Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Am descoperit la 31 de ani pustii de pe tinder p2
Autor : Isa_necula - 2021-09-07
Citita de 10483 ori - Nota 4.74 (154 voturi)
Hello, sunt tot eu, Isabella!
Imediat după prima întâlnire de pe tinder și după divorțul meu l-am cunoscut pe Andrei cu care am vorbit o saptamana pe tinder.
I-am trimis o poza cu sanii mei și de atunci nu m-a mai lăsat pana nu m-a scos in oras.
Avea 18 ani, 1,90, foarte chipeș și in pozele pe care mi le trimitea avea o scula de maxim 14-15 cm dar extremmmm de groasa cu un cap foarte umflat!

Prin Iunie, am stabilit sa ne vedem in parcul Tineretului la o terasa, fiind amândoi din zona. Mi-am pus o rochie Galbena cu buline negre, scurta și vaporoasa, cu bretele subțiri și cu un sutien push up negru in care mi-am strans bine sanii intr-un decolteu micut. Un ruj foarte roșu. Blonda și cu ochii albaștri și dornica sa cunosc persoane noi după divorț am ajuns prima la terasa!

După vreo 15 minute a ajuns și Andrei. Cu un tricou alb și blugi negri și o freza de copil, era foarte simpatic. Am baut un cocktail și am tot povestit, se uita non stop in decolteul meu :))
Am stat cam jumătate de ora si m-a luat de mâna si mi-a zis direct “ce mi-as bagă pula între tzatzele alea” arătând cu ochiul către sanii mei. In sfârșit, nu credeam ca o sa aibă curajul necesar! Dar din nou, pustii de pe tinder nu m-au dezamăgit!
Am ras un pic si am așteptat sa facă următorul pas. Mi-a zis sa mergem la mine…i-am spus ca locuiesc cu parintii si ca nu se poate. A fost surprins, a spus ca si el locuieste cu tatăl lui si ca nu a fost niciodată o problema asta ca au un apartament cu 4 camere.

M-am gândit câteva secunde și mi-am zis ca nu vad nicio problema nici eu..așa ca hai sa mergem sa vedem un film.

Am ajuns in apartamentul lui după o plimbare le jos in care ne-am ținut de mâna. In lift m-a sărutat cu limba pana in gat și m-a strans de fund, i-am simțit scula tare inghioldindu-ma in abdomen… in apartament tatăl lui se uita la un meci in living. Am făcut cunoștința și Andrei a insistat sa rămânem și noi cu el 20 de minute sa ne uitam. Îmi era un pic rusine ca aveam 31 se ani și el 18, oare ce gândea tatăl lui?

Părinții lui Andrei erau divorțati și el locuia doar cu tatăl lui.
După câteva minute mi-au mai adus un cocktail, tatăl lui bea vin, era f înalt, grizonat, fără burta, avea 46 de ani si se uita in decolteul meu pana mi-a zis ca mi-a ieșit sutienul negru din rochița si sa mi-l aranjez. I-am mulțumit si am continuat sa ne uitam la meci…

Totul era normal pana când m-am ridicat sa merg la toaleta si in timp ce se uita la fundul meu tatăl lui Andrei a zis cu o voce groasa “ah, Isabella, ce te-as pune capra aici pe canapeaua asta si as da in tine ca nebunu”

Eram sigura ca asta o sa se întâmple dar in același timp nu îmi venea sa cred ca mi se întâmpla asta, Andrei m-a adus acolo ca sa ma futa tatăl lui??? Sau sa ma futa impreuna cu el? Încă eram cu spatele la ei in drum spre baie neștiind cum sa reactionez și dacă sa ma prefac ca nu am auzit și deodată am simțit cum ma prinde de mâna tatăl lui, ma întoarce și îmi bagă limba in gura, in spatele lui Andrei bea ultima gura din cocktail și se uita la noi, deja era clar, asta au plănuit amândoi.

M-am lăsat pe mâna tatălui lui fără sa scot nicio vorba, m-a luat puternic de fund cu ambele mâini, pe sub rochie, m-a ridicat in aer și m-a aruncat pe canapea, m-a ridicat de brate și m-a întors cu spatele, m-a pus capra, mi-a ridicat rochița și a tras tare de chiloței intr-o parte. L-am auzit cum își desface pantalonii in timp ce ma uitam la fiul lui cum îmi spunea “stiai de când ai intrat in casa ca o sa primești 2 puli in seara asta nu?”.
Am dat din cap ușor afirmativ, ciufulită și cu rujul roșu întins, in timp ce taica-su m-a tras tare de mijloc cu ambele maini și am simțit direct capul gros pe păsărica mea cum începe sa ma pătrundă, am țipat ascuțit și am închis ochii. Strângeam o pernuta mică de canapea in timp ce tatăl lui Andrei mi-o trăgea din ce in ce mai tare.
Cand am deschis ochii Andrei era in fata mea cu pula scoasa, s-a apropiat de mine și...



    Login