Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAlexandra 4
Autor : monika1976 - 2010-07-06
Citita de 33451 ori - Nota 8.07 (28 voturi)
Nu-i dupa cum vrei tu si este dupa cum vrem noi
Dupa primul contact vaginal, su mai bine-zis dupa prima orgie petrecuta in lanul cu porumb de langa casa bunicilor mei, barbatii n-au mai venit vreo trei zile. Ma lasasera sa ma vindec si sa-mi refac puterile, sau poate se speriasera si ei de ce au facut.
Eu in aceste trei zile nu cred ca era ora sa nu ma examinez jos la pasarica sa vad cum sunt. Dupa vreo doua zile ma vindecasem astfel ca nu mai aveam nimica si puteam sa patrund inauntru cu degetul mijlociu.
Primul care a avut curaj sa vina sa ma viziteze a fost Petre. Fiind chemat de bunica mea sa ne ajute la adunatul si la transportatul paielor de grau a raspuns cu promptitudine, mai ales ca a adus-o si pe nevasta-sa.
Am muncit cu greu o dupa-amiaza, timp in care barbatul tragea cu coada ochiului la mine. Din cand in cand se mai apropia de mine sa ma intrebe daca mai sunt suparata pe ce s-a intamplat in porumb. Ca el n-a vrut sa iasa asa, dar sa am incredere ca nu se va afla nimica.
-Ion este de incredere.
Eu nu i-am raspuns nimica doar ca m-am strambat la el..
Trebuia sa avem mare grija sa nu-si dea seama batrana si nevasta lui. Mai ales ca gesturile noastre sa nu devina prea apropiate si prea intime.
Dupa ce am sfarsit treaba, spre seara, am plecat ca sa mulg vaca in timp ce buna-mea dadea de cina omului. Am muls vaca si am plecat cu laptele in casa sa-l strecor. Petre terminase de mancat, in timp ce batrana plecase in cealalta camera sa-i aduca ceva bani pentru al plati.
Atunci omul incerca sa imi propuna sa ne vedem iar.
-Ne vedem pe la ora 11 acuma seara.
-Sa vad daca pot sa scap.
Era cam ora 9 seara si fiind deja luna august nu mai era mult pana sa se intunece. Ora 23 era perfecta deoarece Petre putea sa mearga pana acasa si sa se reintoarca inapoi, motivand acasa ca este de paza pe camp.
Dupa ce am terminat cu animalele, am mancat si eu si apoi am mai mers afara ca sa ma joc. Acesta este pretextul sub care am iesit cu Leu, cainele meu.
-Dar sa nu stai mult, ma atentiona batrana.
-O ora, am asigurat-o pe bunica mea.
Am plecat afara din curte si asteptam sa-mi vina armasarul. Ma uitam la ceas si eram nervoasa ca nu vine, mai ales ca trebuia sa ma reintorc la culcare.
Cam pe la ora 11 si un sfert am auzit un fluierat usor din porumb, locul de desfasurare al actiunilor noastre. Era Petre. Am plecat intracolo, potolind cainele care incepuse sa latre.
Omul ma astepta cu ea sculata in timp ce si-o freca.
-Acum am sa te fut cu adevarat. Am adus si eu guma ca sa nu te las gravida.
-Ai intarziat. Nu prea pot sa stau mult ca mi-e frica sa nu-si dea seama batrana.
-Stai linistita, incerca omul sa ma linisteasca in timp ce-si dadea haina jos de pe el ca sa injgabeze un culcus.
Pana ce eu mi-am dat jos tinuta de la brau in jos, Petre si-a pus prezervativul pe scula asteptand sa intre.
M-am asezat pe spate cu picioarele desfacute. Omul s-a asezat in genunchi ungandu-si organul cu saliva din abundenta. Apoi m-a prins in pozitia umeri-craci, imbotindu-ma mai rau decat Ion.
-Stai ca nu pot, am incercat eu sa-l opresc. Esti prea greu.
-Na bag-o tu.
Am luat penisul gros in mana si l-am ghidat spre intrarea de la vaginul meu.
-Cand esti gata sa-mi spui ca sa intru, zise barbatul care se lasa cu toata greutatea pe umerii mei.
-Dar incet ca nu pot, i-am zis su gafaind de greutatea barbatului.
In timp ce ma tot chinuiam sa fixez capul sexului intre labile mele, cainele ma tot lingea pe fata, parca dorea sa-mi vina in ajutor in lupta aceasta inegala. Petre il izgonii de langa noi pentru a putea lucra mai bine.
Reusisem cu greu sa pun capul pulii la intrarea in mine cand masculul incepu sa impinga, dar pentru ca eram destul de stramta nu prea reusea sa ma penetreze. Numai ce am simtit o limba ca ma linge la cur si la vagin, era cainele. Si cum probabil ca-l atinse si pe Petre la oua, omul a tresarit si l-a alungat din nou de langa noi.
Apoi incepu sa bage la maxim penisul in vaginul meu starmt.
-Ma da greu esti de futut. La nevasta-me intra ca-n branza si asa o sa fii si tu dupa ce-o sa fii mai mare.
Cum acele miscari de dute-vino imi frecau bine vaginul, fortandu-l la maxim incepusem sa ma ud si eu. Era o placere amestecata cu durere.
Incepusem sa ma simt bine numai ca picioarele imi erau incordate la maxim din cauza pozitiei incomode. Plus de asta penisul barbatului nu reusea sa intre tot in mine din cauza marimii.
L-am rugat sa-mi lase picioarele jos ca nu mai puteam suporta greutatea la care eram supusa. Dar barbatul a refuzat categoric sa schimbe pozitia si sa ma lase mai lejera.
-Asa pot sa intru mai bine. Imi bag aproape toata pula in tine, spuse in timp ce dadea ritmat. Cu nevasta nu o pot face asa. Nu e destul de elastica. Uh ce stramta esti, dar te fac eu sa fii mai larga pana pleci de aici.
Mai erau vreo trei saptamani de vacanta pana plecam inapoi la scoala si deja imi faceam probleme cu cine o s-o mai fac dupa ce o sa plec la oras, mai les ca trebuia sa am incredere.
Miscarile incepura sa fie asa de brutale incat nu mai tineau cont de mine care aveam cam 40 de kg, iar greutaea barbatului era si mai mare cand se izbea in mine. Ii simteam testiculele care imi loveau intrarea dintre buci. Acest lucru m-a facut sa juisez pentru prima data in viata mea cu adevarat de la o pula. Mai ejaculasem eu in timp ce ma masturbam, dar nu ma simtisem asa de bine ca si acuma.
Dupa cam 15 minute de calarit barbatul sari de pe mine si-si scoase scula frecandu-o, semn ca se terminase. Eram uda fleasca si am ramas cracanata de la partida brutala de sex , cu toate acestea eram satisfacuta pentru ca variasem de doua ori.
-No cum a fost? Ma intreba Petre curios.
-Asa de mult mi-a placut, am raspuns eu zambind.
Se intunecase de-a binelea si nu mai distingeam clar nimica printre tulpinile si frunzele de porumb. Doar umbrele barbatului si ale cainelui se derulau prin fata ochilor mei incetisati de oboseala.
Ne despartiram satisfacuti amandoi si merseram in directii diferite.
Au urmat vreo cateva zile in care nu ne-am mai vazut cu niciun barbat pana ce a sosit ziua de duminica si ca de obicei ramaneam acasa.
Nu ma asteptam ca dupa ce a plecat batrana la biserica, imediat sa apara cei doi barbati care abia asteptau sa bage ceva proaspat pe scula, dupa zile intregi in care avusera parte numai de fofoloance largi care puteau ale nevestelor lor.
Ma relaxam pe o patrura la umbra si incepusem sa citesc cateva randuri dintr-un roman de dragoste cand aud numai cainele latrand la poarta. M-am ridicat in capul oaselor sa vad cine este si iata ca-i vazui pe cei doi care ma alaptasera si ma si sparsesera ca intra in curte si veneau spre mine cu zambetele ce ardeau de dorinta. Cred ca se intelesesera sa vina la mine ca stiua ca sunt singura. Acum era momentul sa ....
-Buna ce faci? Intreba Petre.
-Citesc ceva, le-am raspuns eu respectuoas. Nu indrazneam sa ii tutuiesc cum sunt poustoaicele de azi. Mai era respect chiar daca avusem relatii cu ei.
-Pai noi am venit la tine sa te futem si tie iti arde de citit? Ma intreba Ion care era mai tupeist. Fusese la viata lui, inainte de a se insura, taurul satului. Asa auzisem ca povesteau babele.
-Hai la pula ca citesti mai tarziu. Ma ridicara de jos si ma invitara sus pe fan sa o facem din noi in sinar (locul unde se tine fanul cosit pentru iarna).
-Am adus si gume sa nu ramai gravida de la noi. Ma asigura Petre ca sa fiu linistita.
Am urcat sus pe fan si ne-am dezbracata repede, deoarece barbatii mureau de nerabdare.
-Te-ai vindecat? Ma intreba Ion bagandu-mi un deget la pruna.
-E bine ca i-am mai tras-o de atunci. Il asigura Petre.
-No atunci deja merge treaba ca unsa nu mai trebuie sa-ti fie frica de nimica, spuse Ion.
Eu eram muta de uimire, dar si de dorinta. Ma dezbracam singura si asteptam sa ma lucreze.
-No cum facem? Il intreba Petre pe Ion.
-I-o dam in toate gaurile, spuse Ion.
-Gura si pizda? Intreba Petre.
-Dar in gaoz ce are? Tuseste?
Ma pusera in patru labe, Petre astepta pe spate asteptand sa i-o iau in gura, iar Ion prin spatele meu imi cauta intrarea de la vagin dupa ce-si puse repede prezervativul.
-Tu nu-ti pui? L-am intrebat pe Petre care dorea s-o bage in gura mea fara sa-i fie pus prezervativul.
-Pai nu te fut in pizda, spuse el apasandu-ma de ceafa ca sa nu mai stau la discutie.
-Hai ma ca asa simti si tu gustul adevarat, ma indemna Ion in timp ce ma patrundea pe la spate.
Asa ca am luat-o pana-n gat, Petre fortandu-ma sa intru mai mult.
A inceput acele miscari violente care ma loveau cand din spate, cand din fata. Deodata Ion se opri si iesi din mine, se ridica in picioare ca sa traga doua tigle de pe acoperis sa se vada mai bine ceea ce lucrau. Scoase din haina o revita lucioasa care incepu sa mi-o rasfoiasca prin fata ochilor.
-Trebuie sa faci ce fac astea ca asa inveti. Imi spuse el in timp ce imi arata imaginile porno din acea revista germana. Tipe calarite de doi sau trei barbati unde se patrundeau toate gaurile femeii. Pozitii din ce in ca mai variate in care femeile erau penetrate de penisuri imense selectate pentru asa ceva. Obrajii fetelor unflati de fortarile penisurilor care doreau sa patrunde din ce in ce mai mult. Scenele scarboase cu fetele plinde de sperma.
Petre se uita si el curios in timp ce Ion rasfoia ca sa arate alta imagine mai tare si ma tot intreba ce parere am.
-Ai face si tu poze de astea mai incolo? Ma testa Ion.
-Nu, am raspuns eu stupefiata de imaginile pe care le vedeam prima data.
-De unde dracu o ai? Intreba Petre.
-Am cumparat-o cand am fost la Timisoara, il lamuri Ion.
-Cu cat? Intreba curios Petre.
-100 de lei.
-Merita, spuse Petre.
-Asta n-am facut-o niciodata, zise Ion in timp ce ne arata o tipa care o lua in cur.
-Pai sa incercam, propuse Petre.
Ma pusera in patru labe si in timp ce-l sugeam pe Petre care era mai gros, Ion trase niste flegme la gaura curului si cu un deget butucanos incerca sa mi-l bage inauntru.
-Au, am tresarit eu de durere. Nu acolo, acolo nu vreau ca ma doare. Nu vreau, incepui eu sa ma zmiorcai. Nu vreau, nu vreau.
-Hai ca facem incet, incerca Ion sa ma convinga.
-Nu acolo ca ma doare. Nu vreau.
-Pai nu-i dupa cum vrei tu si e dupa cum vrem noi, mi-a taiat-o s...



    Login