Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAlergarea de week-end
Autor : aquariul - 2014-04-24
Citita de 8726 ori - Nota 8.06 (33 voturi)
Joggingul m-a relaxat dintotdeauna. In acelasi timp imi da senzatia de libertate si de miscarea de care am nevoie dupa o zi intreaga de stat in birou la calculator.
Adevarul este ca placerea este data de alergarea propriu-zisa, dar si de faptul ca am obiceiul sa alerg fara nimic pe sub pantalonii de trening. Penisul meu este astfel liber sa sara in sus si in jos prin pantalon si ma fac ca nu observ fetele ce alearga in acelasi pas si incearca sa-si ascunda privirea. De obicei –datorita unei pudori datorate sistemului in care am crescut – ies la alergat seara dupa ce s-a intunecat astfel incat sa nu fie foarte multi oameni prin jur pentru a-mi admira „jucariile saritoare”.
Acum o lua insa aveam un chef nebun de alergat. Ma surprinsese si o „scularaie” de pula de mai mare frumusetea si am zis sa dau o tura de parc sa ma relaxez.
Am parcat in apropierea parcului Carol, langa un bloc de 10 etaje. Am iesit din masina si ochii mi-au picat pe o doamna de la etajul 1 ce statea aplecata peste balcon si admira parcul din fata balconului ei. Privirile ni s-au intalnit si au staruit mai mult decat limita de buna-cuviinta. Avea un capot pe ea deschis in fata, astfel incat sa se vada inceputul fantei dintre sani. Nu avea nimic vulgar in imbracaminte, parea ca de-abia s-a ridicat din pat si a iesit sa respire aer curat. Avea in jur de 45-50 de ani dar arata foarte bine, cu parul tuns pana la umar si vopsit blond, ce ii incadra chipul matur si ii dadea o alura relaxata.
S-a uitat la mine cum ma pregateam de alergat si in timp ce privirile noastre se desparteau mi-a spus: Tinere, este o vreme minunata de alergat. Daca eram pregatita te insoteam si eu, am nevoie sa-mi dezmortesc oasele.
Nu stiu de unde am avut puterea sa ma uit la ea si sa-i raspund: Ce va opreste stimata doamna? Imi fac incalzirea si va astept.
S-a uitat la mine, mi-a zambit si mi-a facut cu mana: Poate alta data, mi-ar face placere sa facem miscare impreuna.
Faptul ca se aplecase si fanta halatului ce despartea sanii i se largise, plus privirea scanteietoare si replica ce putea fi usor interpretata lasciv au facut ca pantalonii de trening sa-mi ramana mici, penisul meu reactionand la stimulii sexuali schimbati intre noi. I-am surprins privirea curgand spre umflatura din fata a pantalonilor si mi-a facut cu mana, intrand in casa.
Erectia mi s-a linistit de-abia dupa a tura de parc, timp in care gandurile mi se amestecau in cap. Prea parea o scena dintr-un film erotic clasic, un fel de intalnire in lift in care doamna frumoasa vorbeste cu tine si arunca feromoni prin priviri si gesturi. Am fost intrerupt din gandurile mele de cateva funduri tinere minunate, ce dansau in ritmuri de alergare in fata mea. Cu ajutorul lor – urmarindu-le la mica distanta – am mai putut face inca doua ture de parc. Cand respiratia a inceput sa imi dea semne de oboseala, am redus ritmul si am luat drumul masinii.
Nu ma asteptam ca doamna sa fie tot acolo, de fapt gandindu-ma in alta parte uitasem pentru moment de discutia avuta. Se afla tot la balcon si parea ca ma observa de cand am aparut in raza ei vizuala. M-am facut ca nu o privesc si cand am ajuns la masina, mi-a strigat:
Cum a fost alergarea? Ma gandeam dac ai doua minute, as avea nevoie de ajutor.
Am venit sub balconul ei si mi-a explicat ca avea o problema – i se defectase usa de la intrare si avea nevoie de cineva care sa o deschida din afara. Mi-a aruncat cheile si am urcat la etajul 1.
Usa s-a deschis de la prima cheie. Am apasat pe clanta si am deschis cu ea in acelasi timp usa.
Gata doamna, s-a rezolvat. Pot sa o incerc si dinauntru?
Bineinteles, te rog intra – a spus facand un pas inapoi.
Am inchis usa pe interior, am ingenuncheat si am incercat sa inchid si sa deschid usa de cateva ori. Mergea destul de bine, asa ca m-am intors si i-am spus ca totul este in regula. Atunci am avut timp sa privesc cu atentie apartamentul doamnei. Era mobilat cu mobila masiva, specifica anilor 90.
Am facut prezentarile si astfel am cunsocut-o pe Catalina. Doamna arata foarte bine pentru varsta ei, avea capotul rosu in care o vazusem ce ii acoperea corpul de la gat pana la genunchi. Corpul – nici slab dar nici plinut – ii umplea tocmai bine acoperamantul.
M-a invitat la un ceai si trecand peste timiditatea ce o manifest de obicei, am urmat-o in sufragerie. Aici am admirat colectia de carti din biblioteca in timp ce ea scotea canile si pregatea ceaiul in bucatarie. Am stat de vorba, mi-a povestit de viata ei (era functionara la stat, program lejer de la 8 la 4). Era fericita de viata ei, avea un copil ce plecase la studii in strainatate si un sot ce se dusese la piata si trebuia sa soseasca.
I-am povestit de viata mea, de jobul de analist financiar si lipsa de miscare zilnica pe care o compensez cu alergare, plimbari. Am facut schimb de impresii despre carti, despre filme, despre viata. Era in apartamentul ei o atmosfera relaxata, ce m-a facut sa uit ca o cunoasteam doar de cateva zeci de minute. Ma relaxasem incat nu-mi venea sa mai plec de acolo. I-am spus asta si a ras: Pai poti sa stai cat vrei, sotul nu face crize de gelozie si ar fi chiar incantat sa cunoasca un tanar asa ca tine. Stii ce-ti propun? Nu vreau sa ma intelegi gresit – hai fa un dus ca vad ca esti transpirat, iti dau un tricou de-al lui George.
Nu am ramas mirat de propunere, ci am acceptat. Am intrat in dus, am dat drumul la apa si imi masam corpul sub dusul fierbinte. Am simtit o bataie usoara pe umar si Catalina in spatele meu ma admira cu tricoul sotului in mana. M-a privit de sus pana jos si mi-a arata ca a pus tricoul langa cabina de dus. Eram ca in transa, mi-a luat cateva secunde sa realizez ca eram in dus, doamna intrase peste mine si ma privise si eu nu eram contrariat, suparat sau jignit de asta. De fapt privirea ei si modul cum ma tratase ma facuse sa ma excit, inconstient penisul meu reactionase la admiratia din ochii ei in momentul in care imi vazuse corpul. Mi-am masat gatul, pieptul, abdomenul si am coborat cu masajul spre pula ce-mi intrase in erectie.
Am iesit din dus un alt om, erectia imi slabise si pula era acum semierecta. Am imbracat tricoul. Mirosea bine si imi acoperea exact mijlocul pulpelor pana la pula semisculata. Usa la baie s-a deschis si a aparut Cristina: A, iti sta bine domnule cu tricoul. Pantaloni nu avem, sper ca nu te jeneaza sa stai fara. Zambetul ei nu m-a lasat sa raspund nimic, asa ca am intrat impreuna in bucatarie.
Acolo mi-a turnat un pahar de vin rosu si zambing strengareste a spus ca se duce sa se schimbe in ceva mai lejer. A revenit peste cateva minute intr-un furou transparent de sub care se vedeau minunatii sani mari si putin lasati. In jurul labiilor avea o mica padurice de par frumos aranjat ce ducea spre pizdulice. Picioarele erau desenate frumos de un rand de portjartiere negre ce se asortau cu furoul negru transparent. A facut o pirueta: Ei, cum iti place? Am ramas cu gura cas**ta, cat pe ce sa ma inet cu vinul ce il beam, in timp ce ea zambind toata ridica de marginea furoului facand vant spre a se racori. Ochii ii sclipea...



    Login