Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAjutor prietenesc Ep.2
Autor : unqnick - 2015-06-06
Citita de 12737 ori - Nota 7.85 (68 voturi)

Ep.2
- Ia zi-mi si mie cum s-a intamplat treaba asta. De cand dureaza ?
- De vre-o 8 luni, a inceput el sovaind. Mai tii minte cand am fost la petrecerea aia de Craciun ?. Trebuia sa mergi, sti tu unde, urgent si m-ai rugat sa o conduc eu pe Pusa acasa.
Eram putin iritat de siguranta lui de sine dar am trecut peste asta. Mi-a revenit imediat in minte foarte clar ce se intamplase atunci. Trebuia sa ma vad cu Gina dar nu putusem sa refuz nici invitatia aceea de Craciun si pregatisem un motiv serios sa lipsesc de acasa. Pusa era obisnuita cu plecarile mele si nu fusese niciodata curioasa. Atunci ma bucurasem ca Gelu acceptase sa o conduca ca sa nu mai pierd timp.
- Deci atunci a inceput ?
- Am condus-o acasa si m-a invitat inauntru si din una in alta s-a intamplat.
- Pai cum a fost, a fost ideea ta sau a ei ?
- Chiar vrei sa stii amanunte ? Pe mine nu ma deranjeaza sa-ti povestesc.
Vazand ca tac a continuat.
- Pai mai intai ramas cu ea la petrecere am dansat am glumit, i-am facut aluzii ca de obicei, ne cam luase valul putin pe amandoi si la un moment dat a spus ca vrea sa mearga acasa. Pe drum nu am vorbit, ii priveam picioarele pe cate de abia le acoperea rochia. Sa fiu sincer nu ma gandisem niciodata sa merg mai departe, mi-ar fi placut sa o fut dar nu se facea, eram prieteni, dar atunci cam sarisem calul, nu stiam cum va reactiona daca as fi fortat lucrurile. Cand am ajuns la voi, m-a sarutat pe obraz si mi-a multumit.
Ascultam si parca ii vedeam acolo in masina. Venise la petrecere cu o rochie sexy foarte scurta si se facuse remarcata. Imi inchipuiam cum o privise Gelu.
- Nu a coborat din masina, am inceput sa vorbim despre petrecere, despre cat de bine ne simtisem. Mi-a spus ca de obicei nu se simte singura dar acum o deranjase putin plecarea ta. Se facuse frig in masina si am vrut sa dau drumul la motor dar mi-a spus ca mai bine am intra in casa sa bem o cafea sa mai stam de vorba.
- Si tu imediat….
- Ce dracului bai Andrei, am zis ca nu era nimic neobisnuit, mai fusesem de atatea ori la voi. Tu n-ai fi procedat la fel ?. Si afara de asta nici nu stiam cum vor evolua lucrurile, mi-am spus ca o voi lasa pe ea sa faca pasul.
- Mda.
- Am intrat, m-a rugat sa o scuz sa se schimbe putin si sa ma fac comod. Am auzit-o ca face dus si dupa un timp a aparut cu niste pahare si o sticla de coniac. Se schimbase intr-o rochita de casa la fel de scurta, nu mai purta ciorapi si nu-mi puteam lua ochii de la pulpele ei. Am baut un pahar de coniac glumind si razand apoi a venit langa mine si mi-a spus ca vrea sa-mi mai multumeasca pentru dupa amiaza placuta si a vrut sa ma sarute pe obraz dar ne-am trezit ca ne sarutam cu patima. Mangaind-o mi-am dat seama ca nu mai are chiloti pe ea. Ne-am dezbracat, si mi-a spus sa o duc in dormitor. Acum nu mai puteam da inapoi. Am luat-o in brate si n-am mai plecat decat dimineata.
- Si dupa aia ?
- Ne intalneam de obicei la mine dar in ultima vreme veneam la voi cand erai plecat. Cu toate ca ii placea sa o fut si aici si in deplasare, aici era in elementul ei, macar putea sa geama si sa tipe in pula ca nu se mai ferea sa o auda cineva. Acum poate s-a jenat si n-a m-ai facut galagie dar la mine, imi bateau vecinii in calorifer cand incepea sa geama de cum intram cu pula in ea mai tare. Dupa ce o regulam de o capiam venea sa-mi suga pula ca sa o iau la ranga din nou.
O stiam cum face, ii placea sa se futa si cum urla de placere cand are orgasm dar ma deranja felul in care vorbea Gelu despre ea ca despre alte femei. Ce dracu, nu tinea cont ca Pusa era totusi sotia mea ?
- Cred ca exprimarea ta nu e chiar cea mai potrivita.
- Ei hai ba, asa vorbesc eu. Tu nu vorbesti cu ea tot asa ?
- E treaba mea cum vorbesc cu ea. Pusa e sotia mea, dupa cum stii.
Scosesem un porumbel din gura, ma faceam de rahat amintindu-i asta barbatului care o futuse. Parca inadins sa puna sare pe rana a inceput sa rada.
- O sa incerc bai sa vorbesc altfel. Dupa ce am futut-o atatea luni ar trebui sa-i spun ceremonios: " stimata doamna vreau sa va mai dau putina muie dupa care o sa va iau din nou la pula". Sa vezi ce fata o sa faca.
Mai bine taceam din gura. Nu avea rost sa-i raspund ar fi fost mai rau. Mai devreme am vazut ca ei nu-i pasa ca vorbeau porcos cu ea, o obisnuisem eu cu asta. Nu controlasem bine situatia, am vrut sa se futa cu altcineva ?, ei bine acum trageam consecintele.
- Hai ba sa lasam asta. Mai zic si eu cate una, nu te supara. Cred ca ai vazut ca de cate ori veneam la voi, m-am purtat intotdeauna cu ea ca un domn, faceam doar glume nevinovate.
Eram inca derutat cum de ii cedase asa de repede, dupa putin dans si mozoleala si parca ghicindu-mi gandurile Gelu a continuat.
- Nu ma puteam abtine, acum te superi, nu te superi, dupa ce te-ai insurat cu ea mi-a trecut prin cap de mai multe ori cum as face sa o fut dar renuntam repede. Atunci la petrecerea aia se mai codise dar dupa ce am sarutat-o s-a muiat toata. Nu m-am abtinut si am fortat nota, era prima data cand puteam sa o ating ca lumea si nu ma mai respingea. O inghesuisem intr-un colt mai ferit si mi-am pierdut controlul, o pipaiam si sarutam si ea coopera.
- Asa zici tu ?
- Hai ba ca ma pricep la femei, mi-am spus atunci, asa papusa scumpa esti a mea acum. O simteam cum vibreaza cand o pipai si imi facusem planul sa o aduc la mine dar nu doream sa o sperii si sa stric totul asa ca atunci cand am plecat special am tot facut ture cu masina sa o las pe ea sa se invite, dar ii pierise curajul. Eu aveam in cap numai cum ar arata goala gemand de placere.
- Mai devreme ma abureai ca aveai scrupule.
- Stiam ca ai sa zici de ce nu m-am gandit la tine. Ce dracu bai omule, in situatia aia numai la tine nu-mi era gandul. Trecusem odata pe langa blocul meu dar n-a zis nimic, nu prea stiam cum sa procedez. Era prima data cand eram atat de aproape.
S-a intins dupa pahar si a baut o gura zdravana.
- Am ajuns acasa la voi si mi-am dat seama ce prost am fost, ea asteptase probabil sa-i propun sa urce la mine. Am inceput sa ne sarutam in masina si sa o pipai din nou. Tocmai imi pusese mana pe pula si voiam sa pornesc masina sa mergem la mine dar m-a invitat inauntru. N-am mai judecat, se ivise ocazia, ea era dornica si mi-am zis ca o sa o fut pe saturate si gata, o sa fie secretul nostru si nu o sa mai repete.
- Ca sa vezi, am mormait eu.
- Pai asa ma gandeam atunci. Dupa ce am futut-o, sti ca am cam rarit-o cu vizitele la voi, dar a inceput sa vina ea la mine. Vazand ca intre voi relatiile erau la fel ma mirasem cum de cazuse asa de repede la asternut si am intrebat-o cum de mi-a cedat asa de repede. Mi-a spus ca o tot ispiteai sa faceti sex in trei, asa e ?
- Mda.
- Mi-a spus ca era curioasa dar nu erai prea insistent, si profitand de mine nu i-a fost greu sa afle mai intai singura despre ce e vorba. Mi-a mai spus ca ideea ta era de a face sex cu un prieten asa ca nu mai aveam remuscari. Eram deja pe pozitie dar te-am lasat pe tine sa faci primul pas daca chiar doreai asta. Puteai sa-mi spui bai Andrei ca o futeam mai de mult.
N-a mai continuat vazandu-ma cam sifonat. Puteam sa invoc orice dar n-aveam ce sa-i imput iar sotiei mele nici atat. Taceam amandoi, el relaxat mangaindu-si pula gandindu-se probabil la ea, eu crispat, nemultumit pe mine insami . Pusa si Doru intarziau la baie de ceva vreme si l-am intrebat pe Gelu.
- Bine, cu tine inteleg dar si Doru ?
- Il sti pe Doru ? e un timid, e innebunit dupa pizda si de obicei ii dau sa futa gagicile de care m-am plictisit. Nu stiu cum s-a prins despre mine si ea si n-am scapat pana nu l-am adus si pe el. Credea ca o sa-l refuze daca vine singur. Nu prea i-a convenit lui nevasta-ta dar ca sa nu iasa scandat a acceptat. Mi-a spus ca nu vrea sa isi strice casnicia si nici eu nu doream asta.
- Ca sa vezi, de asta mi-ai futut nevasta. Si inca ai mai dat-o si la altii.
- Mai bine nu-ti spuneam.
- Ce dracu fac aia la baie ?, am spus uitandu-ma la ceas.
- E stresat baiatul, termina greu, a ras Gelu. Poate il spala pe spate ?
- Sictir.
Parca stiind ca vorbim despre el, Doru a aparut rosu la fata si cu o privire vinovata asezandu-se langa Gelu.
- Sa-ti fie de bine, i-am urat eu si s-a fastacit si mai tare.
Discutia se lega greu si asteptam cu totii sa apara Pusa. Ca intotdeauna facea barbatii sa intoarca capul dupa ea admirandu-i trupul prin hainele intotdeauna mulate si foarte sumare dar acum aparitia ei goala, improspatata si machiata usor ne-a lasat cu gura cascata si aici nici eu nu faceam exceptie.
Constienta ca e privita s-a fatait prin camera adunand cate un obiect de imbracaminte de pe jos si asezandu-l pe un fotoliu liber. Si-a mangaiat cu un gest reflex sanii si bucile apoi a venit spre mine si mi s-a asezat in brate foarte firesc. Inca odata ma surprindea cum reusea sa stapaneasca situatia.
Doru i-a oferit un pahar de vin apoi a desfacut ultima sticla turnandu-ne si noua. Am inceput sa vorbim ca in alte vremuri, subiecte banale, mici barfe, fara sa amintim cele petrecute mai devreme si in mod voit ignoram cu totii ca faceam asta in pielea goala. Discutia a alunecat firesc spre sex si incet incet ne-am excitat cu totii. Pusa ma mangaia pe piept si se freca de madularul meu in erectie.
- Vrei sa mergem in dormitor ? m-a intrebat ea la ureche.
Am ezitat o secunda si l-am intrebat pe Gelu.
- Vrei sa faci onorurile, Pusa are chef de futut.
- Andrei !! ma mustra sotia mea razand.
- Pentru asta sunt gata oricand. Pusa sti ca sunt gata sa-ti satisfac orice dorinta, se oferi Gelu.
- Ei nu chiar orice, sunt cateva de care se ocupa doar Andrei.
N-am reactionat in nici un fel. Putin imbufnata, a sarit din bratele mele si a disparut din camera tragandu-l de mana pe prietenul meu. Doru nu se simtea chiar confortabil ramanand doar noi doi. Nu m-am putut abtine sa nu-l tachinez dar am inceput sa vorbim despre fotbal. Echipa lui de suflet mancase o bataie rusinoasa de la niste albanezi si daca de obicei era volubil si pleda pana in panzele albe pentru echipe lui acum imi accepta mistoul fara sa cracneasca. Asta m-a facut sa il atac mai tare.
- Mi se pare mie sau ai facut o pasiune pentru Pusa ?
- O daaaa, adica nu. Andrei sa nu crezi ca eu…
- Stiu Dorule, tu nici n-ai vrut dar asa s-a intamplat.
- Da, adica nu. Eu de fapt….adica….
- Te inteleg Dorule, asa ca ai futut-o pana la urma.
- Pai da…..
- Ce-ti place mai mult la ea ? Cum se fute, cum suge pula ? Hai fi sincer, pentru mine e foarte important, l-am imboldit eu cu o mina serioasa.
- O doamne, e o femeie deosebita.
- Iti place cum suge pula ?
- E minunata, nici o curva nu a reusit sa ma faca asa de….
- Adica vrei sa spui ca Pusa e si ea o curva ? la-am intrerupt eu.
- Doamne, nu. Cum poti sa…..imi cer scuze…..ai inteles gresit….
L-am intrerupt si am continuat pe tema asta zapacindu-l si mai tare. Intr-un fel ma razbunam pe Doru si balbaielile lui ma starneau fara sa vreau. A rasuflat usurat cand dupa o jumatate de ora cei doi au aparut de la baie unde facusera dus. Pusa ma privea curioasa dar si nelinistita. Cred ca se gandea ca felul meu relaxat si linistit avea sa se schimbe dupa plecarea lor.
- Cred ca Doru vrea sa-ti spuna ceva. Eu n-am inteles ce voia sa zica. Oricum era legat de sex. Hai Pusa ajuta-l sa scape de problema.
De data asta nu a plecat la fel de entuziasta cum o facuse cu Gelu, ii era frica sa nu ma irite. Ramanand cu Gelu l-am lasat pe el sa vorbeasca. Simtea nevoia. A laudat-o pe Pusa pentru felul minunat cum face sex. Cum se daruieste si cere in schimb la randul ei sa fie satisfacuta. Ii place sexul oral mai mult ca orice. Se intrerupe si imi cere mereu sa-i dau limbi si asta o excita teribil. E printre putinele femei pe care le-am lins in pizda. Ea e curata si ma starneste si pe mine.
- Dar am vazut ca-ti place si sa ti-o suga.
- O da. O face la meserie dar are un fix, nu vrea sa inghita. Odata nu am anuntat-o si a scuipat si era sa ratam toata seara. Dar face fite nevasta-ta. Dupa cum suge pula ca o apucata nu cred ca nu inghite. Nu mi-am pus mintea cu ea dar daca vrei fac pariu ca intr-o luna o sa ma vezi cum Pusa deschide gura cuminte sa primeasca sperma. Cu tine o face ?
- Nu e treaba ta, am spus usurat ca macar se abtinuse cu toate ca adora gustul spermei.
- Pe de alta parte sa sti ca nu te-a inselat niciodata.
- Pe dracu nu m-a inselat. Cu voi ce facea, juca tabinet ?
- Lasa asta. Pana la noi, n-a mai facut-o cu altcineva. Asa mi-a spus ea si n-avea nici un interes sa ma minta. Mi-a spus ca are niste banuieli ca o inseli dar ca o faci asa de discret ca nu dorea scandal. Te considera un sot minunat si nu vrea sa isi strice casnicia.
- Termina ba cu goangele astea. Vrei sa spui ca in timp ce i-o trageai, ea se lauda ce sot grozav are.
- Nu bai. Mai vorbeam si noi ca intre prieteni ce eram, doar nu ne futeam tot timpul ca nu eram iepuri.
Cand a revenit cu Dorul din dormitor se vedea ca este abatuta. Nu s-a asezat langa mine decat cand am invitat-o. Arata destul de obosita. M-am uitat la ceas. Era doua si ceva noaptea. Mai devreme imi pierise somnul dar acum dupa atatea pahare de vin ma molesisem.
- Ia zi Pusa mai faci un repetir cu baietii, doar pentru asta au venit ?
- Andrei, te rog, e destul !!! Nu ma umili….. te rog, imi spuse aplecandu-se la urechea mea. Nu stiu ce urmaresti, ai vrut sa o fac si cu altii dar…… .
- Nici voi baieti nu mai serviti ? am ignorat-o eu. Macar sa va suga pula. Pusa scumpa mea mi-au spus amandoi ca dupa tine esti dispusa si sa le sugi pula tot timpul.
Pusa s-a ridicat de langa mine privindu-ma gata sa planga. Cred ca si eu si Gelu reactionam la fel privind-o pentru ca amandoi intrasem in erectie. Doru era inca moale, de abia venise din dormitor. Se apropie de ea pe la spate cuprinzand-ui sanii si frecandu-se de bucile ei.
Pusa se feri nemultumita, dar sfarcurile i se intarisera imediat, excitandu-se ca de obicei. Doru prinsese curaj si se apropia de ea apucandu-i de data asta in palma pizda complet rasa putin inflamata dupa multele futaiuri la care facuse fata.
- Daca vrei ma ocup putin de ea, spuse el gatuit de pofta.
- Parca erai mai timid, il respinse ea. M-ai lins destul, mi-ajunge. Nu mai am chef, e clar pentru toata lumea ?.
- Nu mai face pe nebuna, te-ai excitat deja, a spus Gelu mangaindu-si sugestiv pula si facandu-i semn cu degetul sa vina la el.
- A fost valabil si pentru tine Gelule. Hai sa nu stricam lucrurile mai mult. Pentru mine e destul, a spus hotarata Pusa.
- Ma uimesti, e prima data cand te aud spunand asta, de obicei tu ma rugai sa o mai facem odata.
Pusa ii arunca o privire ucigatoare, rosie de enervare. Il plesni peste mana pe Doru care venise iar sa o mangaie pe fund. Exagerasem cred si acum imi parea rau.
- Vad ca nu mai e rost de futut, cred ca e cazul sa plecam, se oferi Gelu. Hai Dorule echiparea.
- Stati bai unde plecati acum. Ati baut, poate va opreste politia, am sarit eu.
- O sa luam un taxi, interveni Doru.
- La ora asta ? Hai bai doar nu e prima data cand ati ramas aici, m-am oferit eu. Uite dormiti amandoi intr-un dormitor sau unul acolo si unul aici pe canapea. Eu am plecat sa ma culc. Daca mai vreti sa stati de vorba cu Pusa sunteti invitatii mei.
M-am dus in dormitor si m-am culcat asa gol. Am apreciat faptul ca si mai devreme cand i-am surprins dar si mai apoi Pusa nu-i adusese in dormitorul nostru ci intr-una din camerele de oaspeti. Am zambit, dracul nu era chiar asa de negru si in ce facuse pastrase o limita. M-am asteptat sa mai zaboveasca cu ei dar a venit imediat si s-a bagat in pat lipindu-se de mine.
- N-ai somn…. Mai ai chef de futut ? am intrebat-o abrupt.
- Nu. Dar vreau sa ma tii in brate.
Eram curios care era varianta ei. Nu il crezusem pe Gelu ca vezi doamne fusese o victima nevinovata si mai ca il violase Pusa pe el. Stiam ca acesta e momentul adevarului si acum va fi cat se poate de sincera.
- Ia zi tu Pusa cum s-au intamplat lucrurile intre voi. Vreau sa fi sincera, nu ca asta va inrautati sau va imbunatati lucrurile. Si eu am vrut sa o facem in trei doar ca tu ai grabit putin lucrurile asa ca nu am ce sa-ti imput si nici tu nu ai ce sa-ti reprosezi. Ia-o cu inceputul.
- Bine…..
A tacut o vreme parca adunandu-si cuvintele apoi a inceput sa povesteasca.
- Stii atunci la petrecerea aia de Craciun ? trebuia sa pleci undeva si mi-ai spus sa mai raman sa ma distrez si l-ai rugat pe Gelu sa ma aduca cu masina acasa.
- Mda.
- Ei bine, stii ca el venise neinsotit si dupa ce ai plecat, m-am bucurat pentru ca a fost atent cu mine, am dansat, m-a facut sa ma simt bine. Poate pentru ca nu mai erai acolo am exagerat putin dansand cat mai frivol cu Sandala gazda. Ceilalti ne incurajau si asta ne dadea si mai mult curaj, prostin...



    Login