Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Alegerea facuta
Autor : vampir007 - 2014-11-30
Citita de 4000 ori - Nota 7.38 (8 voturi)
Experienta la sauna

Aveam de ales trei optiuni: O zi palpitanta la parcul de distractie, o vizita la salonul de frumusete si ultima o zi de relaxare la sauna. Recunos ca in concediul asta eu am ales majoritatea activitatilor dupa bunul meu plac insa prietena mea cu sigurant isi dorea o zi la salonul de infrumusetare asa ca am ales calea de mijloc, am renuntat la distractia din parc si am ales sauna. Nu am mai fost la sauna pana acum asa ca merita incercat.
Micuta mea era bucuroasa de alegerea pe care am facut-o mai ales ca i-am promis si ca vom mergem la piscina, stiu cat de mult ii place sa se balaceasca si acest bonus era un fel de ai spune "Iarta-ma ca zilele astea am facut doar ce mi-a placut mie" cuvinte pe care nu i le-si spune niciodata cu voce tare.
Iubita mea este o tipa superba, are un zambet divin, ochi mari, negrii, parul natural, lung pana aproape de fese de aceeasi culoare ca si ochii. Pielea bronzata o face si mai sexi, sanii ei care ii ies putin din cupele sutienului si slipul minuscul ma excita maxim. Eu nu sunt genul tipului gelos, chiar ma bucur cand barbatii intorc capul dupa ea si o privesc minute in sir. Asta inseamna ca este foarte frumoasa si eu sunt cel care detine aceasta comoara, am incredere in ea, am trecut prin multe impreuna si stiu ca ma iubeste si imi accepta toate mofturile, ma accepta asa cum sunt. Dar nici eu nu o neglijez, mai ales in pat, imi place sa o fac sa se simta printesa sufletului meu si tot timpul caut sa aduc ceva nou in viata noastra amoroasa, spre exemplu lumanari parfumate, flori, uleiuri de masaj, diferite jucarii sexuale, etc..
- Ce faci pe sezlong? tipa Ioana la mine, stropindu-ma cu apa din piscina. Nu te mai bronza atat, treci in apa! continua ea zambind.
- Bine, bine, si ma arunc in apa pana la gat pentru ca nu stiu sa inot spre rusinea mea.
Dupa ce o stropesc de cateva ori o prind pe iubita in brate si o sarut apasat, apoi o musc de gat. Ea se retrage si ma stropeste in timp ce da din piciorusele ei si inoata spre o minge de plastic ce plutea pe luciul apei. Joaca noastra in apa continua cu acea minge pe care o pasam de la unul la atul. In jurul nostru oamenii veniti la piscina se distrau si ei, unii faceau plaja, altii se racoreau in apa limpede a piscinei.
Acum stateam pe sezlonguri. Eu asezat in fund ii masam pielea iubitei mele cu o crema de soare. Ii mangaiam spatele, coapsele, funduletul rotund si coboram usor pe toata lungimea picioarelor pana la degete. Stia ca ma excita sa ii fac masaj asa ca a continuat sa imi ceara sa o masez si pe partea ventrala a trupului ei plapand in comparatie cu al meu. Ii masez burta apoi ma ridic usor si ii masez sanii cand simt manuta ei atingand penisul erect prin slip.
- Sa vezi ce iti fac la sauna! spune ea cu un zambet diabolic pe chip.
Eu continui masajul cu crema protectoare, vreau sa termin mai repede si sa ma asez pe burta, sa imi ascund erectia de privirile indiscrete ale oamenilor.
Iata-ne si in vestiar, ne pregatim de sauna. Ioana imi trage repede slipul de pe mine si imi da o palma peste penis razand si imi arunca un prosop din geanta de voiaj ca sa imi acopar penisul. Ii privesc trupul Ioanei in timp ce isi da jos sutienul si slipul care lasa sa i se vada vulva fara par ca a unei fetite, isi pune repede un prosom in jurul taliei si amandoi pornim spre sauna.
Deschid usa si intram. Un abur ca o ceata deasa mi se izbeste de trup, pentru cateva secunde nu am vazut altceva decat aburul alb imediat dupa aceea observ trei siluete care stateau intr-un colt si sosteau. Erau trei femei, fiacare avea varsta cuprinsa intre 50 si 60 de ani, trupurile lor goale ne arata trei perechi de sanii lasati, piele zbarcita si niste ochi curiosi ce ne priveau atent fara insa sa inceteze din asi vorbi. Prietena mea ma trage in partea opusa, vis a vis de acele femei unde statea o adolescenta de vre-o 17 ani ce isi acoperea sanii si pasarica cu mainile.
- Buna, ... Ioana. si prietena mea intindemana pentru a face cunostiinta cu tanara.
- Andreea, raspunde fata fara asi lua mana din zonele intime.
Femeile incep sa rada zgomotos:
- Asa sta de cand am venit noi, e pudica saraca. Spune una dintre femei in timp ce isi desface picioarele ca sa ii vedem pizda de femeie care a simtit ce inseamna pula la viata ei.
Intradevar, aici este mult prea cald chiar si pentru prosop.
- Si eu am fost pudica la varsta ei si pun pariu ca si dumneavoastra ati fost pana sa stiti ce e aia pula. Ii raspunde prietena mea, putin iritata, femeii.
Femeile incep din nou sa sosoteasca intre ele, iubita mea isi da prosopul jos apoi o priveste pe Andreea si ii spune:
- Scumpa ai mai vazut pula?
- Doar in filme. raspunde fata
- Asta este bine macar stii la ce sa te astepti, el este Gabi iubitul meu.
- Buna Andreea! Spun eu zambind in timp ce imi dau prosopul jos din jurul taliei.
Fata nu raspunde nimic dar face ochii mari si ii atinteste spre intimitatea mea. Ma asez langa iubita mea si langa Andreea, femeile se uita si ele catre pula mea si una din ele chiar scapa un fluerat printre buze.
- Fata sper ca nu te superi daca ne uitam si noi la pula iubitului tau. Nu am mai vazut o pula ca a lui de mult.
- Nu, sigur ca nu, spune Ioana jucandu-se cu degetele pe scrotul meu.
Ne sarutam, si penisul incepe sa se scoale ca un soldatel ce vrea sa plece la razboi si acum se pregateste de lupta. Femeile privesc scena si doua din ele duc instantaneu mana la vulvele paroase. Nici una nu era rasa, dar se vedea ca le excita pula mea care incepuse sa prinda contur. Capul rotund era iesit din preput, venele se vedeau bine pe corpul penisului si manuta iubitei mele il mangaia, eu ma simteam rasfatat intre atatea femei si recunosc ca imi place sa fiu privit de femeile care se masturmau in fata mea!
Andreea privea rusinata cand la noi cand la doamnele care isi bagau adanc degetele in vaginul lor larg dupa care le scoteau le lingeau si incepeau sa se frece pe lindicul ce se vedea chira prin parul rar de la pizdele lor. Nici eu nu mai vazusem atat patos din partea unor femei de aproape 60 de ani, le priveam si eu cu interes si ma excitam enorm, mai ales ca prietena mea ca sa le faca in ciuda s-a aplecat si a inceput sa imi linga pula erecta ca pe o inghetata si sa imi suga scrotul. Stateam sprijinit, Ioana era intre picioarele mele imi lingea pula in asa fel incat femeile sa se penetreze mai tare cu degetele lor groase, era modul Ioanei de a protesta ca s-au luat de aia mica facandu-le in ciuda ca numai ea putea sa ma guste, ea ma detinea, eram proprietatea ei. Imi intorc privirea spre Andreea, observ un lichid ce se scurge dintre picioarele ei, nu pot sa imi dau seama daca s-a urinat sau s-a masturbat si are un orgasm, desi avea mana la pasarica isi tinea si coapsele stranse, dar saracuta ne privea cu ochii mari cand pe noi cand pe femeile ce gemeau zgomotos si isi dadeau drumul pe rand.
- Ahhh, multumim fata, ne-ai oferit un spectacol pe cinste, de mult nu m-am mai masturbat ca astazi, spune una dintre femei celelate incuviintand din cap.
- Noi am terminat aici, o sa plecam si din partea mea iti urez sa te bucuri cat mai mult de pula aia pe care ai lins-o cu atat placere!
- Asa am sa fac spune iubita mea asezandu-se din nou langa mine.
Femeile se ridica si pleaca vorbind despre norocul care a dat peste ele si despre ultima data cand se masturbasera atat de bine.
- Saracuta Andreea, am uitat complet de ea! spune Ioana
- Nu e nimic.
- Sper ca nu te-ai speriat de ce am facut noi aici? intreb eu
- Aaaaaaa, nu, chiar mi-a placut, nu am mai vazut asta decat in filmele porno. raspunde fata
- Si ti-ar placea sa mai vezi si altceva? intraba iubita mea vizibil excitata
- Da, aaaaa, adica vreti sa va futeti nu?
- Da iubita, ne-am excitat foarte tare si acum amandoi trebuie sa ne eliberam de incarcatura care care ne apasa aiaci. si iubita mea ii arata cu degetele zona.
Abia asteptam sa gust si eu din pasarica iubitei mele, mmmm, se intinde pe spate apoi eu incep sa ii sarut picioarele lungi urcand spre vulva ei care ma astepta zambind. Ii sarut labiile albe, musc putin din ele, apoi cu limba ma joc in vaginul ei umed, cu doua degetele ii frec clitorisul si privesc cum geme si cum is strange sanii in palme. In timp ce iubita mea isi ridica picioarele facandu-mi loc ca sa intru cu limba in funduletul ei o vad pe Andreea indreptandu-se spre noi, nu se mai ferea de noi, acum ii vad sanii maricei cu sfarcurile rozalii excitate si pizdulicea la fel de alba a a iubitei mele cu clitorisul iesit dintre labiile ei micute. Eu nu ma opresc din ce fac dar o privesc cum se apleaca si ii sopteste Ioanei ceva, aceasta zambeste si intinde o mana spre pizdulicea mica, ii atinge clitorisul si il freaca usor, dupa care Andreea imita miscarea in timp ce ne priveste curioasa.
Eu ma ridic, imi pozitionez penisul la intrarea in vaginul iubitei mele si incep sa o penetrez masandu-i sanii, geme, gem si eu de placere, sunt foarte excitat. Iubita mea simte ca nu mai am mult, se ridica si ma impinge pe spate, ma saruta pe abdomen, se ridica cu sarutarile pana pe gat de unde ma musca putin, apoi imi prinde pula in mana si se aseaza cu vaginul peste ea, ma calareste, ii place sa ma domine, este una dintre pozitiile ei favorite. Andreea ne priveste se excita si isi mangaie intens clitorisul umflat, o vad in dreapta mea cum ma priveste in ochi, din pozitia asta vad cum se masturbeaza si ii vad sanii de copila, imi place sa o privesc pe aceasta fata care te surprinde placut cu cat iti petreci mai mult timp cu ea.
Nu dureaza mult si ma trezsc cu Andreea cea mica peste mine pozitionandu-si pasarica umeda la cativa centimetri de fata mea. Privesc surprins catre Ioana care imi face un semn discret sa continui. O prind pe micuta de fese, o strang tare si ii sa...



    Login