
Asa se face ca pe contul ei au inceput sa apara tot felul de indivizi care o curtau, si chiar au ce sa curteze,
descriere scurta a ei : inaltime 169cm blonda cu ochi verzi, buze voluptoase, un cur mare si bombat,
sani obraznici para cu sfarcuri mari si ce este cel mai misto, are o pizda grasa cu labii mari tot timpul uda.
Va dati seama ca deja toti cunoscutii din cerc si-ar fi dorit sa puna pula pe ea, eu incepusem sa spionez sa vad ce intreprinde,
incepusem deja sa ma oftic, eram chiar gelos pe cei care primeau accept la
invitatiile de prietenie. Printre cei proaspeti era si un tip strain,
parea a fi indian sau ceva de genul, tenul inchis la culoare, bine facut, era student la noi in tara la constructii.
II umpluse pagina de like-uri si de mesaje lingusitoare, femeia, stiti cum e abia asteapta sa fie periata la ego, tipul era si frumusel.
Intre timp am revenit la sentimente mai bune, ne-am impacat si toate mergeau bine asa ca nu am mai dat importanta like-urilor si aprecierilor,
chiar eram mandru pe deoparte.
Ca tot omul casatorit si cu job, eu si sotia avem programe de lucru deferite, eu lucrez in ture de
12 ore si cate 2 zile libere iar ea termina in fiecare zi lucratoarea a saptamanii la ora 15.
Intr-o zi fiind liber acasa si sotia la job, dau sa intru pe net, respectiv pe facebook unde ca
de multe ori ea ramasese logata inca din seara precedenta. Normal nu acord importanta paginii ei,
dau logout si imi vad de ale mele, de data asta mi-a atras atentia faptul
ca era logata pe chat si primea mesaje, atunci m-am hotarat sa ma uit.
Nu stiu daca ati remarcat, dar pe facebbok puteti citit mesajele fara a se trimite acea notificare
ca mesajul a fost citit, pur si simplu stai cu fereastra de chat in fata si tot ce trebuie sa faci
este sa nu dai click pe campul unde se scrie iar mesajele pur si simplu ti se vor derula in fata.
Trecusera vreo 4 luni de zile de la cearta noastra in momentele in care eu citeam conversatia aceea pe facebook, si ce conversatie era....tocmai cu studentul strain
Sotia mea iubita care era la servici discuta pe facebook ii spunea ca abia asteapta sa incerce din nou sa-i inghita pula mare si groasa,
ii explica cum ca a exersat cu dildoul sa-si inhibe reflexul de gagging dar inca nu e sigura ca ca reusi sa o inghita pe toata ca e prea mare.
Eram stupefiat, nu-mi venea sa cred, inima incepuse sa o ia razna in toate partile, in acelasi timp am inceput sa simt ca pula nu-mi mai avea loc in pantaloni.
Imi treceau tot felul de lucruri prin minte si moralul meu era devastat, totusi pula imi indica ca se intampla ceva interesant asa ca am stat si am citit in continuare.
Individul ii tot spunea ca e nerabdataor si ca vrea sa-i largeasca cat mai curand fundul si sa-i umple gura cu sperma.....atunci s-a intamplat cel mai neasteptat lucru.
Sotia mea il intreaba pe individ daca mai are vreun prieten sa mearga sa o fta amandoi.
Simteam ca-mi fuge pamantul de sub picioare, cat de curva era sotia mea. Pula imi zvacnea mai tare in pantaloni, era o stare ciudata de soc dar totusi eram super excitat.
Mi-am scos pula si am inceput sa o frec citind in continuare conversatia picanta, priveam cum sotia mea obraznica cerea valuri de sperma in gat si in pizda de la un strain.
Conversatia a luat sfarsit cand au fost puse la punct detaliile intalnirii, sotia mea urma sa aiba parte de un gangbang la noi acasa cat timp eu voi fi la servici de noapte, in ziua imediat urmatoare.
Eu deja ma slobozisem de 3 ori si tot aveam pula sculata....era un amestec de gelozie exaltare si excitare pe care nu pot sa-l descriu.
Am inchis laptopul si m-am dus sa-mi fac un dus rece, era prea mult de procesat intr-un timp asa scurt, nu stiam cum sa procedez mai ales ca stiam sa ea o sa ajunga curand acasa.
Intr-un timp foarte scurt am hotarat ce era de facut, m-am invoit de la servici pentru urmatoarea seara si m-am linistit pe cat posbil ca ea sa nu observe nimic ciudat la mine.
Totul a decurs ok in seara respectiva, in seara aia am fututo cu o pofta nebuna, am lins-o peste tot, parca o pregateam pentru futut, ma ruga sa o fut si eu o tot lingeam in cur si in pizda ca un disperat.
Ziua urmatoare nu am avut astampar, nu-mi gaseam locul, stiam ce o sa urmeze, de fiecare data cand ma uitam la ea o vedeam plina de sperma si urland de placere.
In sfarsit, a venit si seara, momentul mult asteptat si de mine si de ea, eu m-am imbracat de munca si am plecat repede cu gandul sa astept sa vad cand vor veni indivizii sa-mi futa sotia.
M-am asezat in masina strategic in fata blocului, aveam sub privire aleea de intrare in scara. La scurt timp opreste in fata blocului
un taxi si din el ies doi indivizi negriciosi, bine facuti, in ciuda intunericului l-am recunoscut imediat pe cel de pe facebook. Arata bine baiatul, sotia mea are gusturi bune la barbati.
Eu inte timp aveam din nou erectie si ma gandeam cum ii vor rupe pizda si curul sotiei mele, ma gandeam cu o pofta teribila la pizda largita si plina de sperma, mi-era o pofta nebuna sa-i ling pizda.
Am asteptat cam 45 minute in masina, timp in care imi treceau toate cele prin cap, pana la urma mi-am luat inima in dinti si am coborat din masina si am urcat incet scarile pana la aparatamentul nostru
de la etajul 2. Incercam sa-mi tin respiratia sa percep cele mai mici zgomote dar de cum am ajuns la etaj mi-am dat seama ce se intampla acolo, o puteam auzi clar pe sotia mea
care gemea de placere din cauza celor 2 puli, am ramas asa minute in sir langa usa ascultand gemete cand mai clar cand mai infundat, mai infundate pesemene atunci cand avea pula in gura.
Nu mai puteam rezista acolo, imi venea sa intru peste ei sa particip si eu la orgie dar stiam ca nu ar fi iesit bine. Am coborat din nou la masina, si am asteptat vreo 2 ore care mi s-au parut o eternitate.
Cei doi indivizi inca nu iesisera din bloc, simteam ca pula imi explodeaza de la atatea ganduri, am urcat din nou tiptil si in fata usii am fost intampinat de zgomotul pe care il faceau bucile
ei mari si rotunde in momentul in care era penetrata cu putere pe la spate. Acel zgomot facut de coapse cand pula intra usor si adanc in pizda uda si largita.
Eram terminat, m-am trezit ca-mi frecam din nou pula prin pantaloni.
Am coborat hotarat sa nu ma mai intorc pana nu se termina orgia, si am ramas la panda in masina cu ochii pironiti la scara blocului. Mi-am dat seama ca orgia s-a terminat cand am vazut u...



    Login