Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAjutor prietenesc Ep.3
Autor : unqnick - 2015-06-07
Citita de 12211 ori - Nota 7.87 (83 voturi)
Pana aici povestirile lor erau cam la fel, dar ma ambalasem din nou. Parca imi citea o povestire erotica in care era vorba despre altcineva. De aici incolo el fusese foarte laconic dar doream de data asta amanunte.
- Sa nu omiti nimic, spune-mi cum a fost.
- Nu te deranjeaza ?
- Deloc. Ma excita teribil.
S-a frecat de mine si mi-a mangaiat pula.
- Ah Andrei, iubitule oare te superi daca-ti spun ca si pe mine ma excita cand povestesc asta ?
- Nu, nu. Continua.
- M-a luat in brate si l-am ghidat sa ajunga in dormitorul pentru musafiri. Eram ametita, stiu doar ca il sarutam si ii spuneam ca o nerusinata sa ma futa, faca ce vrea cu mine. A facut-o minunat, era ceva nou pentru mine, sexul cu un alt barbat dupa atatia ani. Dar a durat prea putin, fusese la fel de excitat ca si mine. A fost asa de minunat terminand amandoi odata, a ejaculat adanc in mine si am ramas asa imbratisati, sarutandu-ne.
Imi povestea asta cu ochii inchisi si cand a ajuns la momentul acela m-a strans cu putere de pula facandu-ma sa gem.
- Oh scuza-ma, a spus ea. Nu i se culcase si a vrut sa continue, a inceput sa se miste in mine dar ejaculase asa de mult incat incepea sa dea pe afara. Am mers la baie si am facut dus amandoi. Am glumit pe seama spermei lui care era foarte lipicioasa S-a scuzat ca nu folosise prezervativ dar l-am asigurat ca nici mie nu-mi place, ca nu sunt probleme si ca imi iau regulat pastila.
- Da asta nu uiti niciodata.
- Mi-a cerut sa-i spal din nou ……pula. Am facut-o pe indelete, ii cercetam acum in voie madularul care ma rascolise si i s-a sculat din nou. Stand pe marginea cazii se impingea spre mine sa i-o sug. L-am rugat sa nu ma forteze, l-am sarutat numai cu varful buzelor.
- Ma mir ca te-ai abtinut.
- Nu doream sa-i fac o impresie gresita, si asa ma gandeam ca facusem ceva ce as fi putut regreta. Reveniti in dormitor m-a dat gata cand a inceput sa-mi sarute pasarica si sa-mi dea limbi. A fost la fel de minunat, mi s-a parut ca a durat o vesnicie, A continuat si dupa ce am avut primul orgasm apoi dupa al doilea. Stiam ce vrea, nu mi-a mai cerut asta, dar am considerat ca e cazul sa-i ofer aceiasi placere si eu. Ma mangaia si imi spunea ce bine i-o sug, ce mult a dorit asta, gemea de placere si asta ma excita si pe mine. A fost un domn pentru ca mi-a spus cand e gata si l-am lasat sa ejaculeze pe sani si pe pantec.
- N-ai inghitit ? am iscodit-o eu.
- Nu. Nici atunci si nici alta data. Am fost categorica. Era ceva ce nu puteam sa fac apoi sa te sarut pe tine. E foarte important pentru mine sa ma crezi.
- Bine, bine, te cred. Si ?
- In noaptea aceea a ramas acolo si mi-am facut de cap. L-am starnit tot timpul si nu m-a dezamagit. Am facut-o peste tot chiar si in bucatarie. Am incercat tot soiul de pozitii cautand amandoi placerea, dar nu am vrut sa o facem in dormitorul nostru.
- Ar trebui sa-ti multumesc ?
- Iar faci misto ! Asa am considerat eu…….. A fost o noapte de sex nebun cum noi nu am mai avut de mult. Stiam ca fac un lucru gresit dar poate tocmai asta m-a excitat atat de mult. Nu am dormit nici o clipa, eram franti amandoi dar satisfacuti. Nu te crezusem cand ma ametise-i de cap ca, din cand in cand, sexul cu un alt barbat poate fi atat de placut.
- Si dupa asta ? Ati continuat nu ?
- Pai de ce ma intrebi ? Ai vazut doar.
- Da. Vreau sa zic cum a fost dupa aia.
- Dimineata am crezut ca facusem sex pentru ultima data si cand s-a imbracat am facut-o si eu. Trebuia sa merg la cumparaturi. Venise in bucatarie, m-a luat in brate si m-a sarutat si in clipa urmatoare ne dezbracam aruncandu-ne hainele de pe noi si ne-am iubit acolo pe masa.
- Noroc ca este solida.
- Da, a zambit Pusa. Doar ne-a tinut si pe noi de atatea ori. Dupa ce a plecat am avut mustrari de constiinta. Mi-a fost frica sa nu ma dau de gol, am reusit sa maschez destul de bine cele intamplate fata de tine. Eram in cumpana daca sa continui cu el sau sa-i spun ca nu va mai fi nimic intre noi mai ales ca erati prieteni si ne vizita asa de des. Intr-o zi m-a sunat la serviciu, ne pregateam sa inchidem. N-am rezistat si peste o jumatate de ora alergam sa ma intalnesc cu el in oras apoi ne-am dus direct la el.
- Cand a fost asta ?
- Inainte de revelion tu plecase-i sa iei vin de la Jaristea. Credeam ca vom sta doar de vorba dar am mers direct la el. Ne-am sarutat in lift pana am ajuns la el si si am inceput sa ne dezbracam de la usa. A fost la fel de galant si pasional, a fost la fel de placut iar pentru el datul limbilor a devenit o arta de cand a vazut ce mult imi place.
- E mai bun ca mine ?
- Nu stiu. Poate, a glumit ea. Ei bine, am descoperit ca imi place sa o fac cu el la fel de mult ca si cu tine si i-am spus-o si lui. La inceput ne vedeam la doua trei zile macar pentru doua ore si reuseam pana ajungeam acasa sa ma adun sa redevin cea pe care o cunosteai. Era destul de dificil pentru mine sa merg la el, mi-era frica sa nu ma vada vre-n cunoscut.
- Cum dracuʼ de nu m-am prins, am facut eu inciudat. A fost de atatea ori la noi, a ramas sa doarma la noi, nici tu nu te-ai dat de gol.
- Am apreciat la el ca a fost discret, asa cum a promis, eu ma stapaneam destul de bine dar de cate ori ramanea la noi, a doua zi ajunsa la serviciu il sunam si ne vedeam la el.
- Si nu va intorceati aici sa va futeti ?.
- O nu, mi-a propus asta odata dar era prea periculos, daca te intorceai acasa ? Am facut-o totusi aici. A avut o idee buna spunandu-mi sa profitam de deplasarile tale si ca acelea erau momentele cele mai bune ca sa profitam de asta.
- Ce noroc pe tine, am tachinat-o eu.
- Nu fi rautacios, daca tot plecai asa des, de ce sa nu profit ? Ma invoiam o zi de la serviciu si reuseam sa ne saturam unul de altul o zi si o noapte. Cu timpul nu ne mai vedeam asa de des, imi spusese ca nu putea sta cu o femeie prea mult dar ca eu eram o exceptie dar ca va trebui sa fac mai mult ca sa nu-l pierd.
- Uite la el, ce mai voia, sa te futa in cur ?
- Si asta, si altele, era forte insistent.
Asta asa era, il stiam bine pe Gelu, nu statea cu o tipa mai mult de 5-6 luni si facea misto pe seama mea ca ma insurasem.
- Dar, a continuat Pusa, multa vreme el a ramas tot timpul acelasi barbat atent, tandru si viril dar nici eu nici el nu avusesem de gand sa avem o relatie sentimentala, am discutat despre asta, imi spunea ca pur si simplu ii place sa faca sex cu mine si pentru mine era de ajuns. A fost pur si simplu atractie carnala din partea amandoura si de fiecare data eram satisfacuta avand grija ca sa fie la fel de satisfacut. Pentru mine multa vreme fusese ceva ce-mi dorisem, foarte pervers care imi starnea simturile dar si foarte comod si fara complicatii..
- Si cu Doru cum a fost ?
- A fost o greseala. Gelu a spus ca se prinsese ce era intre noi dar nu cred. Putea sa nege sau sa ma faca atenta. M-am trezit ca vine cu el odata cand erai plecat si acum daca ma gandesc mai bine puteam sa-i dau afara si sa am o explicatie dupa aia cu Gelu dar m-a impins mititelul sa vad cum e cu doi odata. Ce am facut noi ieri nu mi-a placut practic m-ati facut posta, nu mai vreau asa ceva. Ai avut dreptate, cu doi e ceva deosebit, mi-a placut, trebuie sa recunosc dar nu cu mai multi.
- Ai facut de multe ori asta ?
- Nu. Asta e a treia oara cand au venit impreuna. Cu Doru, am facut-o de frica, mi-a placut poate ca am facut-o cu amandoi dar era prea agasant, parca nu mai vazuse pasarica asa ca am preferat sa-l fentez si sa merg eu la Gelu. Totusi in ultima vreme Gelu se purta cam ciudat, era mai vulgar mai ales cand era si cu Doru. Nu-mi convenea si chiar ma gandeam cum sa fac sa termin aventura asta dat era totul prea imbarligat. Pe de alta parte tu tot ma presasesi cu ideile tale si chiar ma gandeam ca nu esti strain de ce faceam. Eram mai mult decat pregatita sa-mi ceri asta. Stiai de noi ?
N-am raspuns si nici ea n-a mai insistat. Imi mai trecuse starea de excitare si m-am foit in pat. Pusa mi-a atins pula care nu mai era asa de tare dar ramasese inflamata.
- Vrei sa ti-o sug putin ?
- Nu ! Vreau sa dorm, a fost destul si pentru tine, nu crezi ?
- A fost, a oftat ea adanc.
Am tacut o vreme apoi s-a cuibarit mai bine langa mine si m-a intrebat.
- Ma mai iubesti ? Acum…. dupa toate astea ma mai iubesti ?
- Acum dorm,…… asta depinde numai de tine, am spus eu gandindu-ma deja la cum o voi aduce pe Gina in viata noastra.
- Eu te iubesc, te-am iubit intotdeauna, a mai soptit ea si am adormit.
Mai devreme ma uitasem la limbile fosforescente ale ceasului de pe noptiera si vazusem ca e 7 dimineata asa ca am inchis ochii adormind la loc. Dupa o vreme m-au trezit susotelile lui Pusa si ale lui Gelu.
- Ti-am spus ca n-am chef. N-aveti decat sa plecati. Dupa ce se trezeste si el mai vedem.
- Vino draga, nu fi proasta, ai vazut ca n-a mai comentat nimic.
- Vorbeste mai incet sa nu se trezeasca.
- Macar vino sa ne-o mai sugi putin si apoi plecam. Nu vezi ca doarme fraierul ?
- N-aveti decat sa v-o luati la laba, pe mine sa nu mai contati.
- Esti o proasta, o sa vii singura sa ti-o trag dar atunci o sa ma lasi sa te fut si in cur.
Asta m-a enervat, ma lua de prost. M-am foit in pat mormaind ca intr-un somn adanc si am luat-o in brate. Era destul de intuneric dar am putut totusi zari printre gene curul gol al lui Gelu cand iesea din camera. I-am mai auzit cum discuta o vreme in sufragerie apoi usa de la intrare. Dupa o jumatate de ora, m-am dat jos din pat mergand la baie urinand si facand un dus rapid apoi am mers la intrare sa incui usa. Fusesem prea domn cu ei dar cum era vorba aia "cand ii intinzi un deget iti ia toata mana".
- Au plecat ?, m-a intrebat Pusa asezata in fund in pat cand am intrat in dormitor.
- Da, vad ca au plecat, m-am prefacut eu mirat. Cred ca azi noapte. Pacat. Tu nu mai voiai o partida cu ei asa de dimineata cand e pula mai tare ?. Sau ai aranjat ceva pentru alta zi ?
- Termina te rog. Vino in pat, a batut ea cu palma locul de langa ea. O sa-ti spun ceva. Nu o sa mai fie nici o alta data viitoare. Am facut o prostie pe care o regret.
- Credeam ca de abia ai spart gheata, am spus putin panicat pentru ca planurile mele riscau sa dea gres. Spuneai ca e grozav sa o faci in grup.
- Daca te referi la alt tip sau alt cuplu sunt de acord dar prieteni de-ai tai in nici un caz.
- Asa repede ti-a pierit cheful de futut ?
- Ba am un chef nebun sa o fac…….dar cu tine.
M-am strecurat in pat atingand-o intre picioare dar s-a ferit coborand din pat.
- Vin imediat.
A zabovit ceva timp in baie apoi a venit in pat aruncand pilota jos, catarandu-se pe mine. Sanii ei tari se striveau de pieptul meu si pielea pulpelor inca calde de la dusul fierbinte se lipeau de soldurile mele.
- Mai ai ceva sa ma intrebi ?
- Nu. Cred ca m-am lamurit cum sta treaba.
M-a sarutat lung muscandu-ma usor de buze, penetrandu-ma cu limba. Am simtit cum intru in erectie si s-a miscat facandu-i loc pulii sa se umfle in voie.
- Dar tu mai ai ceva sa-mi spui ? a insistat ea.
- Nu vad ce.
O trageam de buci frecand-o de mine in timp ce ne sarutam.
- Cred ca acum ar fi momentul sa-mi arati de ce ii placea asa de mult lui Gelu sa-i sugi pula.
- Nu-mi strica placerea, mai da-l in ma-sa de increzut. Ti-ar conveni sa-ti spun ca nu sunt convinsa inca daca sti sa dai mai bine limbi decat el ?.
- Joci tare.
- Tu m-ai facut asa. Ar fi bine sa incepi tu.
Ne tachinasem destul, amandoi aveam chef de harjoneala, mi-am impus sa nu ne stricam momentul. Fusesem marcat de cele petrecute cu o zi inainte, prietenii mei o futusera in fata mea, dorisem si eu asta si chiar ma gandisem ca de a doua zi voi apela la ei sa vina cu cate o tipa sa pregatesc aducerea lui Gina dar tot ei stricasera totul.
O simteam si pe ea ca vrea sa iasa din impasul acesta, fusese cam sifonata ca o surprinsesem apoi ca o fortasem sa se futa cu ei dar observasem surprins cu cata placere o facuse si nu se jenase deloc de parca asta faceam de ani de zile. Acum ca o facuse eram sigur ca nu va renunta la noile placeri pe care le descoperise.
Aveam in fata un week-end intreg ca sa ne lamurim cum sta treaba. Am rasturnat-o alaturi de mine si mi-am trecut degetele peste sanii ei pietrosi si sfarcurile au tasnit tari sub mangaierile mele. Mi-am apropiat buzele de unul din ele si l-am lins circular facand-o sa suspine. Era suficient pentru ea si si-a dus mana la pizda mangaindu-se. I-am supt delicat sfarcul si mi-am pus mana peste a ei lasand-o sa se mangaie.
Pula mi se sculase apasand-o pe pulpa si a cautat-o. O sarutam mangaindu-i sanii si pentru o clipa iar mi-a zbarnait prin cap imaginea ei sugand pula prietenilor mei, lingand-o si revenind la ea inghitind-o adanc. Am muscat-o usor de buze si m-a strans de pula.
Doream sa prelungesc mai mult preludiul chiar daca ea se zvarcolise incercand sa ajunga la mula pe care o dezmierda. O refuzasem seara trecuta si stiam ca era nerabdatoare sa o faca. In momentul acela dorea asta mai mult ca orice ca sa se convinga ca nimic nu se schimbase in relatia noastra.
Pe de alta parte eram asa de dornic sa-i simt iar gustul minunat al pizdei. Eram putin gelos pentru ce-mi spusese si doream sa-i arat ca placerea pe care i-o oferisem de fiecare data nu se putea compara cu limbile primite de la prietenii mei. Banuiam ca doar ma tachinase cand imi povestise de priceperea lui Gelu de a dezmierda o pizda dar trebuia sa ma conving. Scancea incontinuu.
- Nu ma mai chinui, vreau sa ti-o sug, vreau sa te gust pana la capat. Andrei iubitule lasa-ma sa o sug,…aahhh doamne ce tare e…..lasa-ma….
- Mai tarziu…..vreau sa te gust eu mai intai….
- O daaa….daaa…..
Se precipita, ridicandu-se in genunchi si veni incalecandu-ma si apropiindu-se cu pizda mai aproape de fata mea. Mi-am trecut degetele peste pubisul ei curat gadiland lindicul ce se itea printre labiile grasute. Narile imi framantau aspirand aroma minunata de pizda.
- Am o idee mai buna, ce dracu am uitat amandoi de asta ?
S-a rasucit atenta sa nu ma loveasca si m-am trezit in fata ochilor cu bucile ei desfacute oferindu-mi acum imaginea pizdei usor intredeschise. Ii mangaiam bucile in timp ce ea nu a mai pierdut timpul incepand sa linga capul pulii. Mi-am trecut incet si apasat limba peste pubisul ei, printre labii spre gaurica curului. Nu m-am putut abtine sa nu o cercetez.
Nu adusesem vorba despre asta dar nici unul din ei nu facuse vre-o remarca despre sexul anal. Nu o fac...



    Login