Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Alcoolul dauneaza grav reputatiei
Autor : Sisi_orade - 2018-01-10
Citita de 15673 ori - Nota 6.15 (41 voturi)
Eram urmă cu 10 ani într-o localitate de pe malul Dunării și aveam 21 de ani. Stăteam împreună cu părinții mei și cu sora mea mai mică într-un apartament cu două camere de la etajul II.
Părinții oameni simpli se străduiseră să ne crească din salariile lor de muncitori. Ne școliseră până în clasa a XII-a apoi ne-am urmat drumul spre facultăți diferite. Sora mea contabilitate, iar eu la litere am reușit la fără taxa abia în al II-lea an.
Sora mea avea un prieten cu care ieșea la sfârșitul de săptămână. Eu după mai multe relații eșuate la care pusesem suflet, îmi făcusem un amant mai mare ca mine cu 10 ani și căsătorit.
Întro joi seara primesc un telefon de la Cătălin, un prieten din cartier că mă așteaptă sâmbătă la ora 19 la majoratul său pe care-l ținea la o pensiune din apropierea orașului.
Am acceptat, dar cu condiția să mă ia și pe mine cu mașina până la locația care se afla la câțiva Km de marginea orașului.
Cătălin m-a asigurat că o să treacă un prieten de-al lui, Valentin să mă ia de acasă pe la ora 18 30.
Sâmbătă sora mea a plecat cu prietenul ei ca de obicei, iar eu m-am pregătit ca pe ora amintită să fiu gata de plecare.
Tocmai îmi făceam ultimele retușuri la machiaj când primesc un telefon de la Valentin să cobor.
Pe drum am discutat cu Valentin care era un tip la vreo 27-28 de ani despre cunoștința noastră comună, Cătălin. Am ajuns la micuța pensiune ce avea la parter un mic restaurant.
Cătălin închiriase toate cele 6 camere pentru invitații săi, în cazul în care dorea cineva să rămână până dimineață.
Seara a fost minunată. Am dansat, am gustat din meniurile pregătite, am băut, iar la ora 11 când în urmă cu 18 ani mama lui îl năștea, i-am cântat la mulți ani.
Cred că eram cam 50 de persoane majoritatea prieteni, colegi de clasă a lui Cătă sau vecini de-ai lui.
Domul Crin și doamna Marcela, părinții sărbătoritului erau mai mult cu organizarea pe la bucătărie, sau prin curte unde erau parcate mașinile.
Pe la ora 3 dimineața lumea a început să plece acasă nu înainte de a fi întrebați de domnul Crin dacă nu cumva au consumat alcool. Dacă consumaseră alcool le recomanda să urce la cameră și să se odihnească până mâine dimineață.
Cătălin nu avea prietenă, așa că toate fetele am dansat cu el.
Pe la ora 4 lumea se evaporase acasă sau urcaseră la camerele pensiunii.
I-am ajutat pe părinții lui Cătălin să strângă de pe mese și apoi plecaseră acasă pe la ora 4 30.
Cătălin s-a apropiat de mine și m-a chemat la el în cameră. Am urcat ținându-mă de pereții holului ca să nu mă dezechilibrez de la amețelile produse de alcoolul consumat în acea noapte.
Am ajuns în cameră. Apoi Cătălin a început să mă sărute spunându-mi:
-Lili vreau să te f...
Cu greu ne-am tras hainele de pe noi apoi m-am prăbușit întinsă pe spate în pat. Cătă a început să mă lingă, apoi m-a ridicat să stau în fund pe pat , în timp ce el abia își ținea echilibrul în picioare. Am început să-l sug. Penisul a început să se întărească.
Cătă apoi m-a pus în patru labe la dunga patului cu fața spre cearceaf. A început să mă penetreze pe la spate. Era destul de gros. Apoi am văzut ca după 2-3 minute iese din mine și imediat pătrunde destul de ferm. Parcă era mult mai ferm în pătrunderile sale și din cănd în când îmi mai ardea cu palma pese fese. În timp ce mă penetra am observat prin întunericul camerei corpul unui bărbat ce se așează pe spate și-și poziționează bazinul în așa fel ca penisul să fie la nivelul gurii mele.
Am înțeles. Erau doi bărbați. M-am uitat să văd cine este cel care dorea să-i fac oral. Era Cătălin. Înseamnă că pe la spate eram penetrată de altcineva. Am încercat să protestez față de cel din spatele meu până mi-a mai tras o palmă peste fesa dreaptă.
-Stai nu te mișca. L-am recunoscut. Era Vali, băiatul care mă adusese cu mașina la petrecerea de majorat.
Făceam dragoste pentru prima dată în viața mea cu 2 băieți deodată. La un moment dat am văzut că ușa de la cameră era întredeschisă. Prin lumina obscură venită de la becurile de pe hol mi-am dat seama că în cameră mai întraseră încă câteva pe...



    Login